Rossz szokások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Úgy, hogy a fogammal rágcsálom az oldalát a számnak belülrõl. Hát ez msot normális? :D

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

csgery
Azt hogy csinálod?:D
fery02
Rágom a pofám belsejét -.-

bujcsik555
<#mf2>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pistike 007
Valamelyik barom mindig ír...
<#idiota><#vigyor3>

zeli
Nem, nálam is ott van, sõt néhány zárt is :DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bujcsik555
Az rossz szokás hogy ezt a kihalt topik a kedvencek között van?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Attila8805
Örüök nekiXD
én is jól szórakozok magamon.
Engem nem idegesít csak a környzetem:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ColdFire
nah ez az a pont, ahol már sírok :DSdsadsa

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Attila8805
Mondjuk ez inkább suliban van meg is merõsök közt.
Buszon megpróbálom elfoglalni magam nézek kifeli vagy halkan csinálom.
Sunyi fingXD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hunbasser
sosem értettem,hogy mi a finom a körömben :S szerencsére én sem szoktam rá. de azért mondjuk egy kultúráltabb környezetben elképzeltem amit mondtál....:D

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fu,nem tudom,akkor fáraszd ki magad :) felülések,fekvõtámasz,kis gyúrás(mondjuk csak otthon súlyzóval),és ha elfáradtál gyorsan megfürdesz és mész tentézni :) ha elfáradsz,akkor szerintem nem nagyon fogsz felkelni 5 körül.

az a lényeg,hogy próbálj valami olyasmit csinálni,amitõl rendesen kiütöd magad(nem azt mondom,hogy rúgj be vagy tépjél be,de ezek sem rossz ötletek...:D)

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
Most mé nekem ez a rossz szokásom.
Inkább mint hogy rágja ma körmöm.<#idiota>

hunbasser
:Dddddddddddddddd hülye! :DDDDdddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
Nálam most az az újdonság hogyha szabad mind két kezem összeteszem a két tenyerem és elkezdek finghangot csinálni vele míg valaki rám nem szól<#nemtudom>

fery02
Így van, elõbb nem megy. Már csak azért sem, mert a család többi tagja sem hagyna ebben, mert nálunk elég sokáig megy a TV, ami engem zavar például az alvásban, addig pl nem tudok elaludni. Erre én is gondoltam, hogy ha így folytatódik, akkor végülis így megoldható lenne a 8 óra alvás igen, ha pl 9-kor feküdnék le, az jó volna :) A reggeli készülõdés nem számít, az nálam 5 perc alatt megvan kb :)

hunbasser
és elõbb meg nem tudsz elaludni,nem igaz? mert az meg már mondjuk frankó lenne,ha 9-kor lefeküdnél,5-kor meg magadtól felkelnél,és akkor reggel jó sok idõd lenne elkészülni,no meg azért az már 8 óra alvás lenne.

ReaL MaDRid x siempre

fery02
Régebben, kb 1 éve nekem is ilyen bajom volt, valami köztes állapot nem volna rossz, mert ezt a szöveget is kb 4x kellett átszerkesztenem legépelés után, hiba javítás céljából, annyira nem vagyok toppon.

hunbasser
bárcsak nekem lenne ilyen problémám mondjuk csütörtökönként...:) akkor úgyis korán kell kelni.velem az a baj,hogy hajlamos vagyok visszaaludni ébresztõ után és párszor már megszívtam ezzel.

ReaL MaDRid x siempre

fery02
Elég idegesítõ probléma állt fenn mostanság. Az utóbbi egy hétben nem tudom miért, de nem alszok normálisan. Ezt úgy értem, hogy akármikor fekszek le éjszaka, valahogy mindíg felébredek reggel fél 5, vagy 5 óra tájban, azután már csak fetrengek az ágyban, visszaalvás már ki van zárva. Emiatt olyan fáradt vagyok egész nap, hogy majd össze esem. Nem tudom másnak van-e ilyen szokatlan problémája <#pardon1> Végülis szokásról nem beszélhetünk, azért is bizonytalankodtam, hogy beírjam-e, de végülis miért ne, rég írtak már ide. :)

Fresh Duke
Ne búslakodjatok ifjú padawanok. A szerelem fasság.
Egy idézet:

"...Could it be for love?
Illusions Mr. Anderson, vagaries of perception. Temporary constructs of a feeble human intellect trying desperately to justify... an existance that is without meaning or purpose. And all of them as artificial as the Matrix itself. Although, only a human mind could invent something as insipid as love."

Gondolom egyértelmû mindenkinek, kitõl és honnét származik az idézet. :)

A heavy cost. I pay it gladly.

gercse
így van, jól megfogalmaztad...

bujcsik555
Az a legrosszabb mikor látod valaki mással a lányt. Egyböl elkezdesz gondolkodni mivel lehet jobb nálad, és megpróbálsz hasonlitani arra. Dehát egy szó mint száz a viszonzatlan szerelem az egyik legrosszab dolog. És ezt sajnos sokan megtapasztalják. De hát nincs mit tenni, várni kell hátha a jövöben öszejösz valaki mással.

gercse
kihagyom inkább most...
van már egy kb. 1 éves kapcsolata.., talán a tudatalattim azt várja, hogy annak legyen vége és akkor eljöhet talán az én idõm,
de sajnos mivel velem egykorú a csaj, így nem sok valószínûsége van az egésznek...rosszkor születtem :D

hunbasser
háát,akkor azt tudom mondani,hogy dobd be magad! talán ezért nem tudod elfelejteni,mert úgy érzed,hogy több is lehetett volna köztetek.

most dobd be magad igazán,OSTROMOLD,és ha így sem,akkor hagyd,majd lesz más,akit talán még jobban fogsz szeretni,mint õt,sõt,tuti,hogy lesz még ilyen.

ReaL MaDRid x siempre

gercse
és tavaly szeptember óta fõsulira járok, õ máshova, gondoltam csak elfelejtem valahogy, de tévedtem...

gercse
tavaly elõtt októberben kezdeményeztem, (miután egész nyáron szenvedtem, hogy mit kéne tennem) mert gondoltam hátha, de azt mondta, hogy nem...
ezután elkerültem még a suliban is(osztálytársként nehéz volt), ezt persze õ is észrevette, aztán megbeszéltük, hogy ez elég ovodás módszer, én meg mondtam neki, de hát másképp nehezen felejtem el, erre nem tudott mit mondani, csak annyit hogy legyünk barátok, én látszatként belementem akkor, de inkább hagytam az egészet, soha nem viszonyultam barátként felé, inkább akkor sehogy sem, de még mindig szeretem, csak nem tudom megmagyarázni, miért...

hunbasser
és úgy gondolod nincs esélyed nála?

ReaL MaDRid x siempre

gercse
nálam is így volt, de amint egyedül maradok csak pár pillanatra is, máris õ jár a fejemben

minigirl
Igazából, amikor nekem ilyen problémám volt, hát felkerestem a barátaimat, és velük lógtam egyfolytában, bulizni jártam, stb.

Mindent megtettem azért, hogy eltereljem a gondolataimat, aztán egyszercsak feltûnt, hogy már nem is gondolok annyit az illetõre. :)

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

gercse
hát ja, én sem nevezném szokásnak, hisz magától jön az egész, nem én akarom, sõt én az egészet nem akarnám, de mégis, ez van

fery02
De ez az egész nem igazán rossz szokás, mert ez ugye nem szokás, de az igaz, hogy elég kellemetlen. Én már csak nagyon tudom.

zeli
váz, ebben is hasonlítunk sokan :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

gercse
próbáltam, nem ment, meg igazán másra nem is tudok úgy tekinteni mint rá...
az idõtõl talán egyszer csak elmúlik, de nehéz lesz, ha mindennap ott van a fejedben...

fery02
Bizony, ez nem megoldás :(
Tulajdonképpen erre megoldás, nagyon nincs is.

zeli
bakker, ezt olvastam:
"erre sajna nem tudok ajánlani paraszt..."

Fantomlovag
Õõõõ... Kétlem hogy megoldás lenne.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

minigirl
erre sajna nem tudok ajánlani tapaszt...

de talán keressetek vígaszt másnál...

Fantomlovag
És ha nincs esélyed arra hogy beteljesüljön, csak marcangolod a saját szíved... Az rosz szokás.

gercse
de rossz szokás, ha nincs értelme rágondolni, és még fáj is...

minigirl
nemis rossz szokás, ha arra gondolsz, akit kedvelsz/szeretsz!!!!

van egy másik Rossz Szokás, de az sem rossz szokás... mindegy, ez bonyolult, és kevesen ismerik XD

Fantomlovag
Haldoklunk fórumilag?

Fantomlovag
ÚGyláccik rosz szokás, elõször nem szeretni akit késõbb igen.

hunbasser
:DDDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Fresh Duke
Hát, akkor ne csinálj magadból viccet. ;) Sztem a te hitetlenkedésed is rossz szokás lehet. :P
Na, de télleg haggyuk az offolást.

#595: Sztem csak vágd el a kötelet, és minden megoldódik.

A heavy cost. I pay it gladly.

csgery
Én az exemet még sajna mindig szeretem... pedig amiket mondott, már rég megöltem volna (na yo nem teszek ilyet, de olyan súlyosak voltak a kijelentései)... és még mindig köt hozzá vmi:S
gercse
azta, micsoda átfedés :D,
az elején én is utáltam, és késõbb lettem szerelmes belé...

bujcsik555
Ez nekem is ismerös. Sajnos. Már vagy 10 éve ismerem a lányt, kezdetben nagyon utáltam. Ám idõvel ugy belezúgtam hogy állandoan rajta jár az eszem.

Pistike 007
Újévi fogadalmak?:))

gercse
Köszönjük, és a legjobbakat neked is! :)