3817
-
MrAndree #3257 Mielőtt nagyon lelkesen belelovallnád magad ebbe az eszmefuttatásba, maximum a PC-s játékosokat köpte szembe (bár még ez is erős túlzás, kivéve ha a Rage a világ összes emberének bugos). A konzolosok elvannak békésen. Nagyrészt. Az értékelésekből meg az jön le, hogy a Rage alapvetően jó játék lett. De azok biztos mind hazudnak. Szóval értem én, hogy a dolog vért kíván, sőt lincselést meg akasztást, meg minden egyéb csúnyaságot amit csak lehet. Csak nehogy túlzásokba essünk a végén. -
#3256 Igen...ilyen köcsög ez a világ már! Pont a játékosokból van a vagyona, és éppen őket köpte szembe akikből megszedte magát! Miért nem monda hamarabb hogy gyerekek ne számítsatok nagy dobásra, a pécések meg pláne, mert tele van technikai problémákkal a játék és csak le akarlak húzni titeket, mert szar az egész és csak azért jópofizok hogy megvegyétek a játékomat utána meg szembe köplek titeket, és még le is fikázlak titeket! Annyi köcsög van már a világban hogy már nem tudok röhögni az ilyeneken! Még ezt az ártatlan iparágat mint a videó játék készítés, még ezt is ilyen szinten megfertőzi az érdek háború meg a pénz éhség! Pont azt veszik el tőlünk amiért szeretnénk játszani...a felszabadult örömteli szórakozást! Egyre több jónak induló játékkal vannak gondok,és egyre több a csalódás ezáltal. Én csak játszani akarok egy játékkal, örülni neki szabad időmben és nem több gigás peccseket várni meg fájlokat buherálni meg faszom tudja mit csinálni a programozók helyett,jóhogynem már én fogom befejezni a szarjukat! Aztán meg jár a pofájuk hogy sok a warez! Persze hogy sok mert ontják magukból ezt a sok mocskot amit el akarnak adni nekünk jó pénzért, és utána meg rosszul esik a fejlesztőknek hogy nem veszik meg ezt a sok szemetet!
Amelyik játék becsületesen meg van csinálva abból van is bevétel,hiába létezik a warez!!!! -
#3255 Van másfél milliárd dollár vagyona, hova erőlködjön?:) Én is inkább farigcsálnék rakétákat, mint napi 10 óra a monitor előtt:) -
#3254 De legalább végre lecsenget az "őrület" azt foglalkozhatnak a Doom 4-el! -
#3253 Milyen szánalmas sorsa lett ennek a játéknak nem? Pedig milyen jó lehetett volna ha ez a szőke arrogáns nagyképű misikemonitorfejű kisköcsög nem így áll a dologhoz! Ha lerakott volna elénk ennyi év után egy tisztességesen megcsinált játékot akkor ebből jöhettek volna a további részek mint a stalker-ből például! Viszont így nem hinném hogy a játékos társadalom meg fog bízni az ID-ben valaha is! -
#3252 Rendben! Sikerült is! Nagyon köszönöm! -
#3251 Használd ezt #3227 -
SaGa Jr #3250 11.10-es driver miatt. Megoldása, hogy visszateszed azt a driver-t ami működött korábban neked (már ha volt ilyen) vagy hagyod az új driver-t és csak a használható verzióból teszed át a megfelelő dll file-t. Volt róla szó az elmúlt pár napban melyik ez a file és hol érhető el (ha visszaolvasol pár tucat hozzászólást meg is találod hamar). -
#3249 Hat az fasza.. meg az is h elindítotam a game-et és minden kék... ez mitől van most? -
#3248 Elvileg nem terveznek többet. -
morzsi555 #3247 Álmodozz csak, carmack tata szerint már tökéletes a játék. -
#3246 Üdv!
Már nem is elsz patch a gamehez? Eddig jól tudom h 1 volt?:S -
#3245 Garázs!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3244 És most mit szeretnél? Megkeressem a buggydat? -
zritya #3243 Most kezdtem a játékot, és olyan gondom lenne hogy be mentem abba az elzár kis városba ahol versenyezni is lehet, és az óta nincs meg a buggy-m és elég nehéz vissza jutni nélküle mert a banditák ott lövöldöznek.
Előre is Köszi. -
-
#3241 Jól tudod, ezért frame per secundum. A frissítési frekvenciát viszont Herz-ben mérjük és rezgésszámot mérünk vele:) Esetünkben 1Hz csak akkor = 1 frame-el, ha szinkronizáljuk őket (vsync) és akkor sem a szó szoros értelemben:) Ne keverjük a szezont a fazonnal:) -
milos620 #3240 Én úgy tudom a Fraps program az egy másodperc alatt kirajzolt teljes képek számát jeleníti meg nem?
-
Exi #3239 Én csak ámulok hogy a többség mennyit szop ezzel a játékkal...
Úgy látszik a szerencsés kisebbség vagyok mert kb 2x fagyott ki összesen mire végigjátszottam, 0 textúra hibát láttam, ilyen kékséget meg hasonlót egyet sem. 11.7 driverrel kezdtem el, itt olvastam hogy jobban megy frissebbel felraktam 11.10 previewt (asszem a másodikat) azzal sem volt semmi gond. Sapphire 6950 + 4 GB RAM.
Ennek ellenére azt mondom hogy a játék nálam egy 3/10, az első 2 óra után már unalmas volt, egysíkú, minden kitalálható, 0 meglepetés, a vége meg egyszerűen egy összebaszott szar, bemész Capital Primeba, végigszaladsz 2 folyosón és game over... wtf? Quake 3 óta nem volt normális ID játék basszus...
-
#3238 1. a frissítési frekvencia teljesen más, mint az FPS:)
2. a mellékelt dll az előző 11.10 preview 3 driverből van. -
milos620 #3237 Köszi!
Kipróbáltam az új driverrel az élsímitás 4X az összes többi maxon van így 30-40Hz a frissítési frekvenciám!Ennek ellenére a textúrák betöltése egy kicsit késik.
A Rage performance driverrel nem volt ilyen gondom, de minden minimumon volt és akkor is 30-40 volt a fraps értékem!
Annyi kérdésem lenne, hogy ez a bizonyos dll fájl bemásolása a rage mappába a kék textúrák javításán kívül megoldaná-e ezt a problémát?
Van-e valakinek esetleg hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
tszd #3236 Elég a MerlinW által belinkelt file-t bemásolni a Rage könyvtárba. Ez már eleve ki van csomagolva, így mást nem kell csinálnod. -
#3235 Na vége az murvára össze volt csapva. Egynek elment. -
milos620 #3234 Ezt a dll fájlt megtaláltam simán bemásolom a rage mappába és kész?
Mert a tszd hsz-e szerint ki is kell csomagolni, de nincs mit rajta kitömöríteni?(vagy rosszul értelmeztem a google fordítót)
Előre is elnézést az alapvető kérdésemért!
-
milos620 #3233 Gondolom amit a MerlinW bedobott dll fájlt, az én esetemben D-Rage-Rage mappába kell másolni pontosabban, ahol az rage.exe található igaz?
Amúgy köszönöm a segítséget! -
tewe15 #3232 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megcsinálni a 8 szponzorált versenyt? Szponzor levelem már van, de sehol se találom a versenyeket. -
SaGa Jr #3231 Ne csak a quicksave-et használd (ha jól emlékszem az volt a F5) hanem rendes mentéseket is csinálj. A Quicksave-ek sajna néha elvesznek (másnál is előfordult már).
A hotfix az ati driver-ből az a 11.9-hez van. A 11.10 már tartalmazza bár generált újabb hibákat. Van akinél smelyik nem jó van akinél a 11.10 hiba nélkül működteti a programot, másnál a Rage performance optimal driver működik csak (cserébe tönkrevág minden más OpenGl alapú játékot a látvány terén) amihez a hotfix is van. A legújabb megoldás meg hogy használod a 11.10-es driver-t és mellé használod a korábbi ogl file-t.
Ha visszaolvasol pár hozzászólás magad is láthatod hogyan. -
milos620 #3230 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem,remélem eltudtok látni némi jó tanáccsal!
Na most volna itt két ati driver: az egyik a hotfix a másik a végleges 11.10-es verzió.
Annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy melyikkel frissítsem a vga-t mert most jelen pillanatban preview3 van.Ha esetleg mind a kettőt írjátok, akkor sorrend szerint melyikkel kezdjem??Illetve miért van az, hogy végig vittem a játékot és loadozni szeretnék egy küldetést, de egy mentésem sem található?Másfél két óránként mentettem F5-el
Előre is köszönöm a segítséget! -
#3229 itt pedig a 32bites -
#3228 köszi szépen -
#3227 Másold be ezt a játék főkönyvtárába és megjavul minden. 64bites Win7 esetében persze.
rage - atioglxx.dll - W7x64 -
tszd #3226 Ha kék textúráid vannak a 11.10-es Catalyst driver-rel, akkor a preview 3 driverből kell átmásolni az atioglxx.dll file-t a Rage mappába és jó lesz:
"You can extract it yourself, just start to run the installer and wait for it to extract then cancel the installation.
1) Go into the directory, for win 7 64-bit, the default is (or similar):
C:/AMD_Catalyst_11.10_Preview3_Windows7_Vista/Packages/Drivers/Display/W76A_INF/B126904\
2) Then copy the atioglxx.dl_ file to a temp directory, say C:/Temp
3) Open your command prompt (Run > CMD), go to the temp directory and type:
expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll
4) Copy the extracted file to your rage directory."
-
SaGa Jr #3225 Az is egy jó megoldás. :) -
#3224 Arról meg aszongyák memóriát folyat, de murvára. Én inkább a beállt megoldásnál maradok. Ha vége a Rage-nek, akkor purgálás, új driver és elfelejtjük az ID mocskát örökre. -
SaGa Jr #3223 Nem kell azt visszatenni, elég a megfelelő file-t kicserélni (atioglxx.dll) és a probléma orvosolva lesz. -
#3222 Igazolva. Performance driverrel jól műxik, ezzel minden kék (win7 64bit HD6870). Szart sem lehet látni, csak nagy kékséget és néha fényeket.
Rakom is vissza a performance drivert. -
#3221 A probléma nem egyedi! Bocs a sok hsz-ért.
Itt is lehet dühöngeni. -
#3220 Ezt most az AMD-nek,vagy az ID-nek küldjem?
-
#3219 Nálam jó large textura cache-en (4870), sokat javult nincs durva akadás csak enyhe popup. -
#3218 Szerintem nem ha azt telepíti, akkor így fog járni: