Rejtélyes Igazságok
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, csak azok a kisfilmek hihetetlen gagyik....A színészi játék benne a béke segge alatt van. Nem tudom, hogy honnan kotorászták elõ a benne szereplõ "színészeket", már ha lehet õket annak nevezni...Régen néztem általában, de ez kiábrándított kicsit...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Engem idegesít egy kicsit a csávó.Amúgy nem rossz, de szerintem mondhatnának több infót az igaz esetekrõl.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A Rejtélyes Igazságok, eredeti címén "Beyond Belief: Fact or Fiction?" 1997-ben indult útnak a FOX csatornán. Minden epizód öt történetet mutat be, amelyek túllépnek a józan ész határán, ám néhányuk igaz történéseken alapszik. A mûsor végén felfedik az igazságot a történetek igazságtartalmáról. A történetek igazságalapja Robert Tralins kutatásaira épül. A showt James Brolin, késõbb Jonathan Frakes közvetítette.
Kezdetben kultuszsorozat volt hazájában, késõbb mérsékeltebb rajongás övezte.
A sorozat hétköznaponként és szombaton 19:05-kor, vasárnap 13:45-kor látható a Viasat-3-on
Várom a véleményeket, nekem nagyon bejön.
Kezdetben kultuszsorozat volt hazájában, késõbb mérsékeltebb rajongás övezte.
A sorozat hétköznaponként és szombaton 19:05-kor, vasárnap 13:45-kor látható a Viasat-3-on
Várom a véleményeket, nekem nagyon bejön.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
← ElőzőOldal 2 / 2