Ferrari F2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kedves brankley. Én nem sértegettelek sem téged sem mást. Gyere el leverni a fejem: Bp V. arany jános utca 6-8 szivesen látlak egyet beszélgetni. Ez a stilus ne haragudj de téged minõsit kedves hülyegyerek.
Nem akarok senkit elkedvteleniteni hanem egy normális ésszerü alternativát kinálni azoknak a jóhiszemû srácoknak akik beleugranak ilyen költségekbe anélkül hogy tudnák mit is vállalnak. Mert gyanitom 99.9% otok nem tud egy beállt modellmotort felújitani és több 10 ezer forintot költeni feleslegesen alkatrészekre. Erre akrtam rávilágitani. Mert ettõl sokkal olcsóbban lehet még használt modellt is vásárolni amivel egy pláne kezdõ modellezõ több örömét lelné. Na ennyit errõl.
ok hát a 215000 is iszonyú ,szerintem. heti kb 10500ft? az szerinted tuti? megéri? ok te tudod
de hát ti tudjátok hogy kinek mi éri meg. Ja és még annyi hogy ezekszerint nem jól néztél utánna, én 20 éve modellezek és van egy kis tapasztalatom a gyenge minõség kiszürésére.a középkategóriás motor amirõl te beszélsz az kb 35-50ezer Ft körül van. Ebben olyan motor van amit tavaj vettem az öcsémnek egy 1:8 audi TT összkerékhajtással rádióval teljesen menetkész 40 ezer Ft-ért. Igaz azt carsonnak hivják és a z a motor utolsó részletéig megyegyezik ezzel. akkor milyen középkategóriás motorról beszélünk????egyébként egy versenymotor kb 60-90ezer között van ami szerintem beleférhetett volna a 215ezer forintos modell árába ha nem lehúzásról lenne szó.
üdv
Brankley
Jó, kösz az okoskodást. Neharagudj, de az ilyen okoskodó hülyegyerekek fejét szoktam televerni. Valószínûleg jól járnál, ha csak 2-t kapnál. Jézusom. De megvágnám, a picsába.
Amúgy bocs mindenkitõl, de nemtudom miért jön ide osztani az észt az ilyen. Ha neki nemtettszik, ne vegye meg. De másiktól ne vegye el a kedvet. Ennyi.

Légy jó, légy hű Magyar!

soma22
részletre, iszonyú kamatokért.

ha visszaolvastál volna akkor ezt a részét már régen kitárgyaltuk.

képzeld utánanéztem én is és nekem egyáltalán nem tünik gagyinak az amit adnak. a motorja középkategoria.
nekem így megéri ahogy az újság adja

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hello. Nem értem mivel irtam volna hülyeséget. CSak megnéztem a robbantott ábrát, a fényképeket és videót egyébb külföldi oldalakról ahol egyértelmüen kiderült hogy milyen alacsony minõségü. egyébként ha kicsit körülnézel akkor rájösz hogy részletre is vehetsz modellt és akkor szinte ugyanennyit fizetsz havonta.
soma22
az, ezért (is) kopik el olyan hamar.

norbi56
az pörgõs<#wow1><#wow1><#wow2><#guluszem1>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

soma22
az elsõ 3 számban benne lesz a megrendelõlap.szerezz be egyet, vagy volt aki itt is felajánlotta

hogy is tudnám megrendelni? Másfél hete telefonáltam be, mert az újságban nem volt benne a megrendelési ajánlat meg a csekk sem. Azt mondta akkor mondjam a címem, elküldik. De nem jött semmi, sztem idiótája elfelejtette. Mit tudnék tenni, a telefonálást hanyagolnáám ezuán

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
lehet hogy sokkal többet kell kifizetni,de sokkal jobban esik a pénztárcádnak,ha inkább havonta fizetsz ki x öszeget mint egyben 100ezret
(persze ha nem anyuci apuci veszi meg a kisfiának..)
Ha nem tetszik ne vedd meg. Amúgy meg nekem jobb kiadni egy év alatt 180 ezret mint most egy összegben 120-at.

soma22
halihó!

szvsz hülyeséget irtál. ha nem tetszik akkor ne gyere ebbe a fórumba.

haliho emberek!

senki nem látja amirõl irtam? vagy nektek nem számit hogy átvernek?
soma22
jaja

bardocz
30.000 tud forogni?😮
soma22
1,2 LE kb 30.000rpm-en

norbi56
csak azt tudom hogy 2.5ccm

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

soma22
aki elõfizetett mikor kapja meg a 2. számot?

norbi56
hát ja apum kamionos bement összes shell kúthoz és mindenhol azt mondták hogy 2-t kaptunk elfogyott

bardocz
vagy nem fogyaszt kevesebbet,viszont könyebb a motor😄
bardocz
ha tényleg anyi akkor egy babettát elvisz és kevesebbet fogyaszt 😄
csak összehasonlitásul 190 ezer Ft-ért olyan modellt lehet venni 1:6-os méretben ami a következõkkel bir: 26ccm benzinmotor, többsebességes automataváltó, kerekenkénti tárcsafék, aluminium-ötvözet futómü és egyébb tartó alkatrészek szemben a müanyaggal,rádio stb...
érdemes elgondolkodni
nem szeretnék senkit elkeseriteni, de véleményem szerint ez egy jó kis átverés ennyi pénzért. Ugyanis nem kaptok mást a rengeteg pénzért mint egy valóban szép kaszni alá bújtatott nagyon alacsony müszaki szinvonalú modellt egy átlagon aluli motorral amivel több szivás lesz mint örömteli modellezés. Ha valóban modellezni szeretnéte 70-100ezer forint között sokkal komolyabb gépeket lehet kapni különféle szaküzletekben amik sokkal jobbak ezzõl, mint motorikusan mint egyéb már szempontból.igaz azokon nem ferrari kaszni lesz ennyi. Dehát csak ezért nem kéne 60-115 ezerrel többet fizetni.
üdv
sziasztok
Én úgy tudom 1.2

Nem értem az újság kiadóját a 2.-ik számból minden újságárushoz kb 2 darabot küldött,én reggel 7kor mentem megvenni igaz el volt tetetve de már a másik darab sem volt meg.

És ez hány lovas?0,7?

Brankley
Hívd fel a kiadót! Õk biztos megtudják mondani! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Caby
Motor:
5. számban: csavarok, motorfej, 2 tömítés.
6. számban: lendkerék, kuplungtengely.
9. számban: csavarok, hátsó fedél, 1 tömítés, indítórúd.
16. számban: karburátor, 1 tömítés.
17. számban: csavarok, egyirányú mozgású csapágy, indítókar.
18. számban: elülsõ csapágy, hátsó csapágy, fedõlemez (már összeillesztett), rögzítõ támcsavar.
19. számban: 1 kúpos görgõ, 1 gyorsító görgõ, kardántengely.
20. számban: gertya, 1 tömítõ.
21. számban: további alkatrészek: hengerköpeny, dugattyú, dugattyúcsapszeg, tûzõérintkezõ, dugattyûrûd.

Ha valamit kihagytam akkor sorry <#wow3>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Én hasonló motort láttam 28000-ért, de lehet van olcsóbb is, nem tudom

én nem tudom. álítólag a 25. számra meglesz a motor
repvez
egy olyat kérdeznék hogy ki tudja, hogy csak a motor az hány részböl fog állni , tehát hány ujságot kellene vennem, hogy a teljes müködö motor meglegyen és az mennyibe jönne ki és mennyibe kerülne egy hasonlo kategoriáju motor ha egy üzletbe venném meg?Mert nekem csak egy motor kell.
Hello mindenkinek! elolvastam minden hozzászólást és kösz az infókat...
ez az újság nálunk összesen csak 1 helyen kapható a városban, mert szerbiai vagyok és csak 1 olyan újságos van a városban, ami ezt az újságot megtudja szerezni. már lassan 2hete várom hogy megérkezen, nembirom kivárni!<#vigyor2><#nevetes2>
érdekelne hogy az újsághoz mellékelt csekken írja e azt hogy külföldrõl is lehet e elõfizetni és hogy az ára marad annyi amenyi nálatok? amugy nevagyok olyan messze, szeged "alat" kb 30km-re a határon tul.
sziasztok! én már elõfizettem az újságra mielõtt elolvastam vna az összes hozzászólást, akkor nagyon jó ajánlatnak tûnt utána számoltam és 159400 ftra jött ki az összes újság ára, amit másfél év alatt rakhatok össze. Ez mondjuk külön teccett, mert érdekelnek a jármûvek aztán el lehet vele bíbelõdni, meg majd játszani is szerintem minden fiúnak vágya volt egy távirányítású benzinmotoros autó. Kicsit elment a kedvem Caby hozzászólásai után de aztán visszatért. Majd mindenkinek jó gyüjtögetést és remélem itt majd mindig fordulhatunk egymáshoz segítségért
norbi56
az elég sok...😞😞😞

mindenki elment

Jackson van valakinek?Mert nekem van...

soma22
vazze nincs 4 feltölthetõ, min 2000es elemed?(2000mah alattit nem is nagyon kapni már)

Brankley
COB! Mondtam, hogy hétvégén indul. Vasárnap éjfélig hétvége van, nézelõdj, majd csak elindul valamikor. 😊
Bullitt. Hát ez az... Nekem nemkell elektromos. 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Bár az 50-60-as is az elektromos motorú, 1:24-es. Szal ígyse úgyse jár jól a nép, na XD

Ha ez a helyzet, egy kis fejszámolás után kiderül, hogy jobban jársz, ha megveszed a modellt, amit "cirka" 50-60-ért megkapsz, így meg kb 210be fog fájni, meg jó hosszú idõbe XD Én hülye meg tagnap óta égen-földön kerestem XD

még nem megy

Végre magyar lap

Brankley
Akku? Azt szerintem nem adnak hozzá... Aztán nemtudom...
Amúgy a hétvégén elindul elvileg a www.f2005.uw.hu

Légy jó, légy hű Magyar!

na ja

hát ez a 2790ft engem is nagyon elszomorított😞😞

Már megint ebédeltek?

Nem tom mért emelik meg ennyire,hisz nem valami nagy cuccok vannak azokban a számokban se<#sir><#sir><#sir>

trogerzsiger
hmmmmmm az a 2790 forint elég sok

soma22
köszi az infót!

egyébként volt itt valaki aki leirta hogy mi kell még a kocsihoz, és emlékszem hogy szervót is emlitett.
nos alaposan átnéztem az alkatrészek listáját és a 74. számban jön a 2 szervó a két szetthez, szal az izzitón, az üzemanyagon, és az üzemanyag betöltön kivül nincs más extra kiadás(ezek kb 10ezer huf)

Brankley
Tessék, egy másik forumról. <#rolleyes>
"Szeretnék néhány tévhitet szétoszlatni. Most hívtam fel a kiadó ügyfélszolgálatát, ahol egy rendkívül kedves és segítõkész hölggyel beszélgettem a magazinról!
Az elsõ kérdésem a távirányítóra vonatkozott, mégpedig olyan aspektusban, hogy hol tudnám beszerezni az újságban látható távirányítót, ha úgy döntök, hogy mégsem szeretnék elõfizetni a magazinra. A hölgy azt válaszolta, hogy már folynak a tárgyalások a Kyosho-val és valószínûleg egy megrendelõszelvényt fognak elhelyezni az újságban amellyel meg lehet rendelni a távirányítót. Azt, hogy melyik számba kerül be a szelvény még nem lehet tudni, mert jelenleg nem döntött a kiadó ezügyben.
A második kérdésem arra vonatkozott, hogy hogyan fog változni a lap ára az idõ elõrehaladtával. Erre azt az egyenes, érthetõ és logikus választ kaptam, hogy a kiadó úgy döntött, hogy az elsõ szám ára 390.-Ft, a másodiké 1290.-Ft, az ÖSSZES TÖBBIÉ pedig, EGÉSZEN A 78. számig, TEHÁT MIND/!!!!!!!!/ 2790.- Ft lesz. A megjelenés pedig le van írva értelemszerûen a magazin oldalain, tehát egy idõ után hetente fog megjelenni az újság!
Ha valakinek továbbra is kérdése lenne, akkor hívja ezt a számot: 06/1-453-5395. De arra kérek mindenkit, hogy feltétlenül számoljon be mindenrõl /itt a fórumon/ amit megtudott a kiadótól!
További kellemes várakozást a következõ szám megjelenéséig!"

Légy jó, légy hű Magyar!