1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • szbm
    Szerintem igen. Sőt...
  • trogerzsiger
    2790 lesz ugye?
  • szbm
    Én igen. :)
  • trogerzsiger
    Ti megvezsitek majd a kövi számot?
  • Bali Boy
    Nekem az Enzo bejönne de csak modell nem makett. Egyébként a helikopterek is nagyon jók. Ismerősömnek van egy. Igaz az irányítását megtanulni kicsit bonyolult.
  • szbm
    A hajó az tényleg jó!
  • trogerzsiger
    nekem egy ávirányítású hajó bejönne.. :D esteleg valami teknikai cucc is..
  • Brankley
    Énis remélem. De valami modell, ne makett, az gyenge. ;) :P
  • trogerzsiger
    ja remélem lesz még kiadás
  • bon
    Nagyon beindult a DeAgostini cég, most láttam a Tv-ben a Scooby-doo magazint
  • bon
    http://www.gorchfockmodell.de/ Nekem ez tetszik legjobban, de tuti sokba kerül. Nézegettem sima fa hajó modeleket és már 35-40ezerért elég jókat találtam.
  • Brankley
    Arról a fa vitorlás hajóról hol lehet többet olvasni?
    Az sima makett?
  • AirStrike
    Akár itt is megnézheted!
    http://www.carwallpapers.hu/hatter.cfm?kepsorid=2005%20Ferrari%20FXX&tipusid=Enzo&markaid=Ferrari
  • AirStrike
    Az Enzo hasonlít az FXX-re, apróbb eltérésekkel, pl: fxx-nek van hátsó szárnya.
  • trogerzsiger
    mi?
  • AirStrike
    Ez olyan, mint a Ferrari FXX. Amit 65000-ért mlehet kapni.
  • trogerzsiger
    hmmm ez sima makett?! meglepődtem:D
  • bon
    http://www.deagostiniedicola.it/collezioni/enzo/index.html
  • trogerzsiger
    enzo is lesz?!
  • bon
    Én az Enzo Ferrari-t és a fa vitorlás hajót (nevére nem emlékszem) várom. Más országokban már kiadták őket.
  • nagylaci23
    Én is visszaküldtem!
  • Brankley
    Én visszaküldtem, de már nemtudom miket x-eltem.
  • trogerzsiger
    én vissza akrom küldeni :D
  • devilsdance
    amúgy sztem se kivitelezhetetlen csinálni egy ilyen "versenyszezon" féleséget!:) nemde?:) ha összejövünk 10en az már jó:D Amúgy idővel persze h életbe lép a tunning dolog:d és akkor így még érdekesebb!!
    Talán vmi csekély nevezési díjjal akár még az első helyezettet is meg lehet jutalmazni:D gondolok itt mondjuk 500 ft és akkor 5000et kap az első:D:D:D: v más elosztásban h a második is és a harmadik is kapjon:D
    amúgy nem tudjátok h hogy hozza a postás?? begyömöszöli a postaládába azt nagy karton állatot?:)
    remélem utánvételes lesz!:)
    amúgy ha bejön nekik az autó sztem folytatni fogják az ujságot mondjuk más modellezéssel is mivel kérdőíves piackutatást végeztek az első számban... persze sokan nem küldték vissza sztem mint én se!
  • trogerzsiger
    basszus lehetne valami olyan ami az érdeklődési körömet is kielégíti, az autón kivül:D
  • 60voltosNeon
    ha nemtévedek ilyen fizetős újság már nemcsak H.Potter van hanem ScubiDoo is. xD
    Kemény lessz! xD
  • DJ RUSH99
    KORÁN VAZE!!
  • DJ RUSH99
    harry pottert.. láccik h kotán van
  • DJ RUSH99
    én meg inkább a harry potterre nem:DD
  • bon
    Nekem hasonló megrázó élmény volt éjszaka.
  • Brankley
    Majdnem kiugrottam az ablakon, amikor benyerített a ló ilyen korán, basszus. :D
  • mardal
    Elvileg kiadják az első számot újra szeptember4.én,akit meg csekk érdekel én szivesen elpostázok mert van 2db feleslegesem.
  • trogerzsiger
    ja, amúgysem gerjedek a sakkra annyira
  • bon
    De az "kevés" számbol fog állni és túl sok szerelni való nincs benne.
    link
  • trogerzsiger
    bazz mostlátom lesz mgé hp sakk :D atyám...:D
  • trogerzsiger
    a 3. lesz még csekk
  • AirStrike
    Csáó mindenkinek aki néha bepötyög egy pár sort!!!! Tud v.ki v.milyen hírrel szolgálni ami az 1. szám újra-kiadásáról szól, mert nekem nincs meg. + vajon a 3. számban is lesz előfizetős csekk?!! Kovi88 írta, h. egyben kiadják az első három számot! Ezekről v.mi infó?? - (én nem telcsiztem még be)
  • 60voltosNeon
    én még nem vagyok 100%, mert először látni akarom a salyát szememel és hogy apám bele egyezen, hogy néha kisegítsen, ha nemlesz meg a rávaló :D
  • trogerzsiger
    én meg örülök hogy benne vagytok :-)
  • 60voltosNeon
    na ez jóleset hogy ránk , határontúli magyarokra is gondoltok :D
    ismerek 1tagot aki szintén veszi ezt az újságot és ő 100% hogy végég viszi mert van melólya :D szal akkor a környékemen talán vagyunk ketten :D