Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Megszereztem a game-t, de indulás után (nyitóképek) elfeketedik a kép és nem csinál semmit. Szerintetek mi lehet a baja vagy valami hiányzik neki?
ránézésre ugyanaz
GOOBY, pls
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Ahogy haladsz elõrébb a sztoriban egyre több dolog kerül be a memóriába, tehát elõbb telítõdhet a rendelkezésre álló mennyisége. Ha meg elfogy akkor jönnek a fagyogatások.
2 giga ram az egyszerûen már nem elégséges manapság. Lehet vele játszogatni ez kétségtelen, de a több az garantáltan sokat tudna dobni nem csak ezen, de számtalan más játékon is.
Plusz én abból indultam ki, hogy ha már itt kérdezel akkor minden egyebet végigzongoráztál (beleértve a hivatalos oldal tech support-ját, csináltál esetleg egy defragmentation-t mert néha ennyi is elég lehet, kipucoltad a cache-t és még sorolhatnám).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
rage x360-ra elado kod nincs felhsznalva 3. lemez ki se lett veve. Budapesten szemelyesen(IX ker) ar 8k.
De ez mind az én véleményem, pont.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De akkor már össze lehetne szedni, hogy tulajdonképpen milyen plusz tartalmat akarunk egy FPS játéktól.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként pedig mondjál már olyan single FPS-t (az elmúlt pár évbõl), amely tartalmasabb ennél és látványban is bírja 60fps-sel egy középkategóriás géppel.
Csak a miheztartás végett: különbözõ lõszertípusok, ugradelhetõ fegyverek és felszerelés, autózás, versenyek, különbözõ játékok, létrehozható harci eszközök etc. Szerintem ez így is épp elég egy alapvetõen akciójátéknak.
Ami azt illeti, régen se voltak sokkal "tartalmasabb" FPS-ek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Rage esetében valószínûleg ez azt vonná maga után hogy merevlemezen kéne árulni a programot..Míg a Doom3 esetében inkább csak arról volt szó hogy sok erõforrást megevett a teljesen valós vetületekkel dolgozó fény-árnyék rendszer ami egyébként még mindig kuriózum.
Igazából mindig az összképre gyúrtak és abban nem igen akad párja se most a Rage-nek se anno a Doom3-nak.
..Arról nem beszélve hogy az ID puskája szól mindig a legjobban ha fpsrõl van szó 😄 Ez persze már nem az a téma. Azt mondjuk nem értem az autóknak miért van ilyen rettenet hangja , fõleg turbózás közben mikor minden mást olyan szépen eltaláltak.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
De látom manapság már az is emo aki inkább a régebbi tartalmas játékokat kultiválja és nem ezeket a COD-nak csúfolt újgenerációs agyonbutított szemeteket,meg az ilyen tartalmilag nagynulla játékokat mint a RAGE...😊
Ha Carmack neve nem szerepelne és nem lenne mellette a hype minden szarba belekötne mindenki, de így hogy van hype amit az óvodások lenyelhetnek és van Carmack név így kell neki a jó pontszám és a félrebeszélõ értékelések..Tartalmas..Ja...Egy Wolf3d-hez képest valóban talán egy árnyalattal tartalmasabb,elvégre itt az agyatlan hentelésen kívül van pénz is vásárolgatni..Meg van némi színvonaltalan autókázás...Valóban..Tartalmas.😄
Sokkal elõrébb jár fejben, amire az átlag júzer vár vagy éppen a trend.
Éppenséggel most a konzolok elõtt jár, ezt meg is mondta, hogy megbánta hogy a konzol volt a fõ hardver.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az pedig sose fog kiderülni, hogy Carmack nélkül milyen lenne a cucc fogadtatása, de sokan elfelejtik, hogy nélküle nem is létezne a Rage (és természetesen a kollégái nélkül sem, hisz nem csak õ az egyedüli "zseni" az ID-nél).
Carmack neve pedig a konzol világban, ahová most nyitott igazán az ID, nem túlságosan ismert. Ahogy a marketing sem erre épített, hanem a megatextúrára és a fix 60 fps-re.
A Rage egy remek akciójáték, s ezen kívül tökéletesen prezentálja a motor erõsségeit és gyengeségeit, de melyik "forradalmi újításnak" nem voltak kezdeti nehézségei. Ugyanakkor, nyílván más fejlesztõ csapatok is kipróbálják, amiket ebben a játékban fejlesztésként létrehoztak. Ahogy tették ezt az eddigi összes ID játék esetében is.
az id játékok után én ugyanígy egy unalmas és lapos játékot vártam, ami azért techdemonak jó
nos a játék valóban unalmas és lapos lett, csak a techdemo nem jött be (bár nálam nincs semmi probléma vele és fullon fut hd-ben, de még így is borzalmasan ronda, így 2011-ben)
bár amint mondtam nem ért csalódás, mert erre számítottam
valóban, csak Carmack neve adja el ezt a játékot
ha nem id és Carmack lenne, már rég a süllyesztõben lenne a játék
és valóban, a konzolosodás (egyszerüsödés a grafikában és az irányításban és mindent egybevéve az egész minõségben) sajnos itt is észrevehetõ
arról meg ne kezdjünk most el vitázni hogy mi az a konzolos minõség, és mit lehetne kihozni a pc-bõl
ez van, ezt kell szeretni
GOOBY, pls
Skynet: FPS-rõl van szó, amely mûfaj köztudottan butult a konzolok elterjedése miatt. Ugyanakkor egy szóval nem mondtam, hogy ez a játék el lenne konzolosítva. A játék menet pedig pont annyira lapos, amennyire az adott játékos hozzáállása egy vérbeli akciójátékhoz.
A "hpye kártyát" pedig minden egyes nagyobb címnél elõrántja valaki, pedig mindössze annyit jelent, hogy több reklámot/nagyobb visszhangot kapott, mint egy-néhány konkurens, de a játék minõsége szempontjából említésre érdemtelen.
Az pedig teljesen természetes, hogy arra a névre hamarabb felfigyelnek az emberek, aki megalkotta ezt a stílust, és 7 év után újabb címmel bukkan fel, illetve jóval többet foglalkoznak vele, mint egyéb játékokkal.
Persze a Rage-nek is megvannak a maga hibái, de ettõl még igenis nagyon jó játék. Valaki említette lentebb a Hard Reset c játékot, amit volt alkalmam kipróbálni, de 2 óra után totális érdektelenségbe fulladt nálam. És nem Carmack neve miatt, de inkább ezt veszem elõ a HR helyett.
Másrészrõl ez a játék nem el van konzolosodva hanem tipikusan Carmack cím,aki mást várt az nem igazán ismeri a "mester" címeit...
Ami várható volt azt hozta a játék...Pofás látvány,tucatsíklapos játékmenet minimalsztori...Ennyi, ha Carmack neve nem lenne mellette és nem vinné a hype a hátán akkor egy erõs közepesre értékelt valami lenne.
Egyrészt, lõszerbõl annyi van, mint a szemét, és még vásárolni is lehet - másrészt, megértem, hogy az elkonzolosodás miatt ki van nyalva a játékosok segge, hogy egy szellemi fogyatékos is gond nélkül kipörgethesse, de legyen már némi önálló gondolata is a játékosnak. Az elsõ akció után hamar rájöhet az ember, hogy hoppá, ide reflexek kellenek, és ha szar vagyok, kéne venni lõszert, mert ennél csak keményebb ellenfelek jönnek...
FPS-ek 99,9%-al mész ölsz és felveszed a töltényt ami szinte soha nem fogy el.
Na ha itt is ezt szeretnéd mivel vér fps-hez vagy szokva nem fog menni mert ebben ilyen nincs.
Jó az mellette szól hogy ez nem szimpla fps hanem tettek bele némi rpg elemet.De ez látható ha kicsit más már megszolják 😄
Next PC upgrade: 2022
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Next PC upgrade: 2022
Sg-s "teszt". Minek adnak ilyen hülye tesztelõnek játékot?
De am a preyben is randa a külsõ tér. 😉