Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamár ennyi éve fejlesztették, akkor egy kis jelentéktelen pénzért elérhetõvé tenném egy DLC formájában, és akkor legalább hozza tényleg a színvonalát amit megismertünk.
Seth
Most sztorit akarsz vagy az ID jó öreg stílusát? Mert a kettõ nem összeegyeztethetõ 😄

PSN ID.: Beegabor

Én személyszerint ezt a 30-40%-os alkotást ki tudnám Carmack helyébe tölteni olyan 80%-ra sztorival még több contettel ha nem is forradalmi FPS-ként, de visszahozni az id Software jó öreg stílusát és újrajátszhatósági rátáját is.
grebber
Akkor melóban mi etikátlanok vagyunk mind evan<#taps>

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Nem titok/nem titok kérdés ez, hanem etikai. Egyszerûen nem szokás errõl beszélni. Esetemben pl. a könyvelõmön kívül senki sem tudja mennyit keresek. Se a család, sem az asszony, senki. Eleget, és ez elég nekik.

[merlinw.org]

grebber
Hát bizony elmondom mennyit keresek nem titok.Csak kérdezni kell és mondom is.(Legfeljebb kiröhögnek mert õk sokkal többet keresnek ennyi)Velem nem írattak alá semmi "titoktartási szerzõdést" ezzel kapcsolatba.

MerlinW
500.000 ment el az elsõ héten, ennyit tudni.

Azért titkolják, mert a magánügyük. Ez csak a kiadóra és a fejlesztõkre tartozik. Te sem kürtölöd világgá mennyit keresel. Ez a téma mindig is tabu volt. Pl. sok vállalat kirúg, ha a kollégáiddal a keresetedrõl beszélsz.

Ha valamibõl nagyon sokat adnak el, azzal általában szoktak büszkélkedni, viszont ha valamibõl kevesebbet, azzal értelemszerûen egy vállalat sem , hiszen az negatív hatással lehet a presztízsre, vagy akár a tõzsdére.

Ha pedig annyira érdekel, akkor ahogy itthon is megnézheted a publikus céginformációkat az adott ország adóhivatalának oldalán, ahol láthatod a cég éves bevételét.

[merlinw.org]

Kár, hogy csak multihoz :S
grebber
Az esély megvan rá hogy kiadnak hozzá kieget.Hiszen a DNF-hez is most jött pedig azzal a lõtéri kutya sem játszik (bár ezekszerint mégis).

De van egy érzésem, hogy átlagon aluli a RAGE, pedig lehetne ezt DLC-kel csiszolgatni vagy egy nagyobb Addonnal...
én meg azt hittem rossz helyen keresem, LOL 😊
grebber
Ezzel az a baj hogy ezt mi soha nem fogjuk megtudni.
Ezért is utálom ezeket a cégeket mint a szart.
Soha de soha nem fogom megérteni miért jó az ha nem mondják meg.Mit veszithetnek? Semmit.

Steam-en is mocskosul érdekelne 1-1 akcióban mennyi game-et szórnak ki,de azok sem mondanak semmit.Jobban titkolják mint az ufokat,de miét azt nem tudom.
Ha nekem lenne ilyen cégem még arcoskodnék is hogy hoho akciósan eladtunk xy százezret.

Mennyi lett a jelenlegi eladása? Egyáltalán mennyi a jó és mennyi a siker (mint anno a CODMW2-ben) ?
grebber
Sehogy.PC-re kihányták csak hiszen abból alig van zsé oda nem kell tesztelni jó a warezosoknak a fos is!

Akkor a kisebb felbontású textúrákhoz nem várható semmi ill. nem hivatalos sincs még? ENBSeries nuku, GamersHell is nuku,
többet meg nem tudok, akik minõségi munkát is csinálnának.
LOL, pedig még a PC Gurusok is mondták, bár sejtettem mert azóta már lassan 2 hónap eltelt :S
MerlinW
Passz, de a legtöbb embernél már túlnyomórészt jó fut a 11.11a-b driverekkel. Nekem mondjuk már a 11.9-el sem volt problémám.

[merlinw.org]

Kérdezem én, akkor hogyan tesztelték le a játékot?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
Senki sem ígért részletes texturákat, az csak kamu volt. Részletesebb beállításokat kaptunk patch-ben. Carmack pedig írta, hogy nincs mit javítani a játékon, ami van hiba, azt a VGA gyártók hibája, és igaza is van, hiszen egyre kevesebb probléma van az újabb driver-ekkel.

[merlinw.org]

Doc Hooliday
ez milyen fasz egy játék!
szalad felém a bõrsisakos paraszt én meg beletárazok a fejébe egy AK74-essel és õ még vígan leüt egy szaros fadarabbal!<#taps>
Ez jól sikerült, csak gratulálni tudok realitásból!!! Ezt még a robotzsaru sem élné túl bazmeg,nemhogy ilyen félmeztelen rohangálós tuskó, mint a játékban!

Amúgy a játékkal nem is lenne semmi gond, mivel minõségi (kivéve a sztorit, ami NINCS), csak a beígért részletes beállítások és részletesebb textúrák valahogy nem kaptak lábat.
Látom ugyanolyan szar a hangulat itt, mint anno szeptemberbe mikor kijött a game...fõleg, hogy októberre igérte tisztelt Carmack úr a patchet, látszik sokat nem tett érte a kis büdös belû 😄
Doc Hooliday
Egyet értek!<#eljen> viszont mostanra már az új driverekkel és egy megfelelõ konfiggal szépen lehet vele játszani!

Egy kupac lószar a játék. Ennyi. Egy normálisan megírt programmal nem szabad, hogy ennyi baj legyen. Ez meg... Bah...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Doc Hooliday
Hááát pedig ennek menni kéne már! Látom atid van, gondolom a 11.11a driver fent van már vagy a 11.11b!?! Ha nem akkor pakold föl, és szépen menni fog textúra és sebesség problémák nélkül! Menni ramod van a gépben? Minimum 2giga kellene, de gondolom annyi tuti van benne a prociból meg a vga-ból ítélve! Igazából ha minden driver okés a gépeden és a konfigod is elegendõ és mégsem megy rendesen akkor szerintem két dolog lehetséges!
1) Régebben már volt fent a gépeden a Rage és ha buheráltad a játékot akkor megmaradt utána valami helytelen beállítás és most ez szívat téged!

2)Régi a windows-od és tele van szeméttel és valamivel össze akad a játék!

Ebbõl a minimális infóból amit írtál a dologról nem tudok többet leszûrni!

Sziasztok!
Hát nem tudom nekem nem megy még mindíg a játék lemegy az intró és a hajó amibe vagyok kb.5secenként van 1 képkocka
van 1 4 magos intel procim meg egy hd5830-as videókarim felraktam már mindent de cseszik menni
fery02
Nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén. 😊
Részben igaza van Doc Hooliday-nek (szerintem).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

KranaZoli
Mert?! Én örülnék Neki, ha hetente jönne ki új driver. Feldobod, nem kell sokat pöcsölni vele.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Doc Hooliday
A faszom se fog hetente új drivert felrakni!

MerlinW
catalyst 11.11b

Rage
Delivers AMD CrossfireX performance scaling
Resolves a number of image / stability issues seen with the title:
Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance
Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems.
Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems.
Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects.
Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs.
Fix some missing shadows

[merlinw.org]

Doc Hooliday
Köszi a választ!

Ez gáz akkor,errõl lemaradtam!

MerlinW
Azt csak a játék legelején tudod megcsinálni, mikor odavisz a küldetés.

[merlinw.org]

Doc Hooliday
Hali! Van egy olyan easter egg a játékban amivel a garázsból az egyik szinten föl tudok menni egy Quake-helységbe...a kérdés az lenne hogy ehhez 3-kapcsolót kell benyomni hogy sikerüljön,igen ám de hiába tudom hogy hol vannak a kapcsolók,nekem nincsenek ott a játékban!!! Ez most akkor hogy van??

Nálam az volt.

Why so serious?

tehát a driver volt a gond 😄

fotográfik kolomp edisön :D

MerlinW
Le kell szedni mind. Sima challange. Egyre trükkösebbek, nehezebbek.

[merlinw.org]

Doc Hooliday
Mire jók ezek a lebegõ szarságok? Úgy néz ki mint egy lebegõ kamera,vagy ilyesmi. Szétganalyásztam már párat a járgánnyal,de nemtom most ez mire jó?

Doc Hooliday
11.11a-verzsön van fent nekem, ezzel már tényleg okés minden! Igen a játék tényleg jó lett,bár ebbõl a poszt apokaliptikus témából sokkal komolyabb cuccot össze lehetett volna dobni ennyi idõ alatt, de mindegy, jó lett ez így is!<#smile>

Azért maga az engine se tökéletes ha kb. négy driver kellett AMDtõl mire mûködik rendesen. 😊 Ellenben maga a játék kifejezetten jó lett.

Why so serious?

KranaZoli
Vagy: Akit érdekelt már végigjátszotta a játékot (akár többször is). 😊 nV-vel nagyon kevés probléma volt. Nekem szinte semmi és már megjelenés után végigtoltam. 1edül a beltéri textúrákkal nem voltam kibékülve. A játék maga szerintem jó lett. Végre jött egy nem tucat játék. Azon szerintem nem érdemes törpölni, hogy a fejlesztõk szarták-é le nagy ívben a PC-s játékosokat ill. PC-s verziót; vagy a VGA driver fejlesztõk voltak lemaradva. Ha most már okés annál is, akiknél korábban rossz volt akkor inkább azt kellene mondani, hogy a driver fejlesztõk megpatkolták olyanra a PC-s verziót, hogy játszható legyen.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Doc Hooliday
Én még csak most mertem elkezdeni a játékot mert ki akartam várni hogy egyáltalán szalon képes legyen az egész. A kommenteket látva lecsitultak a vérszomjas hozzászólások,ami jó jel szerintem mert azt bizonyítja hogy lehet már játszani a rédzs-el<#vigyor>...és tényleg lehet, szépen fut...nincs textúra hiba...4-5 óra intenzív játék után nincs fagyás, nincs gáz! Mégiscsak a driverek miatt volt a balhé? A két nagy VGA gyártó nem volt felkészülve egy openGl-es játék megfelelõ futtatására!

Érdekes, hogy szerinted gyenge az ai, máshol meg éppen az ai-t dicsérték. Én sem értem igazán mi a bajod az ai-val. Az ellenfelek fedezékbe húzódnak, ha gáz van vissza vonulnak. Nem szaladgálnak 2fedezék között mint a birkák, mindnek más harci stílusa van. Mutánsok lerohannak, közelharcosok fürgén ugrálnak, irányt változtatnak, hogy nehezebb legyen õket eltalálni, a katonák profin együtt mûködve támadnak stb. Az hogy csõjáték az igaz, de a legújabb fps-ek sem jobbak ebben BF3/MW3 szintén csõ, Metro2033 szintén csõ. A gond az lehet, hogy fallouthoz hasonló a világ, így mindenki egybõl hatalmas bejárható területekre, sandbox játékmanatre asszociál, holott errõl tudtommal szó sem volt korábban, az ID hozta a tõle megszokott FPS színvonalat. Hangulat/grafika/játékmenet szerintem teljesen jó. És játék idõt figyelembe véve is jóval többet mint a társai. Nekem 14óra körül volt, és pl a csatornákat teljesen kihagytam, autós részekbõl is csak a legszükségesebbeket csináltam meg.
Nekem perpill az athmoszféra (a grafika, a maga világa, a jármûves részek) fõleg az elsõ 3 órában nagyon bejön aztán sántít az üres contenttõl (ami szerintem a Bethesdának köszönhetõ sajnos) és hamar vége lesz. Az ötlet maga jó, de sajnos ennyi év fejlesztést nem ért meg ilyen áron, hogy még a grafikai engine-nel is ennyi gond adódott. De maga a lövöldözõs része egy id minõség...
MerlinW
Minden. Baromi élvezetes harcok, gyönyörû, részletgazdag látványvilág, változatos helyszínek, a karakterek, a zene, a hangok, a sztorival sincs különösebb bajom...

Az alacsony minõségû texturákat lesz@rom, az autóversenyekkel meg nem nagyon foglalkozom.

[merlinw.org]

Ez aztán jó érv. Kíváncsi voltam, hogy mi fogott meg benne, de ha nem tudod vagy nem akarod elmondani, akkor hagyjuk.
MerlinW
Nem látom értelmét kifejteni. Nekem nagyon tetszik. Neked nem. Ennyi.

[merlinw.org]

Kifejtenéd miért tartod jó játéknak nagyon?
Mert én csak egysablonos egyszerû csõjátékot látok, nulla történettel, álszabadsággal, hihetetlenül gyenge ai-val és nightmare-en is kihívás mentes játékot. Pozitívum pedig az, hogy sok fajta fegyver illetve lõszer van (csak értelme nincs, mert ezek nélkül is simán végig játszod), néhol igen hangulatos környezet, illetve, ha nem mész közel a tereptárgyakhoz, akkor még szép is.
MerlinW
Nem lesz "tuning". Akit zavarnak a kis felbontású textúrák, az így járt😊 Az összhatással semmi gond, jó játék nagyon.

[merlinw.org]

KranaZoli
Ami szerintem nem lesz, ui. nem hinném legyártanak egy újabb 12GB-os textúra fájlt.

Ps:

Olyan képeket is dobjatok be, ahol pl.: épületen belüli tárgyak láthatóak.

Jó game lett a Rage; de a beltéri textúra elemek olyan csúnyák amilyeneket nem is tudom mikor láttam utoljára PC-s játékban. Ezeket a textúra elemeket nem lehet csak úgy egyszerûen lecserélni. Ha lehetne akkor moddolták volna a játékot. Amit szintén nem lehet a megatextúra állomány felépítés miatt.

Illetve ott a 60FPS-s motor, ami nagyobb méretû textúra fájlokkal szintén nem lehetséges.

grebber
Kármák erre várt mostmár kiadhatná a tuning grafot!