Ferrari F2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
õõ megvan regeltem ,csak nemvágom azt angolt és fórum nagyfalat nekem 😄

soma22
nagy a forgalom?😄(melohelyrõl nem érem el)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ha a regisztráció sikerült, akkor jelentkezz be és mehet a csevej. :-D
trogerzsiger
regeltem a cjbésre, de hogy kell a fórumba írni?😄

Én is inkább a cjb-oldalt részesítem elõnyben ott már összeverõdött egy rendkívül jó csapat, és mindenkit várunk szeretettel.
szbm
Hát, énis maradok inkább a cjb-s oldalnál, elöbb utóbb itt is lesznek hírek, infók. De msot még annyira nem szükséges.

Nem vettem kötöszködésnek<#wink>

soma22
rendben, sok sikert, nem fogok kötözködni

Oké, hogy látogatott, de ha megnézed nincsen rajta túl sok dolog. Igaz, hogy még az enyémen sincs, de 1 napja csinálom. Rohamosan dolgozom az oldalon, teljesen egyedül. Idõ kell, amig helyre állok, de garantáltan több infó lesz fent, és akárki szabadon irhat a fórumba, szabadon olvashat bármit.

soma22
elvileg már van erre oldal, eléggé látogatott is lett
cime:
f2005.cjb.hu

Sziasztok!!! Akit érdekel az összerakható Ferrari F2005, vagy csak informálódni akar, az látogasson el a honlapomra, ahol egymásnak segitve, támogatva épitjük meg az autót. Ha úgy gondolod, hogy segítségre van szükséged akkor bátran irj a fórumba, és köztösen megoldjuk a gondodat. Az oldal még nem teljes, de hamarosan minden felkerül.

http://rcferrari_f2005.extra.hu

trogerzsiger
nagyon vitték ezt is?

trogerzsiger
én vágom 😊

Hi!
még mindig nem vágjátok?
mindegyik szám 2790 ft lesz!
Az ügyfélszolgálatos nõci ezt mondta!
na üdv
Szerintetek tutiból kiadják az elsõ számot újra? Nekem nincs meg 😞
én megvettem. a 4. szám is elvileg 2790 lesz, legalábbis az újság fotója szerint.
[email protected] ez e-mail, megdumáljuk az a lényeg ne maradjon rajtam
2dolcsi megfelel paypal-on keresztül?

írj emailt vagy msn címet
oksa megbeszélhetjük az a nagy karton már nicns meg meg a csekk hiányzik de az alkatrészek még be vannak csomagolva, jah meg a kérdõívet is kidobtam. szbm bocsi
engem érdekel az az elsõ szám!
szbm
Miért, mit akarzs tudni? 😊

trogerzsiger
Ki vette meg a 3. számot?

szbm
Akkor jó hogy felírod, korrekt gyerek vagy b+.
De mindegy, megszereztem.

bocsi, az ajánlatom már csak a múlté, tegnap elkelt. az elsõ szám még megvan bontatlanul azt elpasszolom ócsóért akár mer én nemtok mit kezdeni vele
hi!
visszaolvastam, hogy valami fa hajómodellrõl beszélgettetek. Egy igazi modellezõ vesz egy tervrajzot, alapanyagot, fürészeket, és megépit egy olyan hajómodellt mint a német oldalon van. Kitartó munkával kb 3 hónap alatt megvan és a saját munka öröme meg sem közeliti azt mintha csak ugy megvenné az ember. Továbbmegyek: ha valaki érez magában elég kedvet akkor még rc-t is épithet bele aztán ki a legközelebbi tóra és már mehet is😊
na üdv
szbm
ha nemutok hozzá a 3. számhoz, akkor én igényt tartok rá!!

trogerzsiger
10-ért megveszem, ha nem nem.

azér nem 10 ezerre gondoltam de nemtudom majd a következõ elõfizetéseket befizetni, viszont az elsõre már lecsekkoltam a pénzt. úgyhogy azok jönni fognak nembontom ki õket aztán ha valakinek kell egyben elpostázom vagy darabokban azmár részletkérdés. ha komolyan érdekel adok elérhetõséget
trogerzsiger
miva? 10ezerért megveszem!

érdekelne vkit az elsõ 16 szám egyben, távirányítóval, sapkával meg kulcstartóval együtt? az árban megegyezünk.
szbm
Szerintem igen. Sõt...

trogerzsiger
2790 lesz ugye?

szbm
Én igen. 😊

trogerzsiger
Ti megvezsitek majd a kövi számot?

Nekem az Enzo bejönne de csak modell nem makett. Egyébként a helikopterek is nagyon jók. Ismerõsömnek van egy. Igaz az irányítását megtanulni kicsit bonyolult.
szbm
A hajó az tényleg jó!

trogerzsiger
nekem egy ávirányítású hajó bejönne.. 😄 esteleg valami teknikai cucc is..

Brankley
Énis remélem. De valami modell, ne makett, az gyenge. 😉 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

trogerzsiger
ja remélem lesz még kiadás

bon
Nagyon beindult a DeAgostini cég, most láttam a Tv-ben a Scooby-doo magazint

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
http://www.gorchfockmodell.de/ Nekem ez tetszik legjobban, de tuti sokba kerül. Nézegettem sima fa hajó modeleket és már 35-40ezerért elég jókat találtam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Brankley
Arról a fa vitorlás hajóról hol lehet többet olvasni?
Az sima makett?

Légy jó, légy hű Magyar!

Akár itt is megnézheted!
http://www.carwallpapers.hu/hatter.cfm?kepsorid=2005%20Ferrari%20FXX&tipusid=Enzo&markaid=Ferrari
Az Enzo hasonlít az FXX-re, apróbb eltérésekkel, pl: fxx-nek van hátsó szárnya.
trogerzsiger
mi?

Ez olyan, mint a Ferrari FXX. Amit 65000-ért mlehet kapni.
trogerzsiger
hmmm ez sima makett?! meglepõdtem😄

bon
http://www.deagostiniedicola.it/collezioni/enzo/index.html

trogerzsiger
enzo is lesz?!

bon
Én az Enzo Ferrari-t és a fa vitorlás hajót (nevére nem emlékszem) várom. Más országokban már kiadták õket.