3817
-
Feared #3097 Na ilyen hibát sem kaptam még:
Alkalmazás által generált üzenet: rage.exe - Alkalmazáshiba : A "0x69eed483" címen található utasítás a "0xbf0b6d14" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezehtő el a következő művelet: read".
Hihetetlen ez a játék, inkább uninstall a francba, és majd újra felteszem, ha az emberek 99%-nak hibátlanul fut.
Komolyan, most játszottam végig a Sniper Ghost Warriort, és elég tragikus belegondolni, hogy egy City Interactive játék stabilabban fut, mint egy ID cím...
Nem véletlen húzzák le a klotyón a Doom 4-et, ha igazak a hírek. -
#3096 Amikor a négy armor közül választhatunk, az mit számít? Én mindig a 4iket választottam. Mik a különbségek? -
mester1987 #3095 Újdonság... -
mester1987 #3094 Frissítésm mikor várható nem tudja valaki, esetleg Steam-en van valami? -
morzsi555 #3093 Én is ilyesmire számítottam a mind controlos nyílvesszőnél, egy volt a sok csalódás közül.
Pares: töröld le, nem éri meg a szenvedést ez a játék. -
Pares #3092 Áh. Lehet hogy majd jövőre én is ki tudom próbálni ezt a szart. Még mindig nem megy, sőt a Preview 3 amd driver úgy elrontotta a játékot, hogy már a menüben lefagy... Hihetetlen. Példátlanul sok probléma van vele. -
#3091 Megcsinálhatták volna úgy hogy kis ideig az ellent irányítsuk tehát fegyverét használjuk stb tehát teljes kontrol. -
#3090 mind control nyílvessző is mókás :D -
kanduhr #3089 Pop rocketes shotiból is dupla csövő, mert két rakétát lő ki egyszerre. Én legtöbbet a Fat Mamát használom, illetve a Rocket Launchert. Ezekkel a cuccokal még legnehezebb fokozaton is séta galopoo a játék. (kiegészítésképpen jól jön néha pár robot pók is, mert kettő advanced már nagyon gyorsan leaprítja az ellent, és közben még hátra dőlve lehet pöfékelni is:) ) -
#3088 ja én is csak ezt a pop rocketet gyártottam a shotiba legjobb,gyártottam még bumerángot mutánsok ellen,na persze a sniper és ennyivel ennyi :) -
Bhalage #3087 ezen kivul az AP (armor piercing tip toltenyek az AKba (de nekem ezgyngenek tunt) illetve az authority MGbe (ez nagoyn jonak tunt lezercelzoval istenes) nomeg a csipa puska (1-2 heccsát) -
Bhalage #3086 katonak ellen nekem a robbanto totenyes shotgun jott be a legjobban
(a skulot neked kell gyartani, ha megvan a recept) -
mester1987 #3085 én nem játszom ebben a formában a játékkal (inkább megvárom a javítást) azért kérdezem valaki hátha -
mester1987 #3084 Ha valaki kipróbálta ossza meg már miben különböznek a többi karakterek tulajdonságai, bővítményei/hiányosságai KÖSZI -
SaGa Jr #3083 Lőszert akkor nem tudsz felvenni ha tele vagy az adott típussal (más okot én még nem találtam ilyesmi problémára).
Az a lőszer amiről írsz az ha jól tévedek akkor a kalasnyikov utánzat alap lőszere (vagy talán a mesterlövész puska lőszere mert annak volt még hasonló neve).
Ha elérted a maximális nálad tartható limitet akkor nem fogod tudni felszedni a többletet. Lőjj ki néhányat, cserélj tárat és akkor majd felveheted (de a megfelelő lőszertípusból pufogtass el). -
milos620 #3082 Hali!
Olvasgattam a hozzászólásaidat és úgy gondolom, hogy a lőszerekkel kapcsolatban van már egy két tapasztalatod!
Így remélem, hogy a 3023-as hsz-ben leírt problémám megoldásához eltudsz látni némi jó tanáccsal!?
Segítségedet előre is köszönöm!! -
MauroN #3081 de 20 óra alatt is.... -
#3080 ez de komoly....6 óra alatt végig lehet nyomni a sztorit.... -
SaGa Jr #3079 Ez az a revolver amit mindjárt az elején megkapsz. A Fat Momma az a lőszer neve ami a legerősebbé teszi. Ha meg még a binocular felét és megveszi az ember akkor ráadásként "távcsöves" fegyverré avanzsál, leiskolázva a sniper pukkantyút.
Van hozzá erősebb lőszer (ez az a boy-os) amit még venni is lehet, van egy spéci lőszer ami tulajdonképpen egyben (egy lövéssel tulajdonképpen egy sorozat formájában) kiköp egy nagy halom alap lövedéket, meg van az anyuci ami a legerősebb lőszer. Míg alap skulóból 12 fér egy tárba, addig az erősebből 8, a sorozat lövősből 1, a legerősebből meg 6. Lényegében a fegyver marad, csak a berakott forgótárak cserélődnek ahogy az ember váltogatja a lőszereket (a metal storm jellegűnél még oldalra is kiáll egy jókora darab a fegyver dobtárjából). -
#3078 "az alap pisztoly a fat mamma (vagy big momma a neve?)"
ez az a pisztoly, ami minden képen és videón ott van? :D -
deicide #3077 na most már így értem a dolgot..! megzavart kissé az upgrade dolog..!
thx:) -
#3076 Halli! van mód arra hogy a benti helyeken látható legyen a térkép? -
SaGa Jr #3075 Az upgrade opció a fegyvereknél azt mutatja meg, hogy mi van már rajta (tehát nem kell innen betenni semmit, az már applikálva van a csúzlira).
Nem ekkor fejleszted. A fejlesztés akkor történik mikor megveszed a szükséges cuccokat a boltban vagy éppen feladat közben kapod (mint az egyik job board-os feladatnál mikor sniper támogatást kell nyújtani és azonnal hozzád vágják az átalakítót amivel félautomata lesz a csúzli).
Szóval te manuálisan nem fogsz semmit fejleszteni, ezt megteszi neked automatice a játék. Csak vedd meg a cuccokat a boltban (ne felejts el lapozgatni a kategóriák között).
Továbbá a fegyverek fejlesztésével nem lesz erősebb a csúzli. Kicsit pontosabb az igen, esetleg csökken a szóráskép, de ennyi. A károkozást ezek egyáltalán nem befolyásolják. Amitől erősebb az a számtalan speciális lőszer amit cserélgethetsz a fegyverben (a sniper-hez nincs iylen, a pisztolyhoz 4 féle skuló van, a kalához 2 féle, az authority csúzlihoz szintén kétféle, a shotihoz három féle, a számszeírjhoz szintén 3 vagy talán négy, a rakétához is van kétféle meg a nagy ágyúhoz amit a végén kapsz ahhoz is alapból kétféle skuló van).
De igazság szerint a játék legerősebb fegyvere az alap pisztoly a fat mamma (vagy big momma a neve?) skulóval aminek a terveit megveheted voltban és fat boy (vagy mi a fene) lőszerből és robbanóanyagból rakhatod össze. Veszel még az első kis településen az árustól egy távcsövet és a játék legcombosabb és legpontosabb fegyverét kapod.
Az authority katonák 1 fejlövéstől kipurcannak vagy max 2 testlövéstől. A többi, ember méretű ellenfélre is ugyanez áll.
A nagy melákok, akik rakétavetővel vagy gépágyúval rohangásznak, na azoknak kell 3-4 fejlövés de aztán távoznak az örök vadászmezőkre. Míg bármilyen más egyéb fegyverből (kivéve rakétavető) ennél sokkal több lövés kell.
Már ha az advanced wingstick-et nem számolom, mert azzal speciel a nagy melákok is egy dobással kifektethetőek csak a fejüket kell telibe kapni (más esetben 2 kell a bumerángból). -
deicide #3074 Sziasztok..
Elég alapszintűek a fegyvereim így elég sokat kell lőni 1-1 muksóba főleg amikor újra vissza kellett menni Dead Citybe..! volt voltak ezek a nyomoronc katonák de nagyon nehezen pusztultak el!
Fejlesztenem kellene a fegyvereket ez eddig csak a távcsöves puskához volt cucc de az sem igazán értem hogy hogyan upgrade..?
hiába választom ki hogy upgrade.. nem történik semmi..!
Újra elmentem a shopba és vettem fejlesztéseket
a söpréses puskához és a géppityuihoz de amikor megnyomom weapon upgradest akkor megjelenik amit vettem és nem teszi bele..! csak a Back lehet választani..! -
mester1987 #3071 Sajnos a Rage legnagyobb hiányossága az, hogy üres, mint egy chaingun tára kétszáz lövés után.
Ez azért különösen bosszantó, mert a játék felskiccel egy ígéretes környezetet, elhelyez benne szereplőket, csak aztán az egésszel nem kezd semmit...
Sebaj, a következő patch javít ezen az egészen keveset a grafikai hibák kiküszöbölésével! -
#3070 Szerencsére Nekem szinte semmi problémám nem volt a játékkal. Talán 1x, ha artifact-os volt a textúra, de az még a peccs előtt volt. Peccs + DNA script és semmi probléma. (kölcsönzött verzió)
Az viszont 1értelmű, hogy ennyire kritikán aluli tárgy textúrákat (ha lehet annak nevezni) szerintem még 1etlen játékban sem láttam. Ha nem lenne kültér, hanem csak beltér akkor asszem pár perc és törlés lett volna a játék. -
mester1987 #3069 valamennyire osztom én is, bár az a Hard Reset nagyon fura ízléssel megáldott produktum az tuti :D -
#3068 Tudjátok mit mondok én erre?
Kíváncsiságból elkezdtem tolni ezt a Hard Reset nevezetű fps csodát...hát szóval az van hogy sztorija az nem nagyon van neki, meg a játékmenet is a tipikus "megyek a csőben" fajta de egyből az ugrott be az első öt percben hogy ez a gagyi játék is hogy szarrá veri megjelenítésben, grafikában meg fizikai motor ügyileg a Rage-et! Még egy ilyen c-kategóriás játék is körökkel veri a nagy és hírhedt több éve készülő "grafikai next-gen" Rage-et! minek kellett Carmack-nak ezt a szaros openGL-es szarságot erőltetni??? Csak beszo..atott minket vele! Ennyi baj még egy játékkal sem volt mióta eszemet tudom, pedig kábé 97-óta jáccogatok és láttam már pár csuda dolgot! -
#3067 :D
Más:
Korábban kérdezte vki, honnan jött a max. AF 4x-es érték:
"In the slide, id Software states that their engine can support 4x Anisotropic Filtering"
link... -
mester1987 #3066 nincs értelme, majd a game update javít valamit -
Feared #3065 Szerintem is csak a végleges driver segít, vagy az sem.
Legjobb példa a Fallout New Vegas, ami 1 évvel megjelenés után is szanaszét fagy, akad, kidob, viszont kb. 100 játékból minden hibátlanul fut kivéve a Rage és a Fallout NV, érdekes... -
ratgab #3064 Én nem is próbálkozom! Majd ha kiadják a 11.10-et végleges verzióban majd akkor játszom. Ráérek kivárni (felraktam tegnapelőtt a Rage-t, hajtott a kíváncsiság és szembesültem a jó kis sakktábla effektel, amiről már korábban is láttam képet, olvastam hsz-t). Patch term. fent van, driver a 11.9-es, de majd a 11.10 hátha jó lesz már! -
Feared #3063 Felraktam én is az új ati drivert, de sok változást nem látok. Ugyanúgy pop up textúrák mindenütt, a fagyásokról nem tudok nyilatkozni, mert kb. 5 perc után kiléptem látván, hogy semmi sem változott. kíváncsi vagyok a beígért patch mit javít majd. -
#3062 na pár perce a végére értem én is nem volt ez olyan rossz játék ,sőt hangulat ott volt hiába a sok grafikai bug meg egyéb szörnyűségek,azt sajnáltam hogy subway town-ban már nem sok mellé küldi volt de fő küldi se...
7/10 -
#3061 ez egy szar nekem összeomlott a a gép tőle... -
Evoluti0N #3060 Az igaz. Akkor még bőven volt gamepad földhöz csapkodás :D -
Gabe18 #3059 Viszont azok mennyivel nehezebbek voltak... -
Evoluti0N #3058 Aki azt mondja, hogy régebben hosszabbak voltak a játékok, az gondolom nem játszott 8 bites NES; vagy menjünk még régebbre, Spectrumos játékokkal. -
#3057 HL speedrun-al fél óra, vagyis nyugis bámészkodós ütemben, úgy hogy tudod, mi merre, nincs több 5-6 óránál. Anno nekem is 7-8 óra lehetett max első nekifutásra. Az emlékek szépítenek:) -
#3056 Az nem jutott eszedbe, hogy régen még nem voltál olyan pro és azért volt minden játék olyan hosszú. Próbáld csak meg ma végigvinni őket. HL sem lesz több mint 10 óra de lehet még sokat is mondok.