740
-
#259 nem... :D
csak az illető általában ugy érzi, mintha hülyéhez beszélnék... -
#258 én csak akkor szoktam,ha érthetően mondom 2x is,és mégsem érti meg a másik,mert valószínüleg nem figyel eléggé...csöppet ilyenkor bepöccenek,de utána lehiggadok -
#257 Én ilyenkor hozzáteszem a "érted má vaze??" kifejezést :D -
#256 birkanyírók :AS?FD_:AFASF [viccel csak] -
#255 nekem az van, hogy ha vkinek modnok vmit és elsőre nem érti meg, akkor másodszorra emelt hangnemben ismétlem meg. általában nem tetszik a másik félnek :) -
#254 A királyi udvar borbélyai -
gyuri12 #253 nekem most kb 4 centi,nyár elején szokták levágni -
#252 Nekem most akkora:) -
gyuri12 #251 volt már akkora hajam:D -
#250 nem is :):):):):):) -
#249 Te meg rászoktál :D -
#248 megint irtal smileyt nem sikerül leszoknod:)
-
#247 elég vicces lehet :) -
#246 nem hát. a multkor megfog egy csajtelkezd neki beszélni valamit a csaj 5 perc halgatás után szól neki hogy: bocs de nem én vagyok a barátnőd -
#245 Szemtengely ferdülés? Vagy csak TRENDI? :D -
Mirk #244 na az egy szar szokás
nem lát semmit remélem:) -
#243 meg egyik haverom ha elmegyünk valami buliba hozza a napszemüvegét és abba van egész éjszaka -
Mirk #242 hú nekem váll alá érő hajam volt
de már levágattam én is most egykét centis -
#241 ennekem is ugyanez...:D a smilyeikkal. -
#240 akkor várj,keresek egyet. -
#239 [ikszdé] -
#238 nincs magadról egy képed italian style hajjal ? megnézném -
#237 amúgy a smiley nekem is mániám :D vhogy úgy érzem,ha nem rakok pl egy személyes kérdés után smileyt,akkor cinikusan,vagy szurkálódóan kérdeztem,pedig nem ez a célom,csak én érzem a kérdés hangvételét ilyennek.
de mostmár megpróbálok leszokni róla [most is tett volna smileyt,de inkább nem tesz.és megint tett volna ez után is] -
#236 hát mostmár nekem is rövid hajam van/lesz jóidejig,én olyan 3-4 hetente szoktam vágatni.hát amúgy nyakcsigojáig leért a hajam,de nem volt annyira hosszú,inkább csak amolyan italian style volt -.- -
#235 Jah, szóval ebben semmi buzis nincs :\
De Gyuri, akkor nézz be a Metroszexuális topikba -.- xD (lol, megin hjelek ) -
#234 vállig érő haj gecc én 2 hetente vágatom de már egy hét után ugy érzem hogy hosszú de ez is egy rosz szokásom -
#233 Én is állandóan basztatom a hajam, nekem is van , focizni is szoktam, ezekszerint buzi vagyok? :D -
#232 majd ha egyszer hosszabb hajad lesz(úgy vállig érő elég is,nekem is akkora volt),akkor majd tudni fogod,h nem vmi jó érzés végigmenni az utcán,h a hajad össze-vissza áll,és úgy nézel ki,mint egy bohóc...na,hát ezért kell megigazítani.egyébként nem tudom mit kattogsz ezen,nem tudom miért fura az,ha egy férfi megigazítja a haját. -
#231 fuha,nagyon vágod ezt a beszédet.no most akkor melyikünk is beszél így? :P
amúgy a kapcsi szót elég sokszor használják "vasárnapi focisták" is...akkor ők is mind buzik? -
#230 meg állandóan billegek a székkel de ez nálunk az egész oszt.-ra kiterjed de tőlem indult -
gyuri12 #229 így is jól vagyok a lányokkal,nem kell nekem "kapcsiból" meg igazgatni a hajam... -
#228 Ja, a káromkodás nálam is probléma, arról is próbálok leszokni:S (no szausz park)
Bakker most nézem megint hangulatjel pibe már :D -
gyuri12 #227 lol
#224: szted,miért kértem bocsánatot,és miért írtam azt,hogy "ez is egy rossz szokásom",hm?
a kapival nem is lenne bajom,de a "kapcsi"... "kérek egy kis üdcsit,meg egy kis kajcsit, egy kevés szalvcsival,hogy kapcsiból be falizzam őket,oké szivcsi?"
no,ha szted ez nem buzis(természetesen nem egy lány szájából),akkor mi a buzis? -
#226 ja én meg ha focizok és valamit elrontok káromkodok de van hogy több percig is -
#225 biztosan szokatlan neki,de majd később ő is kicsit többet fog magára figyelni...és akkor már érdekelni fogja a külsője,főleg,ha lányoknál akar majd bevágódni. -
#224 miért,abban mi a rossz,ha vki a "kapásból" szót úgy írja,h "kapiból" vagy "kapcsiból"?ez olyan,mintha nem mondhatnék iskola helyett sulit,vagy nem tudom.nincs vele semmi baj szvsz...
az,meg h igazítgattam a hajam,csak rossz szokás volt,nem tudom,én nagyon hajmániás vagyok,ezért is vágattam le,most 1 cm-es hajam sincs,így nincs vele gond. -
#223 Mit vársz egy tizenkét évestől?:D:D(jó, Gyuri, tudom, hogy tizenhárom:D) -
#222 tv-zés közben én is szoktam a távirányító hátlapját csúsztatgatni :D
meg rossz szokásom,h pl focizás közben sokat köpködöm.régen 5 mp-ként köpködtem kint a pályán,ezt most olyan 3-4 percre redukáltam :) -
gyuri12 #221 ez is egy rossz szokásom,bocsi...
egyébként nem vagy buzi.csak sztem ezek a dolgok,amikoet te itten írkáltál,kicsit lányos. -
#220 most eléggé megsértettél...