Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem beállításfüggõ amúgy, ez szimpla fejlesztõi trehányság.
Amúgy nem lenne gond ezzel, mert az elõzõ generációs idtech 4-esbe nem voltak ilyenek a Wolfenstein-ben vagy a Prey-ben...
Az ingyen javítás elõfeltétele (a rádió amivel bevontattathatod a gépedet) meg már jóval elõbb megvan (és meg is marad) mint hogy ruhát választanál a manusodnak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
mester1987: Sajna szinte csak azzal 😊 Reméljük a lelkes modderek idõvel legalább olyan szinten kezelésbe veszik mint a doom3a-t.
Az elsõ három (alap) típus esetében pár dologból nagyobb mennyiség lesz a karakterednél tartható (ha teszem azt valamibõl 50 a maximum akkor azt megduplázza). Ez könnyen kideríthetõ az adott ruházat leírásából.
A negyedik, nehéz vértezetet pontosan tudom, az a karakternél tartható maximális lõszermennyiséget növeli meg.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mostmár nem akad be 3 mp-enként a cfg-vel viszont a fekete textúra még jelen van.
Na majd visszatérek rá 1 hónap múlva.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azt kell mondjam, kifejezetten tetszik. Amolyan borderlands light 😊
Tény hogy az egészbõl többet ki lehetett volna hozni, de az összkép nem lett rossz.
Sebességprobléma, fagyás, egyéb anomáliát nem tapasztaltam, vagyis de! egy valamit. 😊
Az adott terület betöltése után a távoli textúrák (vagyis szerintem inkább az árnyékok) kékesek. De ez csak pár másodpercig tart hálisten.
Pár kép tõlem (is)

Alkalmazás által generált üzenet: rage.exe - Alkalmazáshiba : A "0x69eed483" címen található utasítás a "0xbf0b6d14" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezehtõ el a következõ mûvelet: read".
Hihetetlen ez a játék, inkább uninstall a francba, és majd újra felteszem, ha az emberek 99%-nak hibátlanul fut.
Komolyan, most játszottam végig a Sniper Ghost Warriort, és elég tragikus belegondolni, hogy egy City Interactive játék stabilabban fut, mint egy ID cím...
Nem véletlen húzzák le a klotyón a Doom 4-et, ha igazak a hírek.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Pares: töröld le, nem éri meg a szenvedést ez a játék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Next PC upgrade: 2022
anti hero
(a skulot neked kell gyartani, ha megvan a recept)
anti hero
Az a lõszer amirõl írsz az ha jól tévedek akkor a kalasnyikov utánzat alap lõszere (vagy talán a mesterlövész puska lõszere mert annak volt még hasonló neve).
Ha elérted a maximális nálad tartható limitet akkor nem fogod tudni felszedni a többletet. Lõjj ki néhányat, cserélj tárat és akkor majd felveheted (de a megfelelõ lõszertípusból pufogtass el).
Olvasgattam a hozzászólásaidat és úgy gondolom, hogy a lõszerekkel kapcsolatban van már egy két tapasztalatod!
Így remélem, hogy a 3023-as hsz-ben leírt problémám megoldásához eltudsz látni némi jó tanáccsal!?
Segítségedet elõre is köszönöm!!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Van hozzá erõsebb lõszer (ez az a boy-os) amit még venni is lehet, van egy spéci lõszer ami tulajdonképpen egyben (egy lövéssel tulajdonképpen egy sorozat formájában) kiköp egy nagy halom alap lövedéket, meg van az anyuci ami a legerõsebb lõszer. Míg alap skulóból 12 fér egy tárba, addig az erõsebbõl 8, a sorozat lövõsbõl 1, a legerõsebbõl meg 6. Lényegében a fegyver marad, csak a berakott forgótárak cserélõdnek ahogy az ember váltogatja a lõszereket (a metal storm jellegûnél még oldalra is kiáll egy jókora darab a fegyver dobtárjából).
ez az a pisztoly, ami minden képen és videón ott van? 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
thx😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Nem ekkor fejleszted. A fejlesztés akkor történik mikor megveszed a szükséges cuccokat a boltban vagy éppen feladat közben kapod (mint az egyik job board-os feladatnál mikor sniper támogatást kell nyújtani és azonnal hozzád vágják az átalakítót amivel félautomata lesz a csúzli).
Szóval te manuálisan nem fogsz semmit fejleszteni, ezt megteszi neked automatice a játék. Csak vedd meg a cuccokat a boltban (ne felejts el lapozgatni a kategóriák között).
Továbbá a fegyverek fejlesztésével nem lesz erõsebb a csúzli. Kicsit pontosabb az igen, esetleg csökken a szóráskép, de ennyi. A károkozást ezek egyáltalán nem befolyásolják. Amitõl erõsebb az a számtalan speciális lõszer amit cserélgethetsz a fegyverben (a sniper-hez nincs iylen, a pisztolyhoz 4 féle skuló van, a kalához 2 féle, az authority csúzlihoz szintén kétféle, a shotihoz három féle, a számszeírjhoz szintén 3 vagy talán négy, a rakétához is van kétféle meg a nagy ágyúhoz amit a végén kapsz ahhoz is alapból kétféle skuló van).
De igazság szerint a játék legerõsebb fegyvere az alap pisztoly a fat mamma (vagy big momma a neve?) skulóval aminek a terveit megveheted voltban és fat boy (vagy mi a fene) lõszerbõl és robbanóanyagból rakhatod össze. Veszel még az elsõ kis településen az árustól egy távcsövet és a játék legcombosabb és legpontosabb fegyverét kapod.
Az authority katonák 1 fejlövéstõl kipurcannak vagy max 2 testlövéstõl. A többi, ember méretû ellenfélre is ugyanez áll.
A nagy melákok, akik rakétavetõvel vagy gépágyúval rohangásznak, na azoknak kell 3-4 fejlövés de aztán távoznak az örök vadászmezõkre. Míg bármilyen más egyéb fegyverbõl (kivéve rakétavetõ) ennél sokkal több lövés kell.
Már ha az advanced wingstick-et nem számolom, mert azzal speciel a nagy melákok is egy dobással kifektethetõek csak a fejüket kell telibe kapni (más esetben 2 kell a bumerángból).
Elég alapszintûek a fegyvereim így elég sokat kell lõni 1-1 muksóba fõleg amikor újra vissza kellett menni Dead Citybe..! volt voltak ezek a nyomoronc katonák de nagyon nehezen pusztultak el!
Fejlesztenem kellene a fegyvereket ez eddig csak a távcsöves puskához volt cucc de az sem igazán értem hogy hogyan upgrade..?
hiába választom ki hogy upgrade.. nem történik semmi..!
Újra elmentem a shopba és vettem fejlesztéseket
a söpréses puskához és a géppityuihoz de amikor megnyomom weapon upgradest akkor megjelenik amit vettem és nem teszi bele..! csak a Back lehet választani..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ez azért különösen bosszantó, mert a játék felskiccel egy ígéretes környezetet, elhelyez benne szereplõket, csak aztán az egésszel nem kezd semmit...
Sebaj, a következõ patch javít ezen az egészen keveset a grafikai hibák kiküszöbölésével!
Az viszont 1értelmû, hogy ennyire kritikán aluli tárgy textúrákat (ha lehet annak nevezni) szerintem még 1etlen játékban sem láttam. Ha nem lenne kültér, hanem csak beltér akkor asszem pár perc és törlés lett volna a játék.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kíváncsiságból elkezdtem tolni ezt a Hard Reset nevezetû fps csodát<#zavart1>#zavart1>...hát szóval az van hogy sztorija az nem nagyon van neki, meg a játékmenet is a tipikus "megyek a csõben" fajta de egybõl az ugrott be az elsõ öt percben hogy ez a gagyi játék is hogy szarrá veri megjelenítésben, grafikában meg fizikai motor ügyileg a Rage-et! Még egy ilyen c-kategóriás játék is körökkel veri a nagy és hírhedt több éve készülõ "grafikai next-gen" Rage-et!<#vigyor3>#vigyor3> minek kellett Carmack-nak ezt a szaros openGL-es szarságot erõltetni??? Csak beszo..atott minket vele! Ennyi baj még egy játékkal sem volt mióta eszemet tudom, pedig kábé 97-óta jáccogatok és láttam már pár csuda dolgot!
Más:
Korábban kérdezte vki, honnan jött a max. AF 4x-es érték:
"In the slide, id Software states that their engine can support 4x Anisotropic Filtering"
link...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10