Ferrari F2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utánanéztem és nem tetszik, a motorok közül meg mindegyik 2,5-ös, de rengeteg tipusa van. nekem ez mindenképpen megfelelõ lesz, és nem áll szándékomban összetörni õket, ugyanugy mint ahogy az uj autot sem törtem össze, stb...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
olcsóbb tuti nem lesz, csak drágább😊
amúgy meg sokan adták azt a tanácsot hogy elõször nem szabad drága cuccot venni mert úgyis összetöri az ember az elején...
!Forza Ferrari!
sokan írják hogy kezdõknek tökéletes kocsi az a 60 ezres és ahoz képest hogy ilyen olcsó egész jól meg, olcsó az alkatrész hozzá meg ilyenek!
!Forza Ferrari!
(egyébként sztem nem lesz annyi)
Rádásul szutyok ferraris szinekben!
BattleTag: kabel15#2672
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
egy ilyen távirányító mondjuk alaphangon van 10e ft,éssztem amit õk adnak az elõfizu mellé,az sztem alap,tehát ha azt veszem 30-10=20ezer ft "tisztán" az újságok ára. 20.000:14= kb 1500ft lesz egy lapszám.ennél semmiképpen sem lesz olcsóbb.
E30 4ever
A távrecsit nem adják hozzá csak ha elõrendelitek.
A másik dolog amiröl semit nem írnak az akumlátor az megint 10000ft körül van töltõvel együt ha ezeket öszeadjuk a kocsi árával 180000ft szerintem enyiért nem éri meg
Én még nem vettem meg ezt az ujságot!
De lehet hogy elugrok 390ft megér.
Ami viszont lényeges a következõ szám ára.
Mert ha belegondoltok ha 2000ft környékén les darabja akor nem éri meg 78x2000=165000ft és mire készen lesz a kocsi az jövõ nyár.
A lényeg hogyha az ujság árát féretenénk minden hónapban akor február környékén már tudnánk veni egy HPI robanómotoros kocsit amihez szinte mindent lehet kapni és ezt is meg lehet ugy veni hogy csak az alvázát utána a motort szabájzót stb stb és így még talán olcsób is.
A másik amit még ide akartam írni az hogy trogerzsiger nél látam az alkatrészeit és az öszeszerelési utmutatóját. ÉS nekem nagyon nem tetszet hogy a motor körül tömör müanyag fedél lesz.
Az ijen benzines kocsiknál általában ki szokták vágni a szélvédõt esetleg a tetõt tehát én biztos meg sem veném a 78 részt.
enyit szeretem volna mondani!
egyébként a kiadásban tudom hogy összességében kiadok érte annyit amennyi valoban lenne, de nem egyszerre, és igy nekem könnyebb
néztem a linkelt 60ezres akcios cuccokat...inkább nem kommentálnám
én továbbra is inkább elkezdek gyûjteni a 60ezres rajtkész opelre😊)
E30 4ever
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
btw lehet utolsó számot 30 rugóért adják és akko szopi van
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
aki kicsit tehetõsebb szerintem fizessen elõ 14 lapra, aki kevésbé az vegye kiadásonként, és reménykedjen, hogy minden részt meg tud venni
És mi van ,ha a kiadó úgy dönt , hogy mégsem jó üzlet nekik, és felénél abbahagyják ? 😊))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ezekbõl szerintem mindenki eldöntheti megéri e neki folyamatosan kaidni nem tul nagy összegeket, vagy csak egy álom marad eme gépcsoda😊
E30 4ever