16
  • dez
    Teljesen talán nem lehet kiküszöbölni, de le lehet annyira csökkenteni, amivel már elboldogul a szervezet. Persze aki önként áldozza a saját és szerettei életét a "haladásért", az... idióta.
  • Scroll
    A Tankcsapda is megmondta: "életetted a saját kezeddel végzel".
  • Myron
    a sok kis ilyen dolog miatt alakul ki a rák, egy kis lézernyomtató egy kis utcai szmog meg tartósitószer meg faszomtudja. lehetetlen kiküszöbölni. halálra vunk ítélve :D
  • Leventuszéy
    Baszki, most vettünk egy lézernyomtatót
  • Picivizipaci
    A legnagyobb baj, hogy cserélni kellene az ózon és porszűrűket a gépekben meghatározott példányszám után. Senki sem cserélte ki őket, csak kiporszívósztuk őket. Talán ha 1 ben cseréltem az 5 éves pályafutásom alatt. :(
  • shoe
    Az egyenlöséh jegyében megszavaznám, ahol nincs nyomtató ott szabadon lehessen dohányozni (ha már ugyanannyira szennyez), ez így fair
  • dez
    Neked meg valami az agyadat támadta meg. Vagy nyomtató forgalmazó vagy?
  • Lame
    Hmm, ezuttal orulok, hogy nalunk a folyoson van a nyomtato es nem az irodaban :)
  • Griphons
    Egyébként meg mind heveny dihidrogénoxid mérgezésben szenvedünk... de kit érdekel?
    Ja és a mikrosütő is tökre veszélyes rádióhullámzást bocsát ki, a mobiltelefonok meg megsütik az agyunkat.
    Mindenki választhat ma már, hogy mitől akar rettegni, ez egy szabad ország :P
  • tmisi
    TOSHIBA Studio 350: nincs, 450: magas.
    Nekünk a cégnél 160-as van. Ez pont nincs a listában, de remélem a 350-eshez hasonló. :)
  • sokadikgab
    http://www.sg.hu/cikkek/50281/egeszsegre_karosak_a_tonerek

itt me'g nem egeszen ezt irtak a kutatok ...
  • maestro85
    Ott vagyunk a középmezőnyben egy 1020-al, legalább is 1010esünk van. Nem fogunk sokáig élni ezen a földön.
  • maestro85
    Nem az a baj, hogy te eddig is tudta, hanem hogy általában, nem tudnak rólla, viszont a gyártó is tud rólla, sőt tesztelik ők is laboratóriumi körülmények között. Mégsem tájékoztatnak rólla senkit. De ez vicces:
    "...a legbiztosabb ha minden irodában gondoskodnak arról, hogy a nyomtatók jól szellőző helyen legyenek üzemeltetve."
    Pusztuljon az utcán járó kelő csűrhe, fulladjanak meg ők! Na, hát ez nagyszerű elgondolás. Gratulálok!
  • Rage47
    ez durva:S
    erről egyébként nem is tudtam, hasznos cikk
  • Picivizipaci
    3 kollégám ( 37,48 és 53 évesek R.I.P.)halt meg gége ill pajzsmirígy rákban, előtte fánymásológépeket és lézernyomtatókat javítottam akárcsak ők. 3. temetés után azonnal abbahagytam szervízelésüket.
  • qtpman
    ezt eddig is tudtam