Rossz szokások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Az inkább rossz szokás, hogy mostanában naponta 1x eszek, meg néha elszívok pár szál cigit. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
már 2 napja 3 orat aludtam. tegnap 6kor mondom lefexem egy kicsit délután, aztán hajnali 2kor felkeltem...lál? 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
pénteken lefeküdtem délután 7kor, mondom alszok este 9ig...jah... másnap reggel 9kor keltem fel 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem is kellett ma aludnom délután, de szüneteltetni kéne, mert ha délutánonként alszom olyan hülye rémálmaim vannak, hogy pl ma is olyat álmodtam, hogy most is reszketek. Mindjárt keresek is egy "Rossz álmok" topic-ot, ezt meg kell osztani a néppel 😛
pl most fexem le hamarosan, és 6kor kelés..
suliba zombulok, délután ha ugy lesz akkor alszok kicsit, aztán kezdödik megint.. 😄
Akkor neked nem is olyan rossz...
Régen mikor sok órám volt és még mellette röpizem péntek délutáni szunya nálam is kötelezõ program volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Már arra is rászoktam,hogy iskola után tente le az ágyba,1-2 órára,vagy végkimerülésben pusztulok el. Nagyon szar,de kezdem megszokni...5-6 óra alvás az átlagom amúgy.
meg egyszer(szintén csütörtökön) felkeltem magamtól fél 2-kor,és azt hittem,hogy ébresztõre kelek,és már vettem ki a cuccokat a szekrénybõl nagy kómásan,ám sietve.apám meg benyit,hogy mit csinálok,miért nem alszok,én meg mondom neki: "menni kell iskolába",és válaszol: "fél kettõkor???" 😄DDDDddddd na,utána örültem,és feküdtem vissza 😊 aztán persze még felkeltem 5-kor meg fél 6-kor ugyanezen a hajnalon.
ReaL MaDRid x siempre
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2: Nálunk a WC tartály pont a WC fölött van, fejmagasságban, és ha nagyon álmos vagyok, akkor csinálok olyat, hogy huggyozás közbe fejjel nekitámaszkodok. Ilyenkor kicsit dõlt helyzetben vagyok. Ha pedig ideges is vagyok, akkor ütögetem a fejemmel. XD Néha felül ki is jön egy kis víz a fejemre 😄
"Egy foga van,azt is tombolán nyerte" 😄Dddddd
ReaL MaDRid x siempre
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az is lehet,hogy egy barátom vagy😮
:-)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ez is rossz szokás.
Én Szajoli vagyok<#vigyor3>#vigyor3>
SZOLNOK!!!
Te...nógrádmegyei vámpír 😛
de a vér jobb,meg jobban kiüt😄
én csak a sebeimet vágom szét(mert ugye az nem látszik) vagy a számat rágom széjjel,hogy a friss nedûhöz jussak😄
Énis van néha, hogy pengét fogok, felhúzom a blúzom ujját, mosdó fölé tartom, és egy tölcséren keresztül pohárba gyûjtöm az anyagot, majd megiszom. (na jó, csak vicc)
Talán rossz szokás,de szeretem a vér látványát,és a vér ízét😞
(magamat is meg-meg csapolom...néha...)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4