Rossz szokások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantomlovag
Megnyugtat hogfy nem csak nekem van van meg ez a "rosz szokásom". Hát barátaim, iszom az egészségetekre, és arra hogy megoldódjon ez az apró kellemetlenség!

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

gercse
nálam is ez a gond...már több mint egy éve, lassan 2...
nem tudom mi van velem...

Pistike 007
Ez az SG is egy nagy rossz szokás. Csupa bigfaszláma ember ide jön elkúrni az idejét.
:D

Fantomlovag
Uh, és jutottál valami nagy felismerésre?

zeli
Rossz szokás, hogy most végigolvastam a topikot elejétõl?:DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fantomlovag
Nem tudom hogy ez az-e, de ha igen, akkor hazudtak nekem, mert azt mondták a szerelem szép dolog... De remélem ez csak valami, férekapcsolódás az agyba. Eddig még nem találtam rá gyógyszert mondjuk, de próbálkozom.

fery02
Detto, sokszor miatta nem tudok tanulni, ami elég idegesítõ, egész nap rá gondolok. Sõt, néha még álmaimban is megfordul, lassan már halálra idegesít, pedig tudom, hogy nincs semmi esélyem sem nála, de azért sem tudom elfelejteni :S Ezt hívják szerelemnek? :P
Csak mert akkor valagba rúgom azt, aki kitalálta ezt a szerelmet, mint dolgot, mert nagyon fájdalmas. :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fantomlovag
Nekem a legroszabb szokásom egy bizonyos nõ, akihez folyton visszatér az agyam, és ez halálra idegesít.

Pistike 007
Kíváló ötlet.
Az is egy rossz szokás hogy nem tudjuk abbahagyni az offot:)

csgery
Na figy, fejezzük be az OFF-ot, nekem nincs kedvem vitatkozni hüeségekrõl... egyébként meg télleg aki 14-18 között van, az sztem nem vereget csak úgy cigányokat az úton, hogy az összecsuklik, meg hasonlók.. ne röhögtessük már ki magunkat<#idiota>... na de mindegy, fejezzük BE!!
zeli
Ja, amiket itt írtunk azok inkább idegesítõ szokások, vagy hogymondjam, de attól még nem biztos, hogy rosszak...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Pistike 007
Hejj!

Fantomlovag
Mi számít "rosz" szokásnak? Van egy haverom akinek a szórakozás az üldögélés egy sötét szobában, csöndben... Egyszer mikor még ezt nem tudtam, elhívott és résztvettem egy ilyen "bulin". Optimista voltam, gondoltam, ez csak a kezdet és jön majd a szokásos... De nem. Ez ment végig. Tehát ami nem rombol, nem árt a társadalomnak, nem tesz lumpenné és a többi embernek sem árt, addig tegyük amihez kedvünk van!

Fresh Duke
Figy, ha akarsz valamit gyere le, azt a cigányok sorsára kerülsz.
Másrészt õ akarta megnézni, hogy milyen "gecikemény" vagyok, akkor miért én mennyek hatvanba? Nincs kedvem 200+ km-t utazni, amúgy meg van jobb dolgom is. (Nem úgy, mint egyeseknek, akik otthon a gép elõtt vakarják egész nap a seggüket.)
Én sztem, ha v.ki akar v.mit v.kitõl, akkor a v.ki mennyen oda a másik v.kihez. (Na ezt jólmegaszmondtam. <#idiota>

A heavy cost. I pay it gladly.

Pistike 007
Inkább többet kapjanak mint kevesebbet...
Persze az észszerûség keretein belül:)

zeli
Nem tudom, én is mindig megszórtam nekik :DDD
Aztán másnap délután is ott volt a kaja XD

bujcsik555
Karácsonyra kapott a család egy akváriumot, és anyám szerint túl adagolom a kaját a halaknak. de én csak azért is többet adok nekik. ez rossz szokás?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pistike 007
Na, emberek, nem kéne...
(:

csgery
Hallod, nem kell vérpistikének lenni, megnézném hogy egyáltalán szólni mernél e 1 darab rétinégernek is. Ja és nemértem, miért Hunbasser menjen Nagykanizsára? Ha olyan kemény vagy, miért nem mész Te Hatvanba? Simán elmehetnél, ha csak úgy rúgdosod a familiárisan hiperpigmentált egyedeket...
hunbasser
meg volt adva,hogy hol lakok,csak egyszer az ismerd fel a képrõl a várost topikban én tettem,és pont szülõvárosomat,Hatvant tettem,így kivettem.

Nagykanizsán tényleg így kordában tartják a népet? majd meglesem egyszer.

ReaL MaDRid x siempre

Fresh Duke
Ez is egy jó taktika. "Többet ésszel, mint erõvel!" <#wink>

Husbasser: Gyere le Kanizsára (btw, látom te nem merted megadni, hol laksz -.-) azt fessed be magad feketének. Meglátjuk meddig jutsz el. XD

hunbasser
fuha,te ilyen gecikemény lehetsz akkor nagyon.

megnézném,hogy mennyi igaz abból,amit mondasz -.-

ReaL MaDRid x siempre

bujcsik555
eldob közélyük 10 forintot és amig veszekednek kilyélegyen addig csapja öket le:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

mint=mind

húúúú a tapasztalt öreglegény:D
és ha késsel jön mint a 12 gyerek?

Fresh Duke
És Jászapátin is megtenném.
Ha csak egy cigány van az utcán, elég ha belerugsz, azt összecsuklik. Viszont ha már 12en jönnek (egy cigány családban ennyi kb a gyerekek száma) jobb ha elõveszel egy viperát! Bár nem feltétlen szükséges, a romák nem v.mi nagy harcosok.

voltam valami fos koncerten nyáron,és voltak ott nagyon kemény 50 kilós rokkerek. a cigányokat szídták, és odase mertek hozzájuk menni,de egy részeg cigányasszonyt viszont olyan "keményen" megrugdostak,hogy csak na. inkább szánalmas volt,mint "fasza"

DE õ faszagyerek,megcsinálná

fery02
Jászapátin nem mernéd.

ColdFire
szerintem meg gyurit Fresh 5x szájbabaszná <#wink>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Pistike 007
Szerintem meg inkább faszagyerek

14-18 között

inkább hazudós vagy<#smile>

Jaffa 2843
ez miota rossz szokás<#nemtudom>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Fresh Duke
Ha meglátok egy cigányt az úton, akkor belérugok.

fery02
Fõleg fogmosás közben, mikor öntöm a pohárba a vizet, általában rázom a poharat, hogy gyorsabban megteljen. XD
Meg mintha a szomszédom kezdene rászoktatni a Rihannára, meg a Nelly Furtadóra, ami a haveri körömen kissé égõ volna<#idiota>

ColdFire
nm

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Pistike 007
Tövig.
:D

bujcsik555
kend be sz.rral, akkor leszoksz rola<#hehe>

banok
rágom a körmöm. de nagyon. tövig. :(

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Pistike 007
Még jó hogy ezt megtudtuk.

GTheo
ugyanezek kb. megvannak, utsó nem wowban hanem másban ált...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ColdFire
kidugom a faszom az alsógatyámbol, és mindenki happy -.-

zeli
:D:D

csgery
Egyszerûbb, mint a zsepivel szöszmötölni...
ColdFire, ha meg nem sértõdsz: hány nap után váltod le a kék alsógatyát?:D
felveszed,és bele az alsógatyába?:S

ColdFire
van egy kék alsógatyám, és ha azt veszem fel kiverem a faszt -.-

Pistike 007
fulladásveszély<#nezze>

ColdFire
én meg néha rágóval a számba... :D

bujcsik555
Miota megvan azuj mobilom(SE W300i)azota gyakran ugy alszom el hogy a füles a fülembe van és megy a zene:D

Pistike 007
Ezért szar a laptop. Nincs mozdítható egér -> Repül a gép:D