Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem 8 évente, hanem 3-4. Mondjuk akkor sem azért mert baja lenne, hanem többnyire gépcsere miatt. Win7-et azután sem kellett. Valszeg ez marad is Win8-ig, ha nem történik semmi extrém dolog. Nem használok image-et, semmit. Oké, van elõnyöm, lévén 10+ éve fejlesztek Windows-ra is, így ismerem minden porcikáját.

[merlinw.org]

DarkSector
Nekem meg annyiból tart hogy semmit nem teszek.😄
Mivel ha gáz van csak újrainditom a gépet. 😊

Figy ahogy gondolod. Karban lehet tartani, nem vitattam eddig se, csak nem értitek már megint mirõl van szó.

Arról írtam HOGY nem lesz ugyanaz soha.
Lehet nem veszitek észre de folyton változik a gép, lehet kibukik nálad a hiba lehet hogy nem.

Haveromnál a család 3 tagja nyomja a gépet, véletlen geci chat vagy valami bevisz egy virus már a büdös életbe nem tudod meg mit változtat meg.
Én is elvoltam sokat virus pucolás után mert nem vettem észre de lehet xyz progit vagy valamit kipróbálnék és kibukna a hiba.

Meg mondom játékokban fps-ben észrevehetõ egy idõ után a lassulás, ne 100 fps eltérésekre gondolj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bajgunar
Mire?
Regisrty-t kipucolni? Kb fél óra áttekerni! Frissen tartani az OP-ot, driver-eket? Mibõl tart? CCleaner! Advanced System Care 4 alap! Lemeztöredezettségmentesítés? (PD12) Idõzíthetõ! Win Defender + ESSx64 + MalwareBytes' Anti-Malware fut magától.
És lám: se vírus, a registry tiszta (nah jó, sokmindent progik sem tudnak törölni, megtalálni, akkor magam keresem meg és törlöm a bejegyzéseket), Win-t beállítani (sok kis apróság, finomhangolás jött sorba, ahogy megtudok vmi újat beállítom), nem töredezett a vinyó!, A C-n csak progik és game van telepítve semmi mást nem tartalmaz. Nem használok chrome-ot, mozillát, stb ilyen szar böngészõket, meg egyéb fisz-fasz jútúb letöltõ vírusos progit! Nincs semmi jelszó egyéb, ûrlapkitöltõ vagy akármi adat sehova sem log-olva, mentve! Semmit nem gyorsítótáraz a win sem!
Így boot idõ nincs egy perc! Pedig van pár gadget is ami fut a háttérben! + vírusirtó, tûzfal, driver-ek, stb...
És ugyanolyan gyors, mint elsõ nap volt! Ennyi a titok nyitja!
DarkSector
Marhasok idõd volt biztos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bajgunar
Hijnye, nekem is az elsõ lemezek közül való Win7 van, és kb a megjelenés napjától!
LoL, ezexerint én is akkora <#lama> vagyok, hogy még nem kellett egyszer sem újratenni az OP-ot! Pics*ba tartom karban, olyan jó lenne pedig ha kéthavonta újrahúznám! És sz@rakodnék a Rage-el, hogy nem indul meg lag-ol, meg szétesik a kép! És ide írogathatnák topic-ba naponta háromszor, hogy segítsen vki!!!
<#falbav><#fejvakaras><#rinya>
DarkSector
Ejj 8 évente már eleve új oprendszer van nemhogy ugyanazt újratenni. 😊
Sõtt újabban (Vista->Win7->Win8) már 3 oprendszer van 8 év alatt.

Hijnye te aztan uggyes vagy, mondhatni a legkivetelesebb ember akinek meg nem szallt el az expije es nyolcevenkent telepiti 😄DD

Bexaroooook 😄

Bar ha imaget hasznalsz akkor el is hiszem.

Mindegy engem a Rage erdekel, kicsit unalmas a game, de neha szep mint a Crysis 1 es csak ez szamit.
DarkSector
Még így utoljár elmondom hogy nem tutira mondtam hogy szép és minden jó lesz a reinstall után.
Lehet a konfigoddal van a baj.

De egy biztos ha új steril a win akkor lehet kizárni hogy nem az okozza a hibát.

DarkSector
Azt elhiszem hogy értesz a gépekhez, meg takarítod de fullra te se tudsz mindent kiszedni amivel teleszemetelõdik, adódik ez például abból is hogy a sok flancos program se tökéletes amivel takarit az ember.

DarkSector
Igen csak sokan akik értenek hozzá, kurvára nem foglalkoznak vele, haverom se.
Meg is értem hazaér este 7-kor meloból és akkor álljon neki win7 böngészésnek hát kutyafaszát, inkább könnyebb neki 1 évente ujratenni.
Meg is értem.

Valamint én honnan tudjam hogy Pares miket szokott csinálni a gépén, vagy mennyire pucolja.

De bármit csinálsz vele soha nem lesz olyan egy 1 éves oprendszer mint mikor zsir ujan felteszed, ahogy nagyon sok dolgot kell karbantartani, ami egyszerûen egy normál felhasználó idejébe nem fér bele.

Én találtam egyszerû megoldást lezártam a C meghajtót azt nem kell minden héten takaritanom...

Másik gépet meg torkonszarom, mert ha valami van 40-60perc és feldobok mindent regfájlokkal együtt hogy megy mint a picsa.

MerlinW
Jah, nem konkrétan neked szólt, csak úgy általánosságban írtam, hogy mi a valóság😊 Azonban, ha leírnád a masinád paramétereit, okosabbak lennénk.

[merlinw.org]

Mondom mégegyszer, windowsommal semmi gond nincs, a játék vagy a driverek, vagy mindkettõ a hibás, ahogy azt száz helyen százszor leírták már. Az, hogy neked mûködik, puszta szerencse, semmi több.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#unalmas>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
Nálam tökéletes. Próbálja ki mindenki max nem használja ha nem okés.
Egyébként ahogy látszik is az alapbeállítás max. Valszeg azért lassú, crash-el, mert nem állítgattad a gépedhez.

[merlinw.org]

MerlinW
Ez inkább csak hozzáéértés és karbantartás kérdése. Az én Win7-em még a 2009 júliusi RTM (amit vettem azt még fel sem telepítettem), azaz 2 és fél éves és kutya baja. Ráadásul volt alatta egy komplett gépcsere is (alaplap/proci/vga/ram), az sem hatotta meg. Win 7 egy piszok stabil rendszer, csak illik vele foglalkozni legalább hetente egyszer, illetve nem árt ha az ember olvasgat a mûködésérõl, nézegeti az eseménynaplót, kijavítgatja a hibákat, stb. Mondjuk én saját gépemen az XP-t is csupán 2x telepítettem 7-8 év alatt, és mikor újratelepítettem az is csak gépcsere miatt volt.

Tehát nem feltétlenül az OS szar, csak a felhasználó nem ért hozzá, még ha azt is hiszi magáról😊

[merlinw.org]

DarkSector
Én nem értem hanem tudom.
Te nem érted.
Ahogy elkezded használni MÁR szemetelõdik.

grebber
Én nem ajánlom.Nekem az ott készített konfiggal crashelt a game meg bün lassú lett!

Next PC upgrade: 2022

Nagylaci
Leírnád a fontosabb hardvereidet? Csak kíváncsi vagyok mi az amin nem megy neked mert a procidból ítélve nem egy vacak vasad van!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Nem hiszem, hogy neked nagyon más FOV értékek lennének a jók. Szerintem Te is nyugodtan használhatod a 90-100 körüli értéket attól függõen, hogy mennyire bántja a szemed az egyre erõsebb halszem effektus. Egyébként pedig kezdd el próbálgatni. 80 az alap lejjebb nincs értelme állítani úgyhogy nézd meg 90 -el, 100 -al és amelyik jobban bejön. Mivel A FOV szabad fordításban "látómezõ" -t jelent minél nagyobb az érték annál jobb mert egyszerre nagyobb területet látsz be. Ellenben egyre torzabb lesz a kép. Szóval szubjektív ki mit visel még el egy kis plusz területért.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Hogy az a ...<#boxer><#falbav><#oooo>

KranaZoli
Ha már annyira FOV. A Do Not Argue-s CFG Maker betesz egy ilyen sort az output-ba:

r_sb_frustomFOV "92"

Ennek van vmi köze a FOV-hoz, ill. mi lehet ez?!
Mert van a g_fov a Field Of View-hoz és ez, amiben szintén szerepel a FOV bár itt lehet teljesen mást jelent.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Na valamit kipróbálok, most olvastam egy érdekes fixet ezekre a lefagyásokra. Ha fél órán belül itt láttok szentségelni, akkor nem mûködik, ha csak holnap este jelentkezem, akkor mûködik.

Na, énis a végéreértem. 27 óra játékidõ lett. A történetbõl szartse értettem, bár nem is annyira figyeltem rá oda. Nekem nagyon tetszett ez a játék.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Amit javítani kell.

"100% CPU, no GPU usage - causing freezes - see this thread - even when GPU transcoding is enabled, even in i7s, bug appears sometimes after a while of playing game. Also see this thread and (see video) and see another video. Also note Rage.exe keeps changing its process priority to "Low" even after user changes it to something else."

Igen, valami hasonló problémám van. Intel Core I7-es procim van (4 mag/8 logikai egység), és tökéletesen fut a játék, mígnem egyszer csak megáll.

FOVszakértõ uram, nekem is válaszolhatnál! <#wink>

Nagylaci
FOV70 -tõl 120 -ig. OK, abbahagyom, csak belejöttem... 😄

Értsd már meg, hogy a win reinstall csak akkor segít, ha teli van szemetelve a gépe minden szarral. NEKEM NINCS.

KranaZoli
FOV 5-el meg tök jól rá lehet zoom-olni a karakterek arcára. 😄

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nagylaci
96 vs. 100

KranaZoli
Ez attól is függ milyen fegyó van a kezedben. FOV 95; Assault Rifle a kézbe és gyorsan fel-le; fel-le szintén el-eltûnik a karakter bal karjának a vége. Csinálhatták volna hosszabbra a karok textúráját, ha már a fegyverek textúrája jóval hosszabb. Ergó, 96-nál is eltûnik a karakter bal karja, csak függ a fegyvertõl és a mozdulattól.

Én 1920x1200-as felbontáson játszom; nekem milyen FOV-ot ajánlotok?
Hogyan viszonyul ez ahhoz, aki 1920x1080-ban tolja; általában nekem kisebb, vagy nagyobb FOV kell?

De valóban jobb a 96 elismerem<#puszi>

Nagylaci
Annyi, hogy 100 -nál mozgás közben már néha látni, hogy véget ér hõsünk karja, akit ez nem zavar végül is mehet a 100.
Tessék:

DarkSector
Sõt továbbmegyek neki volt baja hogy sokszor a win nem indult el rendessen.
A vinyók néha nem látszódtak.
A vinyókon lévõ adatok nem voltak indíthatóak-másolhatóak.

1 vinyót leformázott, elment neki 500GB adat.
Az alaplapon a csatlakozokat kicserélte, átdugosta (sata 2)

Jó mondom tegyük újra a gépet (ez a Metro 2033-al egy idõben volt) és ezt is érdekesmód orvosolta!!!!

FELESLEGESEN formázott egy 500gb-os vinyot, mert nem hallgatott rám.

DarkSector
Igen elhasználódik kérdezz meg bárkit aki ért a gépekhez.
Veszít a teljesítménybõl is.
Egy újonann feltett win-en sokkal stabilabban megy minden mint egy 1 éve használt például.

Eddig nem, vagy nem vetted észre.
Az nem jelenti azt hogy soha nem lehet hiba.

Haver se hitt nekem mikor a Metro 2033 DVD-je nem indult el!!!
Késõbb újratette hatásomra a gépet, azaz én újratettem neki és érdekesmód egybõl ment minden, még a Wheelman sem ment neki, mindig bugos volt, telepités után az is jó lett.

Csinálnál 100 és 96-al is? 😊

Elhasználódik... lol.

Mondom hogy semmi baja a gépemnek. Minden más mûködik tökéletesen, akkor melyik valószínûbb, hogy a kibaszott játék/driver kombó a hibás vagy a gépem?

Különben meg van amikor 10 másodperc után megáll, szóval ez nem melegedés miatt van.

DarkSector
Nem 100% ez csak egy lehetõség, mert nem tudhatod ha elhasználódik a win milyen hibák jöhetnek elõ. Bármi lehetséges.

Nekem ez a második oprendszerem.
Van egy másik oprendszerem full ugyanaez a win7 ugyanigy van beállítva, csak a másiknak a c-je le van védve, mindig ugyanúgy áll vissza a c meghajtó ahogy levédtem.

COD4 régi játék, ha a levédett régebb ota installált win7-re átlépek, sokkal simábban és stabilabban fut ugyanaz a cod4 játék...
Csak mert ez a win nincs védve, direkt amugy ilyen tesztelések végett tettem fel.

Ezen a win7-en még trojai virusok is voltak, annak ellenére hogy el lettek távolitva nem tudhatom miket kutyultak meg.
Nagyon érdekes dolgok vannak az ember nem is hinné míg nem látja, tapasztalja.

Én is akkor jöttem rá, mikor láttam haveroknál hogy valamit elviszek és nem mentek vagy egyébb hibák voltak amik nálam nem, és nem nvidia-ati eltérések mert neten másnak hasonlo a konfiggal ment, ezért jöttünk rá erre.

Nem melegszik túl.

megáll, lefagy? figyeld a videókari hõmérsékletét valamivel közben, lehet, h valami túlmelegszik.

Nagylaci
A túl nagy FOV mellékhatásai. Vagy ha valaki nem értené mire jó ez a beállítás. Két kép 120 -as FOV -al:

Én meg nem tudom elképzelni, hogy egy win reinstall mi a fészkes fenét segítene ezen a játékon. Mondom, megy szépen 60fps-el 10 percig, aztán megál, lefagy, feladakezelõ segít csak. Baszok bele az egészbe.

DarkSector
haverom is így volt régen.

Volt ami nekem ment neki nem vagy szarul.

Érdekes újtatettem neki a win7-et már ment minden.

PL a metro 2033-at nem tudta feltenni. Pedig már mindent próbáltunk.
Nem mondom hogy reinstall csak hogy sok hibára megoldás.

Én tapasztalatból tudom.

Egy nagy lófaszt, annyit nem ér. És különben sem oldana meg semmit. A gépemmel az ég világon SEMMI GOND NINCS. Hogy lehet az, hogy eddig minden mûködött probléma nélkül, csak ezzel van a gond. A játék a szar. Ennek meg az az oka, hogy Carmackék magasról leszarták a PC verziót, amit õ is bevallott. Oltári nagyot csalódtam bennük.

oks, mindenképpen megnézzem 96-os értékkel. De 100al se volt bajom :S

DarkSector
Pedig az lenne a megoldás. <#nevetes1>

DarkSector
Nem nem nézlek hülyének.

Igen, igen, igen. Mondom hogy szinte minden kombinációt kipróbáltam már, egyedül a windowst nem telepítettem újra... azt nem is fogom ezért a szarért.

<#falbav>

Mit nem értesz azon, hogy letöröltem a játékot, az összes drivert (driver sweep is megvolt), aztán feltettem elõlrõl a játékot, aztán a patchet, aztán a drivert, nem csináltam semmi cfg-t vagy cache mappát, semmit, és ugyan azt csinálja, mintha csináltam volna.

Ha esetleg informálódnál is, mielõtt álcázva azt írod, hogy hülye vagyok, akkor Te is látnád, hogy pl.: a hivatalos fórum tele van panaszkodó emberekkel, akiknek ugyan ez a bajuk.

Ja és még valami: az egyik hivatalos közleményben (ami a patch után jött ki) is leírták, hogy tisztában vannak a problémákkal, és orvosolni próbálják. Nos már több mint egy hete lófasz nem történt, és hiába próbálok bármit csinálni, nem segít semmi.

Te meg örülj magadnak, hogy ilyen kibaszott szerencsés vagy.