3817
-
#2895 Ha már annyira FOV. A Do Not Argue-s CFG Maker betesz egy ilyen sort az output-ba:
r_sb_frustomFOV "92"
Ennek van vmi köze a FOV-hoz, ill. mi lehet ez?!
Mert van a g_fov a Field Of View-hoz és ez, amiben szintén szerepel a FOV bár itt lehet teljesen mást jelent. -
Pares #2894 Na valamit kipróbálok, most olvastam egy érdekes fixet ezekre a lefagyásokra. Ha fél órán belül itt láttok szentségelni, akkor nem működik, ha csak holnap este jelentkezem, akkor működik. -
MauroN #2893 Na, énis a végéreértem. 27 óra játékidő lett. A történetből szartse értettem, bár nem is annyira figyeltem rá oda. Nekem nagyon tetszett ez a játék. -
Pares #2892 Amit javítani kell.
"100% CPU, no GPU usage - causing freezes - see this thread - even when GPU transcoding is enabled, even in i7s, bug appears sometimes after a while of playing game. Also see this thread and (see video) and see another video. Also note Rage.exe keeps changing its process priority to "Low" even after user changes it to something else."
Igen, valami hasonló problémám van. Intel Core I7-es procim van (4 mag/8 logikai egység), és tökéletesen fut a játék, mígnem egyszer csak megáll. -
Sheol #2891 FOVszakértő uram, nekem is válaszolhatnál! -
#2890 FOV70 -től 120 -ig. OK, abbahagyom, csak belejöttem... :D
-
Pares #2889 Értsd már meg, hogy a win reinstall csak akkor segít, ha teli van szemetelve a gépe minden szarral. NEKEM NINCS. -
#2888 FOV 5-el meg tök jól rá lehet zoom-olni a karakterek arcára. :D -
#2887 96 vs. 100
-
#2886 Ez attól is függ milyen fegyó van a kezedben. FOV 95; Assault Rifle a kézbe és gyorsan fel-le; fel-le szintén el-eltűnik a karakter bal karjának a vége. Csinálhatták volna hosszabbra a karok textúráját, ha már a fegyverek textúrája jóval hosszabb. Ergó, 96-nál is eltűnik a karakter bal karja, csak függ a fegyvertől és a mozdulattól. -
Sheol #2885 Én 1920x1200-as felbontáson játszom; nekem milyen FOV-ot ajánlotok?
Hogyan viszonyul ez ahhoz, aki 1920x1080-ban tolja; általában nekem kisebb, vagy nagyobb FOV kell? -
Akra #2884 De valóban jobb a 96 elismerem -
#2883 Annyi, hogy 100 -nál mozgás közben már néha látni, hogy véget ér hősünk karja, akit ez nem zavar végül is mehet a 100.
Tessék:
-
#2882 Sőt továbbmegyek neki volt baja hogy sokszor a win nem indult el rendessen.
A vinyók néha nem látszódtak.
A vinyókon lévő adatok nem voltak indíthatóak-másolhatóak.
1 vinyót leformázott, elment neki 500GB adat.
Az alaplapon a csatlakozokat kicserélte, átdugosta (sata 2)
Jó mondom tegyük újra a gépet (ez a Metro 2033-al egy időben volt) és ezt is érdekesmód orvosolta!!!!
FELESLEGESEN formázott egy 500gb-os vinyot, mert nem hallgatott rám. -
#2881 Igen elhasználódik kérdezz meg bárkit aki ért a gépekhez.
Veszít a teljesítményből is.
Egy újonann feltett win-en sokkal stabilabban megy minden mint egy 1 éve használt például.
Eddig nem, vagy nem vetted észre.
Az nem jelenti azt hogy soha nem lehet hiba.
Haver se hitt nekem mikor a Metro 2033 DVD-je nem indult el!!!
Később újratette hatásomra a gépet, azaz én újratettem neki és érdekesmód egyből ment minden, még a Wheelman sem ment neki, mindig bugos volt, telepités után az is jó lett. -
Akra #2880 Csinálnál 100 és 96-al is? :) -
Pares #2879 Elhasználódik... lol.
Mondom hogy semmi baja a gépemnek. Minden más működik tökéletesen, akkor melyik valószínűbb, hogy a kibaszott játék/driver kombó a hibás vagy a gépem? -
Pares #2878 Különben meg van amikor 10 másodperc után megáll, szóval ez nem melegedés miatt van. -
#2877 Nem 100% ez csak egy lehetőség, mert nem tudhatod ha elhasználódik a win milyen hibák jöhetnek elő. Bármi lehetséges.
Nekem ez a második oprendszerem.
Van egy másik oprendszerem full ugyanaez a win7 ugyanigy van beállítva, csak a másiknak a c-je le van védve, mindig ugyanúgy áll vissza a c meghajtó ahogy levédtem.
COD4 régi játék, ha a levédett régebb ota installált win7-re átlépek, sokkal simábban és stabilabban fut ugyanaz a cod4 játék...
Csak mert ez a win nincs védve, direkt amugy ilyen tesztelések végett tettem fel.
Ezen a win7-en még trojai virusok is voltak, annak ellenére hogy el lettek távolitva nem tudhatom miket kutyultak meg.
Nagyon érdekes dolgok vannak az ember nem is hinné míg nem látja, tapasztalja.
Én is akkor jöttem rá, mikor láttam haveroknál hogy valamit elviszek és nem mentek vagy egyébb hibák voltak amik nálam nem, és nem nvidia-ati eltérések mert neten másnak hasonlo a konfiggal ment, ezért jöttünk rá erre. -
Pares #2876 Nem melegszik túl. -
gregtom6 #2875 megáll, lefagy? figyeld a videókari hőmérsékletét valamivel közben, lehet, h valami túlmelegszik. -
#2874 A túl nagy FOV mellékhatásai. Vagy ha valaki nem értené mire jó ez a beállítás. Két kép 120 -as FOV -al:
-
Pares #2873 Én meg nem tudom elképzelni, hogy egy win reinstall mi a fészkes fenét segítene ezen a játékon. Mondom, megy szépen 60fps-el 10 percig, aztán megál, lefagy, feladakezelő segít csak. Baszok bele az egészbe. -
#2872 haverom is így volt régen.
Volt ami nekem ment neki nem vagy szarul.
Érdekes újtatettem neki a win7-et már ment minden.
PL a metro 2033-at nem tudta feltenni. Pedig már mindent próbáltunk.
Nem mondom hogy reinstall csak hogy sok hibára megoldás.
Én tapasztalatból tudom. -
Pares #2871 Egy nagy lófaszt, annyit nem ér. És különben sem oldana meg semmit. A gépemmel az ég világon SEMMI GOND NINCS. Hogy lehet az, hogy eddig minden működött probléma nélkül, csak ezzel van a gond. A játék a szar. Ennek meg az az oka, hogy Carmackék magasról leszarták a PC verziót, amit ő is bevallott. Oltári nagyot csalódtam bennük. -
Akra #2870 oks, mindenképpen megnézzem 96-os értékkel. De 100al se volt bajom :S -
#2869 Pedig az lenne a megoldás. -
#2868 Nem nem nézlek hülyének. -
Pares #2867 Igen, igen, igen. Mondom hogy szinte minden kombinációt kipróbáltam már, egyedül a windowst nem telepítettem újra... azt nem is fogom ezért a szarért. -
Pares #2866
Mit nem értesz azon, hogy letöröltem a játékot, az összes drivert (driver sweep is megvolt), aztán feltettem előlről a játékot, aztán a patchet, aztán a drivert, nem csináltam semmi cfg-t vagy cache mappát, semmit, és ugyan azt csinálja, mintha csináltam volna.
Ha esetleg informálódnál is, mielőtt álcázva azt írod, hogy hülye vagyok, akkor Te is látnád, hogy pl.: a hivatalos fórum tele van panaszkodó emberekkel, akiknek ugyan ez a bajuk.
Ja és még valami: az egyik hivatalos közleményben (ami a patch után jött ki) is leírták, hogy tisztában vannak a problémákkal, és orvosolni próbálják. Nos már több mint egy hete lófasz nem történt, és hiába próbálok bármit csinálni, nem segít semmi.
Te meg örülj magadnak, hogy ilyen kibaszott szerencsés vagy. -
#2865 Francba, hogy nincs szerkesztés! :D VOV -ot. :)
+cvaradd g_fov 20 helyett +cvaradd g_fov 16 és 96 lesz a FOV -od. -
#2864 Texture Cache-t probáltad Small-ra is tenni vagy csak Large-n? -
#2863 Ezzel azért van 100 -as FOV -od mert ez a parancs az alap 80 -hoz ad hozzá valamennyit. Nálad 20 -at. Ami ugye... :D
Én így indítom:
+set com_skipIntroVideo 1 +set g_fov 96
Ezzel átlépi az intro -t és belövi 96 -ra a VOV -ot. -
#2862 Jah gondolom akiknek buherálva lett a gép azt már azt se tudják mi merre cfg mappa meg kutyafüle. -
#2861 Ezzel 100-as FOV-od van. Konzolt behívod g_fov és kiírja az aktuális értéket.
Többiek: Köszi, akkor Én is 96-ra teszem. -
Akra #2860 Én az általad javasolt paraméterrel indítom a játékot. +cvaradd g_fov 20. Ezzel 100 a FOV nem ?
vagy csak g_fov 16 legyen ? -
Pares #2859 Már nem azért, de ez egy oltári nagy baromság. Én próbáltam úgy is, hogy feltettem az alap játékot, aztán patch, és ugyan azt csinálja. És nem csak nekem. A fórumok telis-teli vannak olyan emberekkel, akiknek a patch lószart se segített. Ennyi. -
#2858 Én is 96 -ot használok! :) 100 már szerintem sem jó... -
gregtom6 #2857 És ahhoz, h ne legyen, ahhoz mit tegyek? És mit értesz "attól lesz rossz" alatt? Mit kellene tapasztalnom, ami rossz? Alacsonyabb az fps-em így, v ilyesmi? -
#2856 Én 96-ot. 100-nál már torzulnak a szélek