Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig két igazán hatalmas játékélményrõl maradtál le így.
A "XIII" folytatását
A "Borderlands 2" meg garantáltan a polcomon fog pihenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de hozzáteszem, a XIII-mal nem is tudtam játszani, vagy a borderlands emiatt nem is érdekelt egyáltalán.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem indul el a játék, illetve indulna, elfeketedik a képernyõ, majd jön egy hibaüzi, hogy a rage mûködése leállt, a Windows megoldást keres a problémára... majd kilép. <#shakehead>#shakehead>
Erre van már valami megoldás, mert én meg a windows nem találtunk, de bennetek még bízom! <#vigyor>#vigyor>
Igen, nekemis ha nem forog a kamera körbe-körbe vagy nincs bug akkor nekemis 100-90 játéknál a Fel=Balra Le=Jobbra Jobbra=Fel Ballra=Le
a + irányt 90 fokkal elforgatva érzékeli...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekemis.
Darksieders-nél meg egy vicc, forgott körbe körbe a kamera, másik 5 havernak is, egy vicc. Az oké hogy GFWL-nál MS levédi, de könyörgöm a Darksiedes egy multicim szimplán és nem megy a kontroller mert hülye fejemmel 6500-ért régen vettem pc-hez...hát azota nem tudtam normálissan használni.
Egyedül talán a Devil May Cry 4 ben tudtam rendessen játszani vele.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Miért van olyan PC-s játék ami PC-s joyal tökéletessen felismertetik?
Mert kipróbálnék 1 ilyet. (amin nem kell trükközgetni?)
Érdekes hogy van 3-4 vagy 5-6 olyan joy, ami X360 kompatibillis és nem MS termék, azokat meg felismeri...😄
PL: chillstream
Amúgy wikipedia-n jó lenne egy lista hogy melyik játékok mennek a joyokkal stb. de nem nagyon találtam.
KATT
Meg van olyan is, ami nem GFWL-os mégis megjelenik ez a fícsõr benne.
Példának a SAW 1-2
A Fûrész játékban is benne van, holott nem is GFWL-os játék. Csak annyi hogy multiplatform és beletették ezt a felismerést.
Amúgy DIREKT úgy van csinálva több játék, hogy ha nem xboxosat kötsz rá, hanem mondjuk logitechet, akkor DIREKT szarul ismeri fel és akkor xpadderezhet az ember.
Ezért veszik agyba fõbe az x360 joy-t, még ha 8-10k is, és nem a kibaszott pc-s gamepadokat aminél ha összeteszed mindkét kezed, és isten is megsegít és letöltesz 1 emulátor progit a joy-ra akkor talán felismeri a játék és tudod használni rendeltetésszerûen.
Még nem találkoztam játékkal ami pc-s joy-t úgy használt volna ahogy kell a jobb analog kar-t szinte soha nem ismeri fel.
Nem is értem hogy gondolták ezt.
Amit írsz az pont a legdurvább én is ezt birom, csak felismerteted az X360 kontrollert a géppel Bekapcsolod a joy-t, MEGNYOSZ egy gombot játékban és AUTOMATÁN átvált joy-ra ÚG HOGY A JOY GOMBJAIT JELZI KI A JÁTÉK.
Mikor ujra rányomsz egy billentyûre vagy megmozgatod az egeret AZONNAL MAGÁTÓL VISSZAVÁLT, és ha eddig RT-t írt ki hogy tüzelj a fegyverrel utána újból a bal klikket jelzi a QTE.
Hálisten régóta ez így van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na jó, nem egészen. Ez egy régebbi "megoldásra váró problémák" doksi, de a lényeg, hogy bemutatja mirõl is van szó😊
[merlinw.org]
De mindegyis kinéz ahogy kinéz oszt ennyi. 😊
Doom 4 ne ilyen legyen mert kibaszom a picsába.
Ideírom mert sosem árt: a legtávolabb áll tõlem, hogy vitatkozzak😊 Ízlés kérdése minden.
[merlinw.org]
[merlinw.org]

Ez részben rajzolt, lehet nem cell-shaded technologiát használtak de a pisztoly is tiszta rajzolt, olyan mintha papirból lenne egy 2d-s pisztoly.
- Van a nem valós idejû renderelés - elõre renderelt cuccok (ray tracing, scanline, stb), nem interaktív animációk, lásd Myth, Rebel Assault, vagy bármelyik CGI animáció. Ez dióhéjban az, mikor állóképekbõl animációt készítünk.
- és van a valós idejû renderelés, amit minden azaz minden játék használ, legyen az Tetris, Borderlands, XIII, Rage, vagy Wolfeinstein. Ez az, amikor a megjelenítendõ frame-re/képre rászámoljuk az effekteket, illetve az egyéb technikákat.
Tehát a "rajzos" grafika is ugyanolyan, mint a krájzisz grafikája, csak képregényesen egyszerû textúrákkal és a stílushoz elengedhetetlen kontúrral.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A renderelt 3d-t vegyítették a rajzos grafikával, ezt irták is régebben.
Félig rajzolt, ez tisztán látszik....
Ilyen volt annó a XIII is na az tényleg full rajz volt és mégis mai napig az egyik legjobb fps pedig nem csillogott villogott vagy a Borderlands.
Sajnos ez a Rage se nem élethû se nem rajzos hanem egy fos design szerintem valami nagyon egyedit akartak de nem jött össze.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ez a :
rage.exe +jobs_numThreads 0
valóban mûködik ATI -ra nagyon köszönöm !
kb. 2 percig bele kell tekerni.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
volt pár kérdésem a kampánnyal kapcsolatban..de mindegy.<#szomoru2>#szomoru2>
Én is azt hittem csak a sok kötözködõ troll pampog a tárgyak miatt, de annyi van mindenütt, hogy lehetetlen nem rájuk közelíteni, amikor másodpercenként elhaladsz egy szék, asztal, hordó, roncs mellett és látod milyen õsrégi minõséget idéznek. Megint csak azt mondom nézzük meg a Bulletstormot, hasonló játék, ezerszer jobb látványvilággal, szerintem...
De mindegy, majd egyszer veszek új vgat, talán valamit az is fog segíteni...