684
  • Zoli Zoltan
    Játék unistal, telepítsd újra, ne crackeld be, utána jöhet a patch
  • MORO67
    sziasztok megtudnátok mondani hogy miért van aza hogy a menünél lefagyogat a betöltés mindig 2 percre aztán továbbmehetek kiválasztok még egy funkciot utána megint leáll a betöltés 1-2 percre szoval nemtudok normálisan játszani.
    A gépem paraméterei CPU.2.7 Celeron ati 1950 pro 512 ram DDR2 2gb ram
    szoval szerintem mennie kéne rendesen én nem szaggatna de ha nem javitsatok ki.
  • handrx
    Vagy is Qwerty4 írását!
  • handrx
    Már meg találtam! Kösz a segítséget.
    Az volt a gond hogy rosz helyen kerestem!
    Ugyanis van 2 Application Data nevű rejtett mappa!
    1 közvetlen a fiókomban, a másik pedig a Local Settings mappában!
    A fiókomon bellül! Szal nem olvastam a leírásod elég figyelmesen! :D
    Amúgy tisztában vagyok mint gyakorlott windows használó hogy vannak rejtett mappák, és azt is tudom hogy lehet őket elő csalogatni! :D

Még 1x kösz a segítséget! :)
  • Qwerty4
    Jah, persze, mert rejtett. :)
  • ibrik
    Tuti, hogy van olyan mappád, csak éppen maga a "\Local Settings" mappa alapesetben rejtett atributumú - és így a benne lévő alkönyvtárak és fájlok sem láthatók.
    Két megoldás van:

Ha az Intézőt szoktad használni: Eszközök - Mappa beállításai - Nézet fül - majd itt a "Rejtett fájlok és mappák" részt és bejelölöd a "megjelenítés"-t

Ha a Total Commander-t használod: Beállítások - Általános beállítások - majd a "Képernyő" részen belül a Fájlablak szekciónál bejelölöd a "Látszik a rejtett/system fájl (csak szakembereknek!)-et
  • Qwerty4
    Furcsa.Én 1.2-re patcheltem asszem a játékot és lehet azért megváltozott ide a mentések elérési útját.Nem tudom.Nekem biztos itt volt.Le is jegyeztem anno.
  • handrx
    Utána néztem, de sajna nekem nincs ott ilyen mappám :(
    Eredeti windows XP Home Edition van a gépemen, magyar nyelvű.

Rá kerestem ilyen nevü fájlra/mappára, de amit talált az csak a Program Files mappában lévő mappa, ugye ide települt a játék. Meg ugye a startmenüben is szerepel Midway mappa. Ennyi

Nem értem hova ment akkor a játék nálam. :/
  • Qwerty4
    angol windows xp esetében ez az elérési útja a mentéseknek:Documents and Settings/felhasználói fiókod/Local Settings/Application Data.
    És ott van a Midway mappa.
  • handrx
    Hello srácok.
    Valaki esetleg meg tudná mondani hol találom a játék mentéseit?
    Köszönöm :)
  • Guttika
    hali valaki meg tudná mondani ,honnan lehet a patch-eket letölteni,elöre is köszi
  • Guttika
    sziasztok hogyan tudom a game-t crackelni ,mindig az eredeti dvd-t kéri
  • DarkSector
    Lol...
    Én már nem is emlékszem, annyira egyszerű a módszer...
    Lödd a köcsögöt azt ennyi.
    Valszeg egyszerűbb ha a leggyengébb ponját támadod, mint SOK más embertársamnak is.
  • wesker24
    Hello mindenkinek !!

Kéne egy kis segitség !! Épp az Episode 5 elején vagyok amikor a helikopterrel kell megvédeni a convoyt !! Eddig meg is van de az alagut másik oldalán a hidon van egy bazi nagy szörny és elvileg azt kell kinyirni !! De hogyan ?? mert lövöm mint az állat csak nem akar megmurdálni !! Már szétlöttem a kamion tartályt de még mindig él !!
  • ibrik
    A multiplayer szövegek fordítása közben találkoztam co-op-ra vonatkozó feliratokkal, de kipróbálni nem tudtam, hogy tényleg van-e benne...
  • Kaslerka #549
    Srácok ebben van co-op?
  • DarkSector
    Iszonyat durva vagy.
    Big THX.
  • ibrik
    Elkészültem a BlackSite: Area 51 fordításával.
    A magyarítás letölthető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
  • zsoltimus
    sziasztok megtudna valaki mondani hogy amikor elinditom a BSA51-et akkor miert lepik ki csak ugy siman,pedig ugy latszik hogy indul aztan megse vagyis kilep.
    Ha valaki tudja akkor segitsen koszi.
  • ibrik
    Egyszercsak...
  • Shep
    Mikorra várható, hogy elkészülsz vele?
  • ibrik
    "Nyálcsorgatásnak" a jelenlegi munkámból:
    Galéria

SD456: A játék "\Binaries" mappájába visszatetted az eredeti EXE-t a tört helyére?
  • SD456
    Hi all!

Nemtudjátok miért nem rakja fel az 1.2-es patch-et? Mindig ezt írja ki. Valami ötlet?

• NRK
    Pályabetöltés utáni tök feketeség nekem elég gyakori probláma volt. Ilyenkor újra indítottam a pályát. Többnyire 1 újraindítás segített, csak egyszer volt, hogy 2 egymásutáni indítás is feketeséget eredményezett. Kitartás! :D
  • zozox333
    megvan
    200 at minimum a fejébe toltam mire megfeküdt

más

próbáltam újrajátszani egy pályát, és nem tölti be
    csak fekete képernyő azt kész!
  • NRK
    Igen, ott lesz a vége, ha sikerül lepuffantani. Nekem könnyű fokozaton is kibírt vagy 150 golyót.
  • zozox333
    Üdv!
    Gondolom a vége felé járhatok :-)
    A Logan Sommers nevű csávóba hány millioszor kell belelőni, hogy megdögöljön? Fél órája lövöm azt semmmi!
    Ha kinyírom az a vége vagy mennyi van még?
  • NRK
    Gamecopyworldét használom én is, semmi gond nincs vele. Ha neked nem indul, akkor nem ammiatt van a gond.
    A menü képernyő alatti összeomlásra is van megoldás. Az Engine mappa néhány fájljában kell a beállításokat manuálisan átírni. A menüképernyő azóta is ijesztően akadozik, de legalább a játék fut, nem fagy.
  • MORO67
    Sziasztok megtenné valaki hogy elmondja honnan tudnék egy használhato crack-et letölteni mert a GameCopyWorld-ön van fenn három is de eggyikkel se indul el a játék feltelepitettem és meg crack-elem és egyszerüen nem indul megtenné valaki hogy elmonja hogy neki mijen inditó file-ja van elöre is köszi.
  • Qwerty4
    Ez a BS egy valóságos csőd.Nem is kommentálnám most bővebben.
  • NRK
    Olyan problémával találkoztam, mint még játéknál soha: indítom, eljut a menüképernyőig, ott lefagy 5 másodpercen belül, de úgy, hogy többnyire csak a power gomb billenti ki a gépet a fagyásból. A kép függőlegesen el van nyújtva kicsit. A fagyáskor a hang is elakad. Fölraktam az 1.2 peccset, dettó, krekkel, krekk nélkül, dettó. Ötlet?
  • DaEMoN007
    basszus az normalis,h minimum grafikan amd x2es 4000 procival,1giga rammal meg 7300 Gt Sonic grafkartyaval ami 40%al feljebb van tuningolva 13 fpsel megy?ja es 4800 as procival 2 giga rammal es ATI 1650pro 512mbos grafkartyavil is ilyen szarul megy?
  • zozox333
    beszarok!
    megint játszani akartam vele, erre egyszerüen eltüntek a mentéseim!
    légyszi valaki küldjön mentést! köszi!
  • zozox333
    Hali! Én is elakadtam.
    Egy lakókocsiparkon kell átmenni, a végén egy házból orvlövészek lőnek, végzünk velük, be a házba, megvédjük, jön a heli azt annyi, ott kőröz felettünk és nem tom mit tegyek!
  • gigyix
    Köszi
  • Shep
    A sárga izéket lődd rajta, a végén el fog fordulni, azt csak akkor tudod kilőni, ha leugrasz a tetőről és elmész a parkoló túlsó felébe.
  • gigyix
    Sziasztok elakadtam egy résznél, ahol a parkolóba azt a nagy dögöt kell kinyirni.
  • Tower Guard
    Nincsen gamepadom. Billentyűzet meg egér, ennyi. Most akkor húzzam ki vagy a billentyűzetet vagy az egeret? Na nevettesetek már :D
  • hitch
    Vissza kéne olvasni nem!!!!!!!!!!!!HÚÚÚZZZZDDD ki a gamepadod a gépből és már menni fog.
  • Tower Guard
    Nekem is sajnos ez a hiba : forog összevissza meg néz felfelé:S hát ez így nagyon szar, ha nincs is erre megoldás akkor ott rohadhat ez a játék a polcon a többi mellett ahogy van