Blacksite: Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a elgjobbak, de nem hiszem hogy ez a baja.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
és van egy sokkal nagyobb gondom: amikor belépek a játékbe egyszerûen olyan mintha belenne nyomva az s. foylamatosan hátrafele megy, ez még semmi, de az egeret is balra-felfele húzza...
És hiába húztam ki mind2 periféria kábelét, mindig eztcsinálja... És nem csak az alapgame, hanem 1.1-es patchel is!!!!!
WTF? csak nekem van ez így? micsináljak vele???
nem állítottam át semmi különöset controlsba csak 1-2 billt pl gránátot g-re...
bekakálok. Gears of War meg mindig kilépked exe hibákkal fél perc game után.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
pár apróbb hibát, bugot.
Engem is zavar, fõleg amikor belépek, és elfelejtem átállítani. Mert játék közben nem lehet az Optoins-t elõhívni 😞
De ugy látszik ez a 1280*720 ban indulás mindig, csak engem zavar...
<#zavart2>#zavart2>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Sokkal többet vártam tõle, de a hangulata miatt lekötött, jót játszottam vele, és ez a lényeg.
Uninstall-install sem oldott meg semmit.
De végül itt volt egy link a DirectX novemberi TELJES installhoz, na az megoldotta.
Viszont a problémám hogy ez a szar álandóan 1280*720-ban akar indulni.
Ezt az LCD TV-m nem tudja, csak a kis monitor. Oké sima monitoron elinditom átváltok 1024x768-ra, de hiába álitom be, nem menti el vagy mi, megint mikor inditom a játékot 1280*720-ban indul. Ha átváltom 1024-re, és átváltok az LCD TV-re, akkor ott a kép, de 1360*768-at nem tudok beállitani, mivel a kismonitoron inditottam.
SZÓVAL...tudja valaki hogy a RÁKBA lehet ezt a fost rábirni, hogy elmentse a felbontás beállitást, hogy ne a szaros 1280*720ban induljon??????? <#violent>#violent>
Én is végeztem vele.
Na akkor ezt most uninstallálós, isot letörlõs, (biztonsági másolat ofc <#nyes>#nyes>) és soha többé elõ nem szedõs <#idiota>#idiota>
Nálam megállt az 1ik párkányon, és nem mozdul onnan.
Ha alámész, simán tudod lõni, mégcsak nem is "válaszol" rá xD
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és abba a gecibe hány golyó kell vazz? 😄 Már minimum beleegngedtem 4000 skullót, de baxik megdögleni 😄 van valami titka a dolognak?
Már a gépet tönkre vágtam, most vagyok vele "1 légtérbe" 😊
Next PC upgrade: 2022
Elsõ fele latymatag, a második fele egész jora sikeredett,a legvége nem nagy durr!
Csak sajna elég rövidre sikerült kb 5-6óra játékidõ!!!!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Egy kép.
Az akciófilmek elengedhetetlen szereplõi:
A fekete, a szûklátókörû parancsnok és a tetovált nagyonizmos...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Most a játékan ott tartok, ahol helikopterrõl kilõttem azt a hídon terpeszkedõ bazi nagy lényt, ami a videókban is benne volt. Jó játék ez, változatos, hangulatos. Igaz, nem a legszebb, meg gépigényes és bugos is 😊
Nem tudom feljebb bekapcsolni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Vagy DX10-bõl még csak alap van?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://usite.hu/prg/DirectX_9.0c_teljes
1.
Hogy lehet DX9-et és Vagy DX10-et vista-ra frissíteni???
És a játékban miért nem tudom használni az élsimítást, ha egyszer DX10-em van Vistan és DX10-es VGA-m is.?????????????????
High-End konfig reklámok! Újítás, ötlet semmi. A másik véglet pedig ez ahol már tényleg csak mintha valami lesajnált hülyegyerek lenne a PC. Nesze Pistike lõjé' alienre oszt' kussojjá'... Szóval lehet, hogy lassan tényleg reszeltek a minõségi PC játékoknak.
A jövõ sajna úgy néz ki arról fog szólni, hogy a "nagyobb" játékok csak okot szolgáltatnak majd a legújabb "hardver" megvételére, hogy aztán büszkén mondhassa a júzer:
- Wazze!!! Nekem a Crysis3 low beállítások mellett majdnem elérte a 12 frame/sec -et!
Erre hallgatóság istenként tiszteli majd a fenti hozzászólót. Addig ugyanis 6 volt a rekord... 😄
Aki azt hiszi túlzok az olvassgassa az ismertebb játékok topikjait
Bocs, sok volt az OFF...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De ha 1x ennyire nem érdekli õket a pc-s ipar, minek adják ki? Ennek így semmi értleme, csak lejáratják magukat...
Ennél szemetebb ócskább munkát még nem láttam.
A legszörnyûbb az egészbe hogy maga a játék annyira nem lenne rossz, de így NC...
Rodman6 -nak amúgy igaza van részletes grafikai beállítások sehol! 2007 -ben... Nem az van, hogy ahány játékos annyi féle PC ezért nem ártana ha mindenki be tudná lõni magának az optimális részletességet?
Hogy mihez képest ronda amúgy ez a játék?
- CoD4
- Crysis
- NfS Pro Street
- Gears of War
A vicc az, hogy ez még a Soldier of Fortune Payback nál is randább pedig az nem egy iszonyat hatalmas játéknak készült. Na és persze a fent felsorolt játékok mind sokkal jobban mennek nálam miközben sokkal (!) szebbek mint ez.
ps: Jó hogy mondod. Arra mindenki figyeljen hogy a Dynamix shadowst ne lõjje ki, mert vele 1ütt eltûnik az összes effekt. Bump mapping, dof, stb.
Ha jol láttam ugyanugy akadozik mást nem észletem!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez nem a memóriamennyiség kérdése sajna, hanem a trehány munkáé.
Télleg nálatok is akadozik vagy csak nálam?