Ferrari F2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én visszaküldtem, de már nemtudom miket x-eltem. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Légy jó, légy hű Magyar!
amúgy sztem se kivitelezhetetlen csinálni egy ilyen "versenyszezon" féleséget!😊 nemde?😊 ha összejövünk 10en az már jó😄 Amúgy idõvel persze h életbe lép a tunning dolog:d és akkor így még érdekesebb!!
Talán vmi csekély nevezési díjjal akár még az elsõ helyezettet is meg lehet jutalmazni😄 gondolok itt mondjuk 500 ft és akkor 5000et kap az elsõ😄😄😄: v más elosztásban h a második is és a harmadik is kapjon😄
amúgy nem tudjátok h hogy hozza a postás?? begyömöszöli a postaládába azt nagy karton állatot?😊
remélem utánvételes lesz!😊
amúgy ha bejön nekik az autó sztem folytatni fogják az ujságot mondjuk más modellezéssel is mivel kérdõíves piackutatást végeztek az elsõ számban... persze sokan nem küldték vissza sztem mint én se!
Talán vmi csekély nevezési díjjal akár még az elsõ helyezettet is meg lehet jutalmazni😄 gondolok itt mondjuk 500 ft és akkor 5000et kap az elsõ😄😄😄: v más elosztásban h a második is és a harmadik is kapjon😄
amúgy nem tudjátok h hogy hozza a postás?? begyömöszöli a postaládába azt nagy karton állatot?😊
remélem utánvételes lesz!😊
amúgy ha bejön nekik az autó sztem folytatni fogják az ujságot mondjuk más modellezéssel is mivel kérdõíves piackutatást végeztek az elsõ számban... persze sokan nem küldték vissza sztem mint én se!
ha nemtévedek ilyen fizetõs újság már nemcsak H.Potter van hanem ScubiDoo is. xD
Kemény lessz! xD
Kemény lessz! xD
Nekem hasonló megrázó élmény volt éjszaka.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Majdnem kiugrottam az ablakon, amikor benyerített a ló ilyen korán, basszus. 😄
Légy jó, légy hű Magyar!
Elvileg kiadják az elsõ számot újra szeptember4.én,akit meg csekk érdekel én szivesen elpostázok mert van 2db feleslegesem.
De az "kevés" számbol fog állni és túl sok szerelni való nincs benne.
link
link
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Csáó mindenkinek aki néha bepötyög egy pár sort!!!! Tud v.ki v.milyen hírrel szolgálni ami az 1. szám újra-kiadásáról szól, mert nekem nincs meg. + vajon a 3. számban is lesz elõfizetõs csekk?!! Kovi88 írta, h. egyben kiadják az elsõ három számot! Ezekrõl v.mi infó?? - (én nem telcsiztem még be)
én még nem vagyok 100%, mert elõször látni akarom a salyát szememel és hogy apám bele egyezen, hogy néha kisegítsen, ha nemlesz meg a rávaló 😄
na ez jóleset hogy ránk , határontúli magyarokra is gondoltok 😄
ismerek 1tagot aki szintén veszi ezt az újságot és õ 100% hogy végég viszi mert van melólya 😄 szal akkor a környékemen talán vagyunk ketten 😄
ismerek 1tagot aki szintén veszi ezt az újságot és õ 100% hogy végég viszi mert van melólya 😄 szal akkor a környékemen talán vagyunk ketten 😄
Tatabányai penny második szavazat 😄 Egyébként ezen már én is gondolkodtam, mármint azon, hogy majd össze kellene jönni egy kis versenyzésre. De az még odébb van...
mi lenne ha lenne egy teljes versenyszezon?😄 minden nagyvárosban, esteleg gondolhatunk határtúli magyarokra is :-)
Lehetne akkor egy kecskeméti futam is akár😊Ennyi erõvel akkor össze is lehetne fogni és tuningalkatrészeket rendelni közösen majd a kyosho honlapjáról.
hát ha lehet:!😄 én is biztos csinálok akkor egy versenykaszniT!😄 ami saját festésûûûûûûûûûûûûûû... amúgy meg ha motort is lehet venni bele akkor lehet idõvel kicserélem egy nagyobbra! csak kell egy kemény mag!
nah én meg egy pesti helyre!! 2 nagydíj már van is 😄😄😄😄😄😄😄
csak tervezés kérdése az egész😄
csak tervezés kérdése az egész😄
akár havonta versenyekkel😊 csak közösen ki kell találni h pálya hol és hogyan mikor... ...
mert sztem kivitelezhetõ.. Addigra akár olyan szoros klubbot is össze lehet hozni h bazz együtt járunk sörözni modellvezetés után😄
van rá bazz másfél évünk😄😄:😄 hihihi
mert sztem kivitelezhetõ.. Addigra akár olyan szoros klubbot is össze lehet hozni h bazz együtt járunk sörözni modellvezetés után😄
van rá bazz másfél évünk😄😄:😄 hihihi
ingyen? jóhogy! 😄
Üdv mindenkinek!! Nos figyelemmel olvasom a forumon zajlott dolgokat!! Én azoknak a táborát erõsítem akik elkezdték építeni! Persze megértem mindkét oldalt! és úgy vagyok vele h elõfizetve nem is tûnik nagyon vészesnek 30at fizettem most be és abban benne van a kb 10e ftos távirányító! beleértve az apróbb satyekot is mondjuk ami megintcsak botlban 2 e ft... Nah mindegy így már nem vészes darabszámra nem???? mert kijön 1500 ftra kb az újság ha nem kevesebbre.. jah és nem kell rá költenem csak decemberben.. Nem érdekel h 50ért lehet ilyesmi járgányt kapni godnolom aki gyûjti annak ez a ferrari kell.. sokan pélálóztak itt egy hasonló ferrarival régebben de az nem 1:8 as.. Aztán meg ennek is megvan a varázsa.. minden hónapban 2x van karácsony😄 amikor a postás hozza a cuccot😄hihi de mondom ha elõfizettem és az egyenlõ az õrültséggel akkor én õrült vagyok.. Arról meg nem beszélve skacok h ha már 10 embernek meg lesz a játéka akkor az se kérdés h hol fog vele az ember játszani!! mert sztem nem tart semmibõl összeszervezni találkákat😊))) akkor már hogy is van ez a kérdés h huh és hol fogod használni? bazz scinálunk 8 9 kaput amolya n redbull airerace módon és máris kész a pálya.. itt ezt jobbra a másikat ballra kell kerülni..szóval kb ennyi a véleményem!
Sziasztok.
Ha valakit érdekel egy második szám, ingyen elviheti. Akit érdekel írjon a [email protected]
Ha valakit érdekel egy második szám, ingyen elviheti. Akit érdekel írjon a [email protected]
Én még nem rendeltem meg. Csak kíváncsi lennék, milyen formában küldik. Na mind1, majd felhívom a kiadót és megkérdezem. Mert ha sima csomagként adják fel, akkor nem is rendelem meg. Felesleges lenne, a fele alkatrészt úgyis kilopnák a csomagból...
unokatesóm is azal küzdd hogy nemtudja megvenni, de felhívta a kiadót és aztmondták szeptember elején egybe kiadják az elsõ három számot. Ne vegyétek készpénznek inkább hívjátok fel ti is a kiadót
Nem rossz! Bár én normál kocsikban nemszeretem a Ferrarit. BMW jobb! A legjobb! 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
nem is fogja, egyszerre 2 számot kapnak az elõfizetõk, szal majd aug.28 után várd
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nem hozta a postás még senkinek a 2. számot?
Elvileg a második számokat újra hoztak a boltokba mert én ma láttam az újságárusnál nálunk és volt pár darabja,az elsõ számot meg 4.én majd újra szállítanak minden újságoshoz.
nekem most derült ki hogy nem birják megszerezni az elsõ számot😞 meg lehet hogy a másodikat sem 😞
Holvannak azok, akik elakarták adni az újságot?
Holvannak azok, akik elakarták adni az újságot?
Szerintem nem lesz vastagabb az újság, mert ezt már csak fordítják magyarra ha jól tudom. Ennek a kiddónak a másik újságjáról nem hallotatok? Harry Potter sakk abc vagy mi. Bocsi, hogy ide íromm ezt de ilyen topikot nem találtam én meg még nem tudok csinálni.