684
  • Shep
    A 3. fejezetnél tartok és nekem nagyon bejön a game, az éjszakai városnak pl nagyon nagy hangulata van, tényleg olyan mintha ott lennék, az akciók pörgősek, egyedül a kihajolást hiányolom. A történet olyan amilyen, apró poénok, szóval nekem tetszik, de ez a berángatás nagyon gáz.
  • wedge31
    Huzd ki a gamepadot.
  • np
    Nekem is ugyan ez a hiba van, csak néz felfelé és pörög körbe, én sem tudtam vele csinálni semmit kipróbáltam az összes crackel felraktam a javításokat is, de nekem se lett jó. Ha valakinél volt ilyen hiba, és tudott vele csinálni valamit leírhatná.
  • catacom
    Hát nem tudom ki hogy van vele, de én valahogy többet vártam ettől a játéktól:-( Egyedül a lövedékek fizikai hatása tetszett a tárgyakra vonatkozóan. A vége meg egyenesen egy nagy semmi:-( Na de hát ahogy Dante is mondta: Ízlések és pofonok... Nálam ez most pofon volt.
  • Prince23
    Hát arra lehet más titulust adni, ha a Witcher is benne van a cod4-el, és nem tudsz dönteni... akkkor csak mond, h az év rpg játéka a Witcher, és kész. Már nyugodt is lehetsz
  • Dante73
    Izlések, és pofonok...
    Nálam akkor jó egy játék, ha a teljesítménye egyenletes. Mit is értek ezalatt? Minden játékba kell történet. Nem gond, ha elcsépelt, akkor, ha azért kicsit kidolgozzák. Bioshockban van történet, nem elcsépelt, és kidolgozott. Cod4-é max vezérszálnak nevezhető... Játékmenet messze nem annyira kötött a Bio-ban, mint a Cod4 ben, pedig a Bio játszódik zárt helyen... A többi dologban mindkét játék hozza a maximumot, úgy mint JÁTÉKÉLMÉNY, grafika, hangok, stb... Nálam, 3db 5-ös, egy 2-es, és egy 3-as, messze van a három 5-ös, két 4-es átlagától.
    A Blacksite mindenból 3.as, ezért egyenletes a teljesítménye legalább.
    Persze, megértem azt is, akit annyira nem zavarnak ezek a szembeötlő hibák, hiszen azért próbálják elrejteni, de engem mégis zavartak.

Dante.
    DarkSector!
    Ebben lehet, igazad van, nemtudom. Végigtoltam 2x, de valahogy nem találkoztam bugokkal. Vannak alapból zavaró dolgok, (hullákat nem lehet pajzsként használni, hülyén néznek ki, ill természetellenesen stb...) de összeségében elég jó képet mutat a játék.
  • doncarlos
    #515 Leszarjátok? Nem baj.... akkor uninstalll. és ezzel számomra ez a játék az év legbugosabb játéka címet nyerte el. 1 percet se tudtam vele tolni.
  • Skyline
    A többi nállam ugyanaz bár a witcherrel a cod4 egyszinten kezd lenni nállam de meglássuk,mostanság alig witcherezek többet codolok multiba:)
  • Skyline
    Év Fps-e a Cod4,bioshock max 2.......:)

Crysis nem lesz bukás a grafika és a hírnév miatt,annyian vették mint a cukrot..:)
  • doncarlos
    feltettem, megpatcheltem a game-t 1.2-re, de még mindíg szar. Miután betölti a játékot, és benn ülnek a teherautóban csak felfelé néz, és miután lehuzom a tekintetét az egérrel, nem marad lenn, hanem vissza fókuszál felfelé. Miután kiszáltunk a járműből nézi az eget és forog körbe-körbe. Mit tegyek hogy lássak valamit?
  • DarkSector
    Crysis még az év bukása is.
    Bugok miatt.
    Mert van bőven.
  • Dante73
    Bocsi, de szólnom kell...
    Cirka másfél óra után. A játék egyszer végigvihető,aztán letörlendő kategória nálam, eddig.
    Viszont azt viccesnek tartom, hogy valaki cső játéknak mondja, aztán (igaz más aspektusból) bezzeg a CoD4 -ezik. Nem tudom miért, de a hangulata ellenére, (ami ütős, meg kell hagyni) nekem nem tetszett, ugyanis zavaróan cső volt. Ennél nem zavart annyira, bár ez is nagyon, de nagyon cső. De ez legalább nem akar az év játéka lenni. Ez az, aminek kinéz. Egy 12-egy tucat FPS, türhető graf-al, játékmenettel, hangokkal, stb-vel.
    Egyébként, nálam így néz ki a dolog.
    Év játéka; The Witcher
    Év FPS-e; Bioshock
    Év autós játéka; TDU
    Év grafikája; Crysis
    A többi, meg a fasorba se...

Dante.
  • reaper4
    igaz ,h akad. mer akad :( ,de a hangulata nem rossz szvsz. szal kapjátok be gyííkok, én leléptem (by Cartman) :D
  • czky
    Húdejó játék volt. 1024x768-ban, élsimítás nélkül is néha akad, ocsmányul világít minden. 2perc játék után törlésre ítéltetett. Ha legalább nem világítana minden, majd kifolyt a szemem...
  • Tinman #510
    Igen, 1.2-vel is ilyen... xar. De érted, már maga a logika teljesen fals, nyomhatsz BÁRMIKOR F5-öt és csinál egy chekpoint mentést -kiírja!- de visszatölteni csak azt tölti vissza, amit automatikusan csinált... bahhh.

"nyomtam egy orát és megint elöröl tölt vissza "
    Naaaa... azért ne túlozz. Ez egy 5-6 órás játékidejű játék, ha 1 órát tolod legalább 10-15 percenként van checkpoint.
  • tibiszabo
    Sziasztok!
    a gyornentés nem müködik hiába f5 utána mindig az elejéről kezdi a gémet ha magátol ment akkor is ez van nyomtam egy orát és megint elöröl tölt vissza
    mi a gond?? valakinek volt már ilyen?? 1.1 tapaszos
  • DarkSector
    Ai graf egyarán SZAR!!!!!!
    Nincs élsimítás...és ennyi már alapban elég.
    Amúgy meg ha nem figyelsz a hibákra, ami nehéz akkor eléggé sirály az idegen gyilok.
  • tarti19
    Igazából a grafikára panasz nem lehet:)
    játékmenet sem lenne rossz ,de sajna az AI-t elkúrelták:(
    elején nagyon ott van a gém de sajnos, sokszor csak egy kevés időre tud elragadni a játék.. aztán ellaposodik.
    Összeségében azért nem lett se rossz se jó játék...
  • DarkSector
    Így sincsenek.
  • grebber
    Blacksite: Area 51 - botrány miatt kirúgták a kreatív vezetőt

Harvey Smith, a Midway austini stúdiójának kreatív vezetője megvált állásától, miután kritizálta új játékuk fejlesztését

Pár napja Smith meglehetősen szókimondóan nyilatkozott a Blacksite: Area 51 fejlesztéséről, ugyanis azt találta mondani, hogy "a project teljesen el volt b***va". Ezután kijelentette, hogy sokkal többet foglalkoztak a fejlesztési szakaszok határidőre való teljesítésével, mint a bugok kijavításával, ami szintén nem tett jót a játéknak. Ettől függetlenül úgy vélte, hogy a program többet érdemel a közepes értékeléseknél, többek között a - szerinte figyelmen kívül hagyott - politikai szatíra miatt.

A Midway azonban láthatóan nem értékelte őszinteségét, mivel pár nappal az incidens után Smith és a stúdió útjai "közös megegyezéssel szétváltak", s a kreatív vezető most nézhet új állás után.

info: Gamestar
  • Ma2ska
    Sajnos a játék gyenge, a bugokat leszámitva mert azt legalábbis pc n lehet javitani, még csak nem is az elavult játékmenet, mert van akinek az jön be, hanem mai szinten gagyi dolgok, nincs golyónyom, nem reagál találatra a célpont vagy 100% harcos vagy hulla, a golyószóró lövedékei ugy mennek a levegőbe mintha kerti slaggal locsolnék, és más számos gagyiság, trehányság, amit ma már nem lehet egy játékban, mondjuk egy cod4 mellett elviselni.
  • Tinman #503
    Eddig az összes PC-s FPS-t végigvittem... "hivatalból" muszáj.
    Na, ez is megvolt. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem. Már tudom, hogy a pályatervezők sokkal fontosabbak egy játékfejlesztés során, mint talán bárki más, mert hiába U3 engine, ha ilyen eszeveszett lineáris és egyáltalán nem szórakoztató pályák vannak egy játékban, akkor megette a fene az egészet.
    Ezenkívül nem ártott volna egy kis humor! Ez a játék nem vicces, holt komolyan veszik az egész Alien ügyet és ettől csak még izzadságszagúbb az egész.
    Az alapkoncepció gondolom az akart lenni, hogy csináljunk egy horror FPS-t az 51-es körzet ötletére. Talán ha sokkal humorosabbra veszik a jétékot jobb lett volna.

Így végigjátszva nálam 5.5/10.
    -Zene 5/10 /jellegtelen, se jó, se rossz/
    -Hangok 5/10 /átlagos, semmi 5.1 szaggató, bezzeg a GoW meg a Cod4.../
    -Grafika 6/10 /az U3 motor ennél sokkal, de sokkal többre képes, még 1.2 patchel is vannak csúnya bugok/
    -Hangulat/Játékélmény (nyögvenyelős, helyenként jó megoldásokkal, de ez kevés)

• wedge31
    Te egy mazoista vagy ,én ha ennyire nem jön be egy játék pl:HL2 hamar törlöm a fenébe hogy csak ugy füstöl.
  • Tinman #501
    Gondoltam folytatom a játékot... betámadom dzsippel az egyik kukacot erre leesek autóstúl, squad memberestűl együtt a nagy semmibe és csak "zuhanunk, zuhanunk a homályba... Fussatok bolondok!"
  • Tinman #500
    Nekem C2Duo 6600 /2.4/, 2x1GB Corsair Dominator, 8800GTS 640 MB-al, Raid 0 tömbbel is nagyon sok helyen berángatott, de úgy vettem észre, hogy nem a VGA/CPU a kevés neki, hanem egyszerűen szar a memóriakezelése... monitoroztam a hardver igényt, és világosan kijött, hogy sokáig teljesen átlagosan terheli a hardver elemeket, aztán egyszercsak fullra megtellik a RAM, ezt követően azonnal berángat az egész, majd pár pillanat múlva újra van szabad memória és újra 45 FPS felett szalad max grafon.
    Szarul van megírva.

Messze vagyok még a végétől? Ott tartok, hogy lezuhantunk egy helikopterrel, mert valami kupolaszerű épület teteje felrobbant, némi zöld fénycsóva hatására és az egyik squad tag meghalt.

Csakazértis végigviszem, de továbbra is nagyon átlagos az egész játék.
    Éppen pár perce történt, hogy antitank rakétával kellett lelőni egy nagy böszme dögöt és az utolsó találat hatása után szőrén szállán azonnal eltűnt, se hulla, se semmi, még azt sem láttam, hogyan rogy össze ^^
  • grebber
    Lent láthstó gépemen akadt :(
  • tarti19
    x1950Gt üti a 8600-as karikat árban is teljesítményben is GE az ér fel a 1950Pro szintre de mint tudjuka GT egy alulórajelezett PRO, és ezt kis húzással simán behozhatjuk:)
    Igaz mondjuk nem tudom nekem nagyon szépen fut a game, patchelve is van... lehet dobott rajt avalamit nem tom de ami fontos hoyg szaggatás még nagy tűzpárbajnál sincs.
    Valóban jó játéknak igérkezett , kicsit elrontották de így is jónak mondható.
    Pl cod 4, GOW, szintet nem fog hozni...
  • Prince23
    A legújabb van fennt, szal... a Crysis nagyon szép grafikaialg, és az meg jól fut a gépemen... akkor csak a fejlesztőkkel van itt gond... még a VGA-m átlagos szal addig kenem vele míg ki nem purcan vagy ha már télleg halálát járja megjelenítésben akkor valszeg egy 8600 gt-t kén vegyek...
  • tarti19
    azért egy vga driver is fontos nem mindegy mi van fent...
  • Prince23
    HGá figyu: nekem 7300 GT van, szal játszhatalan... a Crysis ezerszer jobban fut... mint ez az optimalizátlan kupac.
  • tarti19
    elfog menni vele:)
  • Szasza20
    7600 GT-vel szerintetek hogy megy? Mert még nem volt alkalmam kipróbálni!
  • Szasza20
    Köszönöm! Megpróbálom mindjárt hátha úgy jó lesz+ leszedtem a cracfixet hátha azzal!
  • tarti19
    az a hidas rész baszott laza és nagyon jó:)
  • tarti19
    Hali:)
    nekem simán fut a game max grafon 1024*768-as felbontásba:P
    Élvezetes én nem tudom miért szidják ezt a játékot, jó hangulatú, pergős, kreítív és nagyon szép grafika... persze vannak hibái is nem tagadom de akkor sem rossz ez a game nálam egy 80%-t biztosan elér vagyis a JÓ kategórába tartozik :)
  • Prince23
    Bazzmeg (már elnézést) de ez a pc játszhatatlan:PPPP Szaggat mint állat:((( Van vmi megoldás? Nincs vmi részletesebb graf beállítása?
  • Prince23
    De erre van CRACKFIX, nem? Nem rég jött ki...
  • rambuu
    De akkor nem lessznek átvezető videok a játékban??
  • DarkSector
    Szasza20 és Rambuu

Töröljétek a videókat:
    ...\....\Blacksite Area 51\A52Game\Content\Video\
    A Video mappából a fájlokat töröljétek ki.
  • Szasza20
    Ezt én is szeretném tudni mert ha a menü bejön pár másodperc múlva kifagy! Miért van ez?