Őszi-téli játékmustra I. : kiegészítők és folytatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
míg jövõ héten az igazán eredeti nagyágyúk mutatkoznak majd be.
Jovo het van vezze!!!!!!!!!!!!!!
HOL a CIKK FOLYTATASA??????
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Szeptember 18, hehe, edig nem is tudtam hogy ez a játék egyáltalán készül, pedig nagy Settlers fan voltam, le vagyok maradva. Kellemes meglepetés hogy ilyen hamar jön.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Kedves Dániel légyszives javítsad ki, ha elírsz vmit. Sg-n már nem ez az elsõ gáz elírás ami nem lett kijavítva.
Egyre több egység van fenn a honlapon. Mire fent lesz az összes vajon kiadják? 😄
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Tényleg ennyire bambák vagytok???
(HL2-nél viszont említhették volna a TF2-t)
HP+
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
jõhet ide vele...kár hogy ojan drága lesz mint az eredeti 😞 ez elszomorit de az mi-ténleg fejleszteni kelet elég buta volt
én mondotam vaze!!!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Viszont jön még a Bioshock, a Stranglehold meg még pár játék, amiket hiányoltam a cikkbõl.<#vigyor2>#vigyor2>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
"Ki vár ma? Játék és fika tíz percben"<#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Mu-ha-ha. Induló ár: kb.5000 Ft. Kivesézési idõ: kb. 3-4 óra.
Crytek erõsen lenyomta õket. A Valve-nak karácsonyra egy HL 3-al kellene kijönnie, de a jelenlegi tempót elnézve, jövõ karácsonykor is még a rókabõr rókabõrét tépik, csak, hogy fizess... no thx.
"Perseus Mandate"
Ez meg fõleg szánalmas... ennyire ne legyen már üzlet a játékipar. Ok, tudom... az.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
<#wink>#wink>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Csak a COD4-et meg a GTA4-et csak azok nincsenek itt! <#boxer>#boxer>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kár h a GTAIV csuszik<#szomoru1>#szomoru1>