Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Next PC upgrade: 2022
#3008: Semmi köze hozzá.Nekem is az van és simán fut akadás nélkül!
Why so serious?
Tudnátok nekem segíteni?
Miért szaggat a játék 2-3-másodpercenként megáll a játék.A gépem Core 2 duo 3.1 Ghz Geforce 460 Gtx 2giga ram.
A legújabb driverek valamint a patch is fönt van.
Az vajon mért van hogy az éles texturákat késõbb pakolja ki 1másodpercel.
Ha leszedem hozzá az frissítést és átálítom a textúrákat large-ra akkor kilép?
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
- nincs nálad kötszer
- tele van az életerõd, nincs éppen rá szükséged.
[merlinw.org]
De normál fokozatban tényleg nincs rá szükség. Elég kicsit visszahúzódni fedezékbe és gyorsan helyrejön a karakter.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Kiválasztom gyors menüben sé használ nem megy csak iylen hyüle hangot ad. Inventoryban kiválasztaom ott van hogy use. rá klikk semmi csak kilép inventoryból. A quick use meg szürke nem lehet rá nyomni.
Mert mivel:
1. Végignézem/végigviszem ugyanúgy
2. Attól még hogy elmondták nem fog megváltozni a vége
3. Attól még hogy tudom mi a vége a köztes cselekmények elõttem bontakoznak ki.
Tehát engem abszolút hidegen hogy.
Azt meg nem értem miért spoiler hogy nincs fõboss meg hogy könnyû a vége.
Itt vannak olyanok akik még ezután fogják végig vinni a játékot ha "jobb" állapotban lesz. Nem kéne itt ezen mélázni hogy milyen lett a vége!
Rakd be spoiler-be és ne szopasd itt a többieket akiknek meglepetés még a játék!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Annyit olvastam hogy patch elõtt törölni kell a cfg-t meg a létrehozott cache mappát.
Szóval ha ezek megvannak és felrakom a patchet és nem jó akkor ha a cfg-t visszamásolom ugyanúgy fog hatni az mint patch elõtt?
Bash TV: Nem kell oda BFG, emlékeim szerint simán le lehet lõni, csak távol kell maradni tõle, nagy köröket írni, mert annyira nem lassú. Pár granyó azért nem árt, ha van zsebben. 😊
Késõbb fog olyanból jönni több is egyszerre... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szinte majdnem minden játék végén van valami fõboss de ha nincs is akkor kb vért kell izzadni hogy megtudd csinálni.
Na itt ennél semmi nem volt.Olyan könnyû volt hogy az már nevetséges.Szimpla egyszerû küldivel is néha többet szoptam ott még meg is haltam,de a végén nem.
No de nem baj, majd a Doom 4 ben biztos lesz<#idiota>#idiota>
Megõrülök tõle hogy 15 percig játszom, menteni nem lehet aztán odajön és megöl.
mégcsak védekezni sem tudok abban a kis arénában.
Konzolparancsok nincsenek nekem erre allowconsole 1 vonatkozóan tehát 2. ponttól probálgatom majd!
0. ha benne van a parancsikonban vagy a cfgben a +com_allowconsole 1, akkor töröld ki vagy írd át 0-ra.
1. ha nincs, akkor új játékot kell kezdeni
2. ha az 1. nem jó, akkor töröld ki a mentéseidet és kezdj új játékot
3. ha még így se, akkor uninstalláld a játékot, töröld ki a program files/bethesda/rage mappát, telepítsd újra. De én biztos nem kezdeném újra ilyesmi miatt.
link
(Config file, cache, stb minden legyen beállítva)
Ez a driver nálam minden játékkal jól megy, s a Rage-ben sincs akadás
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[merlinw.org]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
AMD, nVIDIA illetve minden egyéb ilyen céltalan vita távol áll tõlem. De a Rage esetében tény, hogy az nVIDIA OpenGL támogatása miatt lényegesen jobban muzsikálnak ennél a játéknál ezek a kártyák.
"We have a bicubic-upsample+detail texture option for the next PC patch that will help alleviate the blurry textures in Rage."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB