1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
Carlen #798 Elvileg 70km/h. Én már jópár éve modellezek, de csak terepgépekkel, ilyesféle pályaautókat még nem póbáltam, én sem vagyok egy nagy pénzes ember, ami nekem van, azt egy kiállításon vettem, akciósan. Megtetszett ez az 5let, a 3. számot ma meg is vettem, az első két számot meg szerintem megrendelem, csak a baj az, hogy Lengyelországból jön. Ha az össz árát nézzük, messze meg fogja érni, egy hasonló kategóriájú gép, is kb. ugyanennyi, de ennek akkoris megvan a fílingje, hogy te építed össze... szerintem -
#797 Állítólag volt első rész! Úgyhogy igen. :) -
#796 sztem ja -
AirStrike #795 Szerintetek lesz holnaptól újra első rész????? -
60voltosNeon #794 az a harmadik de ne mond el senkinek...
a másodikban hátsó szárny, sisak és matricák voltak. -
Lipi1980 #793 Elvileg megjelent a második rész!
Már láttam az újságosnál. Közelebbről nem nagyon vizsgáltam meg, de ha jól láttam akkor az alváz van benne, mint nagyobb alkatrész! -
#792 köszi! -
Bali Boy #791 Azzal nem is kell foglalkoznod. Írd a szöveget az ablakba, és nyomja a "Válasz erre a témára" gombra. -
#790 post a reply és a new treahdel van gondom -
#789 Angol? MInden magyar! Válaszd ki a "Fórum"-ot, és nézelődj a témák között! -
#788 őő megvan regeltem ,csak nemvágom azt angolt és fórum nagyfalat nekem :D -
#787 nagy a forgalom?:D(melohelyről nem érem el) -
Bali Boy #786 Ha a regisztráció sikerült, akkor jelentkezz be és mehet a csevej. :-D -
#785 regeltem a cjbésre, de hogy kell a fórumba írni?:D -
Bali Boy #784 Én is inkább a cjb-oldalt részesítem előnyben ott már összeverődött egy rendkívül jó csapat, és mindenkit várunk szeretettel. -
#783 Hát, énis maradok inkább a cjb-s oldalnál, elöbb utóbb itt is lesznek hírek, infók. De msot még annyira nem szükséges. -
Bonfire #782 Nem vettem kötöszködésnek -
#781 rendben, sok sikert, nem fogok kötözködni -
Bonfire #780 Oké, hogy látogatott, de ha megnézed nincsen rajta túl sok dolog. Igaz, hogy még az enyémen sincs, de 1 napja csinálom. Rohamosan dolgozom az oldalon, teljesen egyedül. Idő kell, amig helyre állok, de garantáltan több infó lesz fent, és akárki szabadon irhat a fórumba, szabadon olvashat bármit. -
#779 elvileg már van erre oldal, eléggé látogatott is lett
cime:
f2005.cjb.hu -
Bonfire #778 Sziasztok!!! Akit érdekel az összerakható Ferrari F2005, vagy csak informálódni akar, az látogasson el a honlapomra, ahol egymásnak segitve, támogatva épitjük meg az autót. Ha úgy gondolod, hogy segítségre van szükséged akkor bátran irj a fórumba, és köztösen megoldjuk a gondodat. Az oldal még nem teljes, de hamarosan minden felkerül.
http://rcferrari_f2005.extra.hu -
#777 nagyon vitték ezt is? -
#776 én vágom :) -
modellmaster #775 Hi!
még mindig nem vágjátok?
mindegyik szám 2790 ft lesz!
Az ügyfélszolgálatos nőci ezt mondta!
na üdv -
AirStrike #774 Szerintetek tutiból kiadják az első számot újra? Nekem nincs meg :( -
AirStrike #773 én megvettem. a 4. szám is elvileg 2790 lesz, legalábbis az újság fotója szerint. -
Kovi88 #772 [email protected] ez e-mail, megdumáljuk az a lényeg ne maradjon rajtam -
60voltosNeon #771 2dolcsi megfelel paypal-on keresztül?
írj emailt vagy msn címet -
Kovi88 #770 oksa megbeszélhetjük az a nagy karton már nicns meg meg a csekk hiányzik de az alkatrészek még be vannak csomagolva, jah meg a kérdőívet is kidobtam. szbm bocsi -
60voltosNeon #769 engem érdekel az az első szám! -
#768 Miért, mit akarzs tudni? :) -
#767 Ki vette meg a 3. számot? -
#766 Akkor jó hogy felírod, korrekt gyerek vagy b+.
De mindegy, megszereztem. -
Kovi88 #765 bocsi, az ajánlatom már csak a múlté, tegnap elkelt. az első szám még megvan bontatlanul azt elpasszolom ócsóért akár mer én nemtok mit kezdeni vele -
modellmaster #764 hi!
visszaolvastam, hogy valami fa hajómodellről beszélgettetek. Egy igazi modellező vesz egy tervrajzot, alapanyagot, fürészeket, és megépit egy olyan hajómodellt mint a német oldalon van. Kitartó munkával kb 3 hónap alatt megvan és a saját munka öröme meg sem közeliti azt mintha csak ugy megvenné az ember. Továbbmegyek: ha valaki érez magában elég kedvet akkor még rc-t is épithet bele aztán ki a legközelebbi tóra és már mehet is:)
na üdv -
#763 ha nemutok hozzá a 3. számhoz, akkor én igényt tartok rá!! -
#762 10-ért megveszem, ha nem nem. -
Kovi88 #761 azér nem 10 ezerre gondoltam de nemtudom majd a következő előfizetéseket befizetni, viszont az elsőre már lecsekkoltam a pénzt. úgyhogy azok jönni fognak nembontom ki őket aztán ha valakinek kell egyben elpostázom vagy darabokban azmár részletkérdés. ha komolyan érdekel adok elérhetőséget -
#760 miva? 10ezerért megveszem! -
Kovi88 #759 érdekelne vkit az első 16 szám egyben, távirányítóval, sapkával meg kulcstartóval együtt? az árban megegyezünk.