1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • Raptor1
    Eladnám első 5 számomat 8000ft-ért anyagi okok miatt...
    Érd: [email protected]
  • soma22
    nekem is szarozik, ma rákérdek az üzemeltetőnél
  • mardal
    mi lett soma az oldallal?
    ezt íja ki nekem=Invalid query: Incorrect file format 'freewebusers'
  • zoolee
    RC buggy ba kis láncos motor..hááh...
  • DJ BP
    gyerekjáték nem RC :)
  • modellmaster
    hi!
    Hát végül is az 1:5 ös gép simán elbir hasonló motort is bár a láncfürész meg a motoros kasza motorja nem igazán ideális. Én most épitek egy teljesen saját gyártásu 1:5-ös buggyt. Ha érdekel a témával kapcsolatban valami konkrétan privátban dumálhatunk róla
  • zoolee
    ~55 cm kb.:) de van benne difi meg minden fos.:)Csak nem belsőégésű:S

De ha adódik alkalmam occsóért beújítani 1 láncfűrészt akkor nem szarozok én modell motorral..XD 8/1 es áttétel, és az az nagyon sok..sztem simán menne kilót.:)olyan áttétellel...de enne is rendesen..XD
  • soma22
    az nemkicsi:)
  • zoolee
    Pff....Nekem meg van már 1 alapkasztni 1 1/5 ös ferrari modellből....már csk motor kell és szervók.+ kiegek
  • B0B0
    [URL=http://plaza.velvet.hu/?module=product&ps_id=367629]Igaz, hogy nem 1:8, de "csak" 28000Ft és ez is távirányítós![/URL]
  • trogerzsiger
    Nos eladom én is az újságjaim :'( nem tudom majd finanszírozni :((
    első 6 szám 10 rugó
  • minimize
    Sok sikert neked is hozzá!
    A végén valami "kupát" kellene rendezni!
  • DJ BP
    ja megoldódott, azt mondták csak fordítva küldik, a 2-3.-ast már postára is adták
  • gyenike
    Helló!
    Nekem megvan a 2 és a 3. szám ha kell írj [email protected]
    4000-ft ért eladom a két számot!
  • trogerzsiger
    Lehet hogy még egy két újságosnál meg lehet venni.. de 2900 forintért meg tudod őket rendelni a kiadótol
  • DJ BP
    én elkúrtam a megrendelést, nem visszamenőleg rendeltem, most kaptam meg a 4-5. lapszámot, és így a 2-3. lapszám kimaradt. Mit tudok tenni? Hogy lehetne beszerezni?
  • soma22
    természetesen minden jöhet ami hasznunkra válik
  • Bali Boy
    Hopp nem csatolta az előzményt a hozzászólásomhoz. Na mindegy a #843-as számú hibik által küldött témáról van szó!
  • Bali Boy
    Én úgy gondolom, hogy ha ennyi tapasztalatod van a gyertyákról, a karbantartásról és egyáltalán a témáról, akkor írj egy cikket a cjb-s oldalon ezekből. Legalább is én szívesen veném, az ez irányú okítást, persze csak ha Soma is egyetért vele.
  • soma22
    f2005.cjb.hu
  • pimmi
    Légyszi írjatok linket ,hogy hol van még ilyen lap vagy fórum.
    Köszi
  • soma22
    csomagban ajánlva. ha nem vagy otthon akkor postán tudod átvenni.
  • Zozzz
    Srácok! Hogyan érkeznek az újságok? Ajánlott levélként? Vagy hogyan?
  • soma22
    vagy máshol van;)
  • pimmi
    Mi van mindenki elpatkolt,vagy épít? :)))))
  • gyenike
    Sziasztok!
    megvan 1-5. -ig a Ferraris ujjság ha kell vkinek az msn-re:[email protected] vegyen fel! És ott az árát megdumáljuk.
  • pimmi
    Helló mindenki!
    3.és 4. számot veszek vagy az ezek utániakat ha megjelenik.1-1 db-ot
    Ajánlatokat erre az emilre várok: [email protected]
    Laci.
  • tomika977
    Eladom a Ferrari újságaimat:

1. szám 2db
    2. szám 1db
    3. szám 1db

Mindegyik bontatlan, csak a 3.as számnak néztem meg az újságát.
    Az árban megegyezünk.
  • Mickey122
    Szivemből szóltál!
  • hibik
    Hát az mondjuk nem kis előny hogy nem jön a behajtó és nem viszi el megőrzésre a TV-t például :)
  • soma22
    hasonlít persze, csak nincs jegyezve sehol, és ha ne adj isten időközben kifordul magábol a világ és nem tudod fizetni nem jön a behajtó:))
  • hibik
    Valamelyest ez is hasonlít a személyi kölcsönre annyiban hogy részletekben megkapod az alkatrészeket és az árán felül még valamennyi + haszon a kiadónak...Ettől függetlenül tudom hogy pont ezért vonzó sok ember számára, mert nem kell egyben kifizetni és csak ugy üresen sem kell félretenni, és mindenki önmaga szerelheti össze. Mindenesetre sok sikert mindenkinek aki elkezdte építeni!
  • soma22
    értem, csak azt is lerituk kismilliószor, hogy aki belevág az többnyire végiggondolta, és a FINANSZÍROZÁS miatt választja ezt az utat, mert pl nincs egyben ennyi pénze, személyi kölcsönt pedig nem akar ilyenre felvenni. engem ezenkívül rendkívüli módon érdekel az összeszerelés az apró csavaroktól kezdve:)
  • hibik
    Nem azért mondtam írtam hogy valakit is lebeszéljek mindenkinek saját döntése hogy elkezdi összeépíteni vagy nem, ez csak egy vélemény volt.
  • soma22
    azt még mindig nem értitek, hogy aki előfizetett rá az -25%. ugy ugyanott vagyok mintha megvenném az általatok emlitett hasonlo kocsit egyben. darabonként sosem végtam volna bele ebbe a kocsiba.
    az pedig, hogy az sg-n egyre több a lakotelepi vérpistike, -aki itt éli ki magát- ne adjon már okot az álltalánosításra.

off:egyre jobban örülök, hogy inditottam ennek az egésznek egy külön oldalt, mert oda már csak a normális hszek jutnak el, és itt nem a segitő szándékú figyelmeztetésekre gondolok, pl modellmaster, mert ugy gondolom az ő segitsége nemsokára még aranyat ér számunkra:)
  • hibik
    Hello!
    Végigolvastam az összes hozzászólást és elképesztő hogy sokan mennyi ideig nem értették meg az árát...Pedig számomra teljesen világos volt.Nos én is foglalkozom modellautókkal nem versenyzek csak úgy szórakozásból és sztem sem éri meg megvenni mind a 78 darabot mert hasonló minőségű autót sokkal olcsóbbért is lehet venni az igaz hogy ez teljesen egyedi de nekem is az a véleményem hogy csak a kasztni egyedi és ezért kicsit sok pénzt kérnek...Sztem nagyon megéri a kiadónak végsősoron ez az üzlet mert például ismerek olyan embert aki nézi a Forma-1-et és ugye amint meglátta az 1. számot azonnal elkezdte gyűjteni minden számolás és belegondolás nélkül.Például aki a panelba lakik és ugye kiskorú az hova fogja tenni például az üzemanyagot? Szerintem az üzemeltetés költségei sem alacsonyak pl 4-5 nap alatt simán el lehet pöfögteni 2,5 liter üzit és az már mindjárt 5000 ft...Vagy én pl azzal kezdtem az autómmal hogy 2 gyertyát lenulláztam...kapásból 2-3 ezer forint...ÉS ugye a karbantartás: Ismerősömnél is előfprdult hogy 1 hétig nem figyelt az autóra és ugy összerozsdásodott hogy az az életben nem indult már be...És akik nem értenek hozzá pillanatok alatt elintézhetik...Szóval szerintem végsősoron ez a kiadónak a legjobb üzlet, nem akarok senkit sem lebeszélni de ugye az újság csak a pozitív dolgokkal foglalkozik hogy minél több ember ráharapjon...
  • Bonfire
    Hát egy robbanómotoros autó igényli az üzemanyagot:) Ezért irtam, hogy az újság mellé nem adnak, ezért természetesen lesz némi plusz költség:)
  • trogerzsiger
    Az újságban írják hogy kell hozá üzemanyag
  • soma22
    ezt senki sem mondta, hogy adják hozzá az üzemanygaot. de pl amit boltban veszel cuccot, ahhoz mellékelnek neked üzemanyagot?nem hinném.ez is egy hitel, csak másmilyen megoldásban
  • Bonfire
    Modellmasternek igaza van. Sokan nem számolnak azzal, hogy ez nem arról szól, hogy megveszem, összerakom és megyek vele. Mint egy rendes autót, karban kell tartani. Sőt, ugyanúgy, mint a versenyautóknál van külön gyertya arra, amig a motor bemelegszik, és van külön gyertya a használatra. Mondjuk számomra se világos, hogy mi van azokkal, akik az újságárusnál veszik. Kétlem, hogy üzemanyagot fognak hozzá adni, és egy kis tartályban ott fog lötyögni a gyúlékony foyladék az újság mellett:)))