1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
Sageman #518 Heló!hát én szívesen összegyüjteném,én autószerelőnek tanulok,ezért venném meg őket szívesen,mocit öszerakni tiszta jo lehet,de most nincs ennyi zsém sajna,lehet h veszek picit komolyabb elektromost,azt gyüjtök,meg kérek zsét,akor veszek vmilyen jobb távirányítósat asszem. -
#517 :DDDDDDDDD -
zoolee #516 Napzz, mutter fogorvos és ma az 1 ik ürge elkezdi okÍtani, hogy a végén 300 k lesz ..-.-..
Na a lényeg viszont, hogy az ürge mutterja újságos, és ha mutter holnap felhÍvja és kér, akkor hoznak ha minden igaz.:) -
#515 hmm heves, én komárom esztergom -
#514 én?kerácsond<heves megye -
toretto r34 #513 sziasztok meg akartam venni az ujságot de erre egy szomoru hirt kaptam hogy elfogyott és hogy a harmadik számtol 2700Ft lessz hát én inkább igy kihagyom ezt az ujságort -
#512 nicsak te is bika vagy :D hol laksz? -
#511 oké -
#510 trogerzsiger ha apum nemtalál megveszem OKS? -
#509 Az én ujságom is eladó ha kell valakinek PRIVÁTBA írjon és megbeszéljük!!! -
#508 zsíír
bár sztem itthon is lehet majd hozzá cuccokat kapni -
mardal #507 találtam egy jó oldalt ahol meglehet mindent venni hozzá így akár lehet vele versenyezni is,az alkatrészpótlás megoldható lenne.
http://www.kyosho.de/?page=shop/flypage&product_id=15466&category_id=060ad90f5e62f11f22e4ba2140354a7c&ps_session=31b88cdd169c4930f2d6da6a4ced7bda&mod_title=product&setlang=deu -
#506 nem vezsek egy másikat -
nobodyattis #505 ma elszomoritottak
voltam modellboltba és ott azt monták hogy az a hir járja hogy az elsö 14 szám az 1290.- lessz a többi meg 3690.- nem tudom igaze de remélem nem
-
#504 figy,ha apum nem talál én megveszem -
#503 nemtom mondtam apámnak (ő kamionos)hogy nézzen be a shell kutakra -
#502 egy enzo-hoz hasonlót láttam ittés akkor sztem ugyan az a motorja -
zoolee #501 Ja de kereszbe, és most kezd el nekem cÍmezni a te 1. számodat.. -
#500 akkó' ne fürgyé lé -
#499 Te nemfogod gyüjteni? :P -
#498 nem jön bé -
#497 megkapod 300 forintért az enyémet -
-
#495 hátha:D -
DJ BP #494 amúgy ha motor száma nem lesz olyan drága,és kijön olcsóbban mintha boltba vennéd simán megéri megvenni és eladni:D
Szted ilyen hülyék? :) -
#493 amúgy ha motor száma nem lesz olyan drága,és kijön olcsóbban mintha boltba vennéd simán megéri megvenni és eladni:D -
#492 Hát, alapár szerintem 1290 lesz. 390 csak a bevezető ár volt. Biztos, hogy lesznek drágább számok is, mint az 1290, pl igen a motor. Amúgy ott van az újságban a 2. szám kép, csak beszkenneled, és felnagyítod. :)
Amúgy mondom, utánrendelés szerintem még van!! Hívjátok fel az ujság kiadóját! -
#491 kapjalak be? -
Sageman #490 jah, a kérdésem Branley-hez szól!köszzi
-
Sageman #489 Heloka!te hol találtad ezt a képet?és ez biztos?mer akkor sztem mindig változó lesz az egyes számok ára,az alkatrészektől függ,pl lehet h a motor cuccai drágábbak lesznek? -
zoolee #488 Kapjál be!
Sok gyÍk ferrari fan!
Na mind1, csak lesz még 1-2 valahol.remélem. -
#487 sehogy -
zoolee #486 WTF!!!
Akkor mutter ma hogy vesz?
Bakker. -
zoolee #485 És ha csinálsz hozzá áttételt akkor sztem lehet az 2x ese is.:) -
DJ BP #484 60km/h :) -
#483 elvileg 2 kasztnid lesz,tehát nem fölösleges,csak később lesz meg a full kasztni,nem olyan gyors ez hogy kelljen az első szárny:D -
AC2 #482 Eleve hiába fizetmél rá elő, ha ugyis hiányozna az első szám, szal vadásszál csak rá ;) -
#481 anyám olyan íz ő monta hogy sehol nincs mert elfogyott ő mondta hogy sehol nincs:PÉS IDEGES VOLTAM -
#480 Máskor lehet kicsit kúltúráltabban is. Amúgy nemhiszem el, hogy nincs már sehol... Biztos van még valahol, vagy hívd fel őket, hogy postázzák ki az első számot is. Amúgy a 2. számnál is lesz csekk. Elsőt szerezd be valahogy. :) -
#479 látom idegbajt még lehet kapni