1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
#478 DE NEMLEHET KAPNI MÁR BAZMEG AZT MONDTÁK SZAL AZÉ KÉRDEZTEM -
COB666 #477 -
COB666 #476 Ecsém,az újságban a csekkel :) -
#475 hol lehet rá előfizetni van valami honlap vagy ilyesmi?
-
#474 és kelll még 4 kerék alváz futóművek... -
#473 ABS: 1,2,11,40,41,42,43
Polikarbonát: 75,76,77,78
Ezek a részek kelenek a külömboző kasznikhoz. -
#472 Így van. Viszont oda van írva, hogy a számoknál melyik ABS és melyik a másik kasztni. 1. 2. számban az ABS-es elsőszárny és a hátsó van. Aztán nemtudom a többibe melyik, nemolvastam át annyira. :) -
Lipi1980 #471 Teljesen zöldfülű vagyok a témához, csak a Ferrari miatt vágnék bele...
Lehet, hogy én értelmeztem félre, de az újságból nekem az derült ki, hogy kétféle kasztnival is meg lehet építeni! Max a vitrinesbe nem kell belepakolni a belső apró alkatrészeket!
A polikarbontát kasztni nyilván a motoros modellhez való, míg az ABS kasztni a vitrines modellhez. Nemde?
Én csak annyit akartam megtudni, hogy melyek azok a számok, amikből az ABS kasztnit lehet összepakolni.
Ugyanis az első számban volt egy lepedő méretű ábra, amin fel volt sorolva, hogy melyik alkatrész melyik számban fog megjelenni, de nekem ebből sem derült ki, hogy melyik kell az ABS modellhez??? -
#470 Tudom én azt, de olyan messze van.
Bár addig jót Szigetelek. -
#469 aug 14. -
#468 Jöjjön már a következő szám!! -
#467 akkor én is jol tettem, köszi az infót -
nobodyattis #466 na ma utánna jártam és egy ugyan olyan kyosho távirányitot néztem mint amit adnak alyándékba ugyanugy két csatornás minden ugyanolyan csak fekete
nállunk 18999.- be kerül igy én mán ki is töltöttem a csekket. -
#465 se? -
#464 azt később:D -
ilyet? -
#462 te nem most költötted el mindened?:D egyébként caby szerint nem éri meg hpit venni.... szal vegyél olyat amilyet én fogok:D -
#461 tudom, de hátha:D
#358: igen, már láttam, köszi, innen jött az ötlet:) -
#460 nézd meg: #417, #336 -
#459 Tudnám a választ, ha kérdeztél volna.
kabel15! Van arra külön topik, modellezés néven, ne keverjük már az F2005öt más onroad autoval pls. -
#458 Szerintetek megéri veni egy HPI kocsit?
Van egy pár autom de szeretnék egy komolyabat!!!
Aszfaltra kéne ON-road tipusu.
Ha tudtok ajánhatnátok si egyet-ketőt.
Ha lehet 4WD legyen:D -
#457 -
AC2 #456 vagy csak a modell maradt meg neki -
#455 úgy tűnik neki nem tűnt fel a sok nagy írás az újság lapjain
,,távirányítású,,
,,belső égésű,,
,,motoros modell,,
,,építsd meg és vezesd,,
-
#454 Há' drága teszvírem! Ne virtuskoggyá' ennyire. Nem éri asztat meg! Ez nem makett hanem egy komplett irányítható RC MODELL lesz a végére. Ha makettet szeretnél, nem kell ennyire sírva fakadni, menj be az első játékboltba ne adj isten modellboltba és vegyél egyet rakd össze és olcsóbban kijössz ráadásul hamarabb is megvan. Egy ilyen autót vétek kirakni a polcra porosodni. -
AC2 #453 :D -
#452 ne kezdjétek már? -
Lipi1980 #451 Drága ecsém!
A csótányoknak legalább van annyi inteligenciájuk, (nevezheted ösztönnek is), hogy egymást segítik, sem pedig ott kötnek bele a másikba ahol csak tudnak!
Tudod a választ a kérdésemre?
NEM!
Akkor meg ne szóljál be...
Bocs, de ez meg belőlem jött ki, őszintén. Ennyi. -
#450 eredetileg ez az egész arra megy ki,hogy legyen egy rc-d nem arra,hogy legyen egy ,,maketted,, szóval nemtom miről beszélsz -
#449 oszt emesenre ki fog gyünni? -
#448 Gratulálok, nagyon szép hsz volt ez Tőled. Ezekután kb a csótányok mellé nem sorolnálak be. :D
Bocs, de ez jött így ki belőlem, őszintén. Ennyi. -
Lipi1980 #447 Magyarul nem éri meg megvenni még az ABS alapu "vitrines" makettet sem, nemhogy a polikarbonát fajtát...
Inkább sajnáljam azt a 390 Ft-ot (amit az első számért kifizettem, mint majd azt a többezret, amit a többiért összesen fizetnék ki, és a végén még össze sem bírom pakolni, mert annyira gyíkok, hogy azt sem írják le abban a nyamvadt újságban, hogy TE PARASZT! Ha csak a makett érdekel, akkor a 6,7,15,19,28,32,37,42,43,44,stb. számokat vedd meg!!! Vegye meg a hülye surmó mind a 78 részt!!! -
#446 Szerintem meg inkább nálunk még drágább lesz, mivel itthon nagyon csúnya árréssel dolgoznak a modellboltok. Egy élő példa én vagyok: A mostani monsteremet itthon 220ezer környékén tudtam volna beszerezni, külföldről, némi ismerősi segítséggel ez az ár megállt 170ezernél... Sajnos ebben az országban ez a hobby még igencsak gyerekcipőben jár, ezért a kereskedők igyekeznek a legnagyobb hasznot lefölözni. Ezért ilyen drágák az alkatrészek is, gondolják, ha ennyi pénzed van autóra, lesz pénzed a fenntartására is... Ez a magyar mentalitás -
#445 Sajna ez 1:10es méret és elektromos. Ez inkább a játék kategória... -
#444 Sorry, de akkor én is beleszólnék :)
Pontosan, hogy a polikarbonát közismertebb nevén LEXAN karosszériák a strapabíróbbak, mivel anyagösszetételükből kifolyólag, tökéletesen rugalmasak. Ha van lehetőséged megtapizni egyet, akár tekerhetsz is rajta a tengelye körül, akkor sem lesz rajta maradandó deformáció. Hőtűrése maximális. Én már elhasználtam 6 karosszériát de egyiket sem a megolvadás miatt kellett likvidálnom :D Továbbá ezekhez speciális festék kell, és még egy érdekesség, hogy a karosszériát belülről kell kifújni, ezért az esetleges maszkolásokkor oda kell figyelni :)
Ha további információ érdekel, hogy kell elkészíteni egy üres kasznit, ITT megtalálhatod. -
nobodyattis #443 ha valaki megakarja nézni
http://www.deagostiniedicola.it/collezioni/FAQ/faq_ferrarif05.html -
nobodyattis #442 40. szám 9.95 Euro az kb 2500.-
10-30-50 szám meg 45 Euro kb 11000.-
74.szám 19.95 Euro kb 5000.-
csak azt enm értem mert megnéztem ezekbe semmi nagy alkatrész nincs kivéve a 74 számot mert abba vannak a szervók mondjuk ezek olasz árak hátha nem lesznek ilyen drágák nállunk -
#441 Persze, világos, hogy egy motort nemfognak olcsón adni. De ha megmarad az 1290Ft/lap akkor az jó. Néha lehet drágább... -
nobodyattis #440 Üdv én is megvettem már csak azért is mert én rakhatom össze. Mivel modellezek mondjuk nem auto hanem harcjárművek de ez nagy kihivást jeklent
hogy mindent nekem kell összerakni. Utánna néztem és tényleg van egy pár része az ujságnak ami kiemelkedően grága lessz legalábbis az olasz árakat néztem mai euróban van de a többi elfogadható.
-
#439 Hmm, szerintem meg pont az ABS van a vitrinbe, a polikarbonát meg "versenyre". Mivel most ABS elsőszárny jött ki, és amelyikkel versenyezhetsz cska a végén jön ki....
Amúgy itt egy kép amiről megtudhatjátok a 2. szám mennyi lesz.
http://img487.imageshack.us/my.php?image=dscf1151vr2.jpg