3817
-
#2815 hát de az egész játék mondjuk elég könnyű, inkább ölök én mint a kis robotkák:D De poénból meglesek majd egyet. -
#2814 Tényleg nagyon sokan nem szúrják ki ezeket, de elég lehetetlen helyen is vannak. Valóban az "alap" változatokat a Wellspring -ben lévő boltban (dúdolgatós csávó) lehet megvenni. Aztán a Subeaytown ban lévő boltban (nylókás csajszi) megvehetjük a fejlettebb (advanced) verziókat. Csak hát az összetevők között totál nem logikus keresni az biztos. Két advanced sentry bot már nagyon tud takarítani... :) -
#2813 Pedig a pók féle robot hasznos társ tud lenni. Illetve turrettel is lehet okosan lövöldözni. Egyébként mindkettőt még Wellspring-ben veheted meg az árusnál. -
#2812 Én is végigvittem úgy, hogy nem használtam egy botot se. De azt se értem h én mindig megvettem szinte mindent, és annak a tervrajza mégsem volt meg:S -
#2811 Banner, Warez topik. -
falloutfan #2810 helosztok. azt akartam kérdezni hogy az miért van hogy amikor mozgatom a kamerát akkor tölt be a textura? vagy legalábbis azt csinálja hogy mondjuk balra huzom az egeret és akkor az éppen ott lévő dolog texturája olyan mint a hányás aztan kitisztul. egy idő után marha rossz a szemnek ez a vibrálás. valamilyen patchhel vagy valamivel meglehet ezt javítani ? :S kösz a helpet előre is -
#2809 Amúgy bármikor visszamehetsz Wellspring -be! A garázson keresztül lemész az ellenállás búvóhelyére és pontosan ott ahol te is érkeztél lesz egy csóka aki bármikor visszaszállít oda léghajóval! Szóval ha még elintéznél valamit az első területen az később Subwaytown -ból is lehetséges! -
#2808 Igazából a kártyajátékba nem is túl sok beleszólásod van. Igyekezni kell egy ütős paklit összerakni kezdéskor a többi nagy mértékben a mázlin múlik. Minden "harcoló" lapnak van egy támadó és egy életerő értéke. A támadó azt jelenti, hogy mennyivel fogja a megtámadott lap életerejét csökkenteni. Ebből következik, hogy minél nagyobb mindkét érték annál jobb. Ezt próbálja színesíteni, hogy a közelharcos lapok csak a velük szemben állót támadhatják míg a távolsági fegyveresek szabadon választhatnak célpontot. Aztán vannak még lapok amik valami extrát adnak neked vagy gyengítik az ellenfelet. +1 életerő minden Authority lapnak satöbbi. Illetve vannak amelyek azonnali hatást produkálnak mint például a gránát, akna ami megsebzi az ellenfél összes lapját vagy hasonló. A harc annyi, hogy addig támadjátok egymást amíg valamelyikőtöknek elfogy a lapja és akkor az veszített is. KB. ennyi! -
#2807 Kosz -
Evoluti0N #2806 nyeh. Jó, h 10 óra játszás után itt tudom meg, h lehet venni tervrajzokat :D. Azt hittem, h az ingredientsnél csak összetevőket lehet venni, ahogy a neve is mondja. Azt meg soha nem vettem, mert mindig volt minden, ami kellett. :P -
#2805 Ja és ha már Subwaytown -ban vagy akkor az ottani boltban (nyalókás csajszi) már beszerezheted az "advanced" verziókat is. Van fejlettebb a "bumerángból" is illetve egy csomó lőszerfajtának is itt szerezheted meg a tervrajzát.
Szóval nem kell visszamenned! Menj az itteni boltba lesz ott annyi terrajz, hogy csak győzd megvenni... :D
Ezt figyeld! Sentry Bot. :)
-
#2804 Koszi :)de vissza lehet oda meg menni ,mert eljottem leghajoval metro city-be vagy hova? -
#2803 A kártyás játékot esetleg nem tudod Merlin?! Azt Én zéró szinten értem, hogy mit lövöldözik 1mást a kártyák. :)
Vagy bárki aki érti, ne tartsa Magában! -
#2802 Ami azt illeti elég szerencsétlen helyen lehet beszerezni! Wellspring -ben ahol az új páncélt kell megszerezni a boltban ott kell nézni az "ingredients" vagyis összetevők kategóriát. Ott vannak a tervrajzok ami alapján összerakhatod őket. -
#2801 Meg kell venni hozzá az elkészítési ábrát és az alkatrészekből össze lehet rakni. -
#2800 Ja hát az nekem nem tűnt fel :) -
#2799 Hello az meg holl lehet szerezni?(Personal Turret ) .En mar tul vagyok azon a reszen es nekem meg nincs meg az a fegyo. -
Evoluti0N #2798 Max a 3. szintig sikerült eddig csak eljutnom, de addig se sokszor :) -
#2797 Amúgy valaki végig tudta már csinálni ezt az "ujjlevagdosós" minijátékot? Én folyton elvérzek benne. Szó szerint! :D -
#2796 Space-el, oda van írva:) -
#2795 A késtáncoltatást ,hogy kell csinálni? Mindig az újába vágja ez a hülye :) -
hiper KOCKA #2794 Vicces, Carmack mégis elismerte egy interjúban, hogy a DX mérföldekkel jobb mint az openGL. -
#2793 Ezekszerint nyomorultak és nincs pénzük ,más kiadók meg pénzben uszkálnak mivel azok basznak kihozni pc-re a szarjaikat merthogy mindenki megveszi.Jó tudni! -
#2792 Jaja, egyik id játék sem használ DX-et, Carmack mindig OGL párti volt. DX csak az audio és perifériakezelést végzi. -
#2791 Egy kis érdekesség! Legalábbis nekem az!
Újrakezdtem az egészet mert folyton kifagyott egy résznél.
Az első küldetés végén mikor vissza kell menni a fószerhez aki megmentett minket, eltűnt az ATV egyszerűen sehol nincs. Úgyhogy most járhatok gyalog míg nem kapom meg az autót. Illetve néha úgy tölti be a mentést h TPS-nézetbe vagyok csak éppen nem mozdul a karakter.
A következő ha lenyomom az "f"-gombot a játék automatikusan kifagy! - Ez olyan gyors gomb a kilépéshez! :)
Valaki nem hallott valamit h lesz-e új pach? -
#2790 Mondjuk csak a hangok terén hozhat változást, mert a D3D-t nem használja, az sicher. -
#2789 A vicc az, hogy a játék elvileg tényleg nem Direct3D -t használ. Ennek ellenére én a frissen telepített Win7 -en csak DX frissítés után tudtam elindítani a játékot! Addig hibaüzenetet kaptam és egyértelműen ez oldotta meg a problémát. -
#2788 A Rage nem DX-et használ, hanem OpenGL-t, vagy az nem számít? -
#2787 Erre azt szokták mondani hogy az meg is érdemli, aki leül játszani és egy vga meg dx drivert nem ismer. :) -
#2786 Őszintén szólva meglepődnél... Amúgy természetesen tartalmazza a windows a directx -et! Csak nyilván nem a legfrissebbet. Egyébként mostanában tényleg ott szokott lenni a telepítőben a játék megjelenésekor legfrissebb, de hogy a Rage telepített -e magától DX -et arra nem emlékszem.
Amúgy még egyszer aki esetleg még nem tette volna meg frissítse veszíteni nem veszíthet semmit... -
#2785 Jó de ez alap dolog ember dx alapba egyik win se tartalmaz, nem csak ez a játék nem indulna el hanem egyiksem.
Ez kb olyan mintha azt mondanád hogy mielőtt nekiálltok azért telepitsétek fel a játékot. :)
Amúgy a vga driver meg dx egy alap dolog.
Másrészt ahol a dx nagy jelentőséggel bír, ahogy a telepitőben adnak dx-et.
Harmadrészt fordítanám a kérdést. AZT MIBŐL GONDOLTAD HOGY VALAKI ABBAN A HITBEN ÉLHET HOGY CSAK MERT EZ WIN7 AKKOR NEM IS KELL DX? :D -
MauroN #2784 Köszönöm! -
#2783 "Tudja mindenki..." Szóval Te beszéltél mindenkivel... Amúgy meg erről annyit, hogy frissen telepített Win7 -en DX frissítés nélkül a játék még csak el sem indul. Utána gond nélkül. Nem találgatok, próbáltam. Amúgy meg közvetve a DX -nek bármilyen megjelenítéssel kapcsolatos dologhoz lehet köze.
Sewer locations (PS3 -as fórum, de tök mindegy...)
LINK -
#2782 Tudja mindenki hogy dx nem változik. Ugyanúgy jelennek meg mint a vga driverek meg stb.
Csakhogy a dx-nek a textúrákhoz nem volt soha köze. -
#2781 Szerencsére nekem is megy hibátlanul, és nekem már a megjelenésekor is szinte tökéletes volt. Valójában a patch szinte nem is hozott változást. Egyébként nem tudom mindenki frissítette e a DirectX -et? Sokan nem gondolják, hogy Win7 alatt is frissíteni lehet, sőt kell is. Egy próbát mindenkinek megér, rontani nem fog...
DirectX frissítés
Aztán érdemes kipróbálni ezeket a config file variációkat is. Akinek bivaly gépe van annak némi kis plusz szépségért akinek gondjai vannak ott hátha segít valamelyik:
Custom Config fájlok a Steam fórumban
Végül egy újabb videó tőlem. Amikor a Personal Turret melózik helyettünk! :)
-
SaGa Jr #2780 Nem 7 hanem 9 csatorna van (7 van az első területen és 2 a másodikon vagy ha így jobban tetszik akkor 7 van a Wasteland-en ahol az első város is található meg 2 azon a területen ahol Subway Town is található).
Küldetést nem kapsz oda mindaddig míg nem voltál lennt és ki nem takarítottad (fel nem szedtett a koponyás kupacot). Utána a helyi városban lévő Job Board-on lesznek oda szóló feladatok (1 max 2). -
Pares #2779 Lehet, hogy te ennyivel elintézed, de nekem az istenért se akar normálisan menni, megakadások nélkül. Pedig nagyon tetszik a játék, akarok vele játszani, és semmi sem segített eddig, a gépem meg bőven jó hozzá, hisz az akadások közt stabil 60fps-el megy, és semmi egyéb hiba nincs benne. Szóval nagyon remélem, hogy mihamarabb kiadnak hozzá valami új drivert, vagy javítást, mert addig hétszentség, hogy tőlem egy fityinget nem látnak ezért a játékért... -
MauroN #2778 Elkezdtem felfedezni a vidéket. Lementem a Southern Sewers-i csatornába, és adott egy questet. Tegnap olvastam, hogy 7 darab ilyen csatorna van. Ezekre a helyekre én nem is kapok küldetést, csak akkor ha én magamnak megtalálom őket? Akkor ezek ilyen titkos rejtekhelyek, ahol ritka cuccokat kapok? -
#2777 " kitöröltem a cfg fájlt, is, parancsikont is, cache mappát is"
nem kell buherálni a patch pont erre van.
(általánosságba irtam ezt nem neked) -
#2776 Én tegnap letöröltem steambe a full játékot, kitöröltem a cfg fájlt, is, parancsikont is, cache mappát is.
Fölraktam újra, patch, és szinte meg se mozudl az FPS 60-ról. Tökéletesen megy, textúra betölt mindig, nem kell várni, szaggatás semmi.
Egy bajom van, a közeli textúrák. A háttér meg néhány elem tű éles, hihetetlen gyönyörű. De a közeliek....:S Na de mind1, így is nagy game, el is kezdtem újra. Magyarítás várható?