3817
  • mester1987
    hát nem tökéletes ma már semmi, majd a patch segít
  • ratgab
    Felraktam, grafikai hibák megszűntek... 3 perc alatt 3x fagyott le.... uninstall az egész! Ennyit egy játék sem ér.
  • rumkola
    az utccsó 5-6 kommentet elolvasva mégsem csak az :)
  • Sir Quno Jedi
    Mint a kisangyal. Bár XP-n nekem nem bírja így sem a large cache-t, de small-lal ott is megy. Win7-en még ilyen probléma sincs, ott suhanik gond nélkül nagyobb beállításokkal is, az a fasza.
  • mester1987
    Bátran ajánlom ATi tulajoknak a 11.10-es Preview 3-as (azaz béta 3-as) drivert, eltűntek teljesen a textúra hibák, én is csak véletlen tettem fel a Battlefield 3 miatt, ja és van már SMART beállítás a V-Synch-hez, ezzel és nem kell configolni se már...bár lehet az utóbbi nem mindenkinél működik anélkül!
  • Diezel
    és ezzel jól működik?
  • Sir Quno Jedi
    Tudjuk, ezzel toljuk már jópár napja. :D
  • Diezel
    Én ugyan még fel sem raktam, de akinek ATI-ja van, ez kelleni fog:
    amd_catalyst_rage_performance_driver
  • imilee
    Sziasztok!
    un. a hiba még mindig. Feltettem a legújabb drivert a 11.9-est de semmi változás. Mi lehet még a baja. A OP Win7 64 bit, 4GB ram, 2,4-es proci, HD 4570-es videókari.
  • MerlinW
    Bullshit:)
  • PhantomAss
    ja, vegyél nvidiát azt nem lesz soha gondod
  • foxxi
    legfrissebb driver és jó lesz.
  • imilee
    Sziasztok!
    Megszereztem a game-t, de indulás után (nyitóképek) elfeketedik a kép és nem csinál semmit. Szerintetek mi lehet a baja vagy valami hiányzik neki?
  • PhantomAss
    a bétát nem szedtem le, a régebbi hivatalos driverrel sem volt semmi gondom, ezzel sincs
    ránézésre ugyanaz
  • MauroN
    Kint a végleges WHQL NVIDIA driver. Valaki tapasztal vele valamit a bétához képest?
  • SaGa Jr
    Az, hogy a kevéske memória okozta esetleges gondok mikor jönnek elő az teljesen változó. Előfordulhat, hogy gond nélkül játszogatsz vele napokig, aztán egyszer csak majd nem lesz jó.
    Ahogy haladsz előrébb a sztoriban egyre több dolog kerül be a memóriába, tehát előbb telítődhet a rendelkezésre álló mennyisége. Ha meg elfogy akkor jönnek a fagyogatások.

2 giga ram az egyszerűen már nem elégséges manapság. Lehet vele játszogatni ez kétségtelen, de a több az garantáltan sokat tudna dobni nem csak ezen, de számtalan más játékon is.

Plusz én abból indultam ki, hogy ha már itt kérdezel akkor minden egyebet végigzongoráztál (beleértve a hivatalos oldal tech support-ját, csináltál esetleg egy defragmentation-t mert néha ennyi is elég lehet, kipucoltad a cache-t és még sorolhatnám).
  • nasum
    Udv.

rage x360-ra elado kod nincs felhsznalva 3. lemez ki se lett veve. Budapesten szemelyesen(IX ker) ar 8k.
  • fishguts182
    Saga, csak azért érdekes amit mondasz, mert 2 nap utána kezdte csak el, és mind amelett akadás nélkül fut, de köszönöm a kielégítő választ.
  • foxxi
    Te kérdeztél hasonlót. Hát azok azok. A lőszerrel való babrálás nekem semmit se dob hozzá a játékhoz ( főleg ha már az alapokkal bajom van -de ez saját gondom ).A verseny meg fizika nélkül ( autó ), nah... khm..

De ez mind az én véleményem, pont.
  • SaGa Jr
    2 giga ram mellett nem csoda ha előfordul ilyesmi...
  • fishguts182
    Heló! Nekem az lenne a kérdésem, hogy leszedtem a játékot, 3xDVD5-s verzióban. Megy is szépen, nem akad, viszont kifagy soxor. Van hogy hibaüzenettel, van hogy megfagy és akor RESET. gépem: dual core 2.20Ghz, 2 GB ram, nvidia gforce 9800 GT 512 MB. Vagy ez is egy általános, megodhatatlan probléma? Választ köszönöm! :)
  • kanduhr
    Mind2 említett játéknál éreztem, hogy felbukkannak. A Borderlands is egy jó kis játék, de max a skill rendszere miatt nyújt többet; na meg persze jóval hosszabb is, de a gyakáson kívül az se nyújt többet. A Dead Island szintén üde színfoltja az újabb FPS-eknek, de ott is csak a skill rendszer, amiben többet nyújt illetve a fegyverre szerelhető extrák miatt. De egyikben sincsenek "mellékjátékok", versenyek vagy a lőszerrel való babrálás.

De akkor már össze lehetne szedni, hogy tulajdonképpen milyen plusz tartalmat akarunk egy FPS játéktól.
  • foxxi
    ( értelek )
  • koschwarz
    (úgy értettem, hogy igen keveset kell/lehet benne konkrétan lőni)
  • foxxi
    A rage-nek sincs semmi köze a klasszikus szóhoz.
  • koschwarz
    dead island (bár nem "klasszikus" FPS)
  • foxxi
    Borderlands
  • kanduhr
    Olvasd már el még párszor az elmúlt 2 nap hsz-it.

Egyébként pedig mondjál már olyan single FPS-t (az elmúlt pár évből), amely tartalmasabb ennél és látványban is bírja 60fps-sel egy középkategóriás géppel.

Csak a miheztartás végett: különböző lőszertípusok, ugradelhető fegyverek és felszerelés, autózás, versenyek, különböző játékok, létrehozható harci eszközök etc. Szerintem ez így is épp elég egy alapvetően akciójátéknak.

Ami azt illeti, régen se voltak sokkal "tartalmasabb" FPS-ek.
  • DarkSector
    Itt sejthető volt hogy ez nem egy mestermunkka lesz az ő asztaluk a Doom. majd az lesz a nagy durranás, főleg ezekután mert legalább erre odafigyelnek annál.
  • DarkSector
    Igen sok van ami techdemo...ez is az.
  • _Atti_
    Nem takarni próbálják az 'effektekkel' hanem egyszerűen olyan technológiákat használnak ami nem feltétlenül egyeztethető össze az arcodban is tűéles textúrákkal.

A Rage esetében valószínűleg ez azt vonná maga után hogy merevlemezen kéne árulni a programot..Míg a Doom3 esetében inkább csak arról volt szó hogy sok erőforrást megevett a teljesen valós vetületekkel dolgozó fény-árnyék rendszer ami egyébként még mindig kuriózum.

Igazából mindig az összképre gyúrtak és abban nem igen akad párja se most a Rage-nek se anno a Doom3-nak.

..Arról nem beszélve hogy az ID puskája szól mindig a legjobban ha fpsről van szó :D Ez persze már nem az a téma. Azt mondjuk nem értem az autóknak miért van ilyen rettenet hangja , főleg turbózás közben mikor minden mást olyan szépen eltaláltak.
  • Skynet
    Vagy inkább megelégszik a sívár unalmas 5lettelen hent játékmenettel és a tartalom mentes látványszemetekkel 2011-ben mint egyesek.:)

De látom manapság már az is emo aki inkább a régebbi tartalmas játékokat kultiválja és nem ezeket a COD-nak csúfolt újgenerációs agyonbutított szemeteket,meg az ilyen tartalmilag nagynulla játékokat mint a RAGE...:)
    Ha Carmack neve nem szerepelne és nem lenne mellette a hype minden szarba belekötne mindenki, de így hogy van hype amit az óvodások lenyelhetnek és van Carmack név így kell neki a jó pontszám és a félrebeszélő értékelések..Tartalmas..Ja...Egy Wolf3d-hez képest valóban talán egy árnyalattal tartalmasabb,elvégre itt az agyatlan hentelésen kívül van pénz is vásárolgatni..Meg van némi színvonaltalan autókázás...Valóban..Tartalmas.:D
  • DarkSector
    A Rage-el csak ő nem emo mint egyesek. :)
  • Skynet
    Tartalmas? Ez mivel játszott?:)
  • sherlock1

• Skynet
    A konzol miatt lett ugyanolyan lapos unalmas hent tucatközépszint az egész játék minimalsztorival mint az összes többi Carmack játék...Jah..:)
  • mester1987
    -a
  • mester1987
    azért szerencsére van amelyikben meg van oldva, hogy nem mindi FULL tárral mész szerencsére, mert elunalamasodik...
  • samsung123
    Szerintem Carmack-nek baja van, hogy tényleg zseni!
    Sokkal előrébb jár fejben, amire az átlag júzer vár vagy éppen a trend.
    Éppenséggel most a konzolok előtt jár, ezt meg is mondta, hogy megbánta hogy a konzol volt a fő hardver.
  • kanduhr
    A közeli, mosottas tereptárgyakon kívül abszolút rendben van a grafikája, mind designban, mind részletességben. És mindezt fix 60 fps-sel, egy ma közepesnek is alig titulálható gépen (saját) - tény és való, sok konfigon előfordulnak problémák, mert nem tesztelték le rendesen, de majd befoltozzák.
    Az pedig sose fog kiderülni, hogy Carmack nélkül milyen lenne a cucc fogadtatása, de sokan elfelejtik, hogy nélküle nem is létezne a Rage (és természetesen a kollégái nélkül sem, hisz nem csak ő az egyedüli "zseni" az ID-nél).
    Carmack neve pedig a konzol világban, ahová most nyitott igazán az ID, nem túlságosan ismert. Ahogy a marketing sem erre épített, hanem a megatextúrára és a fix 60 fps-re.

A Rage egy remek akciójáték, s ezen kívül tökéletesen prezentálja a motor erősségeit és gyengeségeit, de melyik "forradalmi újításnak" nem voltak kezdeti nehézségei. Ugyanakkor, nyílván más fejlesztő csapatok is kipróbálják, amiket ebben a játékban fejlesztésként létrehoztak. Ahogy tették ezt az eddigi összes ID játék esetében is.