684
  • Tinman #444
    Na akkor ide is...

Játszottam 1.5 órát az Unreal 3 motorral megáldott Blacksite Area 51-el... megvakultam Peg!!!!

Ilyen egy mocsadék foschtalichka hodály szart, már rég láttam.
    Fél óra után már kérdezgettem magamtól félhangosan, hogy ehhez akkor minek kellett Unreal 3 motor? Egyrészt szinte alig használnak fel az U3 motor szépségeiből, a karakterek max grafon is olyan lowpoly receficék, sprite-szerű mozgással, hogy a Last Ninja köröket ver rá.

Minden fénylik! Fénylik a hegy, fénylik a karom, fénylik a szomszéd karja, az ellenség bal heréje, a mikroszkóp egy árnyékos helyiségben. MIASZAREZ???

HÁDÉéééRRR az van!!! Az kell! Setét alagút mélyére is... a qrva fényforrások egyikét sem lehet se szétlőni, se meghimbálni se semmi.
    99%-ban minden fix, lerombolható tereptárgy NULLA... mondom, mindez max graffal ^^

A történet olyan sokkolóan langyos, hogy 2113 volt már ilyen... hangulat nulla, nincs, nyista, felejtsd el.
    Irak--> 2 ellenfél van, van a piros sapkás, meg a szafari sapkás... npc, állat, élőlény még egy xaros légy sincs. A végén jönnek az Invaders játék monsztái, meg a Resident Evil egy arca oszt ennyit. GAY!

A pályatervezők kezét eltördelném. Az, hogy szétszkriptelt fosadék az egy dolog, attól még lehetne jó, de náluk egy pálya az olyan, hogy akkor van egy nagy terep, ide teszek egy házat, ide egy szobrot, ez lesz a tér, itt bejösz, ott kimész, közbe lesz 3-4 ellen és ennyi. Ja, legyen még egy géppuskafészek, az vót a codba is, kell az baz.
    Házba bemész, legyenek gépek, meg a gépekből jöjjön a gőz... gőz az kell, tudod a hangulat. Közbe legyen fényes a rozsdás /rofl/ padló, mer' az jó.

Még bővebben kifejtve, Little Adam kijött az isiből, sokat játszott a GoW-al és akkor ő most pályatervező akar lenni... el is készítette, első próbálkozását a Hello Kittyben, ahol Kitty szoknyácskája alá rendszeresen bezoomolt az editorban. Ezen felkanosodva, szólt apának, aki betolta egy szerinte menő projectbe... ez volt a Blacksite, amit ezentúl Blackshit Szarea 69-nek fogok hínya, mert szopás és anál is egyszerre.
    Kicsi Adam baszottul illett a csapatba, mert elmebetegek garmadájá hegesztette már akkor a "játékot" /Játékot? Muhahaha!/... pénz nem számít -mondták, licenceltük az U3 mocit, tuti a siker. Az lett, az Üzbég vak gyerekek élvezik... aki látta, az sírva menekül.

Megrendelni? Idd el, add a macskáknak, vegyél rajta perecet, ezért a semmiért, pont annyit kell adni amennyit ér.
  • DarkSector
    Ez sem megoldás.
  • DarkSector
    Mi ez?
    Mert én örülnék, ha a játék menüjében is működne minden opció.
    Ha már egyszer ott van.
    Vagy ez is bug??????
  • Callisto
    nVidia tulajok használjanak nHancer-t. Azzal akárhol be tudják kapcsolni az AA-t.
  • DarkSector
    De.
    Pár embernél előjön ez a probléma.
    A játékból ki kell törölni a Videó fájlokat.
    De viszont ez esetben haveromnál a játék szaggatott mint a halál.
    Persze ez lehet hogy egyszerűen a gép teljesítménye miatt volt csak.
    A menüben nagyon sokat úgysem lehet állítani.
    ÉLSIMÍTÁST például én egyeltalán nem értem, hogy miért nem lehet Off-ról feljebb rakni.
    Még DX10-ben sem lehet!!!!!!!!!
  • pinterto
    Nem tudjátok miért lehet, hogy már a főmenüben kifagy?
  • DarkSector
    Menüben VAN AA!!!!!!!
    Csak off-on van.
  • Prince23
    Vedd le mégegyszer és a regeditből töröld az alkulcsait, és a célkönyvtárból is törölj vmint a diksikból is. Ezt próbáld meg, ha nem jön be akkor nem tom mi van.
  • KranaZoli #436
    Hali!

Gondom van.
    Tegnap végre eljutottam odáig, hogy felinstalláljam a gammát.
    Szépen fel is megy.

Kapásból felraktam az 1.1-es patch-t, mert arról legalább volt infó, hogy mégis miért adták ki, aztán crack.

Indítom, elindul...

Belépek az Option menübe, hogy állítsam a graf-ot, mert vmi brutál nagy felbontással indul, erre nekikezd fagyni a játék, akadozik, a hang csak kerreg, olyan mintha hatásszünet lenne :) vagy swap-olna kúrva sokáig pl., de kétlem, hogy ezt tenné.

Szal felnyomtam az 1.2-es patch és a hozzá tartozó crack-et.

Ugyanaz maradt. Utána gamma uninstall, felrak újra és patch nélkül prószáltam volna crack-elni a letöltött verzióban lévő crack-el, de arra meg azt írta ki, hogy rossz DVD van bent :(

Király.

Legfrissebb ATI driver, DirectX9.0c-t tettem fel még újra, de ua. marad a hiba.
    Hangkártya driver-t újra nem tettem fel, mert ekkorra már begőzölt az agyam és csak felbaszott az ideg.

Vkinek vmi 5lete?!
  • wedge31
    Ez unreál engin asszem abba nincs élsimitás ha csak valamilyen trükkel nem lehet betenni.
  • DarkSector
    Élsimításra valami gyógyszer.
    Nem a driverbeállítások érdekelnek, mielőtt még valaki feleslegessen válaszolna.
  • wedge31
    Ilyen nincs hogy merre döl el a mérleg nyelve van akinek tetszik van akinek nem.
    Ahhoz hogy jól fusson mindenesetre erösen ajánlott egy komoly vas.

Az 1.2 patcht probálta valaki ?
  • ricsa008
    hát nem tom nekem nagyon nem jön be :(
    a kép elmosodik ahogy mozkok Wuá rühellem az ilyent de nagyon (amógy ezzel nem lehet valamit csinálni)
    de mivel 4 napot elba...m rá így már inkább kiírom
  • minimize
    először is: többet, elnézést.
    sokan írtatok, sokfélét, összesítve nem tudom, merre dőlt a mérleg nyelve, ha érted. ha nem...akkor is így értem.
  • grebber
    Picit visszaolvasnál akkor láthatnád nagyon sokan irtunk már róla!
  • Prince23
    Ez engemet is érdekelen... vki írhatna egy első benyomást vagy egy teljes kis minikritikát:D
  • minimize
    most komolyan kérdem, és töbet nem:
    milyen lett a játék? nem rendelem meg addig, pedig U3-as játék, ami eddig hiánytalan nálam (R.Six óta!!).
    demót pedig nem találok róla...
  • KranaZoli #427
    Ezzel a hozzászólással nem értek egyet.
    A crisys motorjában rejlő lehetőségekkel és megjelenítéssel eddig sehol nem találkozhattunk. Én örülök Neki, hogy ilyenek az új gammák. Igen, azt írják a céljuk a mozi élmény elérése lesz az újabb crisys részekkel. Legyen!

Aztán, hogy nem kis országunk a megcélzott terület ahova szánják ezeket a gammákat, sajna ez van. De ettől még legyenek ilyenek az új játékok, legyenek olyanok, hogy atomerőmű kelljen hozzájuk. Valljuk be. Ha nem lennének FPS gammák és pl. Crisys gamma most, hol lennénk HW ügyileg?!

Egyik indukálja a másikat. Az FPS játékok a legnagyobb mozgató rugója az iszonytató HW fejlesztéseknek és ez még jó ideig így is lesz. Hiába sírunk, Nekik nem mi vagyunk a piac. Nyugaton egy top kategóriás gépre nem spórolni kell, hanem ha dolgozol elmész és megveszed.

Ez vallási téma tud lenni, valóban ne OFF-oljunk, de szeressük, hogy az FPS zúdítsa ránk a HW-eket és pár lépéssel lemaradva, de mi is tudjunk fejleszteni.... Gondolom otthon nem sokan üzemeltetnek szerver gépeket, az Office-hoz pedig évek óta nem kellene se Office-t, se gépet cserélni.....

Sorry....!!!!
  • KranaZoli #426
    Én még sehol nem leltem erről infót :(
    Mindenhol csak annyi van, hogy újabb javítás, oszt ennyi...
    :(
  • KranaZoli #425
    Egyébként Én is pöttyet meglepődtem, amikor töltöttem lefele, hogy mi a rák, 2 db DVD?!
    Azt hittem a második csak vmi Bonus DVD :o

Még nem pakoltam fel, csak leszedtem :) aki már tolja, mi a rákért 2db DVD ez a gamma?!

Crisys gamma után meglepődök, ha vmi 2 db DVD-n jön ki.... Sok a videó, vagy miért lehet ez 2 db DVD?!
  • Prince23
    Na ja nekem is csak 70 gb-t... azt még filmek is vannak rajta... meg pár gém. meg install iso-k.
  • ricsa008
    köszi szépen mind2töknek össze hoztam annyi helyet :D kezd kevés lenni ez a 80 gb
  • ricsa008
    tudni már hogy kb mit javít az 1.2 -es tapasz?
  • mac83
    11,1 GB (11 931 164 724 bájt)
  • Prince23
    Annyit tudok, h a telepítője 2 db DL rétegű DVD... szal lehet annyit foglal mint a John Woos játék...
  • ricsa008
    csá
    mennyi hely kell a játéknak?
  • KranaZoli #418
    Oh, sorry!
    IE-vel OK, Mozzila xarakodott :(

Bocsi!!!!
  • KranaZoli #417
    Hali!

Az 1.2-es patch-t Én is láttam, sőt megnéztem a gamecopy-t crack ügyben, találtam is hozzá.
    Legalábbis van a listában, de letölteni egyet sem sikerült, hiába azt írja ki, hogy on-line link-ek.

Vkinek sikerült vhonnan az 1.2-es crack-et találnia?
    Ha igen, hol?
    :)

Köszi!
  • Prince23
    Na milyen a játék?
    egyszer nyítottam neki topikot xD Nagyon érdekelne...!
    hangulat, felépités, gépigény, stb
  • grebber
    Semmi infot nemtaláltam róla!
  • hitch
    miket javit?
  • grebber
    1.2-es PATCH!
  • strebacom
    Az utolsó pályán nekem olyan furcsa sötét a kép, miért???
  • DarkSector
    Valakinek működik az élsimítás a menüben????
  • DarkSector
    Milyen demo-t?
  • zozox333
    Szasztok! Légyszi, ha valaki elárulná, honnan tom letölteni a demót!
    Tul fáradt vok, h visszaolvassak, örülök, hogy még látok valamit.
    Előre is köszi!
  • pheaton
    Attól mert a gép jo a game mitől lenne azz? Nem mondom , nem rossz a vasad, de nekem sem kell szenvednem vele, mégsem tetszk a game. Szvsz ez nem gépfüggő.
  • DarkSector
    Az sem simít.
  • grebber
    Ne általánosíts nekem pl nem kellett ilyesmiket csinálnom!A nehézség meg nem a játék hibája ne legyen már minden könnyü!
  • Doc Hooliday
    maga a játék az még télleg jó is lenne, de például ilyenek hogy ki kell kapcsolni egy magot a procimon hogy ne legyen gyorsított felvétel az egész jéték!...na meg szerintem kicsit nehéz a játékmenetben 1-2-akció