740
-
Gogg #299 házmelletti lépcsőn cigi meg sör mellé jólesik^^ -
#298 Előkelő ember lehetsz:D -
Gogg #297 leköpöm magam és amikor megpróbálom lefricskázni magamra fricskázom :| -
roli613 #296 Rossz szokások:
orrtúrás
ocsmánykodás
ilyenek -
#295 Jelen :D -
#294 Ez velem is így van néha. -
#293 pontossan :) -
Mirk #292 én is csinálom, mert mondjuk nem értem a kérdés elejét, vagy túl halkan mondják, de mire kimondom, hogy mi? addigra már meg is értem -
#291 Nekem édesanyám csinálja ugyanezt. Hát meglehetősen idegesítő -
#290 mondjuk ez eleg alltalanos: ha kerdeznek tolem valamit akkor gyakran visszakerdezek mintha nem hallottam volna. pedig hallottam csak reflex szeruen mert kerdezem hogy "mi, micsoda, tessek" :D (remelem ertheto mire gondolok) -
#289 nekem meg hogy:Gyuri vagyok ........:) -
#288 :D
nekem mostanában szerencsére egy nagyon jó szám jár az eszemben,és mindig azt nyomom -
#287 hát jah én is így vagyok vele,ha tetszik akkor azt hallgatom,azt sajna az érzés elmúlik és AZT már nem adja vissza később se,csak ált ban időszakhoz kötöm mikor újra meghallok és régi kedvenc zeném -
#286 rossz szokásom...
NE FÜRGYÉ LE! :c -
Mirk #285 énis de mindig valami szart, reklámzenét meg ilyeneket, sosem vmi jó ragad meg a fejemben -
#284 Persze, és akkor jobban megjegyzed mint egy jó számnak a címét... :C :D -
#283 bazz,ilyen szar zenéket én is szoktam dúdolni :DDddddddddd meg fütyülni is -.- de biztosan csak azért,mert ezek a szar számok pont ilyen dúdolni/fütyülnivaló számok,vagy nem tudom -
#282 Én nekem olyan van, hogy valami sz*r zenét hallok és egész nap nem tudom kiverni a fejemből, dúdolom, míg egyszer azt veszem észre, hogy már hányok a daltól. :D -
#281 Hát nálam is esedékes a "hűtőnyitogatás"...még az is gyakran előfordul, hogy többször is visszanézek a hűtőbe (hátha valami elkerülte a figyelmem) :) -
Ben C #280 háromszor? én ma minimum 30x hallgattam meg ugyanazt a kettőt :D és még megvan a varázsa, de nem is zavar ha egyszer megunom, mert nemfogom ráerőszakolni magam arra h mást halgassak ha ezt akarom.
Megunod, jön másik, majd x hónap múlva előhalászod amit meguntál, és.. van egy feelingje :) -
#279 jah, én másikra gondoltam. -
#278 A sajátban van, és idönként tényleg büntet. De csakazért is nézem: ) -
#277 Füldugó -
#276 na látod,ez kurva szar szokás :SSS régen nekem is volt olyan,h egy számot 3x is meghallgattam egymás után...de sok olyan szám van,amit minden nap meghallgatok,és később meg úgyis megfogom unni,már most tudom :( -
Mirk #275 ha megtetszik egy szám egyfolytában csak azt hallgatom egész addig amig rohadtul meg nem unom -
#274 Én regglenete a nyakam szoktam. Fater mindíg mondja, ó h törne el...:D -
#273 rossz szokásom: tördelem az ujjaimat.
még a macskám is megijed ettől a hangtól:D -
#272 Az miért rossz szokás?
Meliykre gondolsz, ami a gumiban van?:P (mert azt én is látogatom) -
#271 Baszki rájöttem a legrosszabb szokásomra. Nem tudok leszokni a büntitopik látogatásáról. -
#270 Próbáld ki, hogy annyira zárkózott vagy mint én. Én sem mutatom ki az érzéseimet, de angyon durván nem, és több nőisemrősöm is panaszkdott már arra, hogy ne legyek ennyire zárkozott, mert kellemetlenül érinti őket. Amúgy rossz szokásom azis, hogy állandóan okoskodom. -
DeToX17 #269 Nekem nagyon érzelmeim sincsenek, de ennek örülök. -
#268 énis szeretem a matekot, szeretek dolgokon hosszan gondolkozni :\ -
gyuri12 #267 ahham. az miért is rossz,hm?:) -
Ben C #266 valszeg ekis -
Mirk #265 az hogy nem mutatod ki az érzelmeidet nem rossz szokás szerintem
rám is jellemző -
#264 Jah, kimaradt a legparább:
SZERETEM A MATEKOT! -
#263 ez most elég lekezelő volt tőled :\ egyébként fogalmazási gondjaim nem nagyon vannak,soha nem is voltak... -
#262 Hogy én is írjak párat:
-Hangosan gondolkodok.
-Néha túlbecsülöm a képességeim.
-Sokszor nem mutatom ki az érzelmeim.
Bár gondolom ilyen másokkal is előfordul. :P -
moralosan #261 első mondat: akkor talán meg kéne tanulni fogalmazni -
#260 nálam még az van hogy lassan, hangsúlyosan ismétlem, aztán #259