Rossz szokások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lesz még ez a helyezés jobb is <#eplus2>#eplus2>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1. Football Manager
2. Rossz szokások
3. Tibia
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. XBOX360
6. SilkRoad Online
7. Partyarcok
8. PlayStation3
9. World of Warcraft
10. Windows: Vista (Longhorn)
<#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
meg azt se ha valaki vegetáriánus mert sajnálja az állatokat😄
*
Én kicsit tisztaságmániás vagyok, zuhany egybõl amint hazajövök
Szerencsére körömrágás meg ilyenek nincsenek,
Visszaszámolni én is szoktam 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(gyk.: nõvérem azt hallgatta, én meg még kis szar voltam, egyedi ízlés nélkül, és valahogy bejött nekem is, látván, hogy mindenki szereti. 😄)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Na meg hajnal közepén néha gondolok egyet, és lemegyek a konyhába. Azt mondjuk nem tudom, miért. (mégcsak nem is eszek vagy iszok, max. muszájból, hogyha már ott vagyok)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mostanában: Linuxon van ilyen cucc, amitõl az ablakok ilyen ruganyosak. Nem bírom ki, hogy ne bögdössem, és ne lássam, ahogy "hullámzik" az ablak. 😛
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
úgy ropog mint a szar, az egyik tanár még régen majdnem rosszul lett tõle órán
Monk meg egy tisztaság és rendmániás nyomozó,régen ment a tv2-n,lehet,h még most is megy,tök vicces volt 😊
ReaL MaDRid x siempre
pl apám megkér hogy porszívózzak össze, mondom hogy oké és komolyan is gondolom, aztán elkezdek vmi mást csinálni és tök elfelejtem
ez igaz a szemétkivitelre is meg általában minden munkára
vagy hogy írjak meg neki egy cd-t
egész nap a gép elõtt ülök és annyi idõm lenne rá mint a szar de sosem csinálom meg
egyszer egy hónapig volt itt 2 cd amit meg kellett volna írnom. az idõ alatt vagy 20 másik cd-t megírtam(magamnak, vagy másnak) de amire megkértek azt nem😄
júúj,gecc,meg régen ráztam a fejem,az nagyon szar volt...akkoriban sokat fájt a fejem,és azt hittem,h ha így kicsit megrezgetem a fejem,akkor megérzem,h fájni fog-e,mert ha éreztem egy kis fájdalmat,akkor általában rá fél órára fájt a fejem,de nem a fejrázástól,tehát volt benne vmi.egyébként csak akkor ráztam a fejem,ha épp nem csináltam semmit sem.
szerencsére leszoktam róla,haverom is csinálta,és így rászoktam vhogy,ebbõl következett ez a jóslás...szüleim meg bátyám is mondták mindig,h ne rázzam már a fejem.kurva szar volt,tényleg,nem bírtam róla leszokni,szerencsére már régen nem csinálom 😊
ReaL MaDRid x siempre
Ikon kijlölgetés nálam is gyakori, meg érdekes, ha autós játékkal játszok, akkor játék közbe nemtom, lehet hogy az izgalomtól, de megesik, hogy nyomkodom a duda gombot, ami általában a "H", még akkor is, ha az adott játékban nincs is dudálásra lehetõség<#idiota>#idiota>, vagy másik gomb.
hihetetlen, mennyi ugyanolyan barmságot csinálnak az emberek 😛
pl vana kezembe egy toll és azt mondom magamnak hogy ha háromszor felsobom és el tudom kapni akkor ez meg ez(jó) fog történni, ellenkezõ esetben vmi szar😄
méghozzá lólépésben
szerk.: JEEEEEEEEEEeeeeaeeasesaesaesalk!!!4444
Olyat is szoktam, hogy tudod néha a kijelölõ négyzet megfagy az asztalon, és abba jelölgetek, mert egy része eltûnik és ilyen érdekes alagzatok jönnek ki 😄😄
ez vmi kilóméterhiány mert ha nem csinálom akkor bizseregnek a lábizmaim
az vicces
mondjuk én kicsit elmebeteg vagyok ilyen szempontból
nem nõttem ki azt a küzdési vágyat 12 éves koromban ami minden gyerekben benne van