Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Subway cityben vagyok, és a Gaining Influence küldetést megcsináltam, és most vissza kell mennem a marsallhoz, de nem találom. Valaki megmondaná merre kell keresnem?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
@ID_AA_Carmack
John Carmack
@belkheldar the texture are exactly the same on all platforms.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont ott 40GB a játék, ergo, ha kiadják PC-re az még 20-40GB lesz, függõen attól hogyan tudják cserélni.
[merlinw.org]
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
[merlinw.org]
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Játékfejlesztõk is emberek, bármilyen hihetetlen is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
A statisztikában a legutolsó sor jelentené azt, hogy hol tartok a játékban?
A Mad TV Show-n voltam egyszer. Megcsináltam 2 fordulót. Többet nem lehetett. Azt mondta a faszi, hogy menjek vissza késõbb. Megjelenik majd, ha lehet menni, vagy nekem kell visszamennem?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Majd kell még tapasztalat ehez hogy kiforrjon, de így van ez mindenhol.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kicsit bánom h megvettem eredetibe...:S
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
parancs ikonba hogy lehet ezt hozzá írni? +jobs_numThreads 0
nekem állandóan egy nemlétezõ címet vagy helyet ír hibának
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
<#wilting>#wilting>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez engem is érdekelne továbbra is, hogy miért csinálja? Driver hiba lehet?
Mert hogy az API felelõs azért hogy egy játék vagy program a lehetõ legtöbb konfiguráción fusson.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Felraktam az 1 -es updatet,ahogy indítanám hibaüzenettel kidob!
De a hiba nincsen kiírva!
Valakinek valami ötlet?
Amúgy kellene hozzá telepített steam is?
Üdv
Egyszerûen szerintem fenomenális, számomra egy korábbi játékkörnyezethez sem hasonlít. Zseniális hogy akármerre megállsz nem akad meg a szem ismétlõdõ textúrákon. Minden shot mintha egyedileg festve lenne.
Remélem nem a hörgés nyer és még kap teret a dolog mert szerintem hatalmas lehetõség van benne és talán legközelebbre már jóval nagyobb felbontásban érkezik..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Miért olyan erõs a konzol:
- Soha ne hasonlíts össze CPU hz alapján, a konzolokban célprocesszor van amit pont arra találtak ki amire használják õket. Ellenben a PC-ben teljesen általános célú processzorok vannak.
- Ugyenez igaz az OS-re is. A konzolokon speciális OS van ami annyit tud és azt a lehetõ leggyorsabban amire szükség van semmi mást.
- A driverek valószínûleg sokkal hardware közelibbek mint PC-s driverek mivel speckó alattuk az OS ami alatt fix a hardware. Ugyanez igaz az API-ra is. Lehet hogy ugyanazok a függvények vannak a directX API-ban xboxon is de tuti hogy azok implementációja sokkal hardware közelibb mert a fix hardware miatt közvetlenül elérhetik a hardware-t.
- Mivel nincsenek extra rétegek és nagyon speciális az OS ezért nem kell 4 Giga ram sem.
- Az már csak hab a tortán hogy a fix hardware/Os/Driver miatt tökéletesen lehet optimalizálni a kódot és tuti hogy mindig bugmentesen fog futni is.
Az igazat megvalva játékot futtatni PC erõforrás pazarlás :S.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De nekem eddig nem volt olyan verseny amihez más autó kellett ami akkor nem volt.Pedig küldetésekért csak 1 autot kaptam (csak a fõszálat csinálom elsõre)
Max annyi hogy ha nem volt a fegyveres futamra fel kellett rakni fegyvert a kocsira.