1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • trogerzsiger
    én nem fogom megvenni :D minek a abs karosszéria?
  • soma22
    nos úgy gondolom innentől kezdve már csak finomhangolások lesznek az oldalon, tehát akit érdekel a dolog annak itt a cím:

www.f2005.cjb.hu
  • soma22
    minden infó ami összejön, persz publikálhatóan megfogalmazva.

holnapra be lesz lőve a fórum is, illetve akit érdekel már él a dolog, lehet regelni
  • DJ RUSH99
    neked nem leírnod kéne hanem elmenned végre

Fotel úr: nekünk megvan a második szám:)
  • Brankley
    Hát, tartalmilag mi kellene?
    Bár lassan elkell kezdenem dolgoznom, és nemtudom majd hogy lesz időm. De szerintem, illetve remélem sokan fognak jelentkezni segíteni.
  • soma22
    na ezzel az alappal szeretném kezdeni, aztán lassan majd változik.
    a leány a bannerben mindenképpen lecserélésre kerül, keresem a megfelelő képet
  • soma22
    tedd fel vaterára:D

egyébként lassan készül az oldal, ha lesz valami véglegeshez közelitő akkor linkelek, addig lehet gyűjteni az ötleteket és írásokat.
  • oneal1
    nekem van egy első számom
    ára 4 liter kóla!:D:D
  • 60voltosNeon
    a licitért az 500ft sok a valódi árhoz képest, meg sokat kell várni a licit végéhez. ha 1-2 nap lenne akkor esetleg belemenék a licitbe
  • soma22
    igazábol nem technikailag gondoltam, hanem tartalmilag.
  • Brankley
    Szerintem tökéletes lenne olyan!
    Amúgy meg én sajna nemértek egyáltalán az ilyen dolgokhoz, úgyhogy nemtudnék nagyon segíteni.
  • trogerzsiger
    666 hsz nem tul jó :D
  • trogerzsiger
    én megprobálok híreket meg iylesmike adni :-)
  • soma22
    egy kérdés:
    ki az aki tud segiteni az oldal fenntartásában, szerkesztésben, hirekkel infókkal stb?
    egyedül nem szivesen vállalnám be, a már meglévő több oldalaimhoz

két ref, semmiképp sem reklám, csak hoyg megfelelő lesz e:
    link
  • Brankley
    Én megvettem igen, a 6. újságárusnál volt, előző 5ben mindnél elfogyott, és 4 dbot kapnak általában. Úgyhogy van érdeklődés bőven, remélem meglsez mindig az aktuális számom. :)
  • soma22
    tudtam én hogy kedvenc "piacomon" elérhető lesz a dolog:
    azoknak akinek szüksége lenne az első számra:
    link
  • soma22
    ez nekem ment?
  • 60voltosNeon
    képeket szerezhetsz erről az oldalról: http://www.f2005.pl/
  • soma22
    akkor este nekilátok
  • bon
    Szerintem lenne rá igény, részemről biztos.
  • soma22
    napersze ha van rá igény akkor össze lehet dobni egy oldalt
  • soma22
    meggondolta magát.

én gondolkodtam hogy átveszem, csak az általam ismert és használt portálmotor nem szereti uw-t
  • 60voltosNeon
    ééé
    frisíteték ezt az oldalt: http://f2005.uw.hu/
    és álatólag tehnikai problémái vannak és keres 1 személyt aki átveszi.
    szerintem lusta
  • soma22
    nemsokára indul a suli:D
    be kell igérni sokmindent:D
  • trogerzsiger
    kitudja.. apámmal még lezsírozom, csak az a rossz hogy nincs suli, nicns milyen eredményt felmutatni, ami pozitív irányba terelné az előfizetést :-)
  • soma22
    jaaa:)

fizess elő;)
  • trogerzsiger
    csak azért mert nemtudom megvenni :D
  • soma22
    hhogy?
    inkább örülök, hogy egyenlőre ekkora az érdeklődés iránta, ugyanis ez biztos vagyok benne hogy csökkenni fog, és így azért maradhat kellő érdeklődés iránta
  • trogerzsiger
    :/ nem jó jel, tököm!
  • soma22
    állitólag szinte beszerezhetetlen volt, legalábbis sokan jelezték, hogy az újságosnál az "elfogyott" szót kapták.

a hg jogot kérni tudod, aztán a modik eldöntik alkalmas vagy e erre.
  • trogerzsiger
    ééén? szerintetek megfelelő vagyok erre a posztra? :D szívesen válallom
    egyébként valéaki megvette már a 2. számot? sokan veszik? szerintem mondjuk nem :-D
  • soma22
    elértük az 500 hszt, szerintem elkelne lassan ebbe a topikba egy hg.
  • trogerzsiger
    pedig készültem a bocsánatkérésre
  • Brankley
    Hát, azthiszem Te sem tartozol azok az emberek közé, ugyanis én írtam pár okot, de mindegy, nehogy visszaolvass.......
  • frici170
    Neked tényleg v.mi bajod lehet, sz.tem azért van a fórum hogy megbeszéljük hogy mi is az amit valójában kapsz ennyi pénzért és itt vannak olyan emberek is akiknek van tapasztalata, én is azért kértem ki a véleményét modellmasternak, és az alapján nem is fogom megvenni mert kb olyat kaphatok 60 ezerért is csak nem f1 kasztnival de azért a +100ezerért nekem nem éri meg, ha neked megéri akkor vedd meg nincs azzal semmi baj, meg különben is okos emberekkel lehet vitázni akik v.mivel alátudják támasztani amit mondanak te nem tartozol ezek közé, mert még egyszer sem irtad le hogy miért is éri meg olyan nagyon megvenni ezt a modellt. azonkivül hogy részletre adják (kb 100%os kamattal)
  • Brankley
    Miért kellene normálisan írnom? Ha visszaolvasnak, akkor rájönnek hogy 600 hsz-ből kb 450 csak a fikázásról szól, hogy xar, drága, neméri meg, ilyenek, olyanok. És ugyanazt írják le, egy az egyben, csak hol rövidebben, hol hosszabban. Ezért kellett leírnom, ennyi.
  • modellmaster
    az elsőnek felel meg, illetve nem mert az fxx ferrari összkerékhajással van . A másik amit 160ért adnak (az aston martin kasznival) az azért jóval komolyabb már csak a motor miatt is ami 4.6ccm és kétsebességes váltóval müxik
  • 60voltosNeon
    lehet ugy előfizetni hogy az alsőszámtól kezdi nem a másodiktól?
  • frici170
    Szia, engem az érdekelne hogy ez a ferrari f2005 megfelel e ennek a http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3347&cikk=31387 a gépnek? vagy inkább ez a gép lenne az http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3347&cikk=31814 mármint az alapja motor, fékek, felfüggesztés, stb mert ha az inferno GT lenne ennek is az alapja akko r sz.tem nagyon is megérné mert ez kit-ben 160 ezer ft. Ha viszont az előző gép akkor meg nem igazán jó üzlet mert az meg 60ft körül van.
  • DJ RUSH99
    te meg megint k*vára undorító stílusban írod a kommented nehéz lenne felfogni,hogy lehetne normálisan is írni?nemtom ezt most minek kellett írnod