3817
  • milos620

Nos nem tudom, de a pirate islandon ma 10:53-kor fel lett töltve a Rage
    update2.Ez lenne akkor az 1.2-es?

Bocs, az agyament kérdéseimért,de nem tudtam követni a topicot illetve a Rage-el kapcsolatos híreket!
  • milos620
    Tehát nem a legújabbra gondolok hanem, úgy a kettő között!?

• milos620
    Akkor, viszont van-e új patch a játék megjelenésére rá 1,5-2 hétre kiadott update-él?
  • Akra
    A FOV-os parancs mükszik még vele? Csinálj képeket pls :D
  • MerlinW
    Ez nem az 1.2, hanem az előző. Az 1.2 tegnap jött ki, a linkelt torrent pedig egy hónapos.
  • MerlinW
    Nem tudok, nekem steam töltötte.
  • Fpocok
    1gb
  • milos620
    Innen töltöttem le.Létezik, hogy 1 MB-os méretű?
  • MauroN
    Nem vírusos, csak szar a vírusirtód
  • milos620
    Hali!

Az 1.2-es patch-ről tudnál egy linket adni mert néztem egyéb torrent oldalakon és vírusos volt?
    Illetve egy további kérdésem, hogy milyen méretű a fájl?
  • MauroN
    Összehasonlító képeket tudnál csinálni?
  • MerlinW
    Telepítsd a legfrissebb Intel chipset driver-t
  • mester1987
    Whooo kék halál; secondary processzorra hivatkozva, másnál is

Bár szerintem az én processzorom haldoklik...
  • mester1987
    Ladies & Gentleman; FIX 60 FPS következik grafikai beállításokkal.
    Jó szórakozást immáron.
  • Shep
    A kutya mindenit, én erről lemaradtam, és pont a minap értem megint a végére. Francba pedig de jó lett volna ezzel a patchel nyomni.
  • MerlinW
    Lőttem pár képet 1.2-vel (Az új texture details opció bekapcsolva)

Ahogy lent is írják, nem kerültek bele magasabb felbontású textúrák, hanem effekttel élesíti őket egy algoritmus. Nem tökéletes, de talán megfelel azok számára akik emiatt pityeregnek. Engem eddig sem zavart a dolog, de ezt már kifejtettem. Nálam a patch-el és Catalyst 12.2 preview driver-el 1080p, vsync on, max beállítások mellett fix 60fps, semmi grafikai hiba.

• MerlinW
    RAGE 1.2 Patch Release Notes
    --------------------------------------------------------------------
    This RAGE patch adds some new features and addresses various compatibility and performance issues.

New Functionality
    ------------------------
    Texture Detail: Enabling Texture Detail will improve up-close texture quality by performing upsampling with adaptive sharpening. This does not update or increase the resolution of the base textures included with the game but improves the perceived resolution and crispness of textures. This is an intensive operation and is only recommended if you have a quad-core CPU or higher. Please disable this feature if you encounter poor performance, stability issues or are given a notification that the game has run out of memory after loading a map. The Texture Detail option can be found in the Settings -> Video Menu.

Transcode Benchmark: A new benchmark has been added that determines how quickly texture data can be translated from the compressed format on your hard drive to a format that can be used by your video card. The higher your score, the faster your PC is able to make higher detail texture data available. This is not a traditional benchmark that runs through a scene of the game and returns a min/max/average framerate based on hardware and video settings. Other than the GPU Transcode option, the score will not be affected by changing any video settings. The Transcode Benchmark option can be found in the Settings -> Video Menu.

Error Messaging: If you attempt to apply video settings on a system that is not capable of handling them, an error may come up stating that your system ran out of memory. You will be allowed to continue, however, it is recommended that you either reduce your video settings until this message no longer occurs or you will be asked to restart the game with lower video settings. If you ignore this error and continue playing without altering your settings you will likely encounter texture corruption and/or system instability.

Automatic Video Settings Fallbacks: When an advanced video setting fails to apply, the setting may be set back to a safe default. Anti-aliasing will fall back to NONE if the allocation of a multi-sampled FBO fails. Texture Cache will fall back to SMALL when the allocation of a large texture cache fails. Texture Detail will fall back to OFF when large page table allocations fail. On failure, these settings will automatically fall back to safe values without the need for user input.

Patch Changes / Fixes
    -----------------------------
    - Fixed crash from potentially having stale transcode jobs in flight when switching between texture cache sizes.
    - Fixed crash from using SIMD optimized memcpy with a PBO pointer that is not 16-byte aligned.
    - Fixed GPU transcode option always turning off when restarting the game.
    - Fixed progression in Dead City where player could not advance through sliding door en route to the defibrillator upgrade.
    - Fixed CPU feature detection.
    - Fixed issues with launching MP by using double quotes around path name.
    - Fixed lack of texture detail on parts of the screen at high resolutions due to limited feedback analysis buffer.
    - Fixed thread stack space usage and freed up 700 MB of virtual address space.
    - Re-enabled UBOs.
    - Adjustments to default VDM values for balance.
  • Shep
    Hát nem tudom szerintem hardon sem mondható nehéznek. Bár az kétségtelen ,hogy nem mindegy mire mivel lő az ember.
  • Sunrider924
    Szerintem meg pont ez a zsenialis, hogy az adrenalin porgesben az osszhatas legyen meg. Normal fokozaton eleg durvak lettek a tuzparbajok, nemegyszer a dupla defibrilator se volt eleg pl (Gearheaded power plant) es kezdhettem egy korabbi mentestol. Nem tudom hogy easyben milyen, azt halottam konnyu es unalmas.
  • Shep
    Persze az összhatás állat csak van mikor lelombozóak az ilyen apróságnak mondott dolgok is.
  • Sunrider924
    Megmondom oszinten engem cseppet sem zavart hogy pl Sakal tanyan a barlang falan a grafiti a felhomalyban nem volt tu elesre texturazva, de siman kifekudtem, hogy minden emberke akivel szobaaltam fotorealisztikusan nezett ki, a szemembe nezett nem at rajtam, a fejen levo tokfodo arnyekot vettet a teste tobbi reszere ha olyan volt a fenyforras a plafonon, es ezer aprosag, a felpucer csajok annyira jol neztek ki mint egy fenykepen egy igazi hus-ver ember. A fold, az eg es kismillio dolog gyonyoruen ki volt dolgozva, es az adrenalin froccsben- mint mondtam- marhara nem erdekelt hogy a barlangrajz nem HD felbontasban van.
  • Shep
    Hát pl. a közelről mosott textúrákhoz :)
  • Sunrider924
    Minek? Mihez?
  • Shep
    Ja, hogy te arra gondolsz. Azt hittem már ügyes modderek csináltak valami textúra packot.
  • Sunrider924
    Tudod, beallitasok menupont.
  • Shep
    Milyen high textura?
  • Sunrider924
    Par hete elfustolt regi gep, az ujra mar win7 ment, es gondoltam teszek egy probat a Rage-el. Hihetetlen,siman telepul-indul-fut, high textura, anizo, antialiasing, es hat konkretan elso Dead city korben lefostam a bokamat a vizualis orgiatol. Ilyen nincs, ezt meg nem lattam sehol mashol, pedig megneztem par jatekot az evek alatt. Az a hangulat ami az audio+latvany az kifektetett. A tortenet is rendben van, a vege az nyitva maradt, lehet lessz majd egy tortenet ami nagyobb leptekben meseli el az uj vilag ebredeset. Normal fokozaton 11+ ora jatekido, csak fokuldetes vonalon, nagyon ott van. Korabban amig gyengebb gepen meg elindulni se akart, most annyira szepen futott, es igy mar egesz mas elmeny. Ha korabban en is csak huztam a szamat, hogy Carmack ide vagy oda ez mellenyulas, akkor most visszaszivom, o megcsinalta, a hiba az en keszulekemben volt.
  • mester1987
    ui: pintyo
  • mester1987
    Ha olcsó lesz megveszem és játszhatunk
  • priluki
    ok kösz megpróbálom:)
  • Coradiel
    Az ajtó a garázsban van, a kijárat melletti szerelő állás. Csak mellé kell állni, és felnyílik.
  • priluki
    de ezaz hogy nem találom :S végigjártam mindent lehet zárvaaz az ajtó ahonnan jöttem..
  • Malakai
    Ugyanarra menj vissza, amerről kijöttél...
    Márha jól értem a problémát.
  • priluki
    üdv .. elakadtam a játékba :( a subway town-ba vagyok és az lenne a feledat hogy "see marshall in the resistance base" elvileg ugye ide ilyen léghajóval vagy mivel jöttem.. de azt nem találom:S
  • GTV
    Én majd lehet betervezek rá, mikor olcsóbb lesz és hátha adnak még hozza valami DLC-t vagy valamit, majd írok ;)
  • pintyoo
    Hali skacok megvettem én is de nemtudom melyik kóddal kell aktiválni mert van 3.
    Egy van az angol nyelvű zsebkönyvön,de azt irja hogy a Cshe kóddalaktiváljam ,de ott is van kettő.

Ha valaki akar majd játszani velem akkor a steamen Pintyoo[HUN] vagyok
  • Nightwolf5
    A Rage nevű játékban a Wasteland Legends játékmódban csatlakozna valaki hozzám?

Mert nemrég lett meg a játék PC -re és sajnos egyik haveromnak sincs meg és keresek valakit akivel végigtolhatnám.
  • GTV
    A franc se tudja. Miket adott csak ki amiket nem fejlesztett a Bethesda?
  • gosumofo
    A bethesda softworks kiadó és bethesda fejlesztőcég nem ugyanaz, és teljesen függetlenül működik a zenimaxon belül, ahogy az id is.
  • GTV
    És kétlem, hogy az Activision adná ki (bár inkább így lenne).