1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • Brankley
    Úristen. Itt tényleg mindenki kurva okos, ezt nemhiszem el. :D Vegyétek meg akkor a tetves akkusat, de itt a téma legyen már a robbanómotoros rc, pls!! Nehéz megérteni nagyon? :(
  • DJ RUSH99
    ez a 631-es kommentben leírtakon nem változtat...
  • Caby
    1:10
  • bardocz
    erre nem kell...
  • DJ RUSH99
    igen,de még arra is kell kb 20ezret költeni
  • AirStrike
    De ha semmi se jó v.kinek akkor vegyen 30-ért egy tankot! XD
  • AirStrike
    65.000-ért lehet már kapni a ferrari FXX-et és a 2005-ös Astra coupe-t/ 1:8( ez nem bizti) 4wd.
  • DJ RUSH99
    a matek 1es leülhetsz tényleg kedves hanglejtés.. de ha 60ezer nem pedig 100-150( amúgy nem 60 mert ahogy soma írta az nem a robbanómotoros) akkor főleg baromságot mondtál...
  • soma22
    csakhogy az akkus volt, nem robbanómotoros...
  • bardocz
    már volt linkelve aszemez a kocsi ide,60ezerért...és én nem beszéltem így veled
  • DJ RUSH99
    kb 50x le lett tisztázva,hogy az rc kb 100-ba,max 150be lesz mire kész lesz,több mint 1 év alatt.. akkor most miről is pofázol kicsicsillag?
  • plas
  • bardocz
    matek 1.es leülhetsz
  • DJ RUSH99
    100ezer ft-ból?
  • DJ RUSH99
    félreértés ne essék,én a bannoljátok üzit nem neki szántam,hanem Brankley-re értettem!!
  • Sageman
    hát erre pl én nem tudom mit válaszoljak,biztos bele gondolnak,csak esetleg nem tudják eltenni,vagy nem tudom.én is olcsobbal kezdem,gyüjtök még,meg lesz kari is lehet kérni zsét vmennyit,veszek bele jobb cuccokat,és akkor azért nem 1 év alatt lesz király verdám,hanem csak max fél év.és amugy alapba sem rossz végülis.
    ez nem vélemény nyilvánítás,csak elmondtam h mizu,mer én is öszeakartam,csak rájöttem h hetente annyi zsét ugy sem tudok kitenni,bár lehet h más ki tud,de annak meg lehet h olyan az anyagi háttere,h tud egybe is venni,na mind1,nem rágodok rajt,sziasztok!
  • bardocz
    abba nem gondol bee senki hogy ha ezt a pénzt minden hónapban félretenné milyen autója lenne?
  • Sageman
    háj modellmaster!tudod részben eggyetértek veled,én is körbe néztem,már csomo oldalt megnéztem,boltba is járkáltam,és amennyi lesz ez az ujság a végén,télleg olyan verdát kapsz h eláll a szád,mer a nagy autokat lehagyná,(csak azér mondom mer láttam ilyen videót,és olvastam is ilyenről),csak a másik része h nem mindenkinek van annyi pénze egybe,ezér fikáztak téged ennyire.én is az elején azt mondtam h összegyüjtöm,de gondolkodtam,veszek olcsobbat amivel megtanulok vezetni ilyet,és minden csinját binját ki tanulom az RCzésnek.és majd akkor veszek komolyabb verdát,ha már kitanultam mindent.de amugy mindenki maga dönti el tényleg,nem szabad el kedvteleníteni őket,rájönek ők maguktol nyugi mindenre.csáó!
  • soma22
    biztosan kell majd a segítség:)

az összerakást nagyon várom már
  • AirStrike
    Hát NE! XD
    Egyébként nekem van egy régebbi Max ST pro-m amit éppen most szerelgetek, ütöm-vágom, kell mellé ez az f2005 on.
  • Zozzz
    Hát igen, mindenkinek más tetszik. Láttam már sok modellt, de egyik sem volt annyira részletesen kidolgozva, mint a Kyosho. Vagy ezt csak én látom így? A Serpent tényleg szép, de nekem nem annyira realisztikus. Akkor már inkább HPI. De a HPI meg nem gyárt Ferrari F1 2005-öst ugyebár...
    Az árról csak annyit, hogy egy 1/8-asért (hitelre!) nem is olyan sok ez a 170 körüli pénz. Szerintem...
  • modellmaster
    hi.
    teljesen egyetértek, egyáltalán nem a fikázás volt a célom csak inkább a látókör szélesités. Természetesen én is bárkinek szivesen segitek a késöbbiekben gyakorlati tanácsokkal mert azért aki még nem épitett modellt annak nem lesz ez olyan egyszerü. De remélem akár ezen a modellen keresztül is sokan megszeretik a robbanomotoros rc-zést. Mert a kész modellen kivül más sok egyébb is kell majd amit az újság is emlit és hát az üzemanyaggal is óvatosan kell bánni hiszen két alkotóeleme is börön keresztül felszivódni képes méreg (metil alkohol+nitro-methán+(szintetikus)ricinus olaj.)Ráadásul ha begyullad láng nélkül ég! TEhát van sok apróság amitől nagyon is komoly de épp ezért nagyon is szép dolog ez az egész(modellezés)
    üdv nektek
  • Brankley
    Hát, betettem egy idézetet, ott a kiadóval beszéltek, és egységár lesz elvileg a következő számtól. De ne így legyen!! :)
  • AirStrike
    Akárcsak én! Mert ha úgy vesszük akkor lényegében hitelre vásároljuk meg a gépet, és minden hitelnek van kamata. Tudok én új rc robbanós autót 65-ért /4wd/, de soha nem lesz annyi pénzem egyszerre és nem fogok gyűjtögetni 1 félévig. Ez van!
  • soma22
    tőlem nem kapta ezt, én csak azért irtam kissé emelt hangnemben mert elég sok lehuzó hsz érkezett, és sajna ez jellemző elég régóta az sg-re.épitő jellegű hsz pedig egyre kevesebb lesz/van. amikor segitséget kérünk majd tőlük kb 1 év múlva akkor biztosan az ilyen hozzáértőkhöz fogok fordulni a megfelelő topikban.

egyszerűen annyi a magyarázatom erre a választásra, hogy így tudom finanszírozni.
  • plas
    De nem szükséges leszólni másokat, csak mert tapasztaltabbak e téren. Azért a hozzászólásaiból is látszik, hogy a szándék vezérelte. Mi több, lehet később egy esetleges engine beállításnál még hasznotokra is tud lenni. Erre kapja itt a: " bannoljátok" és hadd ne soroljam beszólásokat... [nah de elég az OFF-ból]
  • soma22
    te/ti nem fogjátok fel amit én mondok, nem ellentmondtam, azt pedig hogy ki honnan veszi a tudását nem tudhatod. nem a jutubon néztem meg videókat, hanem nagyon régóta nézelődök, kérdezősködök modellboltokban.

nekem ez a fajta finanszirozás a megfelelő, nagyon sajnálom, hogy sokan ezt nem tudják felfogni.

a gépet pedig sosem istenitettem, csak azt mondtam hogy nem egy szaréhugyér megvehető bovli iroki szar.
  • plas
    OMG ember! te tényleg egy ostoba szűklátókorű ember lehetsz...
    Modelmmaster egyáltalán nem akart okosabb lenni senkitől -tőled biztos nem is lehet okosabb- csupán a csökött agyadat szerette volna felvilágosítani. 20 év modellezés terén szerzett tapasztalat szemben a te "youtube-on" megnézett: "aztadefaszán megy a gép" ismereteddel...
  • Caby
    Kyosho a legszebb?

A HPI és a Serpent termékeket láttad már? :D
    Annyiban igazad van, hogy a kyosho gyárt legrégebb óta modelleket és a versenyzésből is kiveszi rendesen a részét. Ugyanakkor versenyzési szinten nagyon jó eredményeket érnek el a HongNor és az X-Ray autók is offroad kategóriában. Általában amely autók gyártói offrad kategóriában jók, jók szoktak lenni onroad kategóriában is, ugyanis az offroadhoz kellő strapabíróságot átépítik valamilyen szinten az onroad járgányokba is. Élő példa: Kyosho Inferno GT 1/8as onroad autó. Teljesen ugyan azok a megoldások találhatóak benne mint az 1/8as offroad buggy társában...
  • Zozzz
    Sziasztok!

Én is meg szeretném építeni a ferrarit, mert szerintem tök jó kis járgány lesz. Sokan lehúzzák, pedig a Kyosho nagyon is jó minőségű autókat gyárt. Ráadásul a legszebbek. Nekem nagyon tetszenek. Sok sikert kívánok azoknak, akik belevágnak!
    Ha megjön valakinek a 2. szám, írja meg legyen szíves, hogy milyen módon küldték. Nem tudom, hogy vagytok ezzel, de én mezei posta csomagban nem bízom.
  • AirStrike
    Szerintem nem kellene találgatni. Az elmúlt 3 hétben annyi mindent mondtak az újságosok és itt a fórumon is. Még most sem vagyok benne biztos, h. mindegyik szám egységáron lesz. ENNYI!!

Valaki inkább ássa nekem elő az első számot!
  • modellmaster
    a gond csak az hogy mindegyik szám 2790 ft:)
  • repvez
    Ha jol számolom akkor ez 9 részbol van meg és mindegyik 1250ft-ba kerül akkor ezek szerint 11250ft-ba lenne csak motor. Az nem is olyan vészes.Majd nyitva tartom a szemem az ujságosnál amikor azok a részek jönek sorra .
  • DJ RUSH99
    bannoljátok már a f*ba
  • modellmaster
    nem értem még mindig hogy miért szitkozódsz amikor ezt veled senki nem tette.Sajnálom szegény szüleidet hogy egy ilyen szűkagyú agressziv bunkót kellett nevelniük.
    De szerintem tartózkodj ettől a stilustól mert erre nem kiváncsi itt senki .na hello.
  • Brankley
    Amúgy másmilyen kocsiról lehet máshol is beszélgetni azthiszem. Van modellező topik, van minden. Itt maradjunk a témánál, ok?
    Hidd el, kimennék hozzád lakásra, ha nem büntetnék a patkányverést. Sajna rossz az ország. :(
  • AirStrike
    V.ki adja el nekem az első számot pls, mielőtt kidobná a kukába!! XD

Köszike!
  • soma22
    detto:)
    akkor megjelenésenként itt tali:DDDD
  • AirStrike
    Az 5. lapszámig havonta kapsz 2 lapot 1 csomiban, utána 2 hetente kapsz 2-t 1 csomiban elvileg. Én még nem tudom, h. lesz, mert nekem nincs meg az első, csak a második. Ha bukta, ha nem én végignyomatom a sztorit valahogy.
  • soma22
    2790 lesz az összes innentől kezdve. visszább írta valaki, aki beszélt az ügyfélszolgálatukkal.

szerintetek mikor kell jönnie a 2. számnak ha előfizettem?