3817
-
#3015 Tudtommal minden platformra külön fejlesztettek. Akkor mi az akadálya annak, hogy kihasználják a HWt? Persze könnyebb leszarozni :) -
#3014 Mert nem multiplatform játék. -
#3013 sony fogja a kezüket -
#3012 Kedves carmack bácsi, akkor ilyeneket mégis hogy a búbánatba csinálnak ps3on?
-
#3011 Carmack a PlayStation 3-at okolja a gyatra teljesítményért
MS bérenc tuti! Mindenkit okol. -
#3010 Le lett irva sokszor olvasgass vissza.
#3008: Semmi köze hozzá.Nekem is az van és simán fut akadás nélkül!
-
zsimborgo #3009 Köszi, de mit is jelent ez?Mit és hol kéne buherálnom? -
MrAndree #3008 Meg mert Core 2 duo -
#3007 Mert elcseszték! Probálkozz cfg buherálással! -
zsimborgo #3006 Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni?
Miért szaggat a játék 2-3-másodpercenként megáll a játék.A gépem Core 2 duo 3.1 Ghz Geforce 460 Gtx 2giga ram.
A legújabb driverek valamint a patch is fönt van. -
johny85 #3005 kösz nagylaci megtaláltam.
Az vajon mért van hogy az éles texturákat később pakolja ki 1másodpercel.
Ha leszedem hozzá az frissítést és átálítom a textúrákat large-ra akkor kilép? -
#3004 Ő az ellenállás kvázi vezetője. Akivel Subwaytown -ba érkeztél. Menj vissza a garázson keresztül a "pincébe" ott van lent. A baloldali autóemelőből lesz lift ha közel állsz hozzá. -
johny85 #3003 elakadtam a 3. pályán a Gaining Influence küldetésnél(már befejeztem),de nem találom marshal-t.valaki meg tudná mondani hol lehet? -
#3002 F1 után nyomj Q-t. Ha nem történik semmi, akkor az azért van mert
- nincs nálad kötszer
- tele van az életerőd, nincs éppen rá szükséged. -
SovereignXY #3001 Hardon van. 2. Azt csinálom f1 és q de semmi. csak iylen fura hang mintha nem hazsnálhatnám jelző izé. -
SaGa Jr #3000 Akkor van értelme ha nagyon megsebesítettek és már majdnem vörös az egész képernyő. Na ekkor kell kiválasztani a gyorsmenüből és használni. Ilyenkor teljesen kitisztítja a látófelületet ("gyógyít").
De normál fokozatban tényleg nincs rá szükség. Elég kicsit visszahúzódni fedezékbe és gyorsan helyrejön a karakter. -
#2999 F1 majd Q
Kötszernek Nightmare fokozaton van értelme, illetve néha Hard-on. -
MauroN #2998 Egyébként a kötszernek mi értelme van? Én egyszersem használtam. -
SovereignXY #2997 Kérdés. A kötszert hogy tudom hazsnálni?
Kiválasztom gyors menüben sé használ nem megy csak iylen hyüle hangot ad. Inventoryban kiválasztaom ott van hogy use. rá klikk semmi csak kilép inventoryból. A quick use meg szürke nem lehet rá nyomni. -
#2996 Ilyet ne irj nekem,mert negem nem érdekel hogy valaki lelövi a film/game végét vagy sem.
Mert mivel:
1. Végignézem/végigviszem ugyanúgy
2. Attól még hogy elmondták nem fog megváltozni a vége
3. Attól még hogy tudom mi a vége a köztes cselekmények előttem bontakoznak ki.
Tehát engem abszolút hidegen hogy.
Azt meg nem értem miért spoiler hogy nincs főboss meg hogy könnyű a vége.
-
newc22 #2995 Tudja vki hogy hova teszi a játék a mentéseket?! -
#2994 Neked jó lenne ha meg akarnál nézni egy filmet a moziban és már a jegyet is megvetted rá, de valaki elárulja mi a vége a filmnek?
Itt vannak olyanok akik még ezután fogják végig vinni a játékot ha "jobb" állapotban lesz. Nem kéne itt ezen mélázni hogy milyen lett a vége!
Rakd be spoiler-be és ne szopasd itt a többieket akiknek meglepetés még a játék! -
#2993 Én épp most vittem végig cirka 23-24 óra játékidővel. Szerintem rendben volt a vége. Sejtettem, hogy vmi ilyesmi lesz az outro. Nekem meg épp a főboss-ok befejezés lett volna nevetséges. -
#2992 Ez a patches dolog működik cfg-vel is? (Nem követtem a patch eseményit mert nekem cfg-vel is jó volt)
Annyit olvastam hogy patch előtt törölni kell a cfg-t meg a létrehozott cache mappát.
Szóval ha ezek megvannak és felrakom a patchet és nem jó akkor ha a cfg-t visszamásolom ugyanúgy fog hatni az mint patch előtt? -
#2991 Ja, egy átlag mutánslakta terület problémásabb (pl egy csatorna).
Bash TV: Nem kell oda BFG, emlékeim szerint simán le lehet lőni, csak távol kell maradni tőle, nagy köröket írni, mert annyira nem lassú. Pár granyó azért nem árt, ha van zsebben. :)
Később fog olyanból jönni több is egyszerre... :) -
#2990 vagy dlcben -
#2989 Egyébként érdekes lett a vége.
Szinte majdnem minden játék végén van valami főboss de ha nincs is akkor kb vért kell izzadni hogy megtudd csinálni.
Na itt ennél semmi nem volt.Olyan könnyű volt hogy az már nevetséges.Szimpla egyszerű küldivel is néha többet szoptam ott még meg is haltam,de a végén nem.
No de nem baj, majd a Doom 4 ben biztos lesz
-
#2988 menj vissza később BFG-vel :) -
meteoreső #2987 Tudjátok hogy lehet megölni azt a polip embert a BASH TV ben?
Megőrülök tőle hogy 15 percig játszom, menteni nem lehet aztán odajön és megöl.
mégcsak védekezni sem tudok abban a kis arénában. -
#2986 Már végigvittem a game-et.Szóval mindenképpen kezdek majd újat el lehet vele szórakozni nem is hosszú szóval lesz benne plussz végigjátszás.
Konzolparancsok nincsenek nekem erre allowconsole 1 vonatkozóan tehát 2. ponttól probálgatom majd! -
morzsi555 #2985 Ha nem használtad ezt +com_allowconsole 1 és nem mentetted el ezzel a paranccsal a játékot, akkor bug.
0. ha benne van a parancsikonban vagy a cfgben a +com_allowconsole 1, akkor töröld ki vagy írd át 0-ra.
1. ha nincs, akkor új játékot kell kezdeni
2. ha az 1. nem jó, akkor töröld ki a mentéseidet és kezdj új játékot
3. ha még így se, akkor uninstalláld a játékot, töröld ki a program files/bethesda/rage mappát, telepítsd újra. De én biztos nem kezdeném újra ilyesmi miatt.
link -
#2984 Valaki tud megoldás arra hogy lehetne eltüntetni a helyszínekre való belépéskor megjelenő tégelalapban acsis szöveget és acceptelni kell? -
SovereignXY #2983 Vki járt így vagy tud rá vmi megoldást: Átmegyek egy másik terültre akkor betöltés után nincsenek textúrák. Ki kell lépni a játékból meg vissza, hogy legyenek. Kicsit zavaró. :( -
kanduhr #2982 Már van 12 gigásban. -
mester1987 #2981 ideje volt már ez a kijelentés, bár lesz egy kisebb mérete a nyelvek nélkül is úgy érzem :P -
#2980 Ha van kedved, nézd meg a játékot a hivatalos, 11.8-as driverrel.
(Config file, cache, stb minden legyen beállítva)
Ez a driver nálam minden játékkal jól megy, s a Rage-ben sincs akadás
-
#2979 Nálam is pihen egy tesó:) -
#2978 Ez szerintem kb. annyi lesz, mint amit pl. a Do Not Argue-s script is csinál. Nem hinném, hogy legyártanának hirtelen egy teljesen új megatextúra csomagot. -
#2977 Jön a javítás
Világ egyik legjobb game-je. Max Payne-el egyetemben. -
#2976 Na érdekes, ma gondolt egyet a gép és nem indul a Rage. Az ATI diver elszáll.