Blacksite: Area 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Élsimításra valami gyógyszer.
Nem a driverbeállítások érdekelnek, mielõtt még valaki feleslegessen válaszolna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ilyen nincs hogy merre döl el a mérleg nyelve van akinek tetszik van akinek nem.
Ahhoz hogy jól fusson mindenesetre erösen ajánlott egy komoly vas.

Az 1.2 patcht probálta valaki ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hát nem tom nekem nagyon nem jön be 😞
a kép elmosodik ahogy mozkok Wuá rühellem az ilyent de nagyon (amógy ezzel nem lehet valamit csinálni)
de mivel 4 napot elba...m rá így már inkább kiírom
minimize
elõször is: többet, elnézést.
sokan írtatok, sokfélét, összesítve nem tudom, merre dõlt a mérleg nyelve, ha érted. ha nem...akkor is így értem.<#smile>

No one can stop Death!

grebber
Picit visszaolvasnál akkor láthatnád nagyon sokan irtunk már róla!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ez engemet is érdekelen... vki írhatna egy elsõ benyomást vagy egy teljes kis minikritikát😄

minimize
most komolyan kérdem, és töbet nem:
milyen lett a játék? nem rendelem meg addig, pedig U3-as játék, ami eddig hiánytalan nálam (R.Six óta!!).
demót pedig nem találok róla...<#shakehead>

No one can stop Death!

KranaZoli
Ezzel a hozzászólással nem értek egyet.
A crisys motorjában rejlõ lehetõségekkel és megjelenítéssel eddig sehol nem találkozhattunk. Én örülök Neki, hogy ilyenek az új gammák. Igen, azt írják a céljuk a mozi élmény elérése lesz az újabb crisys részekkel. Legyen!

Aztán, hogy nem kis országunk a megcélzott terület ahova szánják ezeket a gammákat, sajna ez van. De ettõl még legyenek ilyenek az új játékok, legyenek olyanok, hogy atomerõmû kelljen hozzájuk. Valljuk be. Ha nem lennének FPS gammák és pl. Crisys gamma most, hol lennénk HW ügyileg?!

Egyik indukálja a másikat. Az FPS játékok a legnagyobb mozgató rugója az iszonytató HW fejlesztéseknek és ez még jó ideig így is lesz. Hiába sírunk, Nekik nem mi vagyunk a piac. Nyugaton egy top kategóriás gépre nem spórolni kell, hanem ha dolgozol elmész és megveszed.

Ez vallási téma tud lenni, valóban ne OFF-oljunk, de szeressük, hogy az FPS zúdítsa ránk a HW-eket és pár lépéssel lemaradva, de mi is tudjunk fejleszteni.... Gondolom otthon nem sokan üzemeltetnek szerver gépeket, az Office-hoz pedig évek óta nem kellene se Office-t, se gépet cserélni.....

Sorry....!!!!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Én még sehol nem leltem errõl infót 😞
Mindenhol csak annyi van, hogy újabb javítás, oszt ennyi...
😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Egyébként Én is pöttyet meglepõdtem, amikor töltöttem lefele, hogy mi a rák, 2 db DVD?!
Azt hittem a második csak vmi Bonus DVD :o

Még nem pakoltam fel, csak leszedtem 😊 aki már tolja, mi a rákért 2db DVD ez a gamma?!

Crisys gamma után meglepõdök, ha vmi 2 db DVD-n jön ki.... Sok a videó, vagy miért lehet ez 2 db DVD?!

Prince23
Na ja nekem is csak 70 gb-t... azt még filmek is vannak rajta... meg pár gém. meg install iso-k.

köszi szépen mind2töknek össze hoztam annyi helyet 😄 kezd kevés lenni ez a 80 gb
tudni már hogy kb mit javít az 1.2 -es tapasz?
11,1 GB (11 931 164 724 bájt)

Prince23
Annyit tudok, h a telepítõje 2 db DL rétegû DVD... szal lehet annyit foglal mint a John Woos játék...

csá
mennyi hely kell a játéknak?
KranaZoli
Oh, sorry!
IE-vel OK, Mozzila xarakodott 😞

Bocsi!!!!

KranaZoli
Hali!

Az 1.2-es patch-t Én is láttam, sõt megnéztem a gamecopy-t crack ügyben, találtam is hozzá.
Legalábbis van a listában, de letölteni egyet sem sikerült, hiába azt írja ki, hogy on-line link-ek.

Vkinek sikerült vhonnan az 1.2-es crack-et találnia?
Ha igen, hol?
😊

Köszi!

Prince23
Na milyen a játék?
egyszer nyítottam neki topikot xD Nagyon érdekelne...!
hangulat, felépités, gépigény, stb

grebber
Semmi infot nemtaláltam róla!

miket javit?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

grebber

Az utolsó pályán nekem olyan furcsa sötét a kép, miért???

DarkSector
Valakinek mûködik az élsimítás a menüben????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Milyen demo-t?

Szasztok! Légyszi, ha valaki elárulná, honnan tom letölteni a demót!
Tul fáradt vok, h visszaolvassak, örülök, hogy még látok valamit.
Elõre is köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Attól mert a gép jo a game mitõl lenne azz? Nem mondom , nem rossz a vasad, de nekem sem kell szenvednem vele, mégsem tetszk a game. Szvsz ez nem gépfüggõ.

kölcsönkért időből élek....

DarkSector
Az sem simít.

grebber
Ne általánosíts nekem pl nem kellett ilyesmiket csinálnom!A nehézség meg nem a játék hibája ne legyen már minden könnyü!

Doc Hooliday
maga a játék az még télleg jó is lenne, de például ilyenek hogy ki kell kapcsolni egy magot a procimon hogy ne legyen gyorsított felvétel az egész jéték!...na meg szerintem kicsit nehéz a játékmenetben 1-2-akció

grebber
Beowulf szerintem nagyon jó lett!

Doc Hooliday
nemsikerült amúgy nekem sem<#pardon1>...szar konzolos árirat az egész játék! Nemtom mér kell így elcseszni a jó nevû játékokat? Soldier of Fortune Payback, akkor Beowulf the Game-is egy rakás szar lett<#confused>

BlackSite Area 51\A52Game\Config\PCSeekFree\Cooked\Coalesced itt van egy config file , átállítottam itt a felbontást és azóta nem indul a game...lehet több dolgot is átkéne itt írni és akkor jó lenne , meg az élsimítást is itt lehetne beállítani .

Doc Hooliday
igen! Rakd fel a peccset, utána nekem sem fagyott! (ha varezessel nyomod akkor itt van egy link az 1.1-es peccshez:

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_blacksite_area_51.shtml#BlackSite:%20Area%2051%20v1.1%20%20No-DVD/Fixed%20EXE

Doc Hooliday
hogy érted hogy egy idõ után sikerült a grafikát helyrepofozni?...mit csináltál vele? Az a baj hogy hiába állítom be az Nvidia vezérkõpultnál az élsimítást, ez a mocsok játék visszaállítja! Tiszta gááázzz! Így meg olyan ronda 1280×1024-ben (ennyit bír a monitorom) hogy zavarja a szememet! Esetleg valaki tudott buherálni valamelyik "ini-fáljban hogy ott esetleg be lehetne kapcsolni az AA-t? Ha valkinek sikerült valamilyen formában javítani a látványon, az irja már le legyen szives hogy mit is kéne csinálni! köszi!!!

Blinkye
Szasztok. Nekem is fagy 😞 Mikor át akarom állitani a felbontást 1280*720 ról. Ha a patchet leszedem az javit rajta? Crysis megy meg nfs pro str. Gondolom ennek is mennie kéne. 3200+,geforce 7900GT 256,2G ram.Bár a winfosom 2,5 éve van fent 😄

3Ds MAX :)

Nekem kezd megtetszeni. A grafikát egy idõ után sikerült helyrepofozni. Az élsimítást lehet a videókártya driverben állítani az NVIDIA control panelen, az Ati-nak is van valami hasonló.
Doc Hooliday
HOGY KELL ÉLSIMÍTÁST ÁLLÍTANI??????...BALTÁVAL VAN KIFARAGVA A TEXTÚRA<#falbav><#gun><#levele>

Sonajk @:o)
Ezen töröm a fejem én is.
Azt hittem a videó alapján, amit a youtube-on láttam a játékról, hogy valami frenetikus élménnyel szolgál majd. Ellenben most, hogy feltelepítettem és megért vagy 15 percet a gépen, csak azt tudom mondani "áááááááááá, dehogy!" Részemrõl nagy csalódás, de döntse el mindenki maga. Kár érte, mert ígéretesnek tûnt.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Raylee
A Gépem:
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
Alaplap neve DFI nF4 Series
Rendszermemória 1280 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 7900 GS (256 M😎

akinek ilyen vagy ennél jobb a gépe annak ez a játék SUPER,jó és nem könnyû,persze ha nem a könnyû verzióval nyomod---- JÓ EZ A GAME-EGY JÓ GÉPEN<#eljen><#taps><#taps><#taps>

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

szerintem UNINSTALL és ki sem írom , nem ér annyit ez a szar!!!!!!!!!!!!

élsimitás???
a felbontás beállitást se jegyzi meg a játék...a sok bug-ról nem is beszélve.
Mondjuk már a végén tartok a játéknak...de ahogy ezt beharangozták...hát...egy kalap sz*r lett...<#shakehead>
DarkSector
Van akinek sikerült már bekapcsolni az élsimítást?

Eagle16
Nemtom, nekem ott nem fagyott.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Törölt felhasználó
Ott járok ahol kötéllen csúszok egyre lefelé, de megfagy és kilép. Mi a pöcsért?
Na nekem azért az új ATI driver sokat segitett, amit crysis hotfix néven emlegetnek....<#eljen><#vigyor2>

húzd ki a gamepadot , joyt , vagy kormányt azok zavarnak be . nálam is ez volt , meg sokunknál .

Danus16
thx 😄
sztem is egy igen emgbízható és szép egér+gyors és kézreillik 😄
csak az oldalán a 2 metálos szürke csík kezd lekopni ://

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Törölt felhasználó
Abba a nagy épületbe, amibõl a zöld cucc jön ki, hogyan tudok bejutni?
Gondolom ez a vége, igaz?
A4Tech X750-F----<#eljen><#eljen><#eljen>