1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • DJ RUSH99
    én 1x már beraktam,de akkor berakom megint

• trogerzsiger
    figy, most jelent meg az első rész:D
  • bon
    Nem minden alkatrészt lehet amjd rögtön felhazsnálni.
  • akyyy
    arra szeretnék kérni valakit, aki megveszi, hogy ha feltöltene képeket, hogy az eddigi alkatrészekkel kb hol tart az építkezésben:d

vagy nem lehet ööszerakosgatni részletekbe, csak ha már megvan minden alkatrész?
  • trogerzsiger
    ahha!
  • AC2
    Nincs meg az 500 hsz
  • Caby
    Achtung! Achtung!
    Ha valaki kezdő robbanómocis offroadot akar mindennel egyben azaz FULL RTRben, amihez már csak egy töltő szükségeltetik (a vevőakksik miatt) illetve egy kanna üzemanyag, annka it a kihagyhatatlan lehetőség. Nem reklám (A) nem is az enyém csak nézegettem az eladási topicot RCOFFROAD.HU-n és ezt találtam. Gondolom érdekelhet valakit. Az ára is nagyon kedvező, és az autó kifejezetten jó állapotban van, objektív szemmel. Szóval: HPI Nitro MT2
  • trogerzsiger
    warrum?:D
  • AC2
    még nem :)
  • trogerzsiger
    lehetek a topik házigazdija?
  • trogerzsiger
    tényleg? én most írtam ott a kosho wordnek, hogy havonta mennyit kéne költeni a kocsira
  • DJ RUSH99
    gyűjts egy évig aztán b*d el 1 hét alatt
  • DJ RUSH99
    Háj ól:)

Én továbbra is robbanómotoros opelt akarok,nem változott a helyzet:P főleg,hogy beírtam az rcmodelles fórumba amit caby linkelt,és azt mondták kezdésnek tökéletesen jó
  • zoolee
    Uff...
    1k/hó??
  • oneal1
    tép az rögtön!!;)
  • trogerzsiger
    háááát nekem úgy tünik, hogy ez elég költséges hobby... amit szerintem a havi 1000 forintios zsebpénzemmel nem tudok fedezni... :-(
  • trogerzsiger
    ahha, mondjuk a belsőégésű ugye nincs az gyorsul nem őgy mint az elektromos, hogy rögtön tép?
  • Caby
    Nem beszéltem le :) Ellenkezőleg mindenkit arra buzdítok, hogy robbanóst vegyen, mert sokkal nagyobb feeling egy robbanóst kergetni illetve szerelgetni. Lehet hogy több nyűg van vele, de aki nem szeret szerelgetni, amiről valójában a modellezés szól, akkor vegyen elektronyosat de akkor vehet teszkósat is 6 góliátelemmel nem muszáj 100ezreket belefeccölni.
    Így korrekt. :) Szerintem elmondtam mindegyiknek az előnyét hátrányát de ha ennél is többre vágysz, akkor ITT EGY FAQ amiben tényleg minden kezdő modellező kérdései lettek összegyűjtve, ezt ha végigolvassátok, a végére tuti fogjátok tudni, mit is szeretnétek! Have fun :)
  • zoolee
    Nekem pont az ilyen kis "finomhangolások" miatt tetszik ez a sport..
    Már 1 ideje nézegettem on-road autókat de most 1 be nincs 130 ezrem...
  • czapi
    Nekem még ez az 1290 belefér. Egy összegben sajnálnék kiadni 60-70 ezret így meg nem olyan feltünő még ha drágább is Na mind1 én szerintem fogom venni.
  • AC2
    Mindenképp elektromosra vágyik? Baszki mindenkit lebeszéltél a benzinesről... :D
  • Caby
    Ja igen! Ha valaki mindenképpen elektromosra vágyik, itt bőngésszen, a Modellzóna oldalán.
  • Caby
    Sziasztok!
    Újra itt :D
    Szóval amin te gondolkodsz az a HPInél a modellezés legalja. Ez egy elektromos autó és abszolút nem tuningolhjató. A távirányító állítható valamelyest így egyszerre max 4en játszhattok ilyennel. Szerintem semmiképpen nem érimeg.
    Lentebb írta valaki, hogy az elektromos modellezés jobban megéri. Szerintem egyáltalán nem. Mert ott meg az akksikra kell tölteni, illetve egy brushelss(kefe nélküli motor, jóval gyorsabb)moci szett olyan 25-30 ezer ezekhez már LithiumPolymer akksi dukál amiből egy darab szintén 10-15ezer forint. Ezekhez mind érdemes egy szuper multifunkciós töltőt venni ami szintén 30ezertől kezdődik +tápegység, ugyanis ezek csak 12Vról működnek, kell hozzájuk 220Vos táp és akkor még nem is beszéltünk a játékélményről. Míg a robbanóst csak megtankolod és usgyi, úgy az elektromosnál ha nincs elég ekksid elég sokat fogsz álldogálni. Lentebb szintúgy olvastam, hogy valaki csak azért veszi meg, mert saját maga rakhatja össze. Nem akarom letörni a lelkesedését, de eghyrészt akkor is sokkal többet fizet és van külön erre a célra árusított RC készlet amihez szintén nem adnak elektronikát (táv, vevő, szervó, vevőakksi, töltő, izzító, miegymás - további 30-40ezer kiadás) és picit olcsóbb de sokkal jobb minőségű. Itt egy Offroad Példa és egy Onroad példa
    Továbbá még egy valami. Fogalmi zavart tegyük rendbe :) Ez nem benzinmotoros autó, azok az 1:5ös méretarányúak. 1:8as modellautókig belsőégésű motoros autóknak hívjuk, ezeke üzemanyaggal mennek ami nem benzin, hanem k..va drága nitrometán :D:D:D
    Na ez megen jó hosszú lett és még van 1000dolog amit le kellett volna írnom :P majd később :D:D
  • trogerzsiger
    hülyeee tényleg!
  • kocsisroland
    tegnap egy Schell kúton megvettem az első számot, pont az utolsó darab volt. Természetesen elsőre k*rvára bejött a dolog, de:

egy kis észjárás: egyet lapozol a magazinban, bal alsó sarokban ott a következő szám fotója és sas szememnek hála látni az árát: 1290 Ft. 78 szám, első megvan, tehát 77*1290 Ft = 99330 Ft. + kb 15e egy távirányítóra = 115000Ft. + benzin, meg amit szakértő barátunk egyszer leírt olyan 130 ezerben bennevan a dolog.

Nagyon előny ez a "részletfizetés", de én ezt módszert követem: az árát mindig félrerakom esetleg egy kis plusszt és jóval hamarabb megvan egy ezzel egyszintű rc 60-70 ezerből, sőt, talán egy elektromosat veszek = mégolcsóbb, ha jót veszek, nem sokkal lassabb.
  • czapi
    Sikerült megvennem az első számot. Nekem tetszik. A motor beállításától nem félek, igazi motorokkal is elboldogulok, szerintem ez se fog különösen nagy nehézséget okozni.
  • trogerzsiger
    egyébként én is szívesen venném, de néztem hogy valaki számol és 1250 forint lenne/lesz egy szám. meg amit caby mondott, hogy a motron állítani kell, meg ilyen szarok, az elvette a kedvem, szal én lehet maradok egy elektromos pályaautó megvételénél
  • czapi
    Én is meg fogom venniNem érdekel hogy drágább lesz mintha készen venném. Na meg mire való a diákhitel? Az meg külön tetszik hogy nekem kell összerakni.
  • zoolee
    joccakát.
  • soma22
    legalább lesz kivel kitárgyalni a dolgokat a kocsival kapcsolatban:D

na zuztam alunni, joéjt
  • zoolee
    Egye f@szom!XD..
    Ha meg nemtetszik, akkor eladom.:)
    Ez legyen a leg nagyobb bajom....
    De nagyon tetszik már Így is..:)
    PedÍg még csak holnap lesz elküldve mutter az újságoshoz mikkor jön heze, vagy holnap utánn.:D
  • soma22
    végre találok valakit aki belevág, nem csak én leszek az:)
  • zoolee
    THX..XD

Tetszik ez a beállÍtgatós dolog, szeretek elszöszmötölni az ilyenekkel...
    Meg aztán FERRARI POWAAAA (de csak f1 benXD)
  • trogerzsiger
    na én húzok aludni, cső
  • trogerzsiger
    egyébként találtam ugyanolyan opelt asszem rajtkészem elektromosan szintén 65-ért
  • DJ RUSH99
    nem rossz,és szemét módon olcsóbb mint az opel
  • DJ RUSH99
    és?
  • DJ RUSH99
    bazdmegmá1x is elég lett volna
  • trogerzsiger
    :D
  • DJ RUSH99
    ja ok:DD mondomén,hogy lama:P