3817
  • tewe15
    Sziasztok! Az lenne a kérésem, hogy hogyan tudom megcsinálni a 8 versenyt? Szponzor levelem már van, de sehol se találom a versenyeket.
  • MerlinW
    Ma jött ki a végleges 11.10, telepítsd azt.
  • FlyHigh
    Én felraktam a beta drivert, de még mindig lassú a textúrák betöltése. Mit tegyek?
  • MerlinW
    Wellspring garázs. Főtéren balra az első ajtó.
  • urbi
    sziasztok,nem tudom melyik városban vagyok,ahol autós versenyeket kell csinálni.autoval mentem a városba,mikor kijövök nincs ott ,most gyalog kell menni,hogy kell vissza szerezni,
  • MrXL
    Örültem, hogy végre megérkezett a végleges 11.10-es ATI Driver. Most már tényleg szépen fut. Cserébe viszont minden kék. Ezt a mocskos szégyent!Carmack elmehet a p.c.á.a!
  • Fpocok
    looooooooooooooooooooooooooooool
  • grebber
    Majd mire akciós lesz a steam-en 2-5 euróért addigra már kb normális lesz :D
  • lolSL
    gyász
  • MerlinW
    DesignerDon Donald Allen
    @ID_AA_Carmack Will you release the oft-mentioned higher-resolution texture data?

John Carmack
    @DesignerDon our first test of a higher res page file didn't help much, because most source textures didn't actually have any more detail.
  • Bence94
    mondjuk nem volt valami jó hangmodorú kérdés de igazán jelezhetne(-nének) annyit, hogy dolgozunk rajta vagy "gyűjthessük az bugokat"...
  • morzsi555
    digitalAngst digitalAngst
    @ID_AA_Carmack After spending a weekend building rockets will you be spending the next week working just as hard at fixing your broken game?

ID_AA_Carmack John Carmack
    @digitalAngst what is still broken for you?

Basszus...
  • morzsi555
    carmack írta a twitteren, hogy elment csiszolgatni a rakétáit, úgyhogy egyhamar ne számíts rá :D.
  • mester1987
    A közelgő frissítésről tud valaki valamit, mikor jön?
  • simon007
    Kösz a segítségeteket!
  • MerlinW
    Ha gyorsmenüben van akkor asszem F4, vagy megnyitod az inventory-t és duplaklikk a kocsin.
  • The Protector
    alapból Q betű minden inventory eszkösz használata.
    az F billentyűkkel váltod őket.Vigyázz az F5 az mentés
    A puskák lőszereit ctrl hosszantartásával tudod váltani.
  • simon007
    Segítenétek? Bénázom egy kissé!

Már 6 db távirányítható robbanós kis autóm van a screen szerint, de hogyan tudom használni? Melyik gombbal "jön elő"?
    Ott tartok, hogy már használnom kéne, de hogyan??

• saxicola
    Légszíves küldjetek egy mentést az Authority Prison pálya utánról. A címem: [email protected]

Köszönöm előre is!
  • MerlinW
    Tedd hozzá: "szerintem". Én nem bántam meg.
  • Pares
    Sajnos ez az igazság... Én sem vettem még meg. Először minden játékot kipróbálok, hogy működik-e egyáltalán. Nos a Rage nekem még mindig nem működik. Ebből tényleg csak fél év múlva lesz vétel, ha egyáltalán érdekelni fog még, mert minden kedvem elment tőle... Pedig megjelenés előtt annyira vártam, aztán a odadobják elénk pc-sek elé ezt az ótvar... á, mindegy.
  • morzsi555

• Doc Hooliday
    Hát igen, amit a steam letöltött...de tudod ennél a játéknál valahogy megértem ha valaki nem szeretné megvenni eredetiben! Ez pont az a játék amivel szívesen játszanék, de mégsem teszem mert behányok ettől az amatőr munkától amit technikailag elkövettek a pécések ellen. A Rage-et majd kábé 2-3 hónap múlva érdemes megvenni addigra talán kész lesz nagyjából a játék,nem pedig 60%-os mint most! Na meg lemegy az ára is csöppet mert ez így abszolút rossz üzlet megvenni!
  • MerlinW
    Amit a Steam letöltött, október 8.-án.
  • WhiteTusk
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni melyik a legfrissebb patch javítás a játékhoz most?
  • mester1987
    Sziasztok nem tudjátok, miért kapcsolhat ki a V-Synchminden egyes kilépéskor Smart-ról Off-ra, ha a Catalystban is mindig bekapcsva opció lett kipipálva???
  • paj01
    Ejj-ejj. Azt gondolná az ember, hogy ha egy jaték azzal indul, hogy bethesda meg ID soft akkor az garancia a minőségre...Hogy a frászba sikerült ezt összehozni?
    Mikor elöször feltettem XP 32bitre és elindítottam az intro video után nagy fekete képernyő és lemezfennakadashoz hasonlito audio lagg várt. Azota lett win7 64 bit legujabb rage performance driver meg 1 gigás patch és az eredmény ugyanaz. E5500 2.8ghz 2giga ram hd6790 érdekes modon más AA kategorias jatekokkal valahogy elbír ezzel meg nem tud mit kezdeni.
    Ennyit a nagy Carmack pápáról...jol lejáratta magát.
  • mester1987
    én azért kíváncsi leszek mennyi lesz karácsonyra az eladás :D
  • Pares
    Pl.: nekem sem működik... Igaz kb. egy hete szenvedtem vele utoljára, azóta nem volt időm órákat próbálgatni a cfg-ket, drivereket, stb.

Ami vicces, hogy ennyit szarakodni egy játékkal, csak azért, hogy elinduljon, évek óta nem kellett. Sőt, talán sose kellett.

Elkúrták, de nagyon.
  • Ombika
    Most ,ha viszonylag erogepem van ez lenne a jo config a stream forumrol:

Ez az?
  • MrAndree
    Unatkozol-e?
  • killecske
    Most értem a végére!
    Mire elkezdtem igazán élvezni a játékot akkor lett vége!
    Ekkorát már rég csalódtam egy játékba! Ráadásul nekem nem is volt a végén videó...
    Pénzt ezért? Sose adtam volna!
  • wesker24
    Mi az hogy nem működik nekem a legújabb Nvidia driverrel 285.58 amit kiadtak már tökéletesen megy a hibák nagy része megszűnt és végre Xp-n sincsenek textúra hibák !
  • Doc Hooliday
    Még mindig nem működik ez a "technikai áttörés" csoda játék? Hú de jó hogy nem vettem meg!...még hogy 75millió darabot el akartak adni ebből
  • mester1987
    H Í R E K
  • davidka003
    CFG-t használok és olyan problémám van, hogy igaz, hogy akadás nélkül fut viszont amerre fordulok ott tölti be előttem a textúrákat 1-2 mp alatt és zavaró. Mit kéne állítani, hogy ne így legyen? Vagy legalább a közeli dolgok legyenek betöltve teljesen előre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 4096
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 4096
    vt_pageimagesizeunique 4096
    vt_pageimagesizevmtr 4096
    seta com_videoRam "512"
    seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
    seta image_cacheMegs "512" //Cache size in Megabytes
    seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes

seta com_videoRam "512" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
    seta image_usecompression 0
    seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
    seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
    seta image_lodbias "-1" //LoD settings
    seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
    seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
    seta r_fullscreen "1"
    seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
    seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
    seta r_sb_frustomFOV "92"
    seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
    seta r_renderer "best" //highest rendering options
    seta r_multiSamples "2" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
    seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
    seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to

increase performance.
    seta r_useNewPrivateLighting "1"
    seta r_useHardwareTextures "1"
    seta r_useSMP "1"
    seta r_noBreakableShadows "0"
    seta r_visDistMult "1"
    seta r_useMotionBlur "0" //use blur
    seta r_skipBump "0"
    seta r_skipSpecular "0"
    seta r_skipNewAmbient "0"
    seta r_shadows "1"
    seta r_cgFragmentProfile "best"
    seta r_cgVertexProfile "best"
    seta g_showPlayerShadow "1"
    seta g_fov "95"
    seta vt_nopreload "1"
    seta vt_vmtrcompression "none"
    seta vt_minMipLevelInstalled "16"
    seta vt_uncompressedVmtr "1"
    seta vt_lodBias "-2" //LoD settings
    seta vt_maxppf "24"
    seta vt_maxlockedpages "256"
    seta vt_minlod "-2"
    seta vt_maxaniso "8"
    seta vt_qualityhdplossless "1"
    seta vt_qualityhdppower "0"
    seta vt_qualityhdpspecular "0"
    seta vt_qualityhdpnormal "0"
    seta vt_qualityhdpdiffuse "0"
    seta vt_qualitydctpower "100"
    seta vt_qualitydctspecular "100"
    seta vt_qualitydctnormal "100"
    seta vt_qualitydctchroma "100"
    seta vt_qualitydctluma "100"
    seta vt_restart
  • Urby66
    A 11.10-es Preview 3-as driver telepítése valóban megoldja a Rage problémáit. (a folyamatos fagyást kivéve) Sajnos az összes többi játékban véletlenszerű lassulásokat és akadásokat okoz.
    Attól tartok ez majd csak hónapok múlva lesz jó játék. :-(
  • ratgab
    Preview3 driver felrak!
  • ProGabe #3179
    ilyenkor mi a f*szt lehet csinálni?

cfg buherálás nélkül és azzal is ilyen. ati 5700-as kártya
  • ratgab
    Hát engem már innen nem érdekel. Érdekes módon vannak olyan játékok, amelyekkel semmi probléma nincsen, inkább maradok azoknál. Persze ettől még a Rage lehet jó játék.