56
Beyond Belief: Fact or Fiction?
-
#56 most vettem észre, hogy a lifenetwork adja.
régen a viasaton néztem, nagy kedvenc volt. -
BradHawk #55 Sziasztok! Itt hamarosan meg lehet nézni az összes részt magyarul!!!
http://www.youtube.com/user/BeyondBeliefHUN -
#54 HI !
nem tudjátok annak a címét vagy videóját beágyazni amelyikben egy kozmetikus csaj elátkoz valami hülyét és rondának látja magát !? (az a kép kellene amikor rondának látja magát) -
#53 jah értem -
#52 tegnap nem láttam, ma meg nem volt :) Sokkoló videók extra volt helyette
-
#51 mi volt tegnap? ma már tuti nézni fogom -
#50 Csak az első sztorit láttam mert dolgom volt, de az egész epizód témája a katasztrófák voltak. Az első részben egy pár szerepelt akiknek álmában összeforrt a jeggyűrűje, így nem értek el egy hajót ami később elsüllyedt.
Szóval megmenekültek. Aztán egy híres zeppelinen utaztak (a nevét sajna nem tudom) ami felrobbant mielőtt leszállt volna. Szóval nem lett happy-end :( -
#49 valaki elmondja mi volt ma? pls -
#48 Megvan! Arról a sztoriról olvastam már amelyikben egy férfi írt egy regényt ami egy Titán nevű hajó elsüllyedéséről szól. Mindezt sok évvel a Titanic katasztrófája előtt. Az hajók adatai alig különböztek egymástól és a regény szerint a Titán is jéghegynek ütközött éjszaka. -
#47 Valamelyik nap volt 1 sztori amiről már olvastam, de nem jut eszembe, de majd utánanézek. -
#46 azon kivül volt még egy :DD -
#45 az tényleg groteszk volt
volt még 1 hasonló sztori, abban egy gyönyőrű nő csak az év 1 napján volt gyönyörű, aztán tiszta ragya lett az arca -
#44 na és az a taxis történet se jobb -.- -
tzsoltika #43 Szerintem csinálljunk egy olyat hogy amit mondanak hogy megtörtént, azoknak nézzünk utána. Ha többen leszünk akkor esetleg többet el is érhetünk. Szerintem az marhaság volt hogy az a gengszter főnök húzta be a pasit a kemencébe... Esetleg betört valami rabló az üzletbe és az dugta be oda hogy égjen el vagy valami, szerintem az hihetőbb :) -
#42 Szeritnem hihető. -
#41 hazugság mint ahogy a mai összes történet :D -
#40 Fú ez a csajos-krémes cucc jó volt -
#39 na ez a rejtélyes igazság!
"Az esemény valóban megtörtént Magyarországon 2007-ben, Yoda001 rögzítette." :D -
#38 lol? nem értem.... megnéztem a tvmüsorba és télleg egész héten volt (legalábbis tegnap meg csütörtökön tuti) -
#37 Szerintem a sztori sem arról szólt hogy a kutya okozta volna az emberek halálát, csak a babonás lakók hitték azt. -
#36 én láttam, és szvsz az a pókeres nagy baromság nem hiszem el, hogy igaz, az állatosra még azt mondom, hogy esetleg... -
CsepeLee fiú #35 A mai rész nekem tetszett.
Elvis motorja emlékezetem szerint igaz volt.
A kutyát én nem hittem el. Hülyeségnem tartom. Megérzi, de semmi köze hozzá. ^^" A sztori végét egyáltalán nem értettem.
De amúgy nagyon jó ez a műsor. -
#34 ez komoly?én még a tvmüsörba se láttám hogy lesz hmmm :o -
#33 Igen. Ugye más is látta? valaki álljon már ki mellettem :) -
#32 mai?????? -
#31 Elvis motorja-sztori: hamis - ja, pont az uccsó percben telefonál anyuka
vonyító kutya: igaz - Állítólag az állatok megérzik az ilyesmit, azért a végén Frakes mellett is vonyít, mondom anyááád :D
csodaszarvas: hamis - Ennek sem volt sok értelme
varjú: hamis - Naná, varjú-papa gyilkol...
halott pókeres: igaz - Persze-persze csak hasonmás volt, ha 1902-ben volt bíró hogyhogy nem kapott sokkot a kocsiktól?
Egyszóval mai nem volt annyira izgalmas. -
#30 De azért ban plz :D -
#29 meg esik -
#28 Most kezdődött, de akkor lehet hogy a hiba az én készülékemben van :)
Amúgy igaz, elírtam, a vasárnapi epizód a szombati ismétlése. -
Inquisitor #27 A műsor nem lenne rossz, de a narrátor! :D
Nem a sznkronhangra gondolok, mert szegény hozott anyagból dolgozik.
Ez a csóka egyszerűen borzalmas szinész. a StarTrekben is volt kb. 2 vagy 3 féle nézése és kész. Annyira műmájer. -
#26 VAJON IGAZ? VAGY CSAK FIKCIÓ?!?!?! Van egy nézése :DD -
#25 én a nézhető kategóriba sorolnám a műsort, de egyébként nem rossz.
de az egész dolog csúcsa a műsorvezető manus, azon az emberen szakadni szoktam:D -
#24 még jo,h nem nézek tv-t (kivéve rém rendes családot), ha akármit is tni akarnék, arra ott a net (hirek, hirportálok)
de köszi a válaszokat -
#23 Kérdezd Neogant, ő írta -
#22 hát "hétköznaponként" én még egyszer se láttam sehol.. de mind1.. és vasárnap is csak ismétlés -
#21 #1: "A sorozat hétköznaponként és szombaton 19:05-kor, vasárnap 13:45-kor látható a Viasat-3-on" :) -
#20 csak hétvégén van de mind1 -
Kiado #19 Szerintem ez ritka nagy hülyeség, néhányszor előfordul max, nade, hogy mindig ez legyen...
Egyébként én is nézem mióta hétköznaponként megy és tényleg jó. -
#18 Olyasmi, csak itt a végén kijelenti hogy: 1. A-a! Rosszul gondolták. Ez csak a fantázia műve. Vagy 2. Igen, ez az eset megtörtént Floridában, 1978-ban. -
#17 ez olyasmi, mint az Y akták?
(nem X aktákra gondolok)
mert az Y aktákban legalább emberien megmagyarázták azt, ami tényleg lehet (jelenleg ismert ember által alkotott eszközökkel), és csak az maradt lezáratlanul, amit állitolag nem ttak megmagyarázni emberi eszközökkel...
az X aktákat most hanyagoljuk, ott több évadon át max 6 rész volt lezáratlan :D