1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
#718 ez igaz :D -
Zozzz #717 Tatabányai penny második szavazat :D Egyébként ezen már én is gondolkodtam, mármint azon, hogy majd össze kellene jönni egy kis versenyzésre. De az még odébb van... -
#716 mi lenne ha lenne egy teljes versenyszezon?:D minden nagyvárosban, esteleg gondolhatunk határtúli magyarokra is :-) -
mardal #715 Lehetne akkor egy kecskeméti futam is akár:)Ennyi erővel akkor össze is lehetne fogni és tuningalkatrészeket rendelni közösen majd a kyosho honlapjáról. -
devilsdance #714 hát ha lehet:!:D én is biztos csinálok akkor egy versenykaszniT!:D ami saját festésűűűűűűűűűűűűűű... amúgy meg ha motort is lehet venni bele akkor lehet idővel kicserélem egy nagyobbra! csak kell egy kemény mag! -
#713 hát ja, én majd rögtönn vezsek egy új kasznit, szal különböző leszek:-) -
devilsdance #712 nah én meg egy pesti helyre!! 2 nagydíj már van is :D:D:D:D:D:D:D
csak tervezés kérdése az egész:D -
#711 én szavazok a tatabányai pennyre :D -
devilsdance #710 akár havonta versenyekkel:) csak közösen ki kell találni h pálya hol és hogyan mikor... ...
mert sztem kivitelezhető.. Addigra akár olyan szoros klubbot is össze lehet hozni h bazz együtt járunk sörözni modellvezetés után:D
van rá bazz másfél évünk:D:D::D hihihi -
#709 Ennyi erővel alapíthatunk egy klubbot :D ami szerintem jó ötlet:D -
60voltosNeon #708 ingyen? jóhogy! :D -
devilsdance #707 Üdv mindenkinek!! Nos figyelemmel olvasom a forumon zajlott dolgokat!! Én azoknak a táborát erősítem akik elkezdték építeni! Persze megértem mindkét oldalt! és úgy vagyok vele h előfizetve nem is tűnik nagyon vészesnek 30at fizettem most be és abban benne van a kb 10e ftos távirányító! beleértve az apróbb satyekot is mondjuk ami megintcsak botlban 2 e ft... Nah mindegy így már nem vészes darabszámra nem???? mert kijön 1500 ftra kb az újság ha nem kevesebbre.. jah és nem kell rá költenem csak decemberben.. Nem érdekel h 50ért lehet ilyesmi járgányt kapni godnolom aki gyűjti annak ez a ferrari kell.. sokan pélálóztak itt egy hasonló ferrarival régebben de az nem 1:8 as.. Aztán meg ennek is megvan a varázsa.. minden hónapban 2x van karácsony:D amikor a postás hozza a cuccot:Dhihi de mondom ha előfizettem és az egyenlő az őrültséggel akkor én őrült vagyok.. Arról meg nem beszélve skacok h ha már 10 embernek meg lesz a játéka akkor az se kérdés h hol fog vele az ember játszani!! mert sztem nem tart semmiből összeszervezni találkákat:)))) akkor már hogy is van ez a kérdés h huh és hol fogod használni? bazz scinálunk 8 9 kaput amolya n redbull airerace módon és máris kész a pálya.. itt ezt jobbra a másikat ballra kell kerülni..szóval kb ennyi a véleményem! -
Krisz63 #706 Sziasztok.
Ha valakit érdekel egy második szám, ingyen elviheti. Akit érdekel írjon a [email protected] -
Zozzz #705 Én még nem rendeltem meg. Csak kíváncsi lennék, milyen formában küldik. Na mind1, majd felhívom a kiadót és megkérdezem. Mert ha sima csomagként adják fel, akkor nem is rendelem meg. Felesleges lenne, a fele alkatrészt úgyis kilopnák a csomagból... -
Kovi88 #704 unokatesóm is azal küzdd hogy nemtudja megvenni, de felhívta a kiadót és aztmondták szeptember elején egybe kiadják az első három számot. Ne vegyétek készpénznek inkább hívjátok fel ti is a kiadót -
#703 Nem rossz! Bár én normál kocsikban nemszeretem a Ferrarit. BMW jobb! A legjobb! :) -
#702 wáooooov :D -
#701 nem is fogja, egyszerre 2 számot kapnak az előfizetők, szal majd aug.28 után várd -
#700 Nesztek ferrarisok,ezt tegnap lőttem
-
Zozzz #699 Nem hozta a postás még senkinek a 2. számot? -
mardal #698 Elvileg a második számokat újra hoztak a boltokba mert én ma láttam az újságárusnál nálunk és volt pár darabja,az első számot meg 4.én majd újra szállítanak minden újságoshoz. -
#697 Meglehet szerezni, csak keress és nézz utána. Lesz még biztosan!! -
#696 én már eladtam 1200 forintért:D -
60voltosNeon #695 nekem most derült ki hogy nem birják megszerezni az első számot:( meg lehet hogy a másodikat sem :(
Holvannak azok, akik elakarták adni az újságot? -
#694 csak az csontvázasról hallottam -
#693 nyugii -
nagylaci23 #692 Szerintem nem lesz vastagabb az újság, mert ezt már csak fordítják magyarra ha jól tudom. Ennek a kiddónak a másik újságjáról nem hallotatok? Harry Potter sakk abc vagy mi. Bocsi, hogy ide íromm ezt de ilyen topikot nem találtam én meg még nem tudok csinálni. -
#691 pofádat befogd -
#690 EZt osztom. Valóban lehetne vastagabb. :D -
#689 mondjuk örülnék, ha kicsit vastagabb lenne az újság:D -
#688 éjjjjjeeeen:D -
#687 na sikerült hozzájutnom a 2. számhoz -
#686 Íme...
http://www.modelfoxbrianza.it/F2005.htm -
#685 na megyek megvenni, remélem még lesz -
#684 javítani fogom este ha hazaértem(innen nem érem el az oldalt), késő volt már -
#683 Pusztulj ki majom. Megint Te kezded. -
60voltosNeon #682 ja nemrosz az oldal és az nekem is feltünt hogy 1:10 van az 1:8 helyet -
mardal #681 Jó lett az oldal nagyon, regeltem is rá csak majd annyit javíts ki hogy nem 1:10es hanem 1:8as modell lesz. -
60voltosNeon #680 paypal-on keresztül -
60voltosNeon #679 adok az első számért 2 dolcsit! :D valaki eladja? de csak akkor ha még nincs felbontva!