Ferrari F2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenképp elektromosra vágyik? Baszki mindenkit lebeszéltél a benzinesrõl... 😄

Caby
Ja igen! Ha valaki mindenképpen elektromosra vágyik, itt bõngésszen, a Modellzóna oldalán.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Caby
Sziasztok!
Újra itt 😄
Szóval amin te gondolkodsz az a HPInél a modellezés legalja. Ez egy elektromos autó és abszolút nem tuningolhjató. A távirányító állítható valamelyest így egyszerre max 4en játszhattok ilyennel. Szerintem semmiképpen nem érimeg.
Lentebb írta valaki, hogy az elektromos modellezés jobban megéri. Szerintem egyáltalán nem. Mert ott meg az akksikra kell tölteni, illetve egy brushelss(kefe nélküli motor, jóval gyorsabb)moci szett olyan 25-30 ezer ezekhez már LithiumPolymer akksi dukál amibõl egy darab szintén 10-15ezer forint. Ezekhez mind érdemes egy szuper multifunkciós töltõt venni ami szintén 30ezertõl kezdõdik +tápegység, ugyanis ezek csak 12Vról mûködnek, kell hozzájuk 220Vos táp és akkor még nem is beszéltünk a játékélményrõl. Míg a robbanóst csak megtankolod és usgyi, úgy az elektromosnál ha nincs elég ekksid elég sokat fogsz álldogálni. Lentebb szintúgy olvastam, hogy valaki csak azért veszi meg, mert saját maga rakhatja össze. Nem akarom letörni a lelkesedését, de eghyrészt akkor is sokkal többet fizet és van külön erre a célra árusított RC készlet amihez szintén nem adnak elektronikát (táv, vevõ, szervó, vevõakksi, töltõ, izzító, miegymás - további 30-40ezer kiadás) és picit olcsóbb de sokkal jobb minõségû. Itt egy Offroad Példa és egy Onroad példa
Továbbá még egy valami. Fogalmi zavart tegyük rendbe 😊 Ez nem benzinmotoros autó, azok az 1:5ös méretarányúak. 1:8as modellautókig belsõégésû motoros autóknak hívjuk, ezeke üzemanyaggal mennek ami nem benzin, hanem k..va drága nitrometán 😄😄😄
Na ez megen jó hosszú lett és még van 1000dolog amit le kellett volna írnom 😛 majd késõbb 😄😄

trogerzsiger
hülyeee tényleg!

tegnap egy Schell kúton megvettem az elsõ számot, pont az utolsó darab volt. Természetesen elsõre k*rvára bejött a dolog, de:

egy kis észjárás: egyet lapozol a magazinban, bal alsó sarokban ott a következõ szám fotója és sas szememnek hála látni az árát: 1290 Ft. 78 szám, elsõ megvan, tehát 77*1290 Ft = 99330 Ft. + kb 15e egy távirányítóra = 115000Ft. + benzin, meg amit szakértõ barátunk egyszer leírt olyan 130 ezerben bennevan a dolog.

Nagyon elõny ez a "részletfizetés", de én ezt módszert követem: az árát mindig félrerakom esetleg egy kis plusszt és jóval hamarabb megvan egy ezzel egyszintû rc 60-70 ezerbõl, sõt, talán egy elektromosat veszek = mégolcsóbb, ha jót veszek, nem sokkal lassabb.
Sikerült megvennem az elsõ számot. Nekem tetszik. A motor beállításától nem félek, igazi motorokkal is elboldogulok, szerintem ez se fog különösen nagy nehézséget okozni.

trogerzsiger
egyébként én is szívesen venném, de néztem hogy valaki számol és 1250 forint lenne/lesz egy szám. meg amit caby mondott, hogy a motron állítani kell, meg ilyen szarok, az elvette a kedvem, szal én lehet maradok egy elektromos pályaautó megvételénél

Én is meg fogom venni<#schmoll2>Nem érdekel hogy drágább lesz mintha készen venném. Na meg mire való a diákhitel?<#idiota> Az meg külön tetszik hogy nekem kell összerakni.

joccakát.

soma22
legalább lesz kivel kitárgyalni a dolgokat a kocsival kapcsolatban😄

na zuztam alunni, joéjt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Egye f@szom!XD..
Ha meg nemtetszik, akkor eladom.😊
Ez legyen a leg nagyobb bajom....
De nagyon tetszik már Így is..😊
PedÍg még csak holnap lesz elküldve mutter az újságoshoz mikkor jön heze, vagy holnap utánn.😄

soma22
végre találok valakit aki belevág, nem csak én leszek az😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

THX..XD

Tetszik ez a beállÍtgatós dolog, szeretek elszöszmötölni az ilyenekkel...
Meg aztán FERRARI POWAAAA (de csak f1 benXD)

trogerzsiger
na én húzok aludni, csõ

trogerzsiger
egyébként találtam ugyanolyan opelt asszem rajtkészem elektromosan szintén 65-ért

DJ RUSH99
nem rossz,és szemét módon olcsóbb mint az opel<#eljen><#vigyor3>

E30 4ever

DJ RUSH99
és?<#wow2>

E30 4ever

DJ RUSH99
bazdmegmá1x is elég lett volna<#banplz>

E30 4ever

trogerzsiger
😄

DJ RUSH99
ja ok😄D mondomén,hogy lama😛

E30 4ever

DJ RUSH99
ja ok😄D mondomén,hogy lama😛

E30 4ever

trogerzsiger
itt is van egy amin gondolkodom... hmmm

trogerzsiger
az egy márka😄

Mintha nem ugyanezt mondtam volna...

DJ RUSH99
hpi? az mit is jelent? a motorja? (<#lama>)

E30 4ever

DJ RUSH99
Kellemes pénzkidobást kívánok<#ravasz1>

E30 4ever

DJ RUSH99
jó ötlet,nincs rendes RC topic<#nyes>

E30 4ever

trogerzsiger
Nemtudom hogy ti hogy vagytok vele, de én a hpi autokkal szimpatizálok, az áruk és a minõsgük miatt.

Hát, marcsak azért is belefogok..XD

Modt nézem, hogy már csak a bejáratás is 2000-2500 ft be kerül..
Na mind1.Majd csak lesz valami..😊

trogerzsiger
szerintem kérem, hogy had legyek a topik házigazdája azt átnevezzük rc topikra. ok?

DJ RUSH99
benzinmotor lesz.. de ha visszafelé olvasol mire ideérsz rájössz,hogy nem érdemes foglalkozni a dologgal<#nevetes1>

E30 4ever

trogerzsiger
kérd ki cabyvéleményét :-) õ felvilágosít

És ahogy olvasok visszafele látom, hogy ebben a benzinmotor van, ez az újsághoz adott verzióban is Így lesz?Vagy ott gagyi elektromotor lesz?

DJ RUSH99
nekem 15höz kell hozzágyúrnom,de még van költekeznivalóm szal maradjunk 10ben😊

E30 4ever

Asztaretkes qr.a ...
Ez odab@sz..
Sztem nagyon 5 letes, és nem kÍnait adnak mellé..😊

trogerzsiger
Szerintem belevetem magam a témába és keresek ilyen 40-50 neadjisten max 60 ezerért egy rc autót. azt hozzágyurok még valamit a 30 ezremhez :-)

DJ RUSH99
pár ésszerûnek hangzó kommentet idéznék az rc fórumból:

,,Ne vedd meg mert a gatyád rá megy!
75 lapszám lesz, két hetente jelenik meg. Ha az elsõ 14 számot most megrendeled, akkor 39000ft helyett csak 29000ft.
És még van 60 lapszám.
Gondolj bele, 75*2hét=150 hét múlva lesz meg az utolsó. Kb 3 év.
Én már megbántam, hogy megvettem.,,

,,Kedves Urak !

Egy kis matek:

Ha elfogadjuk, hogy 14 számot kedvezményesen tudsz megvenni 29294 Ft-ért akkor egy szám 2094 Ft kedvezményesen. Ha vesszük, hogy ez állítólag 78 számból fog összeállni akkor ez alsó hangon is 156.000 Ft !!!
Szép dolog a rajongás de ha igaz, hogy ez a szett 58.000 Ft a boltban akkor még ha táv-ot beleszámolom akkor is kicsit sok. ,,

meg van itt még olvasnivaló,szerintem érdemes átgondolni ezt a ferrari-t,de nagyon...

E30 4ever

trogerzsiger
errõl

mondanál nekem véleményt? :-) te úgy is vágod a témát😄 mert van egy ilyenem, és adjam el, vagy tartsam meg? mert ha tényleg költséges a benzines autó akkkor hagyom az ujságot a francba, és a spórolok...

trogerzsiger
atyám! huh tehát az elektromos autó jobban megéri? :-) mert ott gondolom nem kell otortbejáratni meg ilyeneket csinálni

DJ RUSH99
na miaz kihaltunk?<#idiota>

E30 4ever

DJ RUSH99
,, Ehhez az autóhoz kb még 20ezer forintra lesz szükség, hogy teljesen RTR (Ready To Run) azaz menetkész legyen.,,

mármint melyikre? az opelre? ugye nem?😊

Msn-rõl hova tûntél?😊

E30 4ever

Caby

Caby
Ha megengedsz egy tippet, és nem tekintitek reklámnak akkor én ezt ajánlanám: RC Pályaautó ez rotostartos indítórendszerrel van ellátva, ami lényegében olyan mint egy kurbli 😛 😄 Ehhez az autóhoz kb még 20ezer forintra lesz szükség, hogy teljesen RTR (Ready To Run) azaz menetkész legyen.

Caby
Az én 4.6ccm-es monster mocihoz én 1-1,5 litert használtam el. Jobb félni mint megijedni alapon. 😊

DJ RUSH99
fúú,köszi😊

E30 4ever

DJ RUSH99
Köszi mindent😊

Igen,csak mindigis jobban szerettem a versenyautókat,pályaautókat,így érthetõ,hogy inkább arra húz a szívem😊 a motor beállításához kb mennyi üzemanyag megy el?

E30 4ever

Caby

Caby
Szia!

1.) Karburálás a motor beállítását jelenit, van rajta 3 csavar amivel a levegõ/üzemanyag keverékét tudod finomhangolni, hogy jól menjen a motor. Illetve ezzel kell állítani azt is, nehogy megsüsd a motort. Mert ha nagyon elszegényíted az üzemanyag ellátást, besülhet a motor.

2.) Rcmodell.hu Fórum
RCOffroad.hu Fórum - ez kifejezetten az OFFROAD szakosztály
3.) egy szinten van a témában említett F2005-tel

Ha rám hallgatsz Offroadban kezdesz gondolkodni, ha onroadot veszel, hamar rájössz, hogy nagyon helyhez vagy kötve. Lakott területen nemfognak szeretni érte 😄 Az offroaddal meg kimész a határba és dagonyázol egy jót 😄

bardocz
hát nem egy olcsó szórakozás ez 😄 pedig nagyon kipróbálnám csak semmiféleképpen nem formula kocsival kezdeném fõleg nem versenyt,nem hiányzik havonta venni felfüggesztést 😄
Caby
Ja valamit kihagyatm 😄
Még további eszközökre lesz szükségetek ha autózni akartok: Szükségetek lesz a távirányítóhoz szervókra 2db-ra egy gáz/fék szervóra és egy kormányszervóra (ez plusz 5-6ezer darabonként) továbbá egy vevõakkumulátorra minimum 1200maH további 4-5ezer forint. Szükségetek lesz még egy izzítóra (ez a motor dízelelven mûködik, elõ kell izzítani és közben indítózni) tehát egy izzítóra a leg alapabb 3-4 ezer, szükségetek lesz egy tankolóflaskára (speciális kell) 1000-1500 és még sok minden másra.. Tehát hogy leket tudjatok verni egy ilyen robbanómotoros modellautóba az autó árán fell még egy olyan 15-20-25 ezret a boltban kell hagyni, attól függõen hogy álltok anyagilag)