Ferrari F2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
elõfizettem, szal kevesebb ennél igy, és megkapom a távirányítót. ha komolyan gondolod és telik kb 3 havonta 30000 erre, akkor elõfizetéssel érdemes elkezdeni, még visszamenõlegesen is megoldható.

van egy elég látogatott oldal ezzel kapcsolatban, oda "települtünk" innen, ha gondolod gyere.:
link

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Scrat
Köszi

78 szám lesz ha jól tudom, tehát 215.000 Ft durván!
Az nem kevés 😄
Hetente jön az új rész folyamatosan?
Annyira belevágnék, de ez iszonyat sok pénz :-(((

soma22
2790 fix.

Scrat
Sziasztok!
Segítene valaki hogy jelenlegi számok mennyiért kerülnek az újságosokhoz?

Azt tudom hogy az elsõ rész volt hiperakciós, aztán már lényegesne drágább. Egyre drágább, vagy már fix?

Elõre is köszi.

trogerzsiger
mi mégse vezsed meg tõlem a 3. 4. 5. 6.-ot?

Az elsõ két szám bontatlanul 2k-ért elvihetõ. emil: [email protected]
soma22
méshol vannak jelen leginkább😉

DJ RUSH99
Várható volt<#idiota>

E30 4ever

bardocz
na mivan mindenki abbahagyta?
eladó az elsõ 8 szám! Ára 12000ft!!
ha valakinek csak egy két szám kell,akkor 2000ft/db.
Természetesen alkatrészekkel eggyütt!
Érd. [email protected]
Eladnám elsõ 5 számomat 8000ft-ért anyagi okok miatt...
Érd: [email protected]
soma22
nekem is szarozik, ma rákérdek az üzemeltetõnél

mi lett soma az oldallal?
ezt íja ki nekem=Invalid query: Incorrect file format 'freewebusers'

RC buggy ba kis láncos motor..hááh...<#idiota>

gyerekjáték nem RC 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hi!
Hát végül is az 1:5 ös gép simán elbir hasonló motort is bár a láncfürész meg a motoros kasza motorja nem igazán ideális. Én most épitek egy teljesen saját gyártásu 1:5-ös buggyt. Ha érdekel a témával kapcsolatban valami konkrétan privátban dumálhatunk róla
~55 cm kb.😊 de van benne difi meg minden fos.😊Csak nem belsõégésû:S

De ha adódik alkalmam occsóért beújítani 1 láncfûrészt akkor nem szarozok én modell motorral..XD 8/1 es áttétel, és az az nagyon sok..sztem simán menne kilót.😊olyan áttétellel...de enne is rendesen..XD

soma22
az nemkicsi😊

Pff....Nekem meg van már 1 alapkasztni 1 1/5 ös ferrari modellbõl....már csk motor kell és szervók.+ kiegek

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

trogerzsiger
Nos eladom én is az újságjaim :'( nem tudom majd finanszírozni 😞(
elsõ 6 szám 10 rugó

minimize
Sok sikert neked is hozzá!
A végén valami "kupát" kellene rendezni!<#eljen>

No one can stop Death!

ja megoldódott, azt mondták csak fordítva küldik, a 2-3.-ast már postára is adták

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Helló!
Nekem megvan a 2 és a 3. szám ha kell írj [email protected]
4000-ft ért eladom a két számot!
trogerzsiger
Lehet hogy még egy két újságosnál meg lehet venni.. de 2900 forintért meg tudod õket rendelni a kiadótol

én elkúrtam a megrendelést, nem visszamenõleg rendeltem, most kaptam meg a 4-5. lapszámot, és így a 2-3. lapszám kimaradt. Mit tudok tenni? Hogy lehetne beszerezni?

soma22
természetesen minden jöhet ami hasznunkra válik

Hopp nem csatolta az elõzményt a hozzászólásomhoz. Na mindegy a #843-as számú hibik által küldött témáról van szó!
Én úgy gondolom, hogy ha ennyi tapasztalatod van a gyertyákról, a karbantartásról és egyáltalán a témáról, akkor írj egy cikket a cjb-s oldalon ezekbõl. Legalább is én szívesen veném, az ez irányú okítást, persze csak ha Soma is egyetért vele.
soma22
f2005.cjb.hu

Légyszi írjatok linket ,hogy hol van még ilyen lap vagy fórum.
Köszi
soma22
csomagban ajánlva. ha nem vagy otthon akkor postán tudod átvenni.

Srácok! Hogyan érkeznek az újságok? Ajánlott levélként? Vagy hogyan?
soma22
vagy máshol van😉

Mi van mindenki elpatkolt,vagy épít? 😊))))
Sziasztok!
megvan 1-5. -ig a Ferraris ujjság ha kell vkinek az msn-re:[email protected] vegyen fel! És ott az árát megdumáljuk.
Helló mindenki!
3.és 4. számot veszek vagy az ezek utániakat ha megjelenik.1-1 db-ot
Ajánlatokat erre az emilre várok: [email protected]
Laci.
Eladom a Ferrari újságaimat:

1. szám 2db
2. szám 1db
3. szám 1db

Mindegyik bontatlan, csak a 3.as számnak néztem meg az újságát.
Az árban megegyezünk.
Mickey122
Szivembõl szóltál!

A demokrácia azért jó, mert nincs jobb. (Winston Churchill)

Hát az mondjuk nem kis elõny hogy nem jön a behajtó és nem viszi el megõrzésre a TV-t például 😊

soma22
hasonlít persze, csak nincs jegyezve sehol, és ha ne adj isten idõközben kifordul magábol a világ és nem tudod fizetni nem jön a behajtó😊)

Valamelyest ez is hasonlít a személyi kölcsönre annyiban hogy részletekben megkapod az alkatrészeket és az árán felül még valamennyi + haszon a kiadónak...Ettõl függetlenül tudom hogy pont ezért vonzó sok ember számára, mert nem kell egyben kifizetni és csak ugy üresen sem kell félretenni, és mindenki önmaga szerelheti össze. Mindenesetre sok sikert mindenkinek aki elkezdte építeni!

soma22
értem, csak azt is lerituk kismilliószor, hogy aki belevág az többnyire végiggondolta, és a FINANSZÍROZÁS miatt választja ezt az utat, mert pl nincs egyben ennyi pénze, személyi kölcsönt pedig nem akar ilyenre felvenni. engem ezenkívül rendkívüli módon érdekel az összeszerelés az apró csavaroktól kezdve😊

Nem azért mondtam írtam hogy valakit is lebeszéljek mindenkinek saját döntése hogy elkezdi összeépíteni vagy nem, ez csak egy vélemény volt.

soma22
azt még mindig nem értitek, hogy aki elõfizetett rá az -25%. ugy ugyanott vagyok mintha megvenném az általatok emlitett hasonlo kocsit egyben. darabonként sosem végtam volna bele ebbe a kocsiba.
az pedig, hogy az sg-n egyre több a lakotelepi vérpistike, -aki itt éli ki magát- ne adjon már okot az álltalánosításra.

off:egyre jobban örülök, hogy inditottam ennek az egésznek egy külön oldalt, mert oda már csak a normális hszek jutnak el, és itt nem a segitõ szándékú figyelmeztetésekre gondolok, pl modellmaster, mert ugy gondolom az õ segitsége nemsokára még aranyat ér számunkra😊

Hello!
Végigolvastam az összes hozzászólást és elképesztõ hogy sokan mennyi ideig nem értették meg az árát...Pedig számomra teljesen világos volt.Nos én is foglalkozom modellautókkal nem versenyzek csak úgy szórakozásból és sztem sem éri meg megvenni mind a 78 darabot mert hasonló minõségû autót sokkal olcsóbbért is lehet venni az igaz hogy ez teljesen egyedi de nekem is az a véleményem hogy csak a kasztni egyedi és ezért kicsit sok pénzt kérnek...Sztem nagyon megéri a kiadónak végsõsoron ez az üzlet mert például ismerek olyan embert aki nézi a Forma-1-et és ugye amint meglátta az 1. számot azonnal elkezdte gyûjteni minden számolás és belegondolás nélkül.Például aki a panelba lakik és ugye kiskorú az hova fogja tenni például az üzemanyagot? Szerintem az üzemeltetés költségei sem alacsonyak pl 4-5 nap alatt simán el lehet pöfögteni 2,5 liter üzit és az már mindjárt 5000 ft...Vagy én pl azzal kezdtem az autómmal hogy 2 gyertyát lenulláztam...kapásból 2-3 ezer forint...ÉS ugye a karbantartás: Ismerõsömnél is elõfprdult hogy 1 hétig nem figyelt az autóra és ugy összerozsdásodott hogy az az életben nem indult már be...És akik nem értenek hozzá pillanatok alatt elintézhetik...Szóval szerintem végsõsoron ez a kiadónak a legjobb üzlet, nem akarok senkit sem lebeszélni de ugye az újság csak a pozitív dolgokkal foglalkozik hogy minél több ember ráharapjon...

Hát egy robbanómotoros autó igényli az üzemanyagot😊 Ezért irtam, hogy az újság mellé nem adnak, ezért természetesen lesz némi plusz költség😊

trogerzsiger
Az újságban írják hogy kell hozá üzemanyag

soma22
ezt senki sem mondta, hogy adják hozzá az üzemanygaot. de pl amit boltban veszel cuccot, ahhoz mellékelnek neked üzemanyagot?nem hinném.ez is egy hitel, csak másmilyen megoldásban

Modellmasternek igaza van. Sokan nem számolnak azzal, hogy ez nem arról szól, hogy megveszem, összerakom és megyek vele. Mint egy rendes autót, karban kell tartani. Sõt, ugyanúgy, mint a versenyautóknál van külön gyertya arra, amig a motor bemelegszik, és van külön gyertya a használatra. Mondjuk számomra se világos, hogy mi van azokkal, akik az újságárusnál veszik. Kétlem, hogy üzemanyagot fognak hozzá adni, és egy kis tartályban ott fog lötyögni a gyúlékony foyladék az újság mellett😊))