1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • Sageman
    Heló!hát én szívesen összegyüjteném,én autószerelőnek tanulok,ezért venném meg őket szívesen,mocit öszerakni tiszta jo lehet,de most nincs ennyi zsém sajna,lehet h veszek picit komolyabb elektromost,azt gyüjtök,meg kérek zsét,akor veszek vmilyen jobb távirányítósat asszem.
  • trogerzsiger
    :DDDDDDDDD
  • zoolee
    Napzz, mutter fogorvos és ma az 1 ik ürge elkezdi okÍtani, hogy a végén 300 k lesz ..-.-..
    Na a lényeg viszont, hogy az ürge mutterja újságos, és ha mutter holnap felhÍvja és kér, akkor hoznak ha minden igaz.:)
  • trogerzsiger
    hmm heves, én komárom esztergom
  • norbi56
    én?kerácsond<heves megye
  • toretto r34
    sziasztok meg akartam venni az ujságot de erre egy szomoru hirt kaptam hogy elfogyott és hogy a harmadik számtol 2700Ft lessz hát én inkább igy kihagyom ezt az ujságort
  • trogerzsiger
    nicsak te is bika vagy :D hol laksz?
  • trogerzsiger
    oké
  • norbi56
    trogerzsiger ha apum nemtalál megveszem OKS?
  • kabel15
    Az én ujságom is eladó ha kell valakinek PRIVÁTBA írjon és megbeszéljük!!!
  • soma22
    zsíír
    bár sztem itthon is lehet majd hozzá cuccokat kapni
  • mardal
    találtam egy jó oldalt ahol meglehet mindent venni hozzá így akár lehet vele versenyezni is,az alkatrészpótlás megoldható lenne.
    http://www.kyosho.de/?page=shop/flypage&product_id=15466&category_id=060ad90f5e62f11f22e4ba2140354a7c&ps_session=31b88cdd169c4930f2d6da6a4ced7bda&mod_title=product&setlang=deu
  • trogerzsiger
    nem vezsek egy másikat
  • nobodyattis
    ma elszomoritottak
    voltam modellboltba és ott azt monták hogy az a hir járja hogy az elsö 14 szám az 1290.- lessz a többi meg 3690.- nem tudom igaze de remélem nem
  • norbi56
    figy,ha apum nem talál én megveszem
  • norbi56
    nemtom mondtam apámnak (ő kamionos)hogy nézzen be a shell kutakra
  • norbi56
    egy enzo-hoz hasonlót láttam ittés akkor sztem ugyan az a motorja
  • zoolee
    Ja de kereszbe, és most kezd el nekem cÍmezni a te 1. számodat..
  • DJ RUSH99
    akkó' ne fürgyé lé
  • Brankley
    Te nemfogod gyüjteni? :P
  • trogerzsiger
    nem jön bé
  • trogerzsiger
    megkapod 300 forintért az enyémet
  • DJ RUSH99

• bardocz
    hátha:D
  • DJ BP
    amúgy ha motor száma nem lesz olyan drága,és kijön olcsóbban mintha boltba vennéd simán megéri megvenni és eladni:D

Szted ilyen hülyék? :)
  • bardocz
    amúgy ha motor száma nem lesz olyan drága,és kijön olcsóbban mintha boltba vennéd simán megéri megvenni és eladni:D
  • Brankley
    Hát, alapár szerintem 1290 lesz. 390 csak a bevezető ár volt. Biztos, hogy lesznek drágább számok is, mint az 1290, pl igen a motor. Amúgy ott van az újságban a 2. szám kép, csak beszkenneled, és felnagyítod. :)
    Amúgy mondom, utánrendelés szerintem még van!! Hívjátok fel az ujság kiadóját!
  • DJ RUSH99
    kapjalak be?
  • Sageman
    jah, a kérdésem Branley-hez szól!köszzi
  • Sageman
    Heloka!te hol találtad ezt a képet?és ez biztos?mer akkor sztem mindig változó lesz az egyes számok ára,az alkatrészektől függ,pl lehet h a motor cuccai drágábbak lesznek?
  • zoolee
    Kapjál be!
    Sok gyÍk ferrari fan!
    Na mind1, csak lesz még 1-2 valahol.remélem.
  • DJ RUSH99
    sehogy
  • zoolee
    WTF!!!
    Akkor mutter ma hogy vesz?
    Bakker.
  • zoolee
    És ha csinálsz hozzá áttételt akkor sztem lehet az 2x ese is.:)
  • DJ BP
    60km/h :)
  • bardocz
    elvileg 2 kasztnid lesz,tehát nem fölösleges,csak később lesz meg a full kasztni,nem olyan gyors ez hogy kelljen az első szárny:D
  • AC2
    Eleve hiába fizetmél rá elő, ha ugyis hiányozna az első szám, szal vadásszál csak rá ;)
  • norbi56
    anyám olyan íz ő monta hogy sehol nincs mert elfogyott ő mondta hogy sehol nincs:PÉS IDEGES VOLTAM
  • Brankley
    Máskor lehet kicsit kúltúráltabban is. Amúgy nemhiszem el, hogy nincs már sehol... Biztos van még valahol, vagy hívd fel őket, hogy postázzák ki az első számot is. Amúgy a 2. számnál is lesz csekk. Elsőt szerezd be valahogy. :)
  • bardocz
    látom idegbajt még lehet kapni