740

• bujcsik555
    ez majdnem kimaradt:az összes tankönyvem állandoan telefirkálom a hires emberek portréira szemüveget bajszot stb rajzolok:D
  • Panzerfaust
    Én meg ha hazajövök buliból hajnalban, elkezdem ledobálni a gönceimet, és mire elérek az ágyig már le is vetkőztem, a ruha meg ugye ahova esik.
  • csgery
    Én azt a zuhanyzó mellet hagyom, anyám reggel mindíg úgy szedi össze... meg az ágy mögé egyszer bedobtam a kedvenc pulcsim, és utána 1 hétig kerestem, h hol van...:D
  • Panzerfaust
    A földön hagyott szennyes rossz szokás? Hát akkor vvan mégegy.
  • PeeTeR
    azert ez tarsasagban gaz :DDD
    en pl mindig tudok beszelni valamirol :) utalok hallgatni es nezni ki a fejembol
  • Blacksheep333
    Ja és nem tudok elaludni ugy hogy nem megy a TV:D olyankor mindig "kattog" az agyom és órákig képes vagyok gondolkodni és nem birok elaludni
  • Blacksheep333
    A frigó nyitogatása nálam is megvan.
    Én is visszakérdezek és mire visszakérdeznék már értem mit mondtak.
    Ha gépezek muszály lenni az asztalomon egy pohár innivalónak, amit iszok még akkor is ha nem kivánom:)amint kifogy töltök újat.
    A földön hagyom a szennyesem.
    Néha körbe körbe járkolok a nappaliban és a konyhában ha valamin gondolkozok:D
    Lotro ban (régebben wow ban) farmolásnák 10 percenként számolgatam hogy hány mob ot kell még megölnöm a szintlépéshez és az sacc-per kb mennyi idő:)
  • Attila8805
    elkiabálom
  • Attila8805
    Na új téma.

Ha valmit nem értenek meg elsőre hangosan elkiabáom:D
  • Attila8805
    Én is:D

Én se se szeretek magázódni de nálam ez úgy nyilvánul meg hogy ha valaki olyannal vok egy nap összezárva mondjuk dolgozunk vagy vmi inkább nem szólalok meg ha nem muszály :D
    Mert nem tom hogy kezdjek neki.

vagy pl nagyapámnak köszönök hogy csókolom és küzben amikor beszélgetünk tegezem
  • Mirk
    nah vmi újat dobjunk fel

én például halgatag vagyok. órákig el tudok lenni akárki vagy akárkik társaságában anélkül hogy megszólalnék és van ember akit ez zavar:)
    nem értem mér kell állandóan beszélni
  • GTheo
    ugyanez, visszakérdezek, és mire visszakérdezek már vágom ... :D
  • dienesoft
    Életemben nem olvastam el mégegyszer UGYANAZT a könvet, az angyon időrabló, ha szeretem, ha nem :D
  • zeli
    én így:
    :D
  • Pistike 007
    Nem, így:
  • bujcsik555
    igy integetsz?
  • Pistike 007
    Én ilyenkor diplomatikusan integetek nekik:D
  • hunbasser
    ez tényleg kínos mindenkinek egyébként :D
  • bujcsik555
    1-szer is sok
  • hunbasser
    köszönni sztem mindenki 2x szokott,ha elsőre nem hallják meg,mondjuk 4x már durva :D

nekem még az "rossz" szokásom,h alig győzöm megköszönni a dolgokat :D
    tényleg,én szinte mindent megköszönök,ami csak a javamat szolgálja,meg mostanság divat lett,h megköszöni az egyik,a másik meg semmit nem mond rá,vagy csak bólogat.no,én még előszeretettel használom a "szívesen" vagy a "nincs mit" mondatokat.
  • cucmalajmc
    én akkor érzem hülyén magam amikor egynap sokszor találkozok valakivel... pl iskolában tanárokkal. 1x elég köszönni? vagy minden szünetbe újra? rohadt sokan vagyunk tanulók, ha nem emlékszik rám, hogy én már köszöntem reggel és pl: délután nem köszönök és már ugye nem emlékszik akkor olyan bunkónak érzem magam. vagy ha meg mindig köszöngetek akkor is...
  • Twetr0x
    :DMásodik velem is néha.
    továbbá nem nagyon szeretek magázódni, ezért néha olyanoknak is Helóval köszönök akiknek nem kéne:DDD
  • Mirk
    én szoktam köszönni csak olyan halkan hogy nem hallják meg soha

és ha valaki megköszön valamit nem mondom hogy szivesen vagy nincsmit, csak hallgatok, vagy azt mondom hogy ühüm:D
  • Twetr0x
    Én is valami hasonlóban szenvedek.
    Kérdeznek valamit, megértem a kérdést, tudom is a választ, aztán rákérdeznek, hogy "mit kérdeztem?"(vagy vmi ilyesmi),és elfelejtem az egészet
  • Mirk
    én is sokszor elolvasom a kedvenc könyveimet
  • Twetr0x
    Vazze, néhány másfél napig nem néztem a fórumra, és plusz 150-200 üzenet jött rá!

Eszembejutott mégegy, ez az egyik legszarabb(nekem):
    Régen, kiskoromban egyszer nagyon le lettem baszva, mert nem köszöntem. Azóta addig köszönök az embereknek, ameddig biztosan tudom, hogy meghallotta. Ez pl. a suli büféjében 3-4 köszönés is szokott lenni
  • hunbasser
    az a nem semmi :D

én csak a kötelezőket olvasom el,meg 1-2 olyan könyvet,ami úgy nagyon érdekel...nem nagyon szeretek olvasni,ez is lehet egy rossz szokás :D
  • bujcsik555
    meg ha van valami könyv ami nagyon megtetszik azt egymás után többször is elolvasom pl.a hp sorozatot egymás után 11-szer olvastam el
  • hunbasser
    nálam is így van :DDDD csak elsőre nem értem meg,amúgy ha várnék 5 percet,utána már kitalálnám,h mit kérdezett,és minden másodpercben egyre tisztább,hogy mit is mondtak/kérdeztek tőlem...
  • Mirk
    az van különben hogy neteznék...
  • bujcsik555
    és rádio?
  • Mirk
    nálunk nincs tévé se videó se számítógép se telefon
  • bujcsik555
    nálunk már a negyedik távirányító van a tv-hez
    az elsö már ujjonnan se ment
    a másodikrol letört az elemtarto fedele meg az a fém pöcök ami az elemhez ér
    a harmadik eltünt
    a mostani MÉG jó
  • dienesoft
    Igen,nálunk szikszalagozva :DDDDD
  • Pistike 007
    Akkor azért fogy a Saturnból a sok univerzális távirányító!
  • cucmalajmc
    nálunk az összes távirányító körbe van celluxozva, mert agyondobáltam/tuk őket.
  • Pistike 007
    Távirányító Rulz :)
  • zeli
    Nekünk nincs is meg a hátulja az egyiknek :D
  • Attila8805
    Heh azt én is minden távkapcsolóm hátulja már magátol is leesik:D
  • Pistike 007
    Ték:)