Blacksite: Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a driverbeállítások érdekelnek, mielõtt még valaki feleslegessen válaszolna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ahhoz hogy jól fusson mindenesetre erösen ajánlott egy komoly vas.
Az 1.2 patcht probálta valaki ?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a kép elmosodik ahogy mozkok Wuá rühellem az ilyent de nagyon (amógy ezzel nem lehet valamit csinálni)
de mivel 4 napot elba...m rá így már inkább kiírom
sokan írtatok, sokfélét, összesítve nem tudom, merre dõlt a mérleg nyelve, ha érted. ha nem...akkor is így értem.<#smile>#smile>
No one can stop Death!
milyen lett a játék? nem rendelem meg addig, pedig U3-as játék, ami eddig hiánytalan nálam (R.Six óta!!).
demót pedig nem találok róla...<#shakehead>#shakehead>
No one can stop Death!
A crisys motorjában rejlõ lehetõségekkel és megjelenítéssel eddig sehol nem találkozhattunk. Én örülök Neki, hogy ilyenek az új gammák. Igen, azt írják a céljuk a mozi élmény elérése lesz az újabb crisys részekkel. Legyen!
Aztán, hogy nem kis országunk a megcélzott terület ahova szánják ezeket a gammákat, sajna ez van. De ettõl még legyenek ilyenek az új játékok, legyenek olyanok, hogy atomerõmû kelljen hozzájuk. Valljuk be. Ha nem lennének FPS gammák és pl. Crisys gamma most, hol lennénk HW ügyileg?!
Egyik indukálja a másikat. Az FPS játékok a legnagyobb mozgató rugója az iszonytató HW fejlesztéseknek és ez még jó ideig így is lesz. Hiába sírunk, Nekik nem mi vagyunk a piac. Nyugaton egy top kategóriás gépre nem spórolni kell, hanem ha dolgozol elmész és megveszed.
Ez vallási téma tud lenni, valóban ne OFF-oljunk, de szeressük, hogy az FPS zúdítsa ránk a HW-eket és pár lépéssel lemaradva, de mi is tudjunk fejleszteni.... Gondolom otthon nem sokan üzemeltetnek szerver gépeket, az Office-hoz pedig évek óta nem kellene se Office-t, se gépet cserélni.....
Sorry....!!!!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mindenhol csak annyi van, hogy újabb javítás, oszt ennyi...
😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Azt hittem a második csak vmi Bonus DVD :o
Még nem pakoltam fel, csak leszedtem 😊 aki már tolja, mi a rákért 2db DVD ez a gamma?!
Crisys gamma után meglepõdök, ha vmi 2 db DVD-n jön ki.... Sok a videó, vagy miért lehet ez 2 db DVD?!
mennyi hely kell a játéknak?
IE-vel OK, Mozzila xarakodott 😞
Bocsi!!!!
Az 1.2-es patch-t Én is láttam, sõt megnéztem a gamecopy-t crack ügyben, találtam is hozzá.
Legalábbis van a listában, de letölteni egyet sem sikerült, hiába azt írja ki, hogy on-line link-ek.
Vkinek sikerült vhonnan az 1.2-es crack-et találnia?
Ha igen, hol?
😊
Köszi!
egyszer nyítottam neki topikot xD Nagyon érdekelne...!
hangulat, felépités, gépigény, stb
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tul fáradt vok, h visszaolvassak, örülök, hogy még látok valamit.
Elõre is köszi!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
kölcsönkért időből élek....
Next PC upgrade: 2022
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_blacksite_area_51.shtml#BlackSite:%20Area%2051%20v1.1%20
3Ds MAX :)
Azt hittem a videó alapján, amit a youtube-on láttam a játékról, hogy valami frenetikus élménnyel szolgál majd. Ellenben most, hogy feltelepítettem és megért vagy 15 percet a gépen, csak azt tudom mondani "áááááááááá, dehogy!" Részemrõl nagy csalódás, de döntse el mindenki maga. Kár érte, mert ígéretesnek tûnt.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
Alaplap neve DFI nF4 Series
Rendszermemória 1280 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 7900 GS (256 M😎
akinek ilyen vagy ennél jobb a gépe annak ez a játék SUPER,jó és nem könnyû,persze ha nem a könnyû verzióval nyomod---- JÓ EZ A GAME-EGY JÓ GÉPEN<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
a felbontás beállitást se jegyzi meg a játék...a sok bug-ról nem is beszélve.
Mondjuk már a végén tartok a játéknak...de ahogy ezt beharangozták...hát...egy kalap sz*r lett...<#shakehead>#shakehead>
sztem is egy igen emgbízható és szép egér+gyors és kézreillik 😄
csak az oldalán a 2 metálos szürke csík kezd lekopni ://
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Gondolom ez a vége, igaz?