Rossz szokások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nekem mostanában szerencsére egy nagyon jó szám jár az eszemben,és mindig azt nyomom
ReaL MaDRid x siempre
NE FÜRGYÉ LE! :c
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ReaL MaDRid x siempre
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Megunod, jön másik, majd x hónap múlva elõhalászod amit meguntál, és.. van egy feelingje 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
ReaL MaDRid x siempre
még a macskám is megijed ettõl a hangtól😄
\"You are fucking crazy people!\"
Meliykre gondolsz, ami a gumiban van?😛 (mert azt én is látogatom)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
rám is jellemzõ
ReaL MaDRid x siempre
-Hangosan gondolkodok.
-Néha túlbecsülöm a képességeim.
-Sokszor nem mutatom ki az érzelmeim.
Bár gondolom ilyen másokkal is elõfordul. 😛
A heavy cost. I pay it gladly.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
csak az illetõ általában ugy érzi, mintha hülyéhez beszélnék...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ReaL MaDRid x siempre
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nem lát semmit remélem😊
de már levágattam én is most egykét centis