684
-
Zoli Zoltan #564 Játék unistal, telepítsd újra, ne crackeld be, utána jöhet a patch -
MORO67 #563 sziasztok megtudnátok mondani hogy miért van aza hogy a menünél lefagyogat a betöltés mindig 2 percre aztán továbbmehetek kiválasztok még egy funkciot utána megint leáll a betöltés 1-2 percre szoval nemtudok normálisan játszani.
A gépem paraméterei CPU.2.7 Celeron ati 1950 pro 512 ram DDR2 2gb ram
szoval szerintem mennie kéne rendesen én nem szaggatna de ha nem javitsatok ki. -
handrx #562 Vagy is Qwerty4 írását! -
handrx #561 Már meg találtam! Kösz a segítséget.
Az volt a gond hogy rosz helyen kerestem!
Ugyanis van 2 Application Data nevű rejtett mappa!
1 közvetlen a fiókomban, a másik pedig a Local Settings mappában!
A fiókomon bellül! Szal nem olvastam a leírásod elég figyelmesen! :D
Amúgy tisztában vagyok mint gyakorlott windows használó hogy vannak rejtett mappák, és azt is tudom hogy lehet őket elő csalogatni! :D
Még 1x kösz a segítséget! :) -
#560 Jah, persze, mert rejtett. :) -
#559 Tuti, hogy van olyan mappád, csak éppen maga a "\Local Settings" mappa alapesetben rejtett atributumú - és így a benne lévő alkönyvtárak és fájlok sem láthatók.
Két megoldás van:
Ha az Intézőt szoktad használni: Eszközök - Mappa beállításai - Nézet fül - majd itt a "Rejtett fájlok és mappák" részt és bejelölöd a "megjelenítés"-t
Ha a Total Commander-t használod: Beállítások - Általános beállítások - majd a "Képernyő" részen belül a Fájlablak szekciónál bejelölöd a "Látszik a rejtett/system fájl (csak szakembereknek!)-et -
#558 Furcsa.Én 1.2-re patcheltem asszem a játékot és lehet azért megváltozott ide a mentések elérési útját.Nem tudom.Nekem biztos itt volt.Le is jegyeztem anno. -
handrx #557 Utána néztem, de sajna nekem nincs ott ilyen mappám :(
Eredeti windows XP Home Edition van a gépemen, magyar nyelvű.
Rá kerestem ilyen nevü fájlra/mappára, de amit talált az csak a Program Files mappában lévő mappa, ugye ide települt a játék. Meg ugye a startmenüben is szerepel Midway mappa. Ennyi
Nem értem hova ment akkor a játék nálam. :/ -
#556 angol windows xp esetében ez az elérési útja a mentéseknek:Documents and Settings/felhasználói fiókod/Local Settings/Application Data.
És ott van a Midway mappa. -
handrx #555 Hello srácok.
Valaki esetleg meg tudná mondani hol találom a játék mentéseit?
Köszönöm :) -
Guttika #554 hali valaki meg tudná mondani ,honnan lehet a patch-eket letölteni,elöre is köszi -
Guttika #553 sziasztok hogyan tudom a game-t crackelni ,mindig az eredeti dvd-t kéri -
#552 Lol...
Én már nem is emlékszem, annyira egyszerű a módszer...
Lödd a köcsögöt azt ennyi.
Valszeg egyszerűbb ha a leggyengébb ponját támadod, mint SOK más embertársamnak is. -
#551 Hello mindenkinek !!
Kéne egy kis segitség !! Épp az Episode 5 elején vagyok amikor a helikopterrel kell megvédeni a convoyt !! Eddig meg is van de az alagut másik oldalán a hidon van egy bazi nagy szörny és elvileg azt kell kinyirni !! De hogyan ?? mert lövöm mint az állat csak nem akar megmurdálni !! Már szétlöttem a kamion tartályt de még mindig él !! -
#550 A multiplayer szövegek fordítása közben találkoztam co-op-ra vonatkozó feliratokkal, de kipróbálni nem tudtam, hogy tényleg van-e benne... -
Kaslerka #549 Srácok ebben van co-op? -
#548 Iszonyat durva vagy.
Big THX. -
#547 Elkészültem a BlackSite: Area 51 fordításával.
A magyarítás letölthető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu -
zsoltimus #546 sziasztok megtudna valaki mondani hogy amikor elinditom a BSA51-et akkor miert lepik ki csak ugy siman,pedig ugy latszik hogy indul aztan megse vagyis kilep.
Ha valaki tudja akkor segitsen koszi. -
#545 Egyszercsak... -
#544 Mikorra várható, hogy elkészülsz vele? -
#543 "Nyálcsorgatásnak" a jelenlegi munkámból:
Galéria
SD456: A játék "\Binaries" mappájába visszatetted az eredeti EXE-t a tört helyére? -
#542 Hi all!
Nemtudjátok miért nem rakja fel az 1.2-es patch-et? Mindig ezt írja ki. Valami ötlet?
-
NRK #541 Pályabetöltés utáni tök feketeség nekem elég gyakori probláma volt. Ilyenkor újra indítottam a pályát. Többnyire 1 újraindítás segített, csak egyszer volt, hogy 2 egymásutáni indítás is feketeséget eredményezett. Kitartás! :D -
zozox333 #540 megvan
200 at minimum a fejébe toltam mire megfeküdt
más
próbáltam újrajátszani egy pályát, és nem tölti be
csak fekete képernyő azt kész! -
NRK #539 Igen, ott lesz a vége, ha sikerül lepuffantani. Nekem könnyű fokozaton is kibírt vagy 150 golyót. -
zozox333 #538 Üdv!
Gondolom a vége felé járhatok :-)
A Logan Sommers nevű csávóba hány millioszor kell belelőni, hogy megdögöljön? Fél órája lövöm azt semmmi!
Ha kinyírom az a vége vagy mennyi van még? -
NRK #537 Gamecopyworldét használom én is, semmi gond nincs vele. Ha neked nem indul, akkor nem ammiatt van a gond.
A menü képernyő alatti összeomlásra is van megoldás. Az Engine mappa néhány fájljában kell a beállításokat manuálisan átírni. A menüképernyő azóta is ijesztően akadozik, de legalább a játék fut, nem fagy. -
MORO67 #536 Sziasztok megtenné valaki hogy elmondja honnan tudnék egy használhato crack-et letölteni mert a GameCopyWorld-ön van fenn három is de eggyikkel se indul el a játék feltelepitettem és meg crack-elem és egyszerüen nem indul megtenné valaki hogy elmonja hogy neki mijen inditó file-ja van elöre is köszi. -
#535 Ez a BS egy valóságos csőd.Nem is kommentálnám most bővebben. -
NRK #534 Olyan problémával találkoztam, mint még játéknál soha: indítom, eljut a menüképernyőig, ott lefagy 5 másodpercen belül, de úgy, hogy többnyire csak a power gomb billenti ki a gépet a fagyásból. A kép függőlegesen el van nyújtva kicsit. A fagyáskor a hang is elakad. Fölraktam az 1.2 peccset, dettó, krekkel, krekk nélkül, dettó. Ötlet? -
DaEMoN007 #533 basszus az normalis,h minimum grafikan amd x2es 4000 procival,1giga rammal meg 7300 Gt Sonic grafkartyaval ami 40%al feljebb van tuningolva 13 fpsel megy?ja es 4800 as procival 2 giga rammal es ATI 1650pro 512mbos grafkartyavil is ilyen szarul megy? -
zozox333 #532 beszarok!
megint játszani akartam vele, erre egyszerüen eltüntek a mentéseim!
légyszi valaki küldjön mentést! köszi! -
zozox333 #531 Hali! Én is elakadtam.
Egy lakókocsiparkon kell átmenni, a végén egy házból orvlövészek lőnek, végzünk velük, be a házba, megvédjük, jön a heli azt annyi, ott kőröz felettünk és nem tom mit tegyek! -
gigyix #530 Köszi -
#529 A sárga izéket lődd rajta, a végén el fog fordulni, azt csak akkor tudod kilőni, ha leugrasz a tetőről és elmész a parkoló túlsó felébe. -
gigyix #528 Sziasztok elakadtam egy résznél, ahol a parkolóba azt a nagy dögöt kell kinyirni. -
#527 Nincsen gamepadom. Billentyűzet meg egér, ennyi. Most akkor húzzam ki vagy a billentyűzetet vagy az egeret? Na nevettesetek már :D -
hitch #526 Vissza kéne olvasni nem!!!!!!!!!!!!HÚÚÚZZZZDDD ki a gamepadod a gépből és már menni fog. -
#525 Nekem is sajnos ez a hiba : forog összevissza meg néz felfelé:S hát ez így nagyon szar, ha nincs is erre megoldás akkor ott rohadhat ez a játék a polcon a többi mellett ahogy van