1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
#958 Én 2000-2500ft közötti összeget tippelnék, mert németeknél 9 euro/szám és olcsobb biztos nem lesz. -
#957 köszi kiváncsi vagyok nálunk mennyiért árulják, de ahogy látom a németeknél is külön ajándékként adják a motort és a távirányitor ha elöfizet az ember rá.és csak ez a kettö 200euro -
#956 Német oldalt találtam: link -
#955 Tudom hogy nem idevág,de hasonlo téma, nem tudja valaki hogy hol lehet utánna nézni annak az ujságnak ami hasonlo elvü mint ez csak egy 3 fedeles fokker repülöt lehet belöle megépiteni a Red baro gépét.
Vagy ha tud valaki infot rola hogy hány részes lesz mennyiért és hogy távirányitó lesz e hozzá.
-
asi2105 #954 hali, 52-es számja eladó vkinek nincs? -
#953 nem kell vkinek az első 6 szám? :-) -
#952 Hát igen,mégis csak 1/8-as a dög:) Az meg azért nem kicsi.. Mi egy nagy dobozban gyűjtjük egyenlőre az alkatrészeket bontatlanul,de kezd megtelni:D
Nagyon komoly,köszi az új képeket! -
#951 Ahogy ígértem, itt vagyok. Újabb képeket tettem fel a bal hátsó futóműről a galériába. Amint látjátok, összesen 5 csomagban érkeztek az alkatrészek, tehát több, mint 1 hónap kellett hozzá. És még így is hiányos, mert egyenlőre nincs lengéscsillapító. Csak azért tudtam ilyen gyorsan elkészülni vele, mert a kerékagyat már egy korábbi számhoz mellékelték, tehát most csak 4 csomag kellett hozzá.
Egyébként akik nem látták még élőben ezt a gépet, azok el sem tudják képzelni, milyen hatalmas (én sem tudtam: még akkor sem, amikor már láttam az első alkatrészeket). Azt írták az újságban, hogy 56 cm a teljes hossza. Erre én vettem a tárolásához egy 60 cm-es műanyag dobozt. Ennél nagyobbat talán nem is lehet kapni. Még erre is "vadászni" kellett, mire sikerült szerezni. Most még belefér a gép, de ha az orra is rajta lesz, akkor bizony kinövi a "garázst". -
#950 Senki sem kapott. Én megkérdeztem - még az elején - telefonon. Azt mondták, hogy mivel a távirányítóra 1 év garancia van, ezért csak az utolsó számmal fogják elküldeni -
DJ BP #949 akik megrendelik, kaptak már távirányítót? Ugye azt írták kapunk, de én még nem kaptam -
#948 Nagyon szivesen. De most várjatok 1-2 hónapot, mert különben nem látszik a változás, olyan lassan jönnek az alkatrészek! -
#947 Nagyon király! Máskor is tehetnél fel képeket. -
#946 Na, újra itt vagyok!
Eddig nem értem rá, de most feltöltöttem a képeket, amit ígértem. Ide nem tudom beszúrni, mert nincs VIP jogom, a 20 kB pedig semmire sem elég. Betettem a galériába, mert ott van 2 MB hely. Akit érdekel, nézze meg ott! -
#945 Ezen a héten kaptam meg a 44-45. számot. Ha újságosnál veszed, akkor 2790,- FT egy szám. Ha előfizetsz 8 számra, akkor 2650-re jön ki, ha pedig 14 számra, akkor 2092,- Ft-ba kerül egy szám. 45*2092=94.140,- Ft eddig! De ennél már többet kellett befizetni azért, hogy folyamatosan jöjjenek a számok továbbra is.
Javaslom, hogy hívd fel az 1/453-5395-ös számot! Küldenek csekket, befizeted és elküldik egyben az összes eddigi számot. Csak sajna arról a részletfizetésről maradtál le, amit mi igénybe vehettünk az elmúlt egy év alatt. Így Neked már legalább 120 ezret kell kiköhögni egy összegben!
A hétvégén megcsinálom az első futóművet is és ha lesz egy kis napsütés készítek pár képet és felrakom.
Amúgy szerintem akik valóban építik a gépet, azok nemigen látogatják ezt az oldalt (én is csak úgy kíváncsiságból néztem rá). Sőt, valószínűleg más oldalt sem, mert az újságban olyan részletes a leírás, hogy az dedósoknak való. Ha egy alkatrészből két egyforma darab létezik, akkor tételesen leírják külön-külön a jobb és a bal oldalra a beépítést: részletesen, fényképekkel. Nyilván az volt a cél, hogy másfél évig kitartson az újság, mert különben 5 számban bőven leírhattak volna mindent. De akkor az 5 szám olyan sokba kerülne, hogy senki sem venné meg... -
Wolkare #944 Szevasztok, érdekelne az összes eddigi megjelent lapszám. Amugy az mennyi?
Üdv. -
toretto r34 #943 tényleg egy kép jó lenne kiváncsi vagyok én is -
#942 Valaki rakjon már képet,hogy hogy áll -
czapi #941 Nagyon szépen épül, csak lassan jönnek az alkatrészek. -
toretto r34 #940 hogy áll az autó vagy senki nem épiti már? -
#939 fix;) -
#938 Jééézusom lesz egyáltalán olyan aki végigcsinálja? -
Kicsifijjú #937 Sziasztok!
Családi okok miatt megválnék az eddig összegyűjtött Ferrari F2005 újságaimtól: az 1.-32. számig, lefűzve. Az alkatrészekek sérülésmentesek, hiánytalanok, csomagolásuk bontatlan. Bónusz: az első és a második szám egy-egy példánya, bontatlanul. Csak egyben eladó, nem akarom szétcincálni.
Ár: 40.000.-HUF
e-mail: [email protected]
Üdv:Kicsifijjú -
Stickee #936 Sziasztok! Az összes eddigi megjelent újság, csak egyben eladó! Az ár, megegyezés szerint!
[email protected] -
#935 3K? -
#934 Jó, teljesen mindegy, akkor is csak gumi kell!!! :D -
#933 de nekem csak 6 van :D -
#932 Nem kell nekem az első 7 szám, csak egy gumi! :)) -
#931 nekem vaaaaaaaaaaaaaan:D 7kért viheted az első 6 számot. -
#930 Én nekem kész van az autó a 33. számig! :) Elég jól elvoltam vele, mivel eddig semmit sem raktam össze...
Engem érdekelne eladó gumi! :P -
Bacsa Szabolcs #929 van eladó alkatrészek az F1 hez:D -
Bacsa Szabolcs #928 az sok, de lemondtam rola tegnap ota néztem autokat és ugyan ojan erös autot találtam 60.000Ft-ért olcso:D -
#927 29 -
Bacsa Szabolcs #926 tényleg hanyadik résznél tartasz???? :) -
Bacsa Szabolcs #925 navaze bekel potolnom a lemaradást:D nagyon lemaradtam ooooo putáná -
#924 sok részben elosztva, ugyanis alkatrészenként kaptuk meg, és nekem kellett összeraknom -
Bacsa Szabolcs #923 még lene egy kérdésem a motor hanyas részeben volt??? -
Bacsa Szabolcs #922 de ha majd megnézed mondmár meg léci hogy mi lesz bene -
Bacsa Szabolcs #921 az igen otvan a szeren grat -
#920 nemtudom, mivel előfizettem, és késtek picit, igy most 14 számot kaptam egyben:D -
Bacsa Szabolcs #919 még lene egy kérdésem a mostani ujságban mivolt?????