A Die Hard 4 nálunk simán alázza a Transformers-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
elég nagy baj ez! <#confused>#confused>
Egyébként annyira nem volt nagy szám ez a film, én régen imádtam a Transformers képregényeket, de ez valahogy nem volt olyan jó. A trükkök természetesen nagyszerûek voltak, de a történet valahogy nem volt kóser. Én jobbra számítottam. Nem tudom, miért kellett Megatront a film 90%-ában tétlenségre utalni, ráadásul kurva szarul nézett ki. Egyedül Optimus volt az, aki tényleg jól nézett ki, tisztára mint a képregényben. Nekem a Die Hard 4 jobban tetszett.
És ha lesz második rész, remélem, elõkapják a kedvencemet, Sokkolót, és remélhetõleg nem cseszik el úgy a szerepét, mint Megatronnak.
Mind a kettõt moziban néztem, de a Die Hard sokkal jobban tetszett, pedig az elõzetesek alapjána a transformers állt közelebb hozzám, de nagyot kellett csalódnom benne, persze a látvány nagyon ott volt, csak sajnos néha annyira hogy szinte semmit nem lehetett látni az összegubancolódott robotokból,A sztoritól sem vártam olyat amit különösebb megeröltetés nélkül felfogna egy 15-ös IQ-val megáldott emberke, de hát azok a poénos amiket ott elsütöttek... Na de kérem, hát nem ovis vagyok, és akik beültek azok sem azok voltak, persze még az elején úgy voltam vele, hogy Oké hát kell poén is na de ennyi meg ilyenek....
"Miért? A Pókember nem gyerekfilm volt? "
nem. kéregényfilm. csak bölcs istván hiszi, hogy a képregény dedós mûfaj. kint is, itthon is 25 év fölötti a képregényvásárlók korának mediánja. (oké, itthon csak azért, mert rengeteg presztizskiadás van - a havi füzeteket fiatalok veszik. amerikában sokkal idõsebbek.)
"Erre való a marketing."
itt is megvolt és mégse.
"Az Alien már az elsõ részénél klasszikus lett még Magyaro-n is, pedig akkoriban az ilyesmik elég uttörõnek számítottak."
az alien elsõ része klasszikus lett mindenhol, de akkor 1. marketingrõl nem lehetett beszélni, 2. nem robbantott közel sem kasszát.
ennek a filmnek vagy a hulknak vagy a tigris és sárkánynak is az a tanulsága, hogy kulturális háttér nélkül, nem lehet mindent eladni mennyiségi reklámmal. aki nem ismeri a transformerst, annak elég egyszer látnia az elõzetest. nagy robotok? kössssz, nem.
Gamer for Life
Dörner Györgyöt én is bírom, de szerintem a robotok hangját igen nehéz lett volna jól megcsinálni magyarul. Most pl Optimus Prime-nak mégis kit választanál? 😊 Plusz, Bumblebbe a rádión keresztül "beszél", azt meg aztán tényleg érdekes mûvelet lenne magyarítani...
Egyébként igazad van, bár a Die Hard 4-et most néztem meg angolul és fele olyan jó nem volt mint szinkronnal. Dörner György ugyebár. Timothy Olyphant lekicsinylõ megjegyzései amivel a saját zsoldosait illeti ("Sikerülni fog?" "Túléled?" is sokkal jobban jöttek le magyarul mint angolul...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Teszem hozzá, hála ég, hogy NEM szinkronizálták a TF-t.
És szerintem ez egy baromi jó film volt, mindegy, hogy hányan fanyalognak... Csináljanak jobbat.
"hiába mondod egy 40 éves nõnek, hogy a vérnyulas jó, ha egyszer nem érdekli"
Erre való a marketing. Egyébként a 40 éves nõ is rájön elõbb vagy utóbb hogy vmi jó annak ellenére hogy szörnyek csápolnak benne. Az Alien már az elsõ részénél klasszikus lett még Magyaro-n is, pedig akkoriban az ilyesmik elég uttörõnek számítottak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
butaság, hiszen rengeteg jó film ne lesz közönségsiker. hiába mondod egy 40 éves nõnek, hogy a vérnyulas jó, ha egyszer nem érdekli. itthon hiába mondod, hogy a pókember az "húúúú", képregény, így nevetség tárgya, dedóscsemege.
"vajon elég érettek vagyunk-e ahhoz, hogy Hollywood letuszkolja a torkunkon a hatalmas robotokat."
Ez nem érettség kérdése. Ha jó a film akár ugrabugráló vérnyulakkal is lehet benne operálni...
"A nézõk döntöttek és egyelõre a robotos akcióscifit továbbra is a humor és gyerekfilm kategóriába számûzték - sajnos."
Talán PG-13 kategóriára kellett volna gyártani és akkor nem úgy kezelnék a nézõtt. Ez a mûfaj megkövetel egy csöpetnyi brutálitás, lévén gyilkos óriásrobotokról van szó, vagy mi.
A Die Hard az idei év akciófilmje, akik különbözõ okok miatt gyalázzák azok telhetetlenek és ha kötekedni akarnék akkor meg is kérdezném tõlük, hogy szerintük mi a jó film (de persze én nam vagyok ilyen <#awink>#awink>).
Gamer for Life
Transformers-t viszont 2x is megnéztem moziba, izgalmas, szórakoztató. Marha jó Jelenetekkel.
Igazából ez az egyik felel a rossz szereplésnek, a másik pedig az, hogy a forgalmazó nem gyerekfilm kategóriába sorolta, ezért nem szinronizálta le, ami miatt a gyerekek nem tudják megnézni. Tehát a felnõttek nem nézik, mert gyerekfilm, a gyerekek meg nem nézik, mert feliratos.
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Vajda Ákos
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik