740
-
#340 ez majdnem kimaradt:az összes tankönyvem állandoan telefirkálom a hires emberek portréira szemüveget bajszot stb rajzolok:D -
#339 Én meg ha hazajövök buliból hajnalban, elkezdem ledobálni a gönceimet, és mire elérek az ágyig már le is vetkőztem, a ruha meg ugye ahova esik. -
#338 Én azt a zuhanyzó mellet hagyom, anyám reggel mindíg úgy szedi össze... meg az ágy mögé egyszer bedobtam a kedvenc pulcsim, és utána 1 hétig kerestem, h hol van...:D -
#337 A földön hagyott szennyes rossz szokás? Hát akkor vvan mégegy. -
#336 azert ez tarsasagban gaz :DDD
en pl mindig tudok beszelni valamirol :) utalok hallgatni es nezni ki a fejembol -
#335 Ja és nem tudok elaludni ugy hogy nem megy a TV:D olyankor mindig "kattog" az agyom és órákig képes vagyok gondolkodni és nem birok elaludni -
#334 A frigó nyitogatása nálam is megvan.
Én is visszakérdezek és mire visszakérdeznék már értem mit mondtak.
Ha gépezek muszály lenni az asztalomon egy pohár innivalónak, amit iszok még akkor is ha nem kivánom:)amint kifogy töltök újat.
A földön hagyom a szennyesem.
Néha körbe körbe járkolok a nappaliban és a konyhában ha valamin gondolkozok:D
Lotro ban (régebben wow ban) farmolásnák 10 percenként számolgatam hogy hány mob ot kell még megölnöm a szintlépéshez és az sacc-per kb mennyi idő:) -
#333 elkiabálom -
#332 Na új téma.
Ha valmit nem értenek meg elsőre hangosan elkiabáom:D -
#331 Én is:D
Én se se szeretek magázódni de nálam ez úgy nyilvánul meg hogy ha valaki olyannal vok egy nap összezárva mondjuk dolgozunk vagy vmi inkább nem szólalok meg ha nem muszály :D
Mert nem tom hogy kezdjek neki.
vagy pl nagyapámnak köszönök hogy csókolom és küzben amikor beszélgetünk tegezem -
Mirk #330 nah vmi újat dobjunk fel
én például halgatag vagyok. órákig el tudok lenni akárki vagy akárkik társaságában anélkül hogy megszólalnék és van ember akit ez zavar:)
nem értem mér kell állandóan beszélni -
#329 ugyanez, visszakérdezek, és mire visszakérdezek már vágom ... :D -
#328 Életemben nem olvastam el mégegyszer UGYANAZT a könvet, az angyon időrabló, ha szeretem, ha nem :D -
#327 én így:
:D -
#326 Nem, így: -
#325 igy integetsz? -
#324 Én ilyenkor diplomatikusan integetek nekik:D -
#323 ez tényleg kínos mindenkinek egyébként :D -
#322 1-szer is sok -
#321 köszönni sztem mindenki 2x szokott,ha elsőre nem hallják meg,mondjuk 4x már durva :D
nekem még az "rossz" szokásom,h alig győzöm megköszönni a dolgokat :D
tényleg,én szinte mindent megköszönök,ami csak a javamat szolgálja,meg mostanság divat lett,h megköszöni az egyik,a másik meg semmit nem mond rá,vagy csak bólogat.no,én még előszeretettel használom a "szívesen" vagy a "nincs mit" mondatokat. -
cucmalajmc #320 én akkor érzem hülyén magam amikor egynap sokszor találkozok valakivel... pl iskolában tanárokkal. 1x elég köszönni? vagy minden szünetbe újra? rohadt sokan vagyunk tanulók, ha nem emlékszik rám, hogy én már köszöntem reggel és pl: délután nem köszönök és már ugye nem emlékszik akkor olyan bunkónak érzem magam. vagy ha meg mindig köszöngetek akkor is... -
#319 :DMásodik velem is néha.
továbbá nem nagyon szeretek magázódni, ezért néha olyanoknak is Helóval köszönök akiknek nem kéne:DDD -
Mirk #318 én szoktam köszönni csak olyan halkan hogy nem hallják meg soha
és ha valaki megköszön valamit nem mondom hogy szivesen vagy nincsmit, csak hallgatok, vagy azt mondom hogy ühüm:D -
#317 Én is valami hasonlóban szenvedek.
Kérdeznek valamit, megértem a kérdést, tudom is a választ, aztán rákérdeznek, hogy "mit kérdeztem?"(vagy vmi ilyesmi),és elfelejtem az egészet -
Mirk #316 én is sokszor elolvasom a kedvenc könyveimet -
#315 Vazze, néhány másfél napig nem néztem a fórumra, és plusz 150-200 üzenet jött rá!
Eszembejutott mégegy, ez az egyik legszarabb(nekem):
Régen, kiskoromban egyszer nagyon le lettem baszva, mert nem köszöntem. Azóta addig köszönök az embereknek, ameddig biztosan tudom, hogy meghallotta. Ez pl. a suli büféjében 3-4 köszönés is szokott lenni -
#314 az a nem semmi :D
én csak a kötelezőket olvasom el,meg 1-2 olyan könyvet,ami úgy nagyon érdekel...nem nagyon szeretek olvasni,ez is lehet egy rossz szokás :D -
#313 meg ha van valami könyv ami nagyon megtetszik azt egymás után többször is elolvasom pl.a hp sorozatot egymás után 11-szer olvastam el -
#312 nálam is így van :DDDD csak elsőre nem értem meg,amúgy ha várnék 5 percet,utána már kitalálnám,h mit kérdezett,és minden másodpercben egyre tisztább,hogy mit is mondtak/kérdeztek tőlem... -
Mirk #311 az van különben hogy neteznék... -
#309 és rádio?
-
Mirk #308 nálunk nincs tévé se videó se számítógép se telefon -
#307 nálunk már a negyedik távirányító van a tv-hez
az elsö már ujjonnan se ment
a másodikrol letört az elemtarto fedele meg az a fém pöcök ami az elemhez ér
a harmadik eltünt
a mostani MÉG jó -
#306 Igen,nálunk szikszalagozva :DDDDD -
#305 Akkor azért fogy a Saturnból a sok univerzális távirányító! -
cucmalajmc #304 nálunk az összes távirányító körbe van celluxozva, mert agyondobáltam/tuk őket. -
#303 Távirányító Rulz :) -
#302 Nekünk nincs is meg a hátulja az egyiknek :D -
#301 Heh azt én is minden távkapcsolóm hátulja már magátol is leesik:D -
#300 Ték:)