Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az tény, hogy a játék szép. Ha összehatást nézem akkor nagyon jól néz ki. Viszont pont itt van az ellentét.... ha közelrõl nézelõdünk akkor iszonyat ronda. Pedig engem mindig érdekel a grafika, de ennek a játéknak úgy megfogott a feeling-je, hogy nem érdekel a grafika. Iszonyat nagy játék. Eddig 6 órát vertem bele és még sehol nem tartok. Nézelõdök a világban, csinálom rendesen a mellék küldetéseket és rengeteg idõt eltöltök a mini játékokkal. Nekem nagyon bejött, és nem bánom hogy megvettem. Sõt....... idén eddig ez volt számomra a legjobb vétel.
Valaki segítsen!
Subway cityben vagyok, és a Gaining Influence küldetést megcsináltam, és most vissza kell mennem a marsallhoz, de nem találom. Valaki megmondaná merre kell keresnem?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

broman191
PS3-ra gondolom kitömöríti a textúrákat ne kelljen menet közben elvenni vele a számítási teljesítményt, tehát sohasem lesz itt sokszor 10 GB-os textúra pack...amúgy a textúrák részletességére is van config parancs amelynek alap értéke 4096 aztán lehet 8192-re állítani és akkor már nem mosott sz.r semmi...kicsit tovább írogatva nincs szükség semmiféle nagy-nagy textúra pakkra. A memóriátlan szerencsétlen konzolokra meg nagyobb HD textúra van mint PC-re? Röhög a vakbelem. El sem bírnák. Mindegy milyen megatextúrázás.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MerlinW
A video mást mutat és a 40GB PS3-as helyfoglalást sem én találtam ki😊

[merlinw.org]

twitter:

@ID_AA_Carmack
John Carmack
@belkheldar the texture are exactly the same on all platforms.

Igen, ez az az ominózus mikroszkóp 😄
Fpocok
Ha ez így van, akkor ez egy kurva nagy vicc. Nem is vicc, inkább azt mondanám, hogy kurva szar az engine... ekkora fileok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
PS3 a HQ pakkot kapta
Viszont ott 40GB a játék, ergo, ha kiadják PC-re az még 20-40GB lesz, függõen attól hogyan tudják cserélni.

[merlinw.org]

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

MerlinW
A "legenda" megalkotta a motort. A játékot nem õ készítette.. Valamint konkrétan elmondta hogy a PC harmadlagos volt, nem tekintenek rá mint komoly platformra. Konzolra így oldották meg, a PC pedig minimális módosítással ugyanazt kapta.

[merlinw.org]

Bokafix2
Hát engem egyáltalán nem vettél meg kilóra ezzel a képpel... csak halványzöldes barnás színeket látni... kb. 2005-ös színvonal.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Legendás nem egyenlõ Godlike, tehát nem tudhat mindent tökéletesre alkotni.

Játékfejlesztõk is emberek, bármilyen hihetetlen is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Jó sok száz ember meg igen!Mert nem tudok elsuhanni amelett ami kiszúrja a szemem!Pláne nem akkor amikor egy "legendásnak" becézett ember is a fejlesztõk között van!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ami egem speciel egyáltalán nem zavart.

[merlinw.org]

grebber
Mert pont hogy nem 1-2 jelentéktelen tárgy mert bármerre mész a pofádba röhög a paintes textúra!

Tudom. Láttam azokat a textúrákat. Sajnos. 2 kérdésem lenne:
A statisztikában a legutolsó sor jelentené azt, hogy hol tartok a játékban?
A Mad TV Show-n voltam egyszer. Megcsináltam 2 fordulót. Többet nem lehetett. Azt mondta a faszi, hogy menjek vissza késõbb. Megjelenik majd, ha lehet menni, vagy nekem kell visszamennem?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Az összhatása valóban szép. Vagy úgy is mondhatjuk, h messzirõl szép minden. Azonban FPS játékról lévén szó sokszor, sok helyen közelrõl látok tárgyakat és háááát, akkor már annyira nem szép :S
osszhatasa nagyon szep, az hogy egy-ket jelentektelen targy szarul nezki az hol erdekel?

Ha majd hazaérek a munkából majd belinkelek 1 képet, amit tegnap csináltam. Egy bicskával faragott mikroszkóp van rajta. Azután mondd majd, h szép a játék 😄
Doc Hooliday
Ööö...melyik fotoshopot használod?<#zavart1>

na haslihó,,,egy pár napig lemaradtam,,,milyen patch érkezett eddig a játékhoz , és milyen cfg-s átírogatás kell ahoz hogy kép hiba nélkül elinduljon ? Bocsi nincs idõm vissza olvasni , még most megyek melózni , de megköszönném ha valaki leírná

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Na most mondja valaki, hogy nem szép a RAGE...

bélanéni
Jaja, én is így szoktam játszani, ha már nekiállok: nézelõdök, olvasgatok, keresem a lehetõségeket, felfedezem a játékteret, gyönyörködök az egészben. Aki rohan, az nem csoda, hogy elégedetlen. Miért, 15 óra jobb lenne rohanva? Ha az én játékstílusommal lesz kb. 15-20 óra a játékidõ, akkor szerintem tökéletes.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
<#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

DarkSector
Szerintem a motort. Ez a launch cím ennyi.

Majd kell még tapasztalat ehez hogy kiforrjon, de így van ez mindenhol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
Na igen, szerintem is elég rövid lett. Ezt csinálták volna 7 évig?
Kicsit bánom h megvettem eredetibe...:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

es hany quest lett kesz a 130akarhanybol? hany car racet csinaltal vegig? mennyit jatszottal a minjatekokkal? hanyszor arenaztal? bejartad csak ugy a mapot, hogy felfedezz minden kis reszletet?

hadd legyen már egy alap kérdésem!

parancs ikonba hogy lehet ezt hozzá írni? +jobs_numThreads 0

nekem állandóan egy nemlétezõ címet vagy helyet ír hibának

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Hát ennek kurva gyorsan vége lett::
<#wilting>

DarkSector
Jah arra gondoltam, mivel ha így állnának hozzá gyártáskor, a forma és felépítéás is megváltozna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez engem is érdekelne továbbra is, hogy miért csinálja? Driver hiba lehet?
Egy kalapos figurát keress környékén, ahol a versenyre jelentkezel, azzal ha versenyzel, akkor elnyered az új kocsit.

Az eljárás (amennyit én értettem belõle) igazából nem a vga-ra épít ,hanem gyak a cpu "számolja" ki a dolgokat, a vga "csak" megjelenít, de ha a proci gyenge akkor ne mtudod magasra állítani a részletességet..
Magnum PI
Igen, fix es cél hardver speciális softverrel.

Igazad van. Engem pl gyakran zavar ha egy játék grafikája gyengébb, nem üt meg egy bizonyos szintet, viszont ezt a RAGE-nél még az alacsony felbontású textúrák ellenére sem éreztem. Lehet hogy technikailag a motor nem tud annyit mint a vetélytársai, de a segítségével létrehozott látványvilág engem meggyõzött. A külsõ terek megvalósítása nagyszerû, kár hogy sok gyalogos akció a belsõ terekre koncentrálódik. Kíváncsian várom a dlc/ket.
23 óra??? Nekem 8 és fél óra volt, úgy hogy közben még fõztem is, a játékot meg bekapcsolva hagytam a városban. Mindezt hard fokozaton, különösebb rohanás nélkül.
DarkSector
Régebben írtak is errõl az API-ról hogy visszafogja a játékok fejlõdését, mert állítólag míg egy erõsebb pc 5.000 rajzolási mûveletre képes hogy ne legyenek kompatibillitási gondok, addig egy konzol 20.000 mûveletre is képes.

Mert hogy az API felelõs azért hogy egy játék vagy program a lehetõ legtöbb konfiguráción fusson.

DarkSector
Köszönöm. Magyarul fix hardver. <#eljen>

Nekem még mindig az a bajom, hogy bármit csinálok (cache mappa, cfg, vagy ezek nélkül), egy idõ után, ami változó (öt másodperc, fél perc, tíz perc, fél óra), megakad a játék, van amikor pár másodperc után folytatódik, van amikor teljesen lefagy, és csak a feladatkezelõ segít rajta. Ennek fejébe az a vicces, hogy a megakadások közt tükörsimán fut a játék, nincs textúratöltögetés, stb. probléma, csak ez az egy, ez pedig eléggé játszhatatlanná teszi a játékot. Ha valakinek van valami tippje...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Malakai
Off: Nekem tetszett a játék, korrekt fps. Persze lehet sorolni a rossz dolgokat, mint pl több városfüggetlen, pusztában fellelhetõ küldetés kéne, vagy hogy el tudnék képzelni ebben a világban sokféle egyéb megbizatást is, ami kihagyott ziccer. Subway city hangulatos, de behozhattak volna még valami kis újszerûséget a játék azon késõbbi szakaszára is, ne legyen annyira Wellspring copy amit ott csinál az ember. De ezek mellett is tetszett, a postap akció mûfaj hangulatot nagyon eltalálták. Ami kimondottan csalódás volt játékmenetben az a végjáték, nagyon lapos lett.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Warez topikban érdeklõdj😊

[merlinw.org]

Macccy
Szerintem is király maga a technológia, abszolút jó találmány ez a Megatextúrázás. JC nem szokott hülyeségeket csinálni ... Más kérdés, hogy mivel mindenki odafigyel rá, így nagyobb azoknak is a száma, akik felhördülnek egy-egy új tech esetén.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sziasztok!
Felraktam az 1 -es updatet,ahogy indítanám hibaüzenettel kidob!
De a hiba nincsen kiírva!
Valakinek valami ötlet?
Amúgy kellene hozzá telepített steam is?
Üdv
_Atti_
Õszintén szólva, engem személy szerint nem érdekel hogy az arcomat belenyomva milyenek a textúrák, és szerintem nagyon is megérte a gyengébb minõség a mega-texture nyújtotta elõnyökért.

Egyszerûen szerintem fenomenális, számomra egy korábbi játékkörnyezethez sem hasonlít. Zseniális hogy akármerre megállsz nem akad meg a szem ismétlõdõ textúrákon. Minden shot mintha egyedileg festve lenne.

Remélem nem a hörgés nyer és még kap teret a dolog mert szerintem hatalmas lehetõség van benne és talán legközelebbre már jóval nagyobb felbontásban érkezik..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Magnum PI
Elírtam: Én bevallom nem vagyok egy konzol guru...

Magnum PI
Én bevallom nem vagy egy konzol guru, de programtervezõ matematikusként van egy kis rálátásom a dolgokra (+ ahogy már említettem gpu programozásból diplomáztam)

Miért olyan erõs a konzol:

- Soha ne hasonlíts össze CPU hz alapján, a konzolokban célprocesszor van amit pont arra találtak ki amire használják õket. Ellenben a PC-ben teljesen általános célú processzorok vannak.
- Ugyenez igaz az OS-re is. A konzolokon speciális OS van ami annyit tud és azt a lehetõ leggyorsabban amire szükség van semmi mást.
- A driverek valószínûleg sokkal hardware közelibbek mint PC-s driverek mivel speckó alattuk az OS ami alatt fix a hardware. Ugyanez igaz az API-ra is. Lehet hogy ugyanazok a függvények vannak a directX API-ban xboxon is de tuti hogy azok implementációja sokkal hardware közelibb mert a fix hardware miatt közvetlenül elérhetik a hardware-t.
- Mivel nincsenek extra rétegek és nagyon speciális az OS ezért nem kell 4 Giga ram sem.
- Az már csak hab a tortán hogy a fix hardware/Os/Driver miatt tökéletesen lehet optimalizálni a kódot és tuti hogy mindig bugmentesen fog futni is.

Az igazat megvalva játékot futtatni PC erõforrás pazarlás :S.

grebber
Shep
Hát nekem van az amit a garázsos tag adott még a legelején, meg az a kis idétlen amit Wellspringsben lehet használni a versenyeken. Viszont van valami másik fajta ami ahhoz hasonlít ami pl. a DeathRace c. filmben is volt Stathamnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Küldetéseknél kaphatsz pl!
De nekem eddig nem volt olyan verseny amihez más autó kellett ami akkor nem volt.Pedig küldetésekért csak 1 autot kaptam (csak a fõszálat csinálom elsõre)
Max annyi hogy ha nem volt a fegyveres futamra fel kellett rakni fegyvert a kocsira.

Shep
Hogy lehet újabb kocsit szerezni, mert egy csomó versenyhez nem férek megfelelõ autó híján hozzá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!