1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
#438 olcsóbban megúszod ha vezsel egy ilyet -
Lipi1980 #437 Hi!
Az eddigi 436 hozzászólásban csak egy tér kis félig meddig arra, hogy kétféle kasztnival tudod megépíteni a verdát!
Az egyik (az újsdág szerint) ABS a robbanómotoros modellhez ajánlott, mert az strapabíróbb, míg a másik (ha jól emlékszem) polikarbonát anyagú, ami CSAK vitrines moddelnek való, mert azt az ember fia már az első kanyarban rommá törné meg a motor által leadott hőt sem viselné el...
Mivel látom, hogy ilyen sok okos hozzászóló van, azt mondja meg nekem valaki, hogy ha én csak a vitrines modellt akarom megépíteni, akkor melyik számokat kell megvennem?
Mert szerintem ahhoz teljesen fölösleges kardántegely, meg vezérműszíj, meg egyéb apró belső bizbaszok, amik a ABS modellhez természetesen nélkülözhetetlenek.
Előre is köszi a segítséget! -
#436 látom elvagytok -
zoolee #435 Hehe, és átalakÍtjuk a hátsószárnyat olyan carmageddonosra...höhöhö...X] -
#434 -
zoolee #433 Fussá' ge.i fussá'!!!XD -
#432 Azaz! :D Ők fussanak csak!
Na majd holnap re, ne írjatok addig sokat, ne kelljen visszaolvasni! -
#431 noamindenit:D -
zoolee #430 Húzzámá, elütöm a getvás kis focistákat a verklimmel..XD -
#429 :D -
zoolee #428 Mert azok már opcionálisak, mert gondolják hátha van már neked olyan ami +ba kell. -
#427 Persze, pont 1-1.5 órával elöbb néztem, elég jó!
És örülök, hogy sokmindenkit érdekel. -
#426 de akkoris a football manager(my tápig) vezet:D -
#425 nemtudom, de nektek feltünt hogy már egy ideje bentvagyunk a legnépszerűbb topikok közt? -
#424 ez a pálya full benne a big scale racing nevű játékban :-DDDDDDD -
#423 Amúgy valahonnan lehetne szerezni erre a kocsira pl McLarenes kasztnit? Vagy tökmindegy milyet, ugyis átlehet festeni... -
#422 uristen... végüéis van 6 db 2100 maH elemem szal azzal komolyabb összeget megsprolok, csak azt nem értem, hogy akkor mért írják oda hogy rajtkész... -
#421 Na egy ilyet hozzunk össze!! :)))
http://www.youtube.com/watch?v=wruNj5bRn5o -
#420 Kezdő autónak tökéletesen megfelel. Ezekhez a készletekhez még kellenek a következő dolgok:
- spesziális tankolóflaska: 800-1500
- akkus izzító töltővel: 3000-5000
- 8db ceruzaakkumulátor a távba minimum 2000maH: 4000-8000
- 4db ceruzaakksi vagy egy vevőakkupakk (min.1200maH) a vevőbe: 2000-5000
- 2,5L 16%os nitró: 5000
- egy töltő, ha vevőakksit pakkban veszed meg: 5000-15000
(jobb ha akkupakkot veszel a vevőbe, mert jobb lesz az irányíthatósága az autónak, mivel a szervók 4,8V (ennyit tudnak a cerkaakksik) helyett 6V-ot (ez az 5cellás akkupakk) adsz a szervóknak
így hirtelen ennyi jutott eszembe :D
Csak siess a döntéssel, mert nem sokáig lesz ilyen jutányos az ára. -
#419 hehe, egyébként régen wrcben nagy subaro drukker voltam :-) csak aztán peugot letem, mert oda ment richard burns :-) szóval vagy az vagy a merci: -
#418 ilyet vagyél:P -
#417 Caby elolvastam azt a faqot, és sokat segített! kösz hogy belinkelted :-)
na ezek
szerinted milyenek? mert nekem bejönnek :-) -
#416 ez biztató, köszi!nekem szerintem elég lesz a 10%os -
#415 "Az üzemanyag az egy sppesziális téma..."
2,5 illetve 5literes kiszerelésben lehet kapni, 10,16,20,25%os nitrometán tartalommal. Nektek valószínű a 16%os lesz a nyerő, minnél nagyobb a %szám, annál jobban megy az autó, de annál jobban melegszik is a moci, ergo hamarabb tönkremegy. A 2,5L az 4500 és 5000 míg az 5L 9500 és 10000 forint között mozog. 2,5L üzemanyaggal átlagosan 30-35 tankot tudtok kiüríteni ez játékstílustól függően 4-6 játékórát jelent. Így leírva ill. kimondva nem sok, de higyjétek el bőven elég :) Egy versenyhétvégén nekem 5L üzemanyag fogy, ha csak hobbiszinten autózgatok a határban (az offroaddal, ami 4,6köbcentis tehát többet is fogyaszt) úgy egy 2,5L kanna elég 4-5 hétvégére. -
badam13 #414 Sziasztok!
Most ballagtam, van 130ropim...
Szerintem az újság nagy átbaszás lesz úgy emelik az árát ahogy akarják, ezért nem merem részletre, meg 1-2 év kicsit sok nekem... (persze vkinek izgi összerakni):-)
Én is egy ilyen kocsit hozatok 500euróért olaszból a nagybátyámmal, csak a z f1 248ast (tavalyi kocsi)...
Most csak egy 85es Buggym van:)
bíztatlak is titeket, meg nem is...:) -
#413 A karton szerintem, csak az első résznél volt, hogy felfigyeljen a nép:D -
#412 Azaz! Bár mire meglesz az autó, elvileg lesz hozzá alkatrész, így gondolom azis! :)
Amúgy én majd azon gondolkozom, hogy 2x veszem meg azt, amibe a kasztnik lesznek.
Viszont ehhez milyen üzemanyag kell? Mert olvastam, de annyira nem értek hozzá, van ilyenbe keverve, vagy ithhon kell majd keverni?
Na meg mindig ilyen xar nagy kartonra rakják az ujságot + az alkatrészt? -
#411 úgy anyiba fog lenni a végén hogy vehetsz belőle egy motort:D -
#410 én nagyon remélem nem szüntetik be -
#409 nem arra értem, ha esetleg csökken a kereslet iránta akkor nem biztos hogy az ujságos rendel a további számokból.emiatt is fizettem elő egyébként -
zoolee #408 Ha meg a forgalmazás abbahagyására gondolsz, akkor nemhiszem, hogy 1 ekkora szabású sok-sok szerződéses eksönt 1 ij naprl a másikra felbontanának, éa ha meg a polcokra se raknak akkor a rendelpőn ek se küldenek:( -
zoolee #407 Meg lesz b@szva a feje aki elviszi az utcsót is..XDXD
Am a környéken közel 12 újságos és 3-4 benzin kút is van...
Azt ha mondom az 1 ik nek, hogy tegyen el sztem el is tesz 1 et.:( -
#406 csak nehogy eltünjön a polcokról -
#405 remélem én is. szeretnék belecsöppenni ebbe a hobbiba, kb 6-7 éve vágyom rá, és lassan elérhető közleségbe kerül. -
AC2 #404 Csak vicceltem. Egyébként is, ha így állsz hozzá, akkor nem lesz semmi gond :) -
#403 ingyen egyenlőre jo lesz ez, ha meg nem jön be majd veszek másmilyet -
#402 nemhiszem.
nem az a tizenéves(és most nem akarok senkit megbántani) vagyok, aki fellelkesül, aztán feladja. -
zoolee #401 Takarodol!!!!!XD
Soma:Am, én inkább veszek 1 normális távirányÍtót, ezt a padosat, nem szeretem ezt a félkezes dolgot.:S -
AC2 #400 #400 -
zoolee #399 Én nem fizetek elő..
Veszem újságosnál vagy benzintyúkon.:)