Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb példa a Fallout New Vegas, ami 1 évvel megjelenés után is szanaszét fagy, akad, kidob, viszont kb. 100 játékból minden hibátlanul fut kivéve a Rage és a Fallout NV, érdekes...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fallout és Oblivion meg teljes mértékben rpg, ahogy egy Deus Ex is (fõleg az eredeti) akció-rpg.
A Rage esetén a készítõk elõzetesen is kiemelték, hogy ez egy fps, csak kis extrákkal. Mint utóbb kiderült az extrák elég haloványak, de fps-nek teljesen korrekt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Félre ne értsetek, pont az a baj hogy a játékmechanika meg a megvalósítás nagyon bejött, tehát élveztem és pont ez a bajom hogy rövid. 😊
Akkor a GTA RPG??? Mert az se 10 óra hosszú.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Why so serious?
Szerintem az idõ megszépítette ezt a számot, vagy hardon nyomtad õket, 8 évesen 😄 Egyik sem több 10 óránál
PSN ID.: Beegabor
mellesleg, amire céloztam az az, hogy amikor már 5 órás single-lel is kidobnak játékokat, és valami akár már 10 óra is, és ennek örülünk, az gáz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Menj el a pálya végébe, vedd fel az akármit, azt hozd vissza, mert azt itt kell a kiindulási ponttól 3 méterre használni. Utána menj el a pálya teljesen másik pontjára, hogy lenyomj egy gombot, amivel a pálya átellenes végén lévõ híd leereszkedik és akkor ott átmehetsz és vége.
Eközben folyamatosan a nyakadra küldenek az oda-vissza úton egy csomó ellenfelet.
Hát így ma is lehetne 20-30+ órás FPS-t csinálni. Csak ma már az se tetszik nekünk (nekem se) ha egy pályaszakaszon 2x végig kell menni oda-vissza, mert az már idõhúzásnak hat.
Why so serious?
Why so serious?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Why so serious?
PSN ID.: Beegabor
Harmadik nekifutásra csak sikerült kiadniuk egy normális catalystet, érdemes felrakni.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Egy példa: hogy mi a gyanús nekem: A játék elején nemmessze onnnan ahol felébredsz áll egy muksó egy csatorna mellett. Küldi is van oda. Amikor szóba állsz a papával, akkor azt mondja nagyjából hogy a játék során sok ilyen csatornát fogsz találni és ezek nagyon veszélyesek. Van töltõ képernyõs Tipp is hogy az ilyen csatornákat ha megtalálod és lemész akkor a mutik hordamód fognak rád rontani de lesz nagy juti a végén. Na ezen csatornán kívül ki hány ilyennel találkozott még? Ez csak egy apróság a sok gyanús jel közül hogy ebbõl bizony sok mindent kivágtak. Gondolom majd megvehetjük jó pénzért.....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A lényeg viszont az, hogy szerintem nagyon jó kis játék. Elég sok játékkal játszottam már de a pályadizájn szerintem ebben a játékban a legjobb amit valaha láttam. A tûzharcok élvezetesek és az ember már már tényleg elhiszi, hogy most agyatlan mutánsok támadnak, most meg képzet katonák (néha azért csinálnak érdekes dolgokat).
Úgyhogy számomra pozitív csalódás a játék, ugyanis én azt vártam ,hogy egy gyenge lövölde lesz egy csomó kocsikázással amik bénák lesznek de valahogy nem, még ezek is teljesen korrekt részei a játéknak.
9/10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Sokan szidják vagy középszerûnek mondják a grafikát. A textúrák közelrõl tényleg kissé csúnyácskák, de ez az elsõ olyan játék amiben azt érzem, hogy hihetetlen hangulatot sugároz a mûvészi kivitelezés, az összhatás meg egyszerûen impozáns. A Crysis2 biztos valamiben szebb, de nekem csak az összehatás számít, és az alapján számomra egyértelmûen az eddigi legszebb PC-s FPS.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
anti hero
Ezen csak néhány amber lepõdik meg.
Manapság minden játék csak a trailer-ekben mutat valamit ami nem igaz.
Valamint a Fallout egy bejáratott cím.
Egy DooM4-et csináltak volna, hidd el messze profibb lett volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Viszont amirõl mindneki megfeledkezett. Az elején és a végén az intró hiohetetlen jól sikerült. Mind látványilag, mind zenei szempontból. Az a két videó bámulatos. Maga a játék is, de õszintén a multi engem is zavar, hogy nincs fps játék, valamint a rövid sztory. Azt hitttem lesz benne vagy 10 város... mint anno a borderlands-ba. Az sokkal hosszabb.
de mindent leszámítva nekem 10/10-es a game.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Õszintén megvallva ezt az autós hülyeséget egy az egybe kihagytam volna belõle. Egyszerûen gagyin van megvalósítva is, ráadásul nekem egy idõ után marha unalmas volt hogy kijövök a városból, megyek, és mindig ugyanott, ugyanakkor megjelenik 1,2,3, akárhány autó akik nekem támadnak és akkor harcoljál. Egy idõ után egyszerûen ott hagytam õket a fenébe.
A versenyekkel ugyanígy voltam, valahogy semmi késztetésem nem volt, pár darab megcsinálása után a többinek is nekiállni.
Az fps része szerencsére hozta az ID-tõl elvárható minõséget, a harcok jók voltak, látványosak, sok féle fegyverrel, egészen jól viselkedõ ellenfelekkel. Külön piros pont részemrõl hogy az ellenfelek reagáltak arra ha eltaláltad õket, és még a legnagyobb páncélos akármi se tudott egybõl "csak úgy" visszalõni miközben pattogtak rajta a saját találataim. A legtöbb játék ilyenekkel nem foglalkozik...
Hát egy-két jobb boss harc elkelt volna, mert ebbõl a szempontból karcsú volt.
Ami viszont siralmas az a multi. Egy ID játéktól elvárható lett volna egy rendes fps multi, még ha nem is az a része lett volna a fõ. A sok fegyver, eszköz, többféle válaszható karakter adott lett volna. Helyette kaptuk ezt a gagyi autós kergetõzést... kár.
Ja a hangok vegyes hatást keltettek. Egy zene nem volt a játékban amit fel tudnék idézni, hogy különösebben jó lett volna. Viszont a fegyver hangok nagyon tetszettek. Föleg a Settlers Assault Rifle, ami tõlem megkapja az elmúlt évek legjobb fegyverhang "kitüntetõ" díját...<#vigyor0>#vigyor0>
Ami még bennem felmerült, hogy elvileg van valamilyen gyûjtõi változat amihez a játékban szereplõ "Wingstick"-et adták pluszba. Persze gondolom valami mûanyag vackot... Hát nem tudom, én ha valami ilyen cuccot akartam volna csomagolni a játék mellé, akkor tuti hogy a játékban gyûjthetõ kártyapaklit adtam volna, jóval több értelem lett volna.
Hát szóval összességében nem volt ez rossz, de olyan nagy dobás se lett mint aminek szánták. (és akkor a pc-s kezdeti problémákat még meg se említem...)
Egy kis segítségre lenne szükségem ismét!
Dead cityben vagyok, majd az ott található steel all rounds lõszert nem tudom felvenni!
Coffer-nél mindent megvettem amit csak lehet (tervrajzok stb) és annak ellenére sem jártam sikerrel.
Mi a titok nyitja le tudná valaki írni!?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64