Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Emlékezz csak vissza. Szinte az össze ID által fejlesztett (!) játékkal ez volt a baj, a doom3ig visszamenõleg. Hihetetlenül alacsony minõségû textúrák, amiket az effektekkel próbáltak eltakarni. Nos ez még 2004-2005ben mûködött is, de ideje lenne kicsit továbblépni 😊

igen szerintem is csak lustaság volt, bár ennyi fejlesztési idõ után ez az elsõ...de itt is ért vége a nagy sikerük, amit nem volt nehéz elrontani <#smile>
Maxtreme
Az a baj hogy meglátásom szerint ez az idtech motor külsõ terek megjelenítésére még mindig nem igazán alkalmas.

Nem beállításfüggõ amúgy, ez szimpla fejlesztõi trehányság.

jaja, de egy high-end PC-n (pl. egy 4 magos rendszeren) is vannak ilyen kisfelbontásúak arra lennék kíváncsi vagy ez is a beállítás hiányosságainak hibája?
Amúgy nem lenne gond ezzel, mert az elõzõ generációs idtech 4-esbe nem voltak ilyenek a Wolfenstein-ben vagy a Prey-ben...
Maxtreme
jah hát sajna igen. Kár volt erõltetni ezt az idtech motort az a nagy helyzet. Lisencelték volna inkább az ue3at 😊

Nem korlátozásnak mondanám. Vannak az alapértékek és a különféle ruhák ezen értékek némelyikét módosítják. Nem korlátoznak semmit. Csupán ha harcimarcinak vagy öltöztetve akkor a harci dolgokat (lõszer mennyiségét) kapod növelve, ha szerelõnek akkor az lesz befolyásolva és így tovább.

Az ingyen javítás elõfeltétele (a rádió amivel bevontattathatod a gépedet) meg már jóval elõbb megvan (és meg is marad) mint hogy ruhát választanál a manusodnak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

nem, a kis felbontású textúrákra gondolok néhol, ami nagyon könnyen észrevehetõ (pl. kapcsolók, hordók, elemek, stb...) és egy Quake 4 vagy egy Prey (de az már túl szép hozzá 😄) is simán kenterbe veri megjelenítésileg azokat
Maxtreme
Lehet félreértettelek. A "texture pop-in" hibára gondolsz? Azzal nem, mert alapból cfg buherálással kezdtem.

Maxtreme
Nv-hez van.
mester1987: Sajna szinte csak azzal 😊 Reméljük a lelkes modderek idõvel legalább olyan szinten kezelésbe veszik mint a doom3a-t.

nem is tudtam hogy van korlátozás ezekbe, azt hittem a leírásból, hogy nem kapsz egyik típusnál autó javításokat vagy csak keveset <#lama>
Jóformán semmi érdemi különbség nincs a ruhák között, a végigjátszásba semmilyen szinten nem szól bele, nem nyit meg új dolgokat csak minimális felszerelés mennyiségbeli eltéréseket ad.

Az elsõ három (alap) típus esetében pár dologból nagyobb mennyiség lesz a karakterednél tartható (ha teszem azt valamibõl 50 a maximum akkor azt megduplázza). Ez könnyen kideríthetõ az adott ruházat leírásából.
A negyedik, nehéz vértezetet pontosan tudom, az a karakternél tartható maximális lõszermennyiséget növeli meg.

pl. a garázsban Wellspringben vagy benn az öreg csókánál, akihez egy lengõ hídon kell átmenni meg egy-két szem elõtti dolgokkal?
Tatyla
"failed to initialize display driver wrapper",akkor lehet ati kártyához nem jó?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gondolom kis felbontású textúrákkal azért találkoztál...???
davidka003
Csodás nagyon.
Mostmár nem akad be 3 mp-enként a cfg-vel viszont a fekete textúra még jelen van.
Na majd visszatérek rá 1 hónap múlva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Maxtreme
evga precision.

Tatyla
mi az a program ami fut neked a sarokban?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
Tegnap én is rálestem a játékra.
Azt kell mondjam, kifejezetten tetszik. Amolyan borderlands light 😊
Tény hogy az egészbõl többet ki lehetett volna hozni, de az összkép nem lett rossz.
Sebességprobléma, fagyás, egyéb anomáliát nem tapasztaltam, vagyis de! egy valamit. 😊
Az adott terület betöltése után a távoli textúrák (vagyis szerintem inkább az árnyékok) kékesek. De ez csak pár másodpercig tart hálisten.

Pár kép tõlem (is)

szóval semmi használhatót nem tartalmaz (de akkor meg minek?!)
arra én is kíváncsi vagyok...lehet, hogy csak egy oylan skill, mint a far cry 2-ben vagy a dead island-ban?
Na ilyen hibát sem kaptam még:
Alkalmazás által generált üzenet: rage.exe - Alkalmazáshiba : A "0x69eed483" címen található utasítás a "0xbf0b6d14" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezehtõ el a következõ mûvelet: read".
Hihetetlen ez a játék, inkább uninstall a francba, és majd újra felteszem, ha az emberek 99%-nak hibátlanul fut.
Komolyan, most játszottam végig a Sniper Ghost Warriort, és elég tragikus belegondolni, hogy egy City Interactive játék stabilabban fut, mint egy ID cím...
Nem véletlen húzzák le a klotyón a Doom 4-et, ha igazak a hírek.
pisztácia
Amikor a négy armor közül választhatunk, az mit számít? Én mindig a 4iket választottam. Mik a különbségek?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Frissítésm mikor várható nem tudja valaki, esetleg Steam-en van valami?
Én is ilyesmire számítottam a mind controlos nyílvesszõnél, egy volt a sok csalódás közül.

Pares: töröld le, nem éri meg a szenvedést ez a játék.

Áh. Lehet hogy majd jövõre én is ki tudom próbálni ezt a szart. Még mindig nem megy, sõt a Preview 3 amd driver úgy elrontotta a játékot, hogy már a menüben lefagy... Hihetetlen. Példátlanul sok probléma van vele.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

grebber
Megcsinálhatták volna úgy hogy kis ideig az ellent irányítsuk tehát fegyverét használjuk stb tehát teljes kontrol.

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
mind control nyílvesszõ is mókás 😄

Pop rocketes shotiból is dupla csövõ, mert két rakétát lõ ki egyszerre. Én legtöbbet a Fat Mamát használom, illetve a Rocket Launchert. Ezekkel a cuccokal még legnehezebb fokozaton is séta galopoo a játék. (kiegészítésképpen jól jön néha pár robot pók is, mert kettõ advanced már nagyon gyorsan leaprítja az ellent, és közben még hátra dõlve lehet pöfékelni is😊 )
Tatyla
ja én is csak ezt a pop rocketet gyártottam a shotiba legjobb,gyártottam még bumerángot mutánsok ellen,na persze a sniper és ennyivel ennyi 😊

ezen kivul az AP (armor piercing tip toltenyek az AKba (de nekem ezgyngenek tunt) illetve az authority MGbe (ez nagoyn jonak tunt lezercelzoval istenes) nomeg a csipa puska (1-2 heccsát)

anti hero

katonak ellen nekem a robbanto totenyes shotgun jott be a legjobban
(a skulot neked kell gyartani, ha megvan a recept)

anti hero

én nem játszom ebben a formában a játékkal (inkább megvárom a javítást) azért kérdezem valaki hátha
Ha valaki kipróbálta ossza meg már miben különböznek a többi karakterek tulajdonságai, bõvítményei/hiányosságai KÖSZI
Lõszert akkor nem tudsz felvenni ha tele vagy az adott típussal (más okot én még nem találtam ilyesmi problémára).
Az a lõszer amirõl írsz az ha jól tévedek akkor a kalasnyikov utánzat alap lõszere (vagy talán a mesterlövész puska lõszere mert annak volt még hasonló neve).
Ha elérted a maximális nálad tartható limitet akkor nem fogod tudni felszedni a többletet. Lõjj ki néhányat, cserélj tárat és akkor majd felveheted (de a megfelelõ lõszertípusból pufogtass el).

Hali!

Olvasgattam a hozzászólásaidat és úgy gondolom, hogy a lõszerekkel kapcsolatban van már egy két tapasztalatod!

Így remélem, hogy a 3023-as hsz-ben leírt problémám megoldásához eltudsz látni némi jó tanáccsal!?

Segítségedet elõre is köszönöm!!

de 20 óra alatt is....

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Gerisone
ez de komoly....6 óra alatt végig lehet nyomni a sztorit....

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Ez az a revolver amit mindjárt az elején megkapsz. A Fat Momma az a lõszer neve ami a legerõsebbé teszi. Ha meg még a binocular felét és megveszi az ember akkor ráadásként "távcsöves" fegyverré avanzsál, leiskolázva a sniper pukkantyút.

Van hozzá erõsebb lõszer (ez az a boy-os) amit még venni is lehet, van egy spéci lõszer ami tulajdonképpen egyben (egy lövéssel tulajdonképpen egy sorozat formájában) kiköp egy nagy halom alap lövedéket, meg van az anyuci ami a legerõsebb lõszer. Míg alap skulóból 12 fér egy tárba, addig az erõsebbõl 8, a sorozat lövõsbõl 1, a legerõsebbõl meg 6. Lényegében a fegyver marad, csak a berakott forgótárak cserélõdnek ahogy az ember váltogatja a lõszereket (a metal storm jellegûnél még oldalra is kiáll egy jókora darab a fegyver dobtárjából).

koschwarz
"az alap pisztoly a fat mamma (vagy big momma a neve?)"

ez az a pisztoly, ami minden képen és videón ott van? 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

na most már így értem a dolgot..! megzavart kissé az upgrade dolog..!

thx😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Gerisone
Halli! van mód arra hogy a benti helyeken látható legyen a térkép?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Az upgrade opció a fegyvereknél azt mutatja meg, hogy mi van már rajta (tehát nem kell innen betenni semmit, az már applikálva van a csúzlira).
Nem ekkor fejleszted. A fejlesztés akkor történik mikor megveszed a szükséges cuccokat a boltban vagy éppen feladat közben kapod (mint az egyik job board-os feladatnál mikor sniper támogatást kell nyújtani és azonnal hozzád vágják az átalakítót amivel félautomata lesz a csúzli).

Szóval te manuálisan nem fogsz semmit fejleszteni, ezt megteszi neked automatice a játék. Csak vedd meg a cuccokat a boltban (ne felejts el lapozgatni a kategóriák között).

Továbbá a fegyverek fejlesztésével nem lesz erõsebb a csúzli. Kicsit pontosabb az igen, esetleg csökken a szóráskép, de ennyi. A károkozást ezek egyáltalán nem befolyásolják. Amitõl erõsebb az a számtalan speciális lõszer amit cserélgethetsz a fegyverben (a sniper-hez nincs iylen, a pisztolyhoz 4 féle skuló van, a kalához 2 féle, az authority csúzlihoz szintén kétféle, a shotihoz három féle, a számszeírjhoz szintén 3 vagy talán négy, a rakétához is van kétféle meg a nagy ágyúhoz amit a végén kapsz ahhoz is alapból kétféle skuló van).

De igazság szerint a játék legerõsebb fegyvere az alap pisztoly a fat mamma (vagy big momma a neve?) skulóval aminek a terveit megveheted voltban és fat boy (vagy mi a fene) lõszerbõl és robbanóanyagból rakhatod össze. Veszel még az elsõ kis településen az árustól egy távcsövet és a játék legcombosabb és legpontosabb fegyverét kapod.
Az authority katonák 1 fejlövéstõl kipurcannak vagy max 2 testlövéstõl. A többi, ember méretû ellenfélre is ugyanez áll.
A nagy melákok, akik rakétavetõvel vagy gépágyúval rohangásznak, na azoknak kell 3-4 fejlövés de aztán távoznak az örök vadászmezõkre. Míg bármilyen más egyéb fegyverbõl (kivéve rakétavetõ) ennél sokkal több lövés kell.
Már ha az advanced wingstick-et nem számolom, mert azzal speciel a nagy melákok is egy dobással kifektethetõek csak a fejüket kell telibe kapni (más esetben 2 kell a bumerángból).

Sziasztok..

Elég alapszintûek a fegyvereim így elég sokat kell lõni 1-1 muksóba fõleg amikor újra vissza kellett menni Dead Citybe..! volt voltak ezek a nyomoronc katonák de nagyon nehezen pusztultak el!
Fejlesztenem kellene a fegyvereket ez eddig csak a távcsöves puskához volt cucc de az sem igazán értem hogy hogyan upgrade..?
hiába választom ki hogy upgrade.. nem történik semmi..!

Újra elmentem a shopba és vettem fejlesztéseket
a söpréses puskához és a géppityuihoz de amikor megnyomom weapon upgradest akkor megjelenik amit vettem és nem teszi bele..! csak a Back lehet választani..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Sajnos a Rage legnagyobb hiányossága az, hogy üres, mint egy chaingun tára kétszáz lövés után.

Ez azért különösen bosszantó, mert a játék felskiccel egy ígéretes környezetet, elhelyez benne szereplõket, csak aztán az egésszel nem kezd semmit...

Sebaj, a következõ patch javít ezen az egészen keveset a grafikai hibák kiküszöbölésével!
KranaZoli
Szerencsére Nekem szinte semmi problémám nem volt a játékkal. Talán 1x, ha artifact-os volt a textúra, de az még a peccs elõtt volt. Peccs + DNA script és semmi probléma. (kölcsönzött verzió)

Az viszont 1értelmû, hogy ennyire kritikán aluli tárgy textúrákat (ha lehet annak nevezni) szerintem még 1etlen játékban sem láttam. Ha nem lenne kültér, hanem csak beltér akkor asszem pár perc és törlés lett volna a játék.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

valamennyire osztom én is, bár az a Hard Reset nagyon fura ízléssel megáldott produktum az tuti 😄
Doc Hooliday
Tudjátok mit mondok én erre?
Kíváncsiságból elkezdtem tolni ezt a Hard Reset nevezetû fps csodát<#zavart1>...hát szóval az van hogy sztorija az nem nagyon van neki, meg a játékmenet is a tipikus "megyek a csõben" fajta de egybõl az ugrott be az elsõ öt percben hogy ez a gagyi játék is hogy szarrá veri megjelenítésben, grafikában meg fizikai motor ügyileg a Rage-et! Még egy ilyen c-kategóriás játék is körökkel veri a nagy és hírhedt több éve készülõ "grafikai next-gen" Rage-et!<#vigyor3> minek kellett Carmack-nak ezt a szaros openGL-es szarságot erõltetni??? Csak beszo..atott minket vele! Ennyi baj még egy játékkal sem volt mióta eszemet tudom, pedig kábé 97-óta jáccogatok és láttam már pár csuda dolgot!

KranaZoli
😄

Más:

Korábban kérdezte vki, honnan jött a max. AF 4x-es érték:

"In the slide, id Software states that their engine can support 4x Anisotropic Filtering"

link...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

nincs értelme, majd a game update javít valamit