Ferrari F2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok senkit elkedvteleniteni hanem egy normális ésszerü alternativát kinálni azoknak a jóhiszemû srácoknak akik beleugranak ilyen költségekbe anélkül hogy tudnák mit is vállalnak. Mert gyanitom 99.9% otok nem tud egy beállt modellmotort felújitani és több 10 ezer forintot költeni feleslegesen alkatrészekre. Erre akrtam rávilágitani. Mert ettõl sokkal olcsóbban lehet még használt modellt is vásárolni amivel egy pláne kezdõ modellezõ több örömét lelné. Na ennyit errõl.
de hát ti tudjátok hogy kinek mi éri meg. Ja és még annyi hogy ezekszerint nem jól néztél utánna, én 20 éve modellezek és van egy kis tapasztalatom a gyenge minõség kiszürésére.a középkategóriás motor amirõl te beszélsz az kb 35-50ezer Ft körül van. Ebben olyan motor van amit tavaj vettem az öcsémnek egy 1:8 audi TT összkerékhajtással rádióval teljesen menetkész 40 ezer Ft-ért. Igaz azt carsonnak hivják és a z a motor utolsó részletéig megyegyezik ezzel. akkor milyen középkategóriás motorról beszélünk????egyébként egy versenymotor kb 60-90ezer között van ami szerintem beleférhetett volna a 215ezer forintos modell árába ha nem lehúzásról lenne szó.
üdv
Amúgy bocs mindenkitõl, de nemtudom miért jön ide osztani az észt az ilyen. Ha neki nemtettszik, ne vegye meg. De másiktól ne vegye el a kedvet. Ennyi.
Légy jó, légy hű Magyar!
ha visszaolvastál volna akkor ezt a részét már régen kitárgyaltuk.
képzeld utánanéztem én is és nekem egyáltalán nem tünik gagyinak az amit adnak. a motorja középkategoria.
nekem így megéri ahogy az újság adja
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
(persze ha nem anyuci apuci veszi meg a kisfiának..)
szvsz hülyeséget irtál. ha nem tetszik akkor ne gyere ebbe a fórumba.
senki nem látja amirõl irtam? vagy nektek nem számit hogy átvernek?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
érdemes elgondolkodni
üdv
5. számban: csavarok, motorfej, 2 tömítés.
6. számban: lendkerék, kuplungtengely.
9. számban: csavarok, hátsó fedél, 1 tömítés, indítórúd.
16. számban: karburátor, 1 tömítés.
17. számban: csavarok, egyirányú mozgású csapágy, indítókar.
18. számban: elülsõ csapágy, hátsó csapágy, fedõlemez (már összeillesztett), rögzítõ támcsavar.
19. számban: 1 kúpos görgõ, 1 gyorsító görgõ, kardántengely.
20. számban: gertya, 1 tömítõ.
21. számban: további alkatrészek: hengerköpeny, dugattyú, dugattyúcsapszeg, tûzõérintkezõ, dugattyûrûd.
Ha valamit kihagytam akkor sorry <#wow3>#wow3>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
ez az újság nálunk összesen csak 1 helyen kapható a városban, mert szerbiai vagyok és csak 1 olyan újságos van a városban, ami ezt az újságot megtudja szerezni. már lassan 2hete várom hogy megérkezen, nembirom kivárni!<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes2>#nevetes2>
érdekelne hogy az újsághoz mellékelt csekken írja e azt hogy külföldrõl is lehet e elõfizetni és hogy az ára marad annyi amenyi nálatok? amugy nevagyok olyan messze, szeged "alat" kb 30km-re a határon tul.
Jackson van valakinek?Mert nekem van...
Bullitt. Hát ez az... Nekem nemkell elektromos. 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
Amúgy a hétvégén elindul elvileg a www.f2005.uw.hu
Légy jó, légy hű Magyar!
egyébként volt itt valaki aki leirta hogy mi kell még a kocsihoz, és emlékszem hogy szervót is emlitett.
nos alaposan átnéztem az alkatrészek listáját és a 74. számban jön a 2 szervó a két szetthez, szal az izzitón, az üzemanyagon, és az üzemanyag betöltön kivül nincs más extra kiadás(ezek kb 10ezer huf)
"Szeretnék néhány tévhitet szétoszlatni. Most hívtam fel a kiadó ügyfélszolgálatát, ahol egy rendkívül kedves és segítõkész hölggyel beszélgettem a magazinról!
Az elsõ kérdésem a távirányítóra vonatkozott, mégpedig olyan aspektusban, hogy hol tudnám beszerezni az újságban látható távirányítót, ha úgy döntök, hogy mégsem szeretnék elõfizetni a magazinra. A hölgy azt válaszolta, hogy már folynak a tárgyalások a Kyosho-val és valószínûleg egy megrendelõszelvényt fognak elhelyezni az újságban amellyel meg lehet rendelni a távirányítót. Azt, hogy melyik számba kerül be a szelvény még nem lehet tudni, mert jelenleg nem döntött a kiadó ezügyben.
A második kérdésem arra vonatkozott, hogy hogyan fog változni a lap ára az idõ elõrehaladtával. Erre azt az egyenes, érthetõ és logikus választ kaptam, hogy a kiadó úgy döntött, hogy az elsõ szám ára 390.-Ft, a másodiké 1290.-Ft, az ÖSSZES TÖBBIÉ pedig, EGÉSZEN A 78. számig, TEHÁT MIND/!!!!!!!!/ 2790.- Ft lesz. A megjelenés pedig le van írva értelemszerûen a magazin oldalain, tehát egy idõ után hetente fog megjelenni az újság!
Ha valakinek továbbra is kérdése lenne, akkor hívja ezt a számot: 06/1-453-5395. De arra kérek mindenkit, hogy feltétlenül számoljon be mindenrõl /itt a fórumon/ amit megtudott a kiadótól!
További kellemes várakozást a következõ szám megjelenéséig!"
Légy jó, légy hű Magyar!