Rossz szokások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
én is jól szórakozok magamon.
Engem nem idegesít csak a környzetem:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Buszon megpróbálom elfoglalni magam nézek kifeli vagy halkan csinálom.
Sunyi fingXD
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ReaL MaDRid x siempre
az a lényeg,hogy próbálj valami olyasmit csinálni,amitõl rendesen kiütöd magad(nem azt mondom,hogy rúgj be vagy tépjél be,de ezek sem rossz ötletek...:D)
ReaL MaDRid x siempre
Inkább mint hogy rágja ma körmöm.<#idiota>#idiota>
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Egy idézet:
"...Could it be for love?
Illusions Mr. Anderson, vagaries of perception. Temporary constructs of a feeble human intellect trying desperately to justify... an existance that is without meaning or purpose. And all of them as artificial as the Matrix itself. Although, only a human mind could invent something as insipid as love."
Gondolom egyértelmû mindenkinek, kitõl és honnét származik az idézet. :)
A heavy cost. I pay it gladly.
van már egy kb. 1 éves kapcsolata.., talán a tudatalattim azt várja, hogy annak legyen vége és akkor eljöhet talán az én idõm,
de sajnos mivel velem egykorú a csaj, így nem sok valószínûsége van az egésznek...rosszkor születtem :D
most dobd be magad igazán,OSTROMOLD,és ha így sem,akkor hagyd,majd lesz más,akit talán még jobban fogsz szeretni,mint õt,sõt,tuti,hogy lesz még ilyen.
ReaL MaDRid x siempre
ezután elkerültem még a suliban is(osztálytársként nehéz volt), ezt persze õ is észrevette, aztán megbeszéltük, hogy ez elég ovodás módszer, én meg mondtam neki, de hát másképp nehezen felejtem el, erre nem tudott mit mondani, csak annyit hogy legyünk barátok, én látszatként belementem akkor, de inkább hagytam az egészet, soha nem viszonyultam barátként felé, inkább akkor sehogy sem, de még mindig szeretem, csak nem tudom megmagyarázni, miért...
Mindent megtettem azért, hogy eltereljem a gondolataimat, aztán egyszercsak feltûnt, hogy már nem is gondolok annyit az illetõre. :)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az idõtõl talán egyszer csak elmúlik, de nehéz lesz, ha mindennap ott van a fejedben...
Tulajdonképpen erre megoldás, nagyon nincs is.
"erre sajna nem tudok ajánlani paraszt..."
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
de talán keressetek vígaszt másnál...
van egy másik Rossz Szokás, de az sem rossz szokás... mindegy, ez bonyolult, és kevesen ismerik XD
Na, de télleg haggyuk az offolást.
#595: Sztem csak vágd el a kötelet, és minden megoldódik.
A heavy cost. I pay it gladly.