Rossz szokások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Nem rossz szokás, dícsérendõ (:

Panzerfaust
És az rossz szokás, hogy mindig elküldöm magyarul a picsába a ciprusi konyhást, mert csak görögögül beszél? Mert az biztos az, hogy folyton iszunk itt.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

fery02
Ezek nem rossz szokások, míg még nem esik baja a távirányítónak 😄
Az inkább rossz szokás, hogy mostanában naponta 1x eszek, meg néha elszívok pár szál cigit. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

amikor zenét hallgatok,mindig úgy csinálok mintha gitároznék vagy dobolnék...és ha dvd-n hallgatom a zenét akkor távirányítóval dobolok

Pistike 007
<én is>
😄DD

bujcsik555
Akkor megnyugodtam. 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

fery02
Az sohase.

bujcsik555
egy csaj lehet rossz szokás?<#fejvakaras>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Jaffa 2843
ejj ezis jovolt..
már 2 napja 3 orat aludtam. tegnap 6kor mondom lefexem egy kicsit délután, aztán hajnali 2kor felkeltem...lál? 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

fery02
Az szép 😄

Jaffa 2843
jaja ismerösek a délutáni rémálmok XD
pénteken lefeküdtem délután 7kor, mondom alszok este 9ig...jah... másnap reggel 9kor keltem fel 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

fery02
Az igen, ez már szép. Én 6.20-kor kelek, és mondjuk én is elhúzom néha kicsit az elalvást, tegnap pl éjfélkor mentem aludni (osztálytársakkal játszottunk egy kis multit 😊), és így meg vagyok halva iskolába. Ha akkor feküdnék le, mint ma te, nem is tudom mi lenne velem, ez már azért durva. 😄
Nekem is kellett ma aludnom délután, de szüneteltetni kéne, mert ha délutánonként alszom olyan hülye rémálmaim vannak, hogy pl ma is olyat álmodtam, hogy most is reszketek. Mindjárt keresek is egy "Rossz álmok" topic-ot, ezt meg kell osztani a néppel 😛

Jaffa 2843
jaja énis így vagyok vele 😄
pl most fexem le hamarosan, és 6kor kelés..
suliba zombulok, délután ha ugy lesz akkor alszok kicsit, aztán kezdödik megint.. 😄

Jaaa!
Akkor neked nem is olyan rossz...

Molnibalage
STOP! Nem azt mondtam, hogy nem alszom ki magam, csak én ÍGY alszom.

Régen mikor sok órám volt és még mellette röpizem péntek délutáni szunya nálam is kötelezõ program volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én sem tudom kialudni magamat. Nehezen alszok el,nehezen kelek,és alvás közben is sokszor felébredek,vagy csak félig alszok.
Már arra is rászoktam,hogy iskola után tente le az ágyba,1-2 órára,vagy végkimerülésben pusztulok el. Nagyon szar,de kezdem megszokni...5-6 óra alvás az átlagom amúgy.

fery02
Az elsõ fele ismerõs nekem is 😊

hunbasser
nálam akkor van ez,ha pl korán kell kelni,és még csak véletlenül sem akarok elkésni...bennem van a félsz,hogy elkések,ezért reggel is egybõl ki akarok pattanni az ágyból.na,ez annyira jól sikerült csütörtökön,hogy felkeltem 3-kor,és úgy,mintha egy percet sem aludtam volna.megnéztem mennyi az idõ,tente vissza...aztán 6-kor felkeltem az ébresztõre,és akkor is ugyanígy pattantam ki.délután meg minden bajom volt,fáradt voltam,rázott a hideg,fájt a fejem...

meg egyszer(szintén csütörtökön) felkeltem magamtól fél 2-kor,és azt hittem,hogy ébresztõre kelek,és már vettem ki a cuccokat a szekrénybõl nagy kómásan,ám sietve.apám meg benyit,hogy mit csinálok,miért nem alszok,én meg mondom neki: "menni kell iskolába",és válaszol: "fél kettõkor???" 😄DDDDddddd na,utána örültem,és feküdtem vissza 😊 aztán persze még felkeltem 5-kor meg fél 6-kor ugyanezen a hajnalon.

ReaL MaDRid x siempre

fery02
Velem is ez van mostanában, bár valamennyivel több órát tudok azért aludni. Nem-e attól lehet ez, mert izgulósak vagyunk? Én például az vagyok. :S

hunbasser
ez nagyon szar :SSSS

ReaL MaDRid x siempre

Molnibalage
Én 4,5 éve képtelen vagyok 4 óránál többet egyhuzamban végigaludni. Lehetek BÁRMENNYIRE K.O akkor sem megy. Évente 4-5 nap van amikor a 6-7 óra össszejön, de már nem is emlékszem olyanra, hogy csak akkor ébredjek fel, mikor felkelek. Hozzá lehet szokni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

fery02
1: Mostanában nagyon nincs étvágyam. Tegnap pl rekordot döntöttem, amire nem vagyok büszke: délben ettem 2 tányér levest, meg délután kettõ kiflit kockasajttal. :S
2: Nálunk a WC tartály pont a WC fölött van, fejmagasságban, és ha nagyon álmos vagyok, akkor csinálok olyat, hogy huggyozás közbe fejjel nekitámaszkodok. Ilyenkor kicsit dõlt helyzetben vagyok. Ha pedig ideges is vagyok, akkor ütögetem a fejemmel. XD Néha felül ki is jön egy kis víz a fejemre 😄

fery02
Ike

bujcsik555

fery02
Azaz, Csipkés Zoltán 😛

hunbasser
😄Ddddddddddddddddd mekkorraaaaaa 😄DDD

"Egy foga van,azt is tombolán nyerte" 😄Dddddd

ReaL MaDRid x siempre

bujcsik555
Melyik az a videó? A köpköd a vámpír, sinter vagy?

zeli
Küldj Gyurinak egy tockost a nevembe, htx 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Akkor nem ismered azt a Mónikás videót. Abba van ilyen "nógrádmegyei vámpír"-ozás, ami azóta néhol szállóigévé vált, de akkor te nem ismered. Nem baj végülis 😊

Lehet😮
Az is lehet,hogy egy barátom vagy😮

Nem, sõt ha belvárosban vagy akkor látlak is.

:-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Akkor nem vagy messze😮

Vasútállomás toronyház

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

belváros, jószar

Merrefelé laksz?

Én is szolnoki vagyok! :-)
Ez is rossz szokás.

bujcsik555
Melyik részén laksz Szolnoknak?
Én Szajoli vagyok<#vigyor3>

Mé' pont Nógrád megyében?!
SZOLNOK!!!

fery02
Merre laksz te Nógrád megyében? 😄
Te...nógrádmegyei vámpír 😛

az keserû(bár finom...)
de a vér jobb,meg jobban kiüt😄

fery02
friss nedûhöz <#idiota> - igyá Unikumot, asse rossz 😄

még viccnek is rossz😄
én csak a sebeimet vágom szét(mert ugye az nem látszik) vagy a számat rágom széjjel,hogy a friss nedûhöz jussak😄

fery02
Jáj, keci, visszaolvasva most enyhén kirázott a hideg. Milyeneket nem tudok én írni <#idiota>

fery02
Jaja, vér rulz <#eljen>
Énis van néha, hogy pengét fogok, felhúzom a blúzom ujját, mosdó fölé tartom, és egy tölcséren keresztül pohárba gyûjtöm az anyagot, majd megiszom. (na jó, csak vicc)

Harapd le onnan,egy kis gyakorlás,és menni fog!😄

Talán rossz szokás,de szeretem a vér látványát,és a vér ízét😞
(magamat is meg-meg csapolom...néha...)

fery02
Anyám, ki is tudod venni? 😄 Én csak érzem a nyelvemmel, hogy cafatokban van, de valahogy kiszedni nem tudom. De durva 😄

Én is rágom. Le szoktam rágni egy hosszú darabot, és vagy összerágom, vagy kiveszem az ujjamra és azzal szaggatom szét. Elég elmebetegek vagyunk.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Ne is fajulj el idáig😊

fery02
én ott még nem tartok. 😊

én is azt szoktam. néha túl mélyre rágok,és vérzik😞