51
-
#11 engem is majdnem beszopatott a trékom
de szerencsére "megusztam", részben -
eax #10 Ez azert ennyire nem trivialis, ugyanis a protokolloknak van overhead-je, ami pedig az altalaban valtozo fejlecmeret es MTU miatt nem is konstans, tehat szamitasban csak kozelitheto. Hogy ezt ki lehessen szamolni, ahhoz egy kicsit tobb info kellene. -
eax #9 Namost:
- Ez egy kicsit olyan, mintha megkerdeznenk ozv. Kiss Etelkat az aramszolgaltatasrol, hogy mennyiben ter el a hullamalak a szinuszjeltol, es hogy mennyire tartja az 50 Hz-et.
- A best effort az mar csak egy ilyen csunya vilag. Ott van a szerzodesben, hogy mennyi a garantalt, azt garantaljak. A tobbi meg vagy van, vagy nincs. Akinek ez nem ott a berelt vonal. -
#8 Hát dehogynem, de az nem jelenti azt, hogy figyeltem is. :D
thx:p -
avman #7 oszt majd jól utolér a priolizálásuk, és máris a béka segge alá csúsznak a sebességeid. -
1Obi1 #6 hen-tes: Jujj, nem voltál számtechórán?Osztod 8-al.
Hát aki Trécom-ot választotta az meg is érdemli, nálam is megy a 10mbit/s a chello alatt állandóan. -
#5 Elosztod nyolccal. 8 megabit = 1 megabyte. Általános iskola negyedik osztály :) (harmadik?) -
#4 Nekem 3 megabitem van, de az esetek többségében legalább 4-el, néha még 5 körüli értékkel is tudok letölteni. Akkor most mivan? :D -
#3 Ha már témánál vagyunk lenne egy lama kérdésem: Hogy lehet átszámolni ezt a megabites értéket a tényleges letöltési sebességre? :S -
#2 Nekem 10 megabites Chellom van, és az hozza a másodpercenkénti 1,1-1,2 MB/s letöltési sebességet jobb torrent trackereken. Például az aszfaltozóson olyan még nem volt, hogy egy új release 1 MB/s-nál lassabban jöjjön. Persze láttam már letöltést ugyaninnen Tré-DSL kapcsolattal, na az szánalom a köbön. -
Yfel #1 Nekem 5Mbps elérésem volt de 3 felett nem lehet semmi külömbséget észrevenni. Ilyen sebességnél már a másik oldalon múlik, hogy milyen gyorsan tudok netezni (néhány kivétellel, mint pl Apple Trailers, FTP site-ok, néhány Linux ISO letöltése).
A 8Mbps elérésnek nem sok haszna van egy ilyen háttér-hálózat mellett.
Y