1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
#758 Szerintem igen. Sőt... -
#757 2790 lesz ugye? -
#756 Én igen. :) -
#755 Ti megvezsitek majd a kövi számot? -
Bali Boy #754 Nekem az Enzo bejönne de csak modell nem makett. Egyébként a helikopterek is nagyon jók. Ismerősömnek van egy. Igaz az irányítását megtanulni kicsit bonyolult. -
#753 A hajó az tényleg jó! -
#752 nekem egy ávirányítású hajó bejönne.. :D esteleg valami teknikai cucc is.. -
#751 Énis remélem. De valami modell, ne makett, az gyenge. ;) :P -
#750 ja remélem lesz még kiadás -
#749 Nagyon beindult a DeAgostini cég, most láttam a Tv-ben a Scooby-doo magazint -
#748 http://www.gorchfockmodell.de/ Nekem ez tetszik legjobban, de tuti sokba kerül. Nézegettem sima fa hajó modeleket és már 35-40ezerért elég jókat találtam. -
#747 Arról a fa vitorlás hajóról hol lehet többet olvasni?
Az sima makett? -
AirStrike #746 Akár itt is megnézheted!
http://www.carwallpapers.hu/hatter.cfm?kepsorid=2005%20Ferrari%20FXX&tipusid=Enzo&markaid=Ferrari -
AirStrike #745 Az Enzo hasonlít az FXX-re, apróbb eltérésekkel, pl: fxx-nek van hátsó szárnya. -
#744 mi? -
AirStrike #743 Ez olyan, mint a Ferrari FXX. Amit 65000-ért mlehet kapni. -
#742 hmmm ez sima makett?! meglepődtem:D -
#741 http://www.deagostiniedicola.it/collezioni/enzo/index.html -
#740 enzo is lesz?! -
#739 Én az Enzo Ferrari-t és a fa vitorlás hajót (nevére nem emlékszem) várom. Más országokban már kiadták őket. -
nagylaci23 #738 Én is visszaküldtem!
-
#737 Én visszaküldtem, de már nemtudom miket x-eltem. -
#736 én vissza akrom küldeni :D -
devilsdance #735 amúgy sztem se kivitelezhetetlen csinálni egy ilyen "versenyszezon" féleséget!:) nemde?:) ha összejövünk 10en az már jó:D Amúgy idővel persze h életbe lép a tunning dolog:d és akkor így még érdekesebb!!
Talán vmi csekély nevezési díjjal akár még az első helyezettet is meg lehet jutalmazni:D gondolok itt mondjuk 500 ft és akkor 5000et kap az első:D:D:D: v más elosztásban h a második is és a harmadik is kapjon:D
amúgy nem tudjátok h hogy hozza a postás?? begyömöszöli a postaládába azt nagy karton állatot?:)
remélem utánvételes lesz!:)
amúgy ha bejön nekik az autó sztem folytatni fogják az ujságot mondjuk más modellezéssel is mivel kérdőíves piackutatást végeztek az első számban... persze sokan nem küldték vissza sztem mint én se! -
#734 basszus lehetne valami olyan ami az érdeklődési körömet is kielégíti, az autón kivül:D -
60voltosNeon #733 ha nemtévedek ilyen fizetős újság már nemcsak H.Potter van hanem ScubiDoo is. xD
Kemény lessz! xD -
#732 KORÁN VAZE!! -
#731 harry pottert.. láccik h kotán van -
#730 én meg inkább a harry potterre nem:DD -
#729 Nekem hasonló megrázó élmény volt éjszaka. -
#728 Majdnem kiugrottam az ablakon, amikor benyerített a ló ilyen korán, basszus. :D -
mardal #727 Elvileg kiadják az első számot újra szeptember4.én,akit meg csekk érdekel én szivesen elpostázok mert van 2db feleslegesem. -
#726 ja, amúgysem gerjedek a sakkra annyira -
#725 De az "kevés" számbol fog állni és túl sok szerelni való nincs benne.
link -
#724 bazz mostlátom lesz mgé hp sakk :D atyám...:D -
#723 a 3. lesz még csekk -
AirStrike #722 Csáó mindenkinek aki néha bepötyög egy pár sort!!!! Tud v.ki v.milyen hírrel szolgálni ami az 1. szám újra-kiadásáról szól, mert nekem nincs meg. + vajon a 3. számban is lesz előfizetős csekk?!! Kovi88 írta, h. egyben kiadják az első három számot! Ezekről v.mi infó?? - (én nem telcsiztem még be) -
60voltosNeon #721 én még nem vagyok 100%, mert először látni akarom a salyát szememel és hogy apám bele egyezen, hogy néha kisegítsen, ha nemlesz meg a rávaló :D -
#720 én meg örülök hogy benne vagytok :-) -
60voltosNeon #719 na ez jóleset hogy ránk , határontúli magyarokra is gondoltok :D
ismerek 1tagot aki szintén veszi ezt az újságot és ő 100% hogy végég viszi mert van melólya :D szal akkor a környékemen talán vagyunk ketten :D