Őszi-téli játékmustra I. : kiegészítők és folytatások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amiért ilyen bunkó módon követelõztél, ezért csak késõ este lesz folytatás

míg jövõ héten az igazán eredeti nagyágyúk mutatkoznak majd be.

Jovo het van vezze!!!!!!!!!!!!!!

HOL a CIKK FOLYTATASA??????

*hl2ep2

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

hát, nekem már biztos meglesz a hl2-portal-team fortress 2 tro, ugyanis a videokarimhoz adtak ajándékba kódot,amivel letölthetem

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

HL2:Ep2-t várom,de leginkább a történet érdekel,illetve az,hogy hogyan tudják megoldani azt,hogy ne lehessen lépten nyomon mindent kikerülni és megoldani csak a portál segítségével😊).mondjuk ha bevisznek minket egy sík erdõbe akor szvsz téleg nemtucc semit csinálni...
Jericho-t akarok!!!!
Gerygrey
Hát, nem igazán fogott meg egyik sem, kivéve a Settlers 6-ot de az nagyon 😊

Szeptember 18, hehe, edig nem is tudtam hogy ez a játék egyáltalán készül, pedig nagy Settlers fan voltam, le vagyok maradva. Kellemes meglepetés hogy ilyen hamar jön.
12346
jajaja, ott a pont😄 egy "várható játékot" én is szeretnék már^^

Tyû vazzeg ... a Medieval II: Total War Kingdoms-nek kemény lehet az objektumkezelése ennyi modellel.<#wow1>

Ezek melyik játék kiegészítõi is? 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Megy itt a sírás pedig csak olvasni kéne tudni. Most a folytatásokra és kiegészítõkre került sor egy cikksorozat elsõ epizódjában (angolul epiSode).
Kedves Dániel légyszives javítsad ki, ha elírsz vmit. Sg-n már nem ez az elsõ gáz elírás ami nem lett kijavítva.
Hú tényleg a Starcraft 2-t el is felejtettem megemlíteni. Nagyon jónak tûnik az új küldetés rendszer!!!
Starcraft 2 😉
Egyre több egység van fenn a honlapon. Mire fent lesz az összes vajon kiadják? 😄

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Remélem a következõ cikkbe belerakják az Empire Earth 3-at meg a COD4-et.
Õszi-téli játékmustra I. : kiegészítõk és folytatások

Tényleg ennyire bambák vagytok???

majd az Õszi-téli játékmustra II. vagy III. részében
(HL2-nél viszont említhették volna a TF2-t)

HP+

Alwares
Na de hol a Witcher, Bioshock Cod4 és a TÖBBI?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

supreme😊
jõhet ide vele...kár hogy ojan drága lesz mint az eredeti 😞 ez elszomorit de az mi-ténleg fejleszteni kelet elég buta volt

én mondotam vaze!!!

meg az alcímet sem, meg a harmadik bekezdést sem... nem baj 😊

felõlem lehet akár max 3-4 óra játékmenet a HL2 EP2, ha az van olyan tömör, jól szerkesztett akció és sztory hogy végigtoljam 4 szer ötször ha éppen ahhoz van kedvem. Az igazság az, hogy a játkok többsége túl hosszú ahhoz, hogy leüljek eléjük még egyszer végigtolni

pepe792
Igazad van, az I -t nem vettem észre 😊😊

AtiRadish
Majd a cikk folytatasaban gondolom

pepe792
Ja és persze a Blacksite: Area 51 is kimaradt innen 😞

pepe792
Crysis, Bioshock, Fifa2008, Nfs Pro Street???? Ezek miért nincsenek itt???

nyam, Medieval kieg, meg EU kieg remek, Supreme Commander is, szvsz HL2 episode ha ennyi idóõ után is csak 6-7 óra lesz akkor az szánalom... FEAR kieg meg jöhet, számomra többi az langyi

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Na, nem is tudtam, hogy lesz újabb FEAR kieg.!
Viszont jön még a Bioshock, a Stranglehold meg még pár játék, amiket hiányoltam a cikkbõl.<#vigyor2>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Én azt várom hogy érdemes legyen várni valamire<#idiota>

"Ki vár ma? Játék és fika tíz percben"<#vigyor2><#eplus2><#banplz>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Tinman
"Half Life 2: Episode 2"

Mu-ha-ha. Induló ár: kb.5000 Ft. Kivesézési idõ: kb. 3-4 óra.
Crytek erõsen lenyomta õket. A Valve-nak karácsonyra egy HL 3-al kellene kijönnie, de a jelenlegi tempót elnézve, jövõ karácsonykor is még a rókabõr rókabõrét tépik, csak, hogy fizess... no thx.

"Perseus Mandate"
Ez meg fõleg szánalmas... ennyire ne legyen már üzlet a játékipar. Ok, tudom... az.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

😊

Persze hogy ki fognak jönni, fõleg az RTSek. <#idiota>

PS2-re ezek ki fognak jönni? Fejlesztenek arra még játékot?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

LasCar16
Left 4 Dead, ETQW, Witcher<#rolleyes>

#acm

minden jöhet ami folytatás meg ami új csk legyen pc!!!
<#wink>
Enemy Territory : Quake Wars-t senki sem várja??

Én meg nem várok egyetlen egy játékot sem <#vigyor2>

Csuhai G
Én ezek közül csak a HL2: Episode 2-t és a F.E.A.R. : Perseus Mandate-t várom.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Half Life 2: Epizode 2, ez nagyon "báncsa" a szememet.

tommyg
Ezek közül egyiket se várom!
Csak a COD4-et meg a GTA4-et csak azok nincsenek itt! <#boxer>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

én az NWN2 kieget várom már naon...
NEOreg3
csak a HL2 Ep2-t várom, azt is a Portal miatt😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

adios
Csatlakozom, bár a Medieval is elég jó lesz sztem,úgyhogy valószínû azt is kipróbálom majd.😊

szint ugy<#circling>
Kár h a GTAIV csuszik<#szomoru1>
reaper4
hát ezek közül csak az uccsó 2 -t várom 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit