3817
  • Pares
    Hát hogyne, vagy a windows, vagy a gépem a szar. Na persze. Még véletlenül sem lehet, hogy a kibaszott játékkal van a baj. Ááá, dehooogy, még akkor se, ha minden más tökéletesen működik.

Ha ez a gép nem elég hozzá, akkor nem tudom, mi a faszt akarnak:

Microprocessor: 2 GHz Intel Core i7-2630QM
    Microprocessor Cache: 6 MB L3 cache
    Memory: 4 GB DDR3
    Video Graphics: AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5)
    Hard Drive: 500 GB SATA (7200 rpm)
    Sound: Beats sound system with integrated subwoofer
  • gregtom6
    Korábbi kommentemet nézd meg
  • Feared
    Megint sikerült kemény 10 percet játszanom, mielőtt egy loading screen után kidobott volna az asztalra!
    Elvileg jövő héten kijön az új Ati driver, bízzunk benne, hogy ez orvosolja a dolgot, ugyanis nem elég, hogy ez játszhatatlan így, de még a 60 fps sincs meg, hiába töltődnek be utólag a textúrák. Jó ha 30 fps megvan, talán annyi se...
  • KranaZoli #2932
  • temes69
    köszi a segítséget. én voltam balf*sz, mivel az alkalmazást nem választottam ki csak úgy állítottam be a vsyncet, és alapból az acrobat readernek állítottam be:)
  • robert801
    Az miért van hogy az update után nem engedi az új beállításokat használni?Mindet visszarakja off ra,és a texture cahche-nél undefined van,változtatni pedig nem engedi.
  • KranaZoli #2929
    Nekem az nV vezérlőpultban van kényszerített V-Sync és minden OK.

• Nagylaci
    Mihez kellene a 32 bites? Nekem a 64 bites rendszeren mindig minden elfut.
  • temes69
    sziasztok! eredeti verzióval játszok. nvidia beta driver fent van, plus ma updatelt a game és megjelente pár beállítási lehetőség a video setupban. a vsíncet azonban hiába kapcsolom be nem megy. elmentem a beállításokat, visszalépek a setupba és újra offon van. ha a vidkari beállításainál kapcsolom be akkor sem megy... mikor lesz már új nvidia driver? most ilyenkor mi van? váejak újabb patchre?
  • riddick1
    ha veszek egy 64 bites win 7 et fel lehet rakni egy masik particiora 32 bites mellé?
  • riddick1
    a dobozára is rá van irva 64 bit követelménynek
  • Nagylaci
    Nekem is 64 bites Win7 -en megy és a megjelenés óta semmi bajom a Rage -el. De hogy ennek van e valami köze hozzá..?
  • riddick1
    most mar az is megfordult a fejemben lehet veszek egy 64 bites win 7 et
    havernak semmi gond nélkül megy 64 biten megvette a játékot feltette és kész jó mondjuk neki nvidia gtx460 van
  • KranaZoli #2922
    Én is azt használom már régóta. Néha-néha ránézek frissült-e a script. Egy vmit veszek lejjebb az élsimítást a 16x-sról 4x-esre. Ill. vmelyik értéknél a Lower Value a jobb, már nem emléxem melyik. Azt nullán hagyom. Tökéletes, semmi problémám vele. (játék: kölcsönzött verzió)
  • riddick1
    csak leszz valami javitas meg vagy ujj driver
  • riddick1
    már nagyon ki vagyok akadva ,miert nem tudtak varni a kiadassal,a crysis 2 full hd beallitassal minden plafonon ment a gepemen ez meg elvan cseszve
  • zorrobomber
    nem vagy egyedül :)
  • riddick1
    win 7 32bit van fent asus hd radeon 5850,itnel core i5,4gb ddr3,gap55-ud3l alaplap
  • riddick1
    sziasztok sajnos még mindig nem müködik jól , a játék nálam jo lenne valamit ,csinálna már az id a patchel se jó az ujj driver se segített
  • MerlinW
    Defrag Win7-nél nem is nagyon kell, hiszen alapból scheduler-ben van, lefut minden héten (legalábbis ha van 1-2 órája üresjáratban). A külső defrag alkalmazások, pedig ugyanazt a technologiát használják, mint a Windows, tehát max finomhangolásban jobbak.

Registry pucolásra vannak jó kis alkalmazások, de ha értünk hozzá, 1-2 havonta kézzel is neki lehet esni a hkey local tömbnek, mert maradnak benne már nem használt programok.

Win-es Disk cleaner + cclener vagy wintools.net kipucolja az ideiglenes szemeteket, illetve 1-2 havonta célszerű rendberakni a windows szervizeket:
    sfc /scannow

A countereket:
    cd %windir%\system32
    Lodctr /R

Emellett sokan buta módok kikapcsolják az indexelést, a prefetch-et/superfetch-et (SSD-k mellett ki kell, de HDD esetén sokat dobnak az OS és a betöltés sebességén)

stb, de ez már nagyon offtopik.
  • MerlinW
    Nem 8 évente, hanem 3-4. Mondjuk akkor sem azért mert baja lenne, hanem többnyire gépcsere miatt. Win7-et azután sem kellett. Valszeg ez marad is Win8-ig, ha nem történik semmi extrém dolog. Nem használok image-et, semmit. Oké, van előnyöm, lévén 10+ éve fejlesztek Windows-ra is, így ismerem minden porcikáját.
  • DarkSector
    Nekem meg annyiból tart hogy semmit nem teszek.:D
    Mivel ha gáz van csak újrainditom a gépet. :)

Figy ahogy gondolod. Karban lehet tartani, nem vitattam eddig se, csak nem értitek már megint miről van szó.

Arról írtam HOGY nem lesz ugyanaz soha.
    Lehet nem veszitek észre de folyton változik a gép, lehet kibukik nálad a hiba lehet hogy nem.

Haveromnál a család 3 tagja nyomja a gépet, véletlen geci chat vagy valami bevisz egy virus már a büdös életbe nem tudod meg mit változtat meg.
    Én is elvoltam sokat virus pucolás után mert nem vettem észre de lehet xyz progit vagy valamit kipróbálnék és kibukna a hiba.

Meg mondom játékokban fps-ben észrevehető egy idő után a lassulás, ne 100 fps eltérésekre gondolj.
  • bajgunar
    Mire?
    Regisrty-t kipucolni? Kb fél óra áttekerni! Frissen tartani az OP-ot, driver-eket? Miből tart? CCleaner! Advanced System Care 4 alap! Lemeztöredezettségmentesítés? (PD12) Időzíthető! Win Defender + ESSx64 + MalwareBytes' Anti-Malware fut magától.
    És lám: se vírus, a registry tiszta (nah jó, sokmindent progik sem tudnak törölni, megtalálni, akkor magam keresem meg és törlöm a bejegyzéseket), Win-t beállítani (sok kis apróság, finomhangolás jött sorba, ahogy megtudok vmi újat beállítom), nem töredezett a vinyó!, A C-n csak progik és game van telepítve semmi mást nem tartalmaz. Nem használok chrome-ot, mozillát, stb ilyen szar böngészőket, meg egyéb fisz-fasz jútúb letöltő vírusos progit! Nincs semmi jelszó egyéb, űrlapkitöltő vagy akármi adat sehova sem log-olva, mentve! Semmit nem gyorsítótáraz a win sem!
    Így boot idő nincs egy perc! Pedig van pár gadget is ami fut a háttérben! + vírusirtó, tűzfal, driver-ek, stb...
    És ugyanolyan gyors, mint első nap volt! Ennyi a titok nyitja!
  • DarkSector
    Marhasok időd volt biztos.
  • bajgunar
    Hijnye, nekem is az első lemezek közül való Win7 van, és kb a megjelenés napjától!
    LoL, ezexerint én is akkora vagyok, hogy még nem kellett egyszer sem újratenni az OP-ot! Pics*ba tartom karban, olyan jó lenne pedig ha kéthavonta újrahúznám! És sz@rakodnék a Rage-el, hogy nem indul meg lag-ol, meg szétesik a kép! És ide írogathatnák topic-ba naponta háromszor, hogy segítsen vki!!!
  • DarkSector
    Ejj 8 évente már eleve új oprendszer van nemhogy ugyanazt újratenni. :)
    Sőtt újabban (Vista->Win7->Win8) már 3 oprendszer van 8 év alatt.
  • Zoliz
    Hijnye te aztan uggyes vagy, mondhatni a legkivetelesebb ember akinek meg nem szallt el az expije es nyolcevenkent telepiti :DDD

Bexaroooook :D

Bar ha imaget hasznalsz akkor el is hiszem.

Mindegy engem a Rage erdekel, kicsit unalmas a game, de neha szep mint a Crysis 1 es csak ez szamit.
  • DarkSector
    Még így utoljár elmondom hogy nem tutira mondtam hogy szép és minden jó lesz a reinstall után.
    Lehet a konfigoddal van a baj.

De egy biztos ha új steril a win akkor lehet kizárni hogy nem az okozza a hibát.
  • DarkSector
    Azt elhiszem hogy értesz a gépekhez, meg takarítod de fullra te se tudsz mindent kiszedni amivel teleszemetelődik, adódik ez például abból is hogy a sok flancos program se tökéletes amivel takarit az ember.
  • DarkSector
    Igen csak sokan akik értenek hozzá, kurvára nem foglalkoznak vele, haverom se.
    Meg is értem hazaér este 7-kor meloból és akkor álljon neki win7 böngészésnek hát kutyafaszát, inkább könnyebb neki 1 évente ujratenni.
    Meg is értem.

Valamint én honnan tudjam hogy Pares miket szokott csinálni a gépén, vagy mennyire pucolja.

De bármit csinálsz vele soha nem lesz olyan egy 1 éves oprendszer mint mikor zsir ujan felteszed, ahogy nagyon sok dolgot kell karbantartani, ami egyszerűen egy normál felhasználó idejébe nem fér bele.

Én találtam egyszerű megoldást lezártam a C meghajtót azt nem kell minden héten takaritanom...

Másik gépet meg torkonszarom, mert ha valami van 40-60perc és feldobok mindent regfájlokkal együtt hogy megy mint a picsa.
  • MerlinW
    Jah, nem konkrétan neked szólt, csak úgy általánosságban írtam, hogy mi a valóság:) Azonban, ha leírnád a masinád paramétereit, okosabbak lennénk.
  • Pares
    Mondom mégegyszer, windowsommal semmi gond nincs, a játék vagy a driverek, vagy mindkettő a hibás, ahogy azt száz helyen százszor leírták már. Az, hogy neked működik, puszta szerencse, semmi több.
  • Pares
  • MerlinW
    Nálam tökéletes. Próbálja ki mindenki max nem használja ha nem okés.
    Egyébként ahogy látszik is az alapbeállítás max. Valszeg azért lassú, crash-el, mert nem állítgattad a gépedhez.
  • MerlinW
    Ez inkább csak hozzáéértés és karbantartás kérdése. Az én Win7-em még a 2009 júliusi RTM (amit vettem azt még fel sem telepítettem), azaz 2 és fél éves és kutya baja. Ráadásul volt alatta egy komplett gépcsere is (alaplap/proci/vga/ram), az sem hatotta meg. Win 7 egy piszok stabil rendszer, csak illik vele foglalkozni legalább hetente egyszer, illetve nem árt ha az ember olvasgat a működéséről, nézegeti az eseménynaplót, kijavítgatja a hibákat, stb. Mondjuk én saját gépemen az XP-t is csupán 2x telepítettem 7-8 év alatt, és mikor újratelepítettem az is csak gépcsere miatt volt.

Tehát nem feltétlenül az OS szar, csak a felhasználó nem ért hozzá, még ha azt is hiszi magáról:)
  • DarkSector
    Én nem értem hanem tudom.
    Te nem érted.
    Ahogy elkezded használni MÁR szemetelődik.
  • grebber
    Én nem ajánlom.Nekem az ott készített konfiggal crashelt a game meg bün lassú lett!
  • Nagylaci
    Leírnád a fontosabb hardvereidet? Csak kíváncsi vagyok mi az amin nem megy neked mert a procidból ítélve nem egy vacak vasad van!
  • Nagylaci
    Nem hiszem, hogy neked nagyon más FOV értékek lennének a jók. Szerintem Te is nyugodtan használhatod a 90-100 körüli értéket attól függően, hogy mennyire bántja a szemed az egyre erősebb halszem effektus. Egyébként pedig kezdd el próbálgatni. 80 az alap lejjebb nincs értelme állítani úgyhogy nézd meg 90 -el, 100 -al és amelyik jobban bejön. Mivel A FOV szabad fordításban "látómező" -t jelent minél nagyobb az érték annál jobb mert egyszerre nagyobb területet látsz be. Ellenben egyre torzabb lesz a kép. Szóval szubjektív ki mit visel még el egy kis plusz területért.
  • Pares
    Hogy az a ...