1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
mardal #598 Én megvettem de sztem direkt nem írták már rá arra képre ami muatatja a 3.ik számot hogy mennyi lesz.
-
czapi #597 Na hamár így lefikáztátok egymást valaki aki megvette már a második számot meg tudná mondani mennyi lesz a 3.? Marad az 1290 vagy tényleg drágább lesz? -
60voltosNeon #596 az első előfizetés mennyibe kerül? és hány számot kaphatok az első előfizetésért? meg a csekken írja e azt hogy külföldől is lehet e rendelni? mert én az vagyok! valaki válaszoljon. Kösz! -
#595 heti 2790 lesz max, ugyanis hetente jelenik meg az ujság.
egyébként az a kyosho motor 30-35 ezerbe kerül kis hazánkba, és vannak ennél gyengébb, olcsóbb motorok is.az én igényeimnek, és pénztárcámnak sokkal jobban megfelel, mint egy hitelre vett vagy egyösszegben megvett modell. a minőségről meg annyit, hogy kyoshot szerintem nem kapsz 100 ezer alatt.
trogerzsigerrel pedig egyetértek.
sajna az sg fórumainak többsége arról szól, hogy huzzuk le a másikat, legyünk náluk okosabbak, és főként döntsük el neki mi a jobb. -
zoolee #594 Értem..THX. -
modellmaster #593 hi
van olyan modell 1:8-ban is, de nem igazán alkalmas robbanómotorhoz mertnincs meg a helye és el sem birná (a robbanómotorhoz erősebb alváz kell). a motorhoz kell kupplunkszerkezet, hozzá a kihajtás ami különbözik a villanyostól és a tanknak sincs hely. De használtan 40 körül remek gépeket lehet beszerezni. -
zoolee #592 Igazat mondassz, én rájöttem, hogy 1 nagy átbaszás, és nem is tudom hol használni...
Ja 1 kérdés, vanak elektromos összkerekes kardánhajtátos modellautók kb 1.8 méretbe?Ha van akkor 1 kis sufnituningal belelehet varázsolni 1 benzines motort? -
mardal #591 Én tudok neked adni csekket mert már van 2dbom is és tuti nem rendelem meg mert távirányítóm van már.Ha érdekel szólj. -
modellmaster #590 azért szerintem nem mindenki nevében beszélsz. Sajnálom hogy többek között te sem látsz tovább az orrodnál. Persze ha már valaki elgondolkodik azon amit irtam akkor már volt értelme megosztani a véleményem.
üdv -
#589 mond neked nem tűnik fel hogy nem látunk itt szívesen?! -
modellmaster #588 kedves brankley. Én nem sértegettelek sem téged sem mást. Gyere el leverni a fejem: Bp V. arany jános utca 6-8 szivesen látlak egyet beszélgetni. Ez a stilus ne haragudj de téged minősit kedves hülyegyerek.
Nem akarok senkit elkedvteleniteni hanem egy normális ésszerü alternativát kinálni azoknak a jóhiszemű srácoknak akik beleugranak ilyen költségekbe anélkül hogy tudnák mit is vállalnak. Mert gyanitom 99.9% otok nem tud egy beállt modellmotort felújitani és több 10 ezer forintot költeni feleslegesen alkatrészekre. Erre akrtam rávilágitani. Mert ettől sokkal olcsóbban lehet még használt modellt is vásárolni amivel egy pláne kezdő modellező több örömét lelné. Na ennyit erről. -
modellmaster #587 ok hát a 215000 is iszonyú ,szerintem. heti kb 10500ft? az szerinted tuti? megéri? ok te tudod
de hát ti tudjátok hogy kinek mi éri meg. Ja és még annyi hogy ezekszerint nem jól néztél utánna, én 20 éve modellezek és van egy kis tapasztalatom a gyenge minőség kiszürésére.a középkategóriás motor amiről te beszélsz az kb 35-50ezer Ft körül van. Ebben olyan motor van amit tavaj vettem az öcsémnek egy 1:8 audi TT összkerékhajtással rádióval teljesen menetkész 40 ezer Ft-ért. Igaz azt carsonnak hivják és a z a motor utolsó részletéig megyegyezik ezzel. akkor milyen középkategóriás motorról beszélünk????egyébként egy versenymotor kb 60-90ezer között van ami szerintem beleférhetett volna a 215ezer forintos modell árába ha nem lehúzásról lenne szó.
üdv -
#586 Jó, kösz az okoskodást. Neharagudj, de az ilyen okoskodó hülyegyerekek fejét szoktam televerni. Valószínűleg jól járnál, ha csak 2-t kapnál. Jézusom. De megvágnám, a picsába.
Amúgy bocs mindenkitől, de nemtudom miért jön ide osztani az észt az ilyen. Ha neki nemtettszik, ne vegye meg. De másiktól ne vegye el a kedvet. Ennyi. -
#585 részletre, iszonyú kamatokért.
ha visszaolvastál volna akkor ezt a részét már régen kitárgyaltuk.
képzeld utánanéztem én is és nekem egyáltalán nem tünik gagyinak az amit adnak. a motorja középkategoria.
nekem így megéri ahogy az újság adja -
modellmaster #584 hello. Nem értem mivel irtam volna hülyeséget. CSak megnéztem a robbantott ábrát, a fényképeket és videót egyébb külföldi oldalakról ahol egyértelmüen kiderült hogy milyen alacsony minőségü. egyébként ha kicsit körülnézel akkor rájösz hogy részletre is vehetsz modellt és akkor szinte ugyanennyit fizetsz havonta.
-
#583 az, ezért (is) kopik el olyan hamar. -
#582 az pörgős -
#581 az első 3 számban benne lesz a megrendelőlap.szerezz be egyet, vagy volt aki itt is felajánlotta
-
DJ BP #580 hogy is tudnám megrendelni? Másfél hete telefonáltam be, mert az újságban nem volt benne a megrendelési ajánlat meg a csekk sem. Azt mondta akkor mondjam a címem, elküldik. De nem jött semmi, sztem idiótája elfelejtette. Mit tudnék tenni, a telefonálást hanyagolnáám ezuán -
#579 lehet hogy sokkal többet kell kifizetni,de sokkal jobban esik a pénztárcádnak,ha inkább havonta fizetsz ki x öszeget mint egyben 100ezret
(persze ha nem anyuci apuci veszi meg a kisfiának..) -
czapi #578 Ha nem tetszik ne vedd meg. Amúgy meg nekem jobb kiadni egy év alatt 180 ezret mint most egy összegben 120-at. -
#577 halihó!
szvsz hülyeséget irtál. ha nem tetszik akkor ne gyere ebbe a fórumba. -
modellmaster #576 haliho emberek!
senki nem látja amiről irtam? vagy nektek nem számit hogy átvernek?
-
#575 jaja -
#574 30.000 tud forogni?:O -
#573 1,2 LE kb 30.000rpm-en -
#572 csak azt tudom hogy 2.5ccm -
#571 aki előfizetett mikor kapja meg a 2. számot? -
#570 hát ja apum kamionos bement összes shell kúthoz és mindenhol azt mondták hogy 2-t kaptunk elfogyott -
#569 vagy nem fogyaszt kevesebbet,viszont könyebb a motor:D -
#568 ha tényleg anyi akkor egy babettát elvisz és kevesebbet fogyaszt :D -
modellmaster #567 csak összehasonlitásul 190 ezer Ft-ért olyan modellt lehet venni 1:6-os méretben ami a következőkkel bir: 26ccm benzinmotor, többsebességes automataváltó, kerekenkénti tárcsafék, aluminium-ötvözet futómü és egyébb tartó alkatrészek szemben a müanyaggal,rádio stb...
érdemes elgondolkodni -
modellmaster #566 nem szeretnék senkit elkeseriteni, de véleményem szerint ez egy jó kis átverés ennyi pénzért. Ugyanis nem kaptok mást a rengeteg pénzért mint egy valóban szép kaszni alá bújtatott nagyon alacsony müszaki szinvonalú modellt egy átlagon aluli motorral amivel több szivás lesz mint örömteli modellezés. Ha valóban modellezni szeretnéte 70-100ezer forint között sokkal komolyabb gépeket lehet kapni különféle szaküzletekben amik sokkal jobbak ezzől, mint motorikusan mint egyéb már szempontból.igaz azokon nem ferrari kaszni lesz ennyi. Dehát csak ezért nem kéne 60-115 ezerrel többet fizetni.
üdv -
modellmaster #565 sziasztok -
czapi #564 Én úgy tudom 1.2 -
mardal #563 Nem értem az újság kiadóját a 2.-ik számból minden újságárushoz kb 2 darabot küldött,én reggel 7kor mentem megvenni igaz el volt tetetve de már a másik darab sem volt meg. -
zoolee #562 És ez hány lovas?0,7? -
#561 Hívd fel a kiadót! Ők biztos megtudják mondani! :) -
#560 Motor:
5. számban: csavarok, motorfej, 2 tömítés.
6. számban: lendkerék, kuplungtengely.
9. számban: csavarok, hátsó fedél, 1 tömítés, indítórúd.
16. számban: karburátor, 1 tömítés.
17. számban: csavarok, egyirányú mozgású csapágy, indítókar.
18. számban: elülső csapágy, hátsó csapágy, fedőlemez (már összeillesztett), rögzítő támcsavar.
19. számban: 1 kúpos görgő, 1 gyorsító görgő, kardántengely.
20. számban: gertya, 1 tömítő.
21. számban: további alkatrészek: hengerköpeny, dugattyú, dugattyúcsapszeg, tűzőérintkező, dugattyűrűd.
Ha valamit kihagytam akkor sorry -
czapi #559 Én hasonló motort láttam 28000-ért, de lehet van olcsóbb is, nem tudom