684
-
#484 Hali all!
Mi a megoldás akkor, arra hogy ne akadjon meg a game a menűben??
Me próbáltam már egy két varriációt de nem igazán jött be. -
#483 Timeshift-ben inkább elnagyoltnak láttam a dolgokat, de nem naon összecsapott azért.
Inkább olyan feelingje van, mint a Doom-nak, hogy szép textúrák, de elnagyolt karakterek, meg tárgyak.
De faxa nagy helyszínek vannak a végefelé. -
#482 Kis.
Olvasd már el amire válaszolsz, mert nem érted úgylátszik. -
#481 Azt nem tudom hogy kell vagy nem én ugyanugy csináltam mint a Strangeholdnál. -
#480 És olyan xar a telepítő mint a Strangleholdnál? Ott egyszerre 2 drivra kellett mountolni, itt is ez lesz, ill. muszáj?
Remélem, h az asztal látszani fog, mig telepítem.... így értem, szal netezni is tudok, így is értem....? -
#479 Kell mindkettö dvd a játékhoz. -
#478 Ez télleg 2 Dl dvd-s a telepítője? Mondjuk a 2. dvd nem bonus vagy vmi?
Hamarosan meglesz amúgy. -
#477 ja és ajánlom figyelmedbe a #475 ös kommentet :) -
#476 elkezdél fikázni 1 játékot, mert képtelen vagy vele játszani tehát= vagy. ez miatt idegesedtem. elmondtam ezzel kapcsolatban a véleményem. senki nem kérdőjelezte meg,h ki kezdte a személyeskedést. én igen. és? ja és: "aztán te !!idótáztál!! le először". ezt a szót nem használtam a kommentben. biztos tovább vitted a beszélgetést magadban. =csak neked :) -
#475 Így kezdted:
- "Eltúlzod a dolgokat öreg."
Így folytattad: - "Nekem nem kell szövegelned."
- "Először is fogd vissza magad egy kicsit."
Ilyenkor ne csodálkozz, ha visszadobják a labdát.
A GoW valóban nem fps, de szerinted mekkora fáradtság megcsinálni úgy egy játékot U3 motorral, hogy lásd kívülről a karaktered? Semekkora.
Miért? Mert mert ha van multi opció, akkor amúgy is meg kell rajzolni, animálni a karaktert. Itt amúgy is az U3 motoros játékokról volt szó, nem kell elmenni más irányba ;-)
"a sok csillivilli effecttől semmit nem lehet látni, meg a célzás is trágya"
1. Akkor azt már tudjuk, hogy az egered koszos, vagy gagyi. Semmi gondom nem volt a G5 laser egeremmel... vagy azért volt gáz nálad az FPS, mert alacsony a framerate.
2. A csillivilli effektek sokkal jobban jelen vannak, pl. a GoW-ban... az esős pályan a fa olyan mintha higyan folyna végig rajta, sötétben ezüstösen világít... rengeteg blurt használnak, no meg HDR-t, de ettől függetlenül kiváló játék.
Ezzel szemben a Bioshock világa sokkal szürreálisabb, sokkal komorabb, lepusztultabb.
De itt már lassan ízlésről vitatkozunk arról, meg elég értelmetlen.
Leírtam az ironikus véleményem a BSA51-ről, ez a játék topicka, megtehetem, ahogy te is megteheted, hogy kikiáltod top10-be valónak, legfeljebb sokan fogjuk viccesnek találni, főleg elnézve a szaksajtó és a játékosok véleményét.
"Nézd meg a Timeshift-et, hogy az milyen lett. Ha meg már nézted, akkor nem kell ecsetelnem hogy az a jó játék."
Természetesen már végig is vittem. Volt benne szép számmal kiváló pálya, de a vége kissé összecsapott, és kihagytak egy nagy ziccert. Ott állsz egy időugró ruhában, meg ott van Krone szintén egy időugró ruhában és mit kapsz? Befejezést. Egyértelmű, hogy időugrálós, kergetős harc kívánkozott volna oda.
GoW jobb, de ebben szerintem egyetértünk.
-
peter01 #474 ŐŐŐŐŐ akkor most mi is 10Gb ebbe a játékba? Azt gondoltam legalább hosszú vagy valami de 5.5-6h volt mire végigvitem ezt most nem értem -
#473 Amúgy nekem az area51-ben 1 nagy hiba van, ami nagyon szenbetűnő, és idegesítő, az az élsimítás hiánya.
Vagyis igazából nem hiányzik, csak nem lehet bekapcsolni. -
#472 Bioshock-kal kapcsolatban, meg nem azt mondtam, hogy nem lehet kinyírni az ellenfeleket, vagy én nem tudom kinyírni őket.
Hanem, hogy ku..ra bezavar a sok füst meg villámlás, azt azt sem lehet tudni sokszor, hogy van-e előtted valaki vagy éppen nincs.
Erre céloztam. -
#471 Te kezdtél személyeskedni .
Olvassá vissza egy kicsit.
Hogy ki baszta fel kinek az idegeit.
Én először csakis a játékkal kapcsolatban írtam, aztán te idótáztál le először.
Úgyhogy nem kell itt a duma. -
#470 jó ok igazad van. csak felb@szott a gyerek . -
#469 Sztem nem kéne vitatkozni egymás szellemi tehetségein.
Inkább vitakozzatok a játékokon... azon érdemes, d eegymást lelámázni, hát ez tök fölösleges.
Mindenkinek szubjektív a véleménye, akinek nem tetszik valami kérdezzen utána, h MÉÉÉÉRRR? xD -
#468 azért ,mert béna vagy attól még nem szar a bioshock.sőt... amúgy ha annyira trágya szerinted, akkor miért játszol vele? lol. te 1 vagy. -
#467 Éppen a benzinkút felé tartok, ahol a lépegetős szörnyikék vannak.
Bár én azt a hidas részt várom, ahol egy nagy csápost kell levadászni helikopterről. -
#466 Először is fogd vissza magad egy kicsit.
Másodszorra nem istenítem magamat, csak nem kérek az oktatásodból...ennyi.
Harmadszora a GoW szerintem a legjobb játék, de nem FPS!!!!!!!!!!!!!!
Negyedszerre meg ha nem tetszik, akkor én nem akarlak rábeszélni, csak te ne beszélj le senkit a játékról csakazért, mert neked nem tetszik.
Bioshockról csak annyit, hogy ha harc van, akkor a sok csillivilli effecttől semmit nem lehet látni, meg a célzás is trágya...plussz a karakterek is igénytelenek.
Nem azt mondom, hogy nem játszok vele soha, de azé nem kell annyira felvágni a Bioshock-al.
Nézd meg a Timeshift-et, hogy az milyen lett. Ha meg már nézted, akkor nem kell ecsetelnem hogy az a jó játék.
Vannak jócskán effectek a játékban, mégsem zavaró harc közben, és irányítás is frankó.
Area 51-ben is vannak hibák, mégis király.
Persze nekem az első Area51 miatt teszik a téma.
Tudom nem függ össze a 2 de jó ez a földönkívülis téma, amiből nem sok van. -
#465 "Nekem az összes új gém megvan"
Fúúúváóóó... lehetek a barátod wrzhuszár bácsi?
"és a GoW a kedvencem."
Akkor csak simán vak vagy... a GoW mérföldekkel a BSA51 előtt van és U3 motoros.
"Szépnek szép, de játszhatatlan."
Teljesen jól játszható... fogalomzavarban vagyol-e?
Játszhatatlan egy játék akkor, ha:
a, Irányítással gondok vannak.
b, Bugos -mint ez 1.2 nélkül.
c, Kevés hozzá az alátolt hardver, low FPS.
Bioshockra egyik sem igaz... ja, hogy nem tudtad elindítani, vagy kilép? Eredetim nem csinálja, így nem "játszhatatlan".
A neked nem jön be, arra van más kifejezés :-D -
#464 Sztem nem mondd rá, h szar a BS. Azért nem annyira gáz az a játék. Hangulatos is egyben (top 10 hangulati pc). De nálam sem az év fpse.
Hol tartasz amúgy? area 51)
-
#463 Nekem nem kell szövegelned.
Nekem az összes új gém megvan, és a GoW a kedvencem.
A Bioshock meg benyalhat, mert egy szar az egész.
Szépnek szép, de játszhatatlan.
Area 51 meg lehet hogy több hibát tartalmaz biohoz képest, de legalább leköt nem úgy mint a bioshock. -
#462 Top10? -
#461 Másfél órát játszottam vele tegnap úgy írtam a hszt ^^
"A többi Unreal 3-as se jobb."
Gears of War, Bioshock mond neked valamit? Ahogy elnézem azokat még nem láttad. GoW nevetve 90% és nem csak nálam, hanem a játékosok nagyon nagy százalékánál, a Bioshock meg nemes egyszerűséggel több helyen esélyes az év játéka címre erre azt mondod, hogy a többi U3-as... hát egy lapon sem lehet emlegetni ezt, azokkal. A konzolos verzió, meg rekordot döntött, soha konzolra még ilyen bugos kacat nem jött ki. -
#460 Az Unreal3 motorral kapcsolatban volt már cikk, arról hogy a megrendelő nem volt elégedett mert az új motor tele van bugokkal.
Ezért minden fejlesztő az alapokat átdolgozza egy kicsit és javítgatja, és ezért van annyiféle U3-as játék.
PL a Bioshock meg mondjuk a Gears of War mekkora eltérést mutat, ahhoz képest, hogy egy motor hajtja mindkettőt. -
#459 Végre feltetem az 1.2-es patchet és tényleg majdnem bugmentes lett a cucc.
A többi UT3-as is tele volt bugokal /vegas, airborne /
Ez a új unreál motor meg nekem alapból nem szimpi mi az hogy dx9 alatt nincs élsimitás ? ez kitolás azokal akik alacsonyabb felbontáson tolják, engem mondjuk nem érint.
Maga a játék meg nekem a Bioshock után a második legjobb fps idén de én itt másokkal ellentétben nem mondom hogy megkell venni vagy nem kell megvenni ezt mindenki döntse el maga.
Minden olyan játék amihez nincs demo / néha még azok is / egy nagy lutri hogy fog e tetszeni vagy sem.
Az agyon dicsért és magazinok által magasan pontozott crysis-ért én például egy fillért se adnék ,egyszer végigtoltam de gyakorlatilag a szép fán,fün meg vizen kivül semmi sem meradt meg bennen belöle annyira nulla volt szerintem a játék.
Az itteni hozászulásokat a helyén kell kezelni van amelyikröl süt szubjektiv pár perc alatt levont negativ hozáálás és van amalyik megprobál objektiv maradni ,de még az is csak egy ember véleménye tehát lehet hogy neked teljesen más lesz.
-
#458 Nem tucatjáték.
Ez Blacksite Area 51.
Nem középkategória, hanem top10.
Sok játék van, ami fele ilyen jól sem néz ki.
És ezért mondom, hogy ne 3perc játék után ítéljétek meg.
pár óra játék után meglátod, hogy abba sem tudod majd hagyni. -
#457 Hm, sztem tucatjátéknak tűnik, de abból is a jobbik.
Megnéztem a youtuben bemutatót ennek hatására, és azt kell h mondjam, h ütös játék, főleg a becsapódás az első pályán nagyon odavágott.és van fizika is. A graf jó -
#456 Vannak hibák, de csak annyi mint más játéknál. -
#455 Eltúlzod a dolgokat öreg.
A többi Unreal 3-as se jobb.
Nem 2-3 perc után kell megítélni a játékot.
Játsz vele többet, és meglátod hogy nagyon is cool.
Aműgy meg siránkozni lehet, de másnak ne mond, hogy nem érdemes játszani vele, mindenki döntse el maga.
Ezt láttad már például?????
Egy röpke videó -
#454 abból vehettél volna pár zsemlét meg párizsit, ezt elcseszted -
#453 Amúgy muszáj rá tenni az 1.2 sebtapaszt? (gondolom 1.0 to 1.2 a pecs)
az alapgém ennyire bugos lenne? -
gettobuxa #452 :DDD
pásszekk, én meg kiírtam 3 dvd-re látatlanul... nem mondod h feleslegesen dobtam ki 146Ft-ot az ablakon :D -
#451 nah ez mekkora szar már, rámék ikon látom h a felbontás változik, és nem történik semmi. -
#450 de azért kiváncsi lennék rá ha már leszedtem 10gb -
#449 4.09 DT van ezeket mind megcsináltam de nem indul, de igy ahogy visszaolvastam lehet jobban is jártam. -
#448 Kicsomagolod a két isot, mountolod 4.10 daemonba, feltelepíted, felteszed az 1.2-es patch fájlt, és 1.2 crackel elindítod és lefárasztod magad agyilag :-/ -
#447 crackeltem rámegyek ikonra látom h tölt meg minden fekete képernyő azt hiszem h végre elindul és?? erre kilép az asztalra... mi lleet a baj?? -
#446 "Kommandós hangulat legalább van e játékban?"
Nincs. Van melletted 2 tag, ez a squad. Annyit tudnak, hogy beküldöd őket a use gombbal a sűrűbe és leírtják az ellen nagy részét normalon, anélkül, hogy meg kellene mozdulnod. Meg néha siránkoznak, hogy ez most nem ok, hő most király vagy. Gáz.
PC-s FPS-ek 99%-át végigtoltam, és azokhoz képest mondom, hogy ez a játék gáz... talán nem lenne az, ha nem lenne ennyira béna a pályatervezés, ha lenne hangulat, ha a karakterek, karakterek lennének és nem töltelék egy "g" kategóriás sci-fi játékban.
1.2 patchel, nem sok bug van már, de nem ez sem segít a játékon... és mondom, nem szép. A grafika egyszerű! Ami kellemetlen mert U3 motor van alatta... végig érződik, hogy kicsit Gears of Warosra akarták venni a figurát, de a GoW-nak van hangulata! Sokkal jobban megéri azt megvenni, ezért tényleg ne adj pénzt, de még egy üres DVD-t se. Nem szoktam soha ilyet mondani, de feltétlenül töltsd le és nézd meg előtte, mert csalódás lesz, nem is kicsi.
Most nézem Gamespot 65%, IGN 6.4/10. Ez azért elég sokat elarául... FPS már rég kapott ilyen szar pontokat. Nálam simán 5/10, az is azért mert... öööö, mert öööö... mert elfut a notimon is lazán :-D -
#445 Télleg ekkora gáz? Én mindenképp megakarom szerezni bátmi áron.
Kommandós hangulat legalább van e játékban?