Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Azért titkolják, mert a magánügyük. Ez csak a kiadóra és a fejlesztõkre tartozik. Te sem kürtölöd világgá mennyit keresel. Ez a téma mindig is tabu volt. Pl. sok vállalat kirúg, ha a kollégáiddal a keresetedrõl beszélsz.
Ha valamibõl nagyon sokat adnak el, azzal általában szoktak büszkélkedni, viszont ha valamibõl kevesebbet, azzal értelemszerûen egy vállalat sem , hiszen az negatív hatással lehet a presztízsre, vagy akár a tõzsdére.
Ha pedig annyira érdekel, akkor ahogy itthon is megnézheted a publikus céginformációkat az adott ország adóhivatalának oldalán, ahol láthatod a cég éves bevételét.
[merlinw.org]
Ezért is utálom ezeket a cégeket mint a szart.
Soha de soha nem fogom megérteni miért jó az ha nem mondják meg.Mit veszithetnek? Semmit.
Steam-en is mocskosul érdekelne 1-1 akcióban mennyi game-et szórnak ki,de azok sem mondanak semmit.Jobban titkolják mint az ufokat,de miét azt nem tudom.
Ha nekem lenne ilyen cégem még arcoskodnék is hogy hoho akciósan eladtunk xy százezret.
többet meg nem tudok, akik minõségi munkát is csinálnának.
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[merlinw.org]
szalad felém a bõrsisakos paraszt én meg beletárazok a fejébe egy AK74-essel és õ még vígan leüt egy szaros fadarabbal!<#taps>#taps>
Ez jól sikerült, csak gratulálni tudok realitásból!!! Ezt még a robotzsaru sem élné túl bazmeg,nemhogy ilyen félmeztelen rohangálós tuskó, mint a játékban!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
1) Régebben már volt fent a gépeden a Rage és ha buheráltad a játékot akkor megmaradt utána valami helytelen beállítás és most ez szívat téged!
2)Régi a windows-od és tele van szeméttel és valamivel össze akad a játék!
Ebbõl a minimális infóból amit írtál a dologról nem tudok többet leszûrni!
Hát nem tudom nekem nem megy még mindíg a játék lemegy az intró és a hajó amibe vagyok kb.5secenként van 1 képkocka
van 1 4 magos intel procim meg egy hd5830-as videókarim felraktam már mindent de cseszik menni
Részben igaza van Doc Hooliday-nek (szerintem).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Rage
Delivers AMD CrossfireX performance scaling
Resolves a number of image / stability issues seen with the title:
Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance
Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems.
Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems.
Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects.
Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs.
Fix some missing shadows
[merlinw.org]
Why so serious?
fotográfik kolomp edisön :D
Why so serious?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az alacsony minõségû texturákat lesz@rom, az autóversenyekkel meg nem nagyon foglalkozom.
[merlinw.org]
Mert én csak egysablonos egyszerû csõjátékot látok, nulla történettel, álszabadsággal, hihetetlenül gyenge ai-val és nightmare-en is kihívás mentes játékot. Pozitívum pedig az, hogy sok fajta fegyver illetve lõszer van (csak értelme nincs, mert ezek nélkül is simán végig játszod), néhol igen hangulatos környezet, illetve, ha nem mész közel a tereptárgyakhoz, akkor még szép is.
[merlinw.org]
Ps:
Olyan képeket is dobjatok be, ahol pl.: épületen belüli tárgyak láthatóak.
Jó game lett a Rage; de a beltéri textúra elemek olyan csúnyák amilyeneket nem is tudom mikor láttam utoljára PC-s játékban. Ezeket a textúra elemeket nem lehet csak úgy egyszerûen lecserélni. Ha lehetne akkor moddolták volna a játékot. Amit szintén nem lehet a megatextúra állomány felépítés miatt.
Illetve ott a 60FPS-s motor, ami nagyobb méretû textúra fájlokkal szintén nem lehetséges.