1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
60voltosNeon #558 én nem tudom. álítólag a 25. számra meglesz a motor -
#557 egy olyat kérdeznék hogy ki tudja, hogy csak a motor az hány részböl fog állni , tehát hány ujságot kellene vennem, hogy a teljes müködö motor meglegyen és az mennyibe jönne ki és mennyibe kerülne egy hasonlo kategoriáju motor ha egy üzletbe venném meg?Mert nekem csak egy motor kell. -
60voltosNeon #556 Hello mindenkinek! elolvastam minden hozzászólást és kösz az infókat...
ez az újság nálunk összesen csak 1 helyen kapható a városban, mert szerbiai vagyok és csak 1 olyan újságos van a városban, ami ezt az újságot megtudja szerezni. már lassan 2hete várom hogy megérkezen, nembirom kivárni!
érdekelne hogy az újsághoz mellékelt csekken írja e azt hogy külföldről is lehet e előfizetni és hogy az ára marad annyi amenyi nálatok? amugy nevagyok olyan messze, szeged "alat" kb 30km-re a határon tul. -
Kovi88 #555 sziasztok! én már előfizettem az újságra mielőtt elolvastam vna az összes hozzászólást, akkor nagyon jó ajánlatnak tűnt utána számoltam és 159400 ftra jött ki az összes újság ára, amit másfél év alatt rakhatok össze. Ez mondjuk külön teccett, mert érdekelnek a járművek aztán el lehet vele bíbelődni, meg majd játszani is szerintem minden fiúnak vágya volt egy távirányítású benzinmotoros autó. Kicsit elment a kedvem Caby hozzászólásai után de aztán visszatért. Majd mindenkinek jó gyüjtögetést és remélem itt majd mindig fordulhatunk egymáshoz segítségért -
#554 az elég sok...:(:(:( -
COB666 #553 mindenki elment
-
#552 vazze nincs 4 feltölthető, min 2000es elemed?(2000mah alattit nem is nagyon kapni már) -
#551 COB! Mondtam, hogy hétvégén indul. Vasárnap éjfélig hétvége van, nézelődj, majd csak elindul valamikor. :)
Bullitt. Hát ez az... Nekem nemkell elektromos. :) -
Bullitt #550 Bár az 50-60-as is az elektromos motorú, 1:24-es. Szal ígyse úgyse jár jól a nép, na XD -
Bullitt #549 Ha ez a helyzet, egy kis fejszámolás után kiderül, hogy jobban jársz, ha megveszed a modellt, amit "cirka" 50-60-ért megkapsz, így meg kb 210be fog fájni, meg jó hosszú időbe XD Én hülye meg tagnap óta égen-földön kerestem XD -
COB666 #548 még nem megy
-
COB666 #547 Végre magyar lap -
#546 Akku? Azt szerintem nem adnak hozzá... Aztán nemtudom...
Amúgy a hétvégén elindul elvileg a www.f2005.uw.hu -
COB666 #545 na ja -
mardal #544 hát ez a 2790ft engem is nagyon elszomorított:(:( -
COB666 #543 Már megint ebédeltek? -
COB666 #542 Nem tom mért emelik meg ennyire,hisz nem valami nagy cuccok vannak azokban a számokban se -
#541 hmmmmmm az a 2790 forint elég sok -
#540 köszi az infót!
egyébként volt itt valaki aki leirta hogy mi kell még a kocsihoz, és emlékszem hogy szervót is emlitett.
nos alaposan átnéztem az alkatrészek listáját és a 74. számban jön a 2 szervó a két szetthez, szal az izzitón, az üzemanyagon, és az üzemanyag betöltön kivül nincs más extra kiadás(ezek kb 10ezer huf) -
#539 Tessék, egy másik forumról.
"Szeretnék néhány tévhitet szétoszlatni. Most hívtam fel a kiadó ügyfélszolgálatát, ahol egy rendkívül kedves és segítőkész hölggyel beszélgettem a magazinról!
Az első kérdésem a távirányítóra vonatkozott, mégpedig olyan aspektusban, hogy hol tudnám beszerezni az újságban látható távirányítót, ha úgy döntök, hogy mégsem szeretnék előfizetni a magazinra. A hölgy azt válaszolta, hogy már folynak a tárgyalások a Kyosho-val és valószínűleg egy megrendelőszelvényt fognak elhelyezni az újságban amellyel meg lehet rendelni a távirányítót. Azt, hogy melyik számba kerül be a szelvény még nem lehet tudni, mert jelenleg nem döntött a kiadó ezügyben.
A második kérdésem arra vonatkozott, hogy hogyan fog változni a lap ára az idő előrehaladtával. Erre azt az egyenes, érthető és logikus választ kaptam, hogy a kiadó úgy döntött, hogy az első szám ára 390.-Ft, a másodiké 1290.-Ft, az ÖSSZES TÖBBIÉ pedig, EGÉSZEN A 78. számig, TEHÁT MIND/!!!!!!!!/ 2790.- Ft lesz. A megjelenés pedig le van írva értelemszerűen a magazin oldalain, tehát egy idő után hetente fog megjelenni az újság!
Ha valakinek továbbra is kérdése lenne, akkor hívja ezt a számot: 06/1-453-5395. De arra kérek mindenkit, hogy feltétlenül számoljon be mindenről /itt a fórumon/ amit megtudott a kiadótól!
További kellemes várakozást a következő szám megjelenéséig!" -
#538 60ért ha megveszed, veszek neked még 1et mellé. Sőt. Ha 100 alatt bárhol megtalálod, komolyan veszek majd. Sok sikert hozzá. :) -
#537 hát ja -
#536 jól teszed,jogsira költeni több értelme van -
zoolee #535 Na SRY, rájöttem mégse fogom Így újságba megvenni...
Az a +70 rongy bekem most jogsira, meg motorra kell...
Majd megveszel külön, kit ben..:)60 ért... -
#534 olvass visza lesz pár link -
Sageman #533 Nem tudtok véletlen egy jo magyar oldalt ahol lehet nézni,esetleg rendelni távirányítós autókat?előre is kössz! -
mardal #532 Lehet igazad lesz de reméljük nem,mondjuk elég hülyeségnem tartom ha felemelnék mert semmivel nem adnak többet a 3.ik számban és ha tényleg felemelik sok vevőt elfognak veszeteni mert havi 10700ft az sok lenne már. -
#531 Elvileg a 2. ára 1290Ft lesz, aztán utána az összes valami 2700Ft. -
#530 nem -
COB666 #529 Mindenki ebédel?
-
#528 legalább valami jó csaj?
-
#527 atót -
#526 Másikat? Újságot, vagy autot? :) -
mardal #525 szerintem nem fog emelkedik az ára egy ideig mert van ennek a kiadónak egy másik újsága is ahol az emberi testet lehet összetenni és az már a 13.ik résznél jár és még nem emelkedett és az is 1290 -
#524 noemg az ebayen az utolsó percekben megtriplázodik az érték... -
nobodyattis #523 ezt egy másik forumon olvastam irta valaki aki felhivta a számot ami a csomagban van
78 számból lesz meg az egész autó, amiből már az elsőt megvan.
Két lehetőség, vagy nyolcasával, vagy tizennégyesével rendeled meg, nyilván az utóbbi a kedvezőbb.
És a lényeg, ha az utóbbit választod a végösszeg:
163,000 Ft
Az elsőnél 200,000 körül, nem írtam fel a pontos számot.
Az elsőben lévő csekket tedd el, a lényeg, hogy elég később megrendelned, mondjuk a 12. szám megjelenése után, mivel a csekken, ha megnézed, a 3. számtól rendeled meg, így visszamenőleg megkapsz minden számot, irányítót, meg mindent.
Amikor megjön az utolsó csomag, lesz benne egy új csekk, hogy folytathasd, ha akarod. -
#522 az lehet hogy anyi,de valószinü nem újságból... -
nobodyattis #521 lehet van egy jó hirem mielött elszálnák az árakkal
2004 modell Németországban 250 euró az 75000.- Ft
minden ugyanaz csak 2004 es kasznival
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220136515642&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX&refitem=250145447380&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget
-
nobodyattis #520 10 perces nagyon jó -
nobodyattis #519 aki megakarja nézni találtam egy videot hogy megy az auto
http://youtube.com/watch?v=vzkWxn6KSvg