Rossz szokások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
nekem meg hogy:Gyuri vagyok ........😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hunbasser
😄

nekem mostanában szerencsére egy nagyon jó szám jár az eszemben,és mindig azt nyomom

ReaL MaDRid x siempre

bigfoot
hát jah én is így vagyok vele,ha tetszik akkor azt hallgatom,azt sajna az érzés elmúlik és AZT már nem adja vissza késõbb se,csak ált ban idõszakhoz kötöm mikor újra meghallok és régi kedvenc zeném

ColdFire
rossz szokásom...
NE FÜRGYÉ LE! :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

énis de mindig valami szart, reklámzenét meg ilyeneket, sosem vmi jó ragad meg a fejemben
dienesoft
Persze, és akkor jobban megjegyzed mint egy jó számnak a címét... :C 😄

hunbasser
bazz,ilyen szar zenéket én is szoktam dúdolni 😄Dddddddddd meg fütyülni is -.- de biztosan csak azért,mert ezek a szar számok pont ilyen dúdolni/fütyülnivaló számok,vagy nem tudom

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Én nekem olyan van, hogy valami sz*r zenét hallok és egész nap nem tudom kiverni a fejembõl, dúdolom, míg egyszer azt veszem észre, hogy már hányok a daltól. 😄

RaZoK
Hát nálam is esedékes a "hûtõnyitogatás"...még az is gyakran elõfordul, hogy többször is visszanézek a hûtõbe (hátha valami elkerülte a figyelmem) 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

háromszor? én ma minimum 30x hallgattam meg ugyanazt a kettõt 😄 és még megvan a varázsa, de nem is zavar ha egyszer megunom, mert nemfogom ráerõszakolni magam arra h mást halgassak ha ezt akarom.
Megunod, jön másik, majd x hónap múlva elõhalászod amit meguntál, és.. van egy feelingje 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zeli
jah, én másikra gondoltam.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Panzerfaust
A sajátban van, és idönként tényleg büntet. De csakazért is nézem: )

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Pistike 007
Füldugó<#buck>

hunbasser
na látod,ez kurva szar szokás :SSS régen nekem is volt olyan,h egy számot 3x is meghallgattam egymás után...de sok olyan szám van,amit minden nap meghallgatok,és késõbb meg úgyis megfogom unni,már most tudom 😞

ReaL MaDRid x siempre

ha megtetszik egy szám egyfolytában csak azt hallgatom egész addig amig rohadtul meg nem unom
csgery
Én regglenete a nyakam szoktam. Fater mindíg mondja, ó h törne el...😄
NeverwinterKING
rossz szokásom: tördelem az ujjaimat.
még a macskám is megijed ettõl a hangtól😄

\"You are fucking crazy people!\"

zeli
Az miért rossz szokás?
Meliykre gondolsz, ami a gumiban van?😛 (mert azt én is látogatom)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Panzerfaust
Baszki rájöttem a legrosszabb szokásomra. Nem tudok leszokni a büntitopik látogatásáról.

Panzerfaust
Próbáld ki, hogy annyira zárkózott vagy mint én. Én sem mutatom ki az érzéseimet, de angyon durván nem, és több nõisemrõsöm is panaszkdott már arra, hogy ne legyek ennyire zárkozott, mert kellemetlenül érinti õket. Amúgy rossz szokásom azis, hogy állandóan okoskodom.

Nekem nagyon érzelmeim sincsenek, de ennek örülök.

ColdFire
énis szeretem a matekot, szeretek dolgokon hosszan gondolkozni :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ahham. az miért is rossz,hm?😊

valszeg ekis

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

az hogy nem mutatod ki az érzelmeidet nem rossz szokás szerintem
rám is jellemzõ
Fresh Duke
Jah, kimaradt a legparább:

SZERETEM A MATEKOT!

A heavy cost. I pay it gladly.

hunbasser
ez most elég lekezelõ volt tõled :\ egyébként fogalmazási gondjaim nem nagyon vannak,soha nem is voltak...

ReaL MaDRid x siempre

Fresh Duke
Hogy én is írjak párat:

-Hangosan gondolkodok.
-Néha túlbecsülöm a képességeim.
-Sokszor nem mutatom ki az érzelmeim.

Bár gondolom ilyen másokkal is elõfordul. 😛

A heavy cost. I pay it gladly.

elsõ mondat: akkor talán meg kéne tanulni fogalmazni

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

motyodlee
nálam még az van hogy lassan, hangsúlyosan ismétlem, aztán #259

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
nem... 😄
csak az illetõ általában ugy érzi, mintha hülyéhez beszélnék...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

hunbasser
én csak akkor szoktam,ha érthetõen mondom 2x is,és mégsem érti meg a másik,mert valószínüleg nem figyel eléggé...csöppet ilyenkor bepöccenek,de utána lehiggadok

ReaL MaDRid x siempre

Pistike 007
Én ilyenkor hozzáteszem a "érted má vaze??" kifejezést 😄

hunbasser
birkanyírók :AS?FD_:AFASF

ReaL MaDRid x siempre

motyodlee
nekem az van, hogy ha vkinek modnok vmit és elsõre nem érti meg, akkor másodszorra emelt hangnemben ismétlem meg. általában nem tetszik a másik félnek 😊

Pistike 007
A királyi udvar borbélyai

nekem most kb 4 centi,nyár elején szokták levágni

Pistike 007
Nekem most akkora😊

volt már akkora hajam😄

bujcsik555
nem is 😊😊😊😊😊😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pistike 007
Te meg rászoktál 😄

bujcsik555
megint irtal smileyt nem sikerül leszoknod😊

hunbasser
elég vicces lehet 😊

ReaL MaDRid x siempre

bujcsik555
nem hát. a multkor megfog egy csajtelkezd neki beszélni valamit a csaj 5 perc halgatás után szól neki hogy: bocs de nem én vagyok a barátnõd

Pistike 007
Szemtengely ferdülés? Vagy csak TRENDI? 😄

na az egy szar szokás
nem lát semmit remélem😊
bujcsik555
meg egyik haverom ha elmegyünk valami buliba hozza a napszemüvegét és abba van egész éjszaka

hú nekem váll alá érõ hajam volt
de már levágattam én is most egykét centis
csgery
ennekem is ugyanez...😄 a smilyeikkal.
hunbasser
akkor várj,keresek egyet.

ReaL MaDRid x siempre