46
  • tz19
    #46
    Te meg számolj el 10-ig, vagy pihend ki magad....
  • Picizöldfül
    #45
    BRAVÓ EMBEREK!!! A NASA-n belüli attrocitásoktól eljutottunk A CIGÁNYGYŰLÖLETHEZ ÉS "NACIONALIZMUST HIRDETŐ FASSZOPÓKHOZ". MÉG1XER GRATULÁLOK NEKTEK(akinek nem inge...). WELCOME TO HUNGARY!!
  • valaé valaé ná
    #44
    Szerintem megkezdődött a NASA kicsinálása.
    Pár éve, amikor Bush meghirdette az új holdprogramot, már pedzegették, hogy ezt nem ám ilyen erélytelen jóságos "civil" szervezet fogja csinálni, hanem csinálnak helyette egy űberfasza katonai űrhivatal szerűséget á'la Bush.
    Figyeljétek meg, hogy ez az első lépés.
  • valaé valaé ná
    #43
    "Genetikailag ilyen nincs.
    Nevelés kérdése az egész."

    Ez így önmagában nem egészen igaz.

    Nevelgetheted azt a purgyét akárhogy, aki közeli rokonok házasságából származik (nem ritka eset, hogy akár a nagypapa az apuka), akinek az anyja végigbagózta, végigpiálta az egész terhességét (gyakori) és nem megfelelően táplálkozott ill. vitt be vitaminokat terhessége alatt (nagyon gyakori).
    És ez már a sokadik (de)generáció.
  • Sanyix
    #42
    Ott nem 2 hét telik el a kettő között, hanem pár óra, szal ez nem jött be ;)
  • NEXUS6
    #41
    Persze mondjuk a pesszimizmus, a bizalmatlanság adott körülmények között a túlélést segítő tényező, de ugyan így a virtus/konokság, a találékonyság/kreativitás, egyfajta befogadás/barátságosság, öntudatosság/büszkeség is az.

    Ha tudunk a folyamatosságot is fenntartva alkalmazkodni egy nyugisabb környezethez, amit az EU jelenthet, akkor fennmaradunk, ha nem akkor szépen lassan felszívódunk.
    Az elit feladata lenne ennek a modern magyar identitásnak a kitalálása, ahogy azt tették a reform korban.
    Minden támadás nélkül írom: sajnos a magyar elit nagyrésze zsidó, akiknek ha a magyarságát elvesszük még mindíg van egy identitása, így számukra ez nem olyan égetően fontos dolog.
  • shoe
    #40
    Azért hogy legyen kibe belerugni (viccelek,nyugi)
  • shoe
    #39
    Költöi kérdés volt....
  • shoe
    #38
    Egyet értünk, csak nem értem ha mi erre rájöttünk, akkor mások miért nem?
  • NEXUS6
    #37
    Szal szar nemzet vagyunk?

    Csak had kérdezzem meg, hol vannak a szarmaták, a hunok, az avarok, a gótok ma és hol voltak az "amerikaiak" 400 évvel ezelött.

    Azért az hogy miközben Európa lépcsőházában vagyunk, ahol a nagy nemzetek átvonuló hadseregei egymásnak adják a kilicset, és 1000 éve folyamatosan van magyar államiság (még ha megszállva is) az azért jelent valamit.

    Eközben genetikailag már nem vagyunk azonosíthatók ("színtiszta magyar"?;)))LOL), de a magyar kultúra folytonossága még is fennmaradt!!!

    Szerinted miért, kedves archkoven?
  • nobses
    #36
    jegyeket elővételben a Naprendszer bármely pontjára, a Ticket Expressnél és a lottózókban lehet venni, most csupán 200Ft-ért kintvagy az űrben!ennél nincs jobb ajánlat!esetleg húzd meg egy ló farkátcsak akkor nemtudod hogy hova kötsz ki,ezért javaslom "anyósom"éljenek a magyar reformok,nem kell ide NASAés mint látjuk szerény országunk lángelmékkel van tele:D (azért megpróbálom nem nagyon beleélni magam:D) nah jó ideje lesz leszállni a billentyűzetről nehogy vkinek megártsak a hülyeségeimmel:) pls ha vki belémkötne mert magam is úgy érzem az agyam nincs a helyén teljesen, azért a magyarokat ne szidja,kössz.
  • nobses
    #35
    ott vannak azok a "magyarellenesek"... nem kell sokáig gondolkodni,egyből láccik:aki magyar ellenes az se tökéletes,akiket gyűlöl nyilván azok sem.aki kilóg a sorból,vagy akár kiérdemelte,akár nem,könnyen kiközösítik bárhol a világon,nem csak a magyarok...
    lassan mostmár a Nasa is sorra kerül mert negatív "reklámból" többet kapunk, nem visznek még az űrbe vmi olcsón, pedig ha lehetne busszal biztos olcsóbb lennene menjünk már a Nasa-hoz,elég ha "anyósomat" megkérem hogy rugjon s*ggbe és ingyen kintvagy az űrben,és tök olcsón megúsztad
  • Inquisitor
    #34
    Kétségtelenül minden népnél vannak olyan dolgok, mint az egyes embereknél, traumák, berögzülések, stb. Ezek lehetnek "jó" vagy "rossz" dolgok, jellemzően nem nagyon van olyan népcsport akinek csak "jó" dolgai lennének. Na most magyarokra (talán elmúlt 500-600 év okán?) jellemző a pesszimizmus és az önsajnálat, valamint a rinyálás. (Ebből a szempontból pl. a japánok pont ellentétesek ...)
    Egyesek szerint amások tulajdonának nem tisztelése, ill. az adócsalás nemzeti sporttá emelése is a török, majd labanc, majd komcsi kizsákmányolás elleni immunrekció beidegződése.
    Na most ezt így egy egész népnél kissé nehéz "meggyógyítani", idő kell hozzá, meg nagy változások, ez utóbbi meg nem jellemző egyenlőre. De ettől még lehetnek pozitív tulajdonságaink is.
  • nobses
    #33
    ajjaj:) nem, ez így nem igaz én sem vagyok úgy igazán p. hozzáállású de nem tartom a világ szennyének a magyar népet... pozitív hozzáállású magyarból lehet hogy nem túl sok van, de tisztességes és rendes magyarokból akad, még ha nem is az összes persze, nem is 90% de elég sok van! lehet hogy nem minden megyében van ez így, vagy nem minden helyen, de én ha körülnézek az emberek jórésze nagyon is rendes,és több mint a felére nem tudnék olyat mondani amiért úgy érezném, hogy "gáz" magyarnak lenni.
    "Arról meg az emberek tehetnek ha nemképesek a saját intelligencia korlátaik miatt kilábalni a történelmi megrázkódtatásokból" - tudod ez olyan dolog, hogy ezek a "megrázkódtatások" nem igazán velünk történtek, inkább a szüleinkkel,meg az ő szüleikkel,stb. azért ebben a korban mi szemrebbenés nélkül sokan végighallgatunk sok olyan dolgot, ami anno nagy megrázkódtatás volt nekik... ma ez a fajta gyűlölet ami náluk volt nem jellemző annyira, de mégis ott "motoszkál" vhol hogy hoppá csak volt ott vmi, és néha az emberből csak kijön...hehe alien pl. akár a régi Mo.,hogy "jóég de nagy volt,de jó volt,és most meg mivan?" (ehez nem kell rossz neveltetésűnek lenni,elég a suliban hallani...) aztán hozzájön még pár dolog és már tökre gyűlölni tudunk vkiket,akár oktalanul is:) én tegnap olyan mérges lettem a gépre hogy legyártottam egy egész elmebeteg dalszöveget már idegből,annyira felmérgeltem magam,közben pedig csak a net szarakodott(de egész nap)nah mind1:) a fajgyűlölet meg hasonlók sztem nagyon is emberi hiba, amire rásegít pár egyéb tényező néha, és már simán gyűlölhetünk egy népet is akár a semmiért...elvégre gyűlölni sokkal könnyebb,mint szeretni:)
  • nobses
    #32
    amúgy bocs ezért a jó hosszú OFFért.
    @shoe
    hehe:)hát ebben látok vmit de ha jól olvastam elvileg lehet hogy csak azért iszogattak, mert a fentiekben írtak a "víztelenítésről", amihez egy cseppet sem értek, de lehet hogy tényleg "nem vmi kellemes" amúgy a dolog, és hát...=) azért táncsak nem ittak annyit hogy kirúgják "a ház oldalát"... kimegy az egyik csaj meglovagolni egy műholdat ha vmi jó csaj mutathatnák is élőbenmondjuk az a baj hogyha csak 1-2 ruhát is vesz le nem tartana sokáig
  • shoe
    #31
    De jó neked! Egész életedben csak a pozitív hozzáállású magyarokkal találkoztál. Szerencse hogy kifogtad azt az 5-10 százalékot. Mutass be párat nekem is
    Arról meg az emberek tehetnek ha nemképesek a saját intelligencia korlátaik miatt kilábalni a történelmi megrázkódtatásokból.
    A magyarok ajnározását pedig nem interneten kell keresni hanem a történelem könyvekben, van benne ferdítés bőven... Ami nem olyan nagy baj én szeretnék valamiért büszke lenni a magyarokra, csak nem olyan könnyű ilyeneket találni.
  • nobses
    #30
    Szia.hát ne haragudj, de légy szives ne beszélj így az egész magyarság nevében! valószínűleg magadból indultál ki...,legalábbis remélem. én belátom, a magyar nép sem tökéletes, de mint a cikkből is látjuk, a híres amerikai nép sem az valójában, amit elakarnak hitetni velünk a tv-ből,pedig hol van a mi hírünk hozzájuk képest?az első hozzászólás épp elég ide,tehát ők is lényegében ugyanolyan emberek, ahogy mi is...
    "tehetetlen" - (általánosságban) ha vki tehetetlen, mert nincs munkája, fogyatékos, rokkant, akármi, arról biztosan ő tehet,nemde?(természetesen vannak kivételek) az egy dolog hogy Győrben keresnek kukásokat, és nem igen van jelentkező, de azért nem mindenkinek olyan egyszerű ienkor a dolga, hogy csak átköltözik és kéri a munkát, talán már megugrott volna ott a népesség is ha minden ien egyszerq lenne:)
    "önállótlan" - sztem ez elég alaptalan...
    "ingyenélő" - ha belekötök kicsit a szóba, rálehet vágni hogy ma már semmi sincs ingyen, akinek nincs miből annak aztán tényleg nehéz az élete,nemtudom mire gondoltál ezzel, ez talán az én felfogásomból adódik=)erre nemtudok mit mondani
    "megbízhatatlan" - ha vki megbízhatatlan, az eddigiekhez hasonlóan szintén nem egy népben rejlő hibát takar általában,sztem ez nagyon is emberi hiba, de úgy érzem talán a cigányoknál elég tapasztalható,bár talán ellent mondok most kicsit magamnak=) én a magyaroknál ahogy te mondtad "nagy általánosságban" nem tapasztaltam egyáltalán ilyet, inkább fordítva. ami a cigányokat illeti, ott a mércét máshogy látom, de szintén tapasztalat hogy rájuk se feltétlen igaz,bár minimális ismertség után a hírük miatt is, nem tartom őket igazán megbízhatóaknak, és sokan mások sem, ez tény.
    "nem is túl tisztességes" - itt sem tudom igazán kinek a nevében beszélsz, elég sértő nekem ez a megjegyzés is. a szüleim,nagyszüleim,rokonaim szinte mind tisztességes munkával keresik a napi betevőt(szintúgy barátok,ismerQsk családja)(bár vannak körök ahol ez nem "divat", ez is tény)(,én 17 vagyok,úgymond állásom nincs,bár nyári munkát én is csinálok,szintúgy "tisztességes bérért",nem fosztom az öreg néniket és nem ritkítom senki vagyonát és értékeit:) ), és sztem ez nem csak rám és az én családomra igaz.
    "Miért számodra elképzelhetetlen, hogy színtiszta magyarként nem ajnározom a saját "népemet"? Vagy gerincesebb dolog rosszat mindig csak a "körön kívüliekre" mondani? Mi ez ha nem a színtiszta nacionalizmus? Na persze, ugye mi mindenkinél tökéletesebbek vagyunk." - bár nem nekem válaszoltál, de sztem nagyon szomorú hogy a saját "néped" "ajnározod". azt, hogy mi tökéletesek vagyunk sztem ha olvastad egy fórumban biztosan viccből írta aki írta,máshol elég ritkán láthatsz/olvashatsz/hallhatsz ilyet. az szintén kissé talán egy emberi hiba, ha vki más népeket "ajnároz" a te szavaddal élve, bár ez elég jellemző hiba, de sztem természetesebb mintha a saját népével tenné ezt. persze ez nem mentség, de ahogy nálad látom a helyzetet, sem a saját, sem más népét nem tiszteled, én a helyedben szégyelném magam, de nagyon, amiért képes voltál ilyen dolgokat írni a saját hazádra! belátom az se szép ha más népeket szólunk le, ami jellemző, de úgy vélem minden nemzetben van egy kis "ellenségeskedés" más népekkel szemben, de több ezer év háború után azért egy kis utóhatása megmarad a dolognak, hogy a saját nemzetünket szeressük, ne a másét,ami háború nélkül is jellemző.persze a mai világban szerencsére már nagyjából ez nem jellemző annyira(jelentősebb ellenségeskedés,iesmi),az emberek vándorolnak ide-oda és sokszor nagyon is jó/jobb nekik ott.ami a fajgyűlöletet illeti még, azért gondolj bele hogy nem csak itt nállunk közösítik ki sokan pl. a fogyatékosokat, ugyanúgy más országokban is, nálunk még rátesz a lapátra hogy Románia uralja a régi országunk egy jó részét,és még pár dologgal kissé kiérdemelték sok magyar számára a gyűlöletet, ezért is érzem még azt, hogy a fajgyűlöletben egy kis természetesség van, ráadásul ez öröklődik is, ne csodálkozz ember ha a magyarok jórésze nem a saját nemzetét szidja,elvégre ez az otthonunk is,és lehet hogy van ahol szebb az élet,de így kell szeretni a hazádat ahogy van,édesanyát sem a gyerek választja,te sem magad választod a helyet ahol születtél,fordítva sem,de így kell elfogadni bárkinek a hazáját is és az édesanyját is, ahogy van, úgy érzem inkább te vagy a magyarság egy selejtes része, te vagy rá az élő példa úgy néz ki számomra,már ne is haragudj. ha nem teccik itt,légyszives menj máshova! ha nem szereted a hazád én biztos nem látlak szivesen... magyar oldalakra se írj mert ez magyar!:)ha nem teccik ellehet menni, a véleményed mindenesetre tudosmául vettem, de elítélem.hali.
  • shoe
    #29
    Ok akkor ülj be nyugodt szívvel egy utasszállítoba,amiben részeg a pilóta. Végülis csak a le és felszállást csinálják manuálisan....A többi nem számít.
  • Caro
    #28
    Genetikailag ilyen nincs.
    Nevelés kérdése az egész.
    Az, hogy a mai körülmények között lassan divat lesz a küzdelem feladása, az emberi gyengeség, az más dolog.
  • mrzool
    #27
    "Egy laptopot egy űrhajós ne tudna a fizetése 1 ezrelékéből megvenni? Na neee.."

    Hol olvastad a hírben, hogy űrhajós nyúlta le a notit? A NASA-nál nem csak űrajósok dolgoznak ám... Helló!

    "Az, hogy valaki nem tud pisilni órákon át, igen kínos"

    Épp az a baj, hogy tudnak, de nem akarnak.:) Te szeretsz pelusba piszkítani?

    "Azért én elvittem volna szervizbe."

    Itt ennyire gáz az emberek szövegértése? NEM dobta ki senki a notit, az csak egy kibaszott kifogás volt a lenyúlást leplezendő.
  • halgatyó
    #26
    Egy laptopot egy űrhajós ne tudna a fizetése 1 ezrelékéből megvenni? Na neee..

    Itt valaki le akarhatja váltani a főnököt és a helyébe szeretne lépni
  • halgatyó
    #25
    A csajszi (Nowak) kétféle arca jól példázza a nők hihetetlen változékonyságát. Egyik nap beszélgetsz egy nővel, és másnap nem ismered meg.

    Pláne ha kommandósok csinálták a frizurát...
  • halgatyó
    #24
    Ebben a hírben több bizonytalan részlet van, emiatt óvatosságok javaslok mielőtt nagyon komolyan kezdjük venni. Az, hogy utáljuk az amerikaiakat a világban viselt dolgaik miatt, szvsz ne befolyásolja a gondolkodásunkat ebben az ügyben.

    Az űrhajósok válogatott emberek. Éveket vagy tíz évnél többet is eltölthettek kiképzéssel, és gyakran nem napi 8 órában. Nem tűnik életszerűnek, hogy részeges ember legyen közöttük. Természetesen a féltékenység egészen más. Az olyan érzelmi zavarokból származik, amelyeknek igen erős biokémiai alapjuk is van, és a tapasztalatok szerint bármely életkorban hirtelen előugorhat.

    Az, hogy valaki nem tud pisilni órákon át, igen kínos. Pláne olyan helyzetben, amely erős szellemi és fizikai koncentrálást igényel. Nem tűnik életszerűnek, hogy a NASA ezzel ne lenne tisztában, és ne keresne valami megoldást.

    szóval a hír egy kissé kacsa-szerűnek tűnik.

  • asdasdasd
    #23
    "miután működésképtelenné vált kihajították az állomásról"
    Hirtelen felindulásból feltépte az ajtót és kivágta.

    Azért én elvittem volna szervizbe. Meg gondolom az adatok is értékesek lehettek rajta. Az űrbe felvinni valamit olyan drága dolog, mintha aranyból volna.
  • archkoven
    #22
    Miért számodra elképzelhetetlen, hogy színtiszta magyarként nem ajnározom a saját "népemet"? Vagy gerincesebb dolog rosszat mindig csak a "körön kívüliekre" mondani? Mi ez ha nem a színtiszta nacionalizmus? Na persze, ugye mi mindenkinél tökéletesebbek vagyunk.
    A magyarokra úgy nagy általánosságban igazak a következők: tehetetlen, önállótlan, ingyenélő, megbízhatatlan és nem is túl tisztességes.
    A cigányokra mindez százszorosan igaz. Őket a normális embertől nem az a "0,1%" bőrszín-eltérés különbözteti meg, hanem a tulajdonságaik. A bőrszín alapján történő szelektálás csak egy elég megbízható módszer annak eldöntésére, hogy kik azok akikkel egész életemben kerüljek mindennemű kapcsolatot.
  • BirRob
    #21
    Hát nem azért, de ha azt a 15 milliárd dollárt a civil űrhajózás kapná már rég a marsról integetnének a NASA-nak.
  • ericghar
    #20
    Az én fizumból 160E forintot vonnak le TB-re, és 80E-t adóra. Marad 140. Nekem kellenek a biztosítók. Mert akkor BIZTOS lehetek benne, hogy nem a hozzád hasonló ÁFA-csalókhoz, meg munkanélküli naplopókhoz kerül a pénzem. A sok csöves meg csak nyugodtan haljon meg májzsugorban (vagy segély híján éhen), nekem mindegy mikor végzi ki őket az alkohol.
  • greg971
    #19
    ezeket miért írtam le ? ... nem tudom ... írhatnékom volt :D

    Valamit azért kihagytam .. amerikát példának véve ... isten óvja a magyart a privatizált egészségügytől .. nincs kiegészítőbiztosításod ? mehetsz alapellátásra a közkórházba .. talán meg ís műtenek , ha beleférsz a keretbe :D ... ha nem , ... földet rá :D
  • greg971
    #18
    Tisztelt honfitársam ... ezzel a kijelentéseddel saját magad köpted szembe ... bár szerintem te albán bevándorló lehetsz , a kijelentésedet olvasva.

    Amerika .. valóban egy álom a szemetekben .. valóban jó képet mutatnak magukról az egyszerű televízión nevelkedett idegennek ... a nyomornegyedeket persze nem látjátok .. és a kiszlgáltatottságot .. azt mondják páran hogy a magyar bürokráccia ..... az amerikai jogrendszer a legbonyolultabb jogrendszer .. ugat a kutyád este 22.00 után ? ... itt nem jelent fel senki ... ott viszont fel fog jelenteni a szomszéd .. a rendőr kimegy és megszoptad :D

    előre a demokráccia felé :D hajrá magyarország ... aki tud meneküljön :D
  • gplay
    #17
    Hát igen. Amerika sem sokkal jobb mint egy magyar építkezés. Ott is mindent lopnak ami mozdítható. XD
    De nem értem, szerintem nincsenek annyira alul fizetve, hogy laptopot keljen lopnia, simán lenne rá pénze. Lehet, hogy pont a kínaiaknak kellett az infó amit a gép tartalmazott. :D Erre senki nem gondolt?
    Ja és a piásan megyünk fel. Simán kirúgnám az összes alkeszt. Nem azért, mert veszélyeztetik a kilövést. MrTressy így is fel lehet fogni. De mivan, ha az egyik buliból elkezdi nyomkodni a gombokat és a fellövés után át mennek csillagszóróba? Meg egyáltalán, nem kell az ilyen ember a céghez, rontja az imázst. Ki vele.
  • Caro
    #16
    Mi van, vitatkoznak a szőrtelen majmok, hogy melyiknek 0.1%-el más a bőrszíne?
  • MrTressy
    #15
    És legalább buli volt a fellövés :)))
  • Sanyix
    #14
    Nemtudom miért volt gond az hogy részegen mennek fel. Mikor írányítják az űrrepülő manuálisan? 1x a dokkolásnál(ami több nappal a fellövés után történik), 1x pedig már 20km magasan a kifutópálya felett veszik át az irányítás az számítógéptől, leszálláskor. Így aztán nem befolyásolja a küldetés menetét ha piásan szállnak fel.
  • L3zl13
    #13
    Vagy fajgyűlölő köcsög, aki közben ugyanúgy lop mint az említett kissebség egyes tagjai.
  • dieselG
    #12
    inkább magát magyarnak hazudó cigány esetleg
  • archkoven
    #11
    Úgy látszik a nasa-nál is sok a magyar és a cigány.
  • Prof William
    #10
    Hát amint kínaika lekezdik komolyan a dolgot az USA észbe kap és megint elkezdi pénzelni őket de komolyan... Fejlődés csak verseny idején van... Reméllem minnél hamarabb elkezdik...
  • piskota666
    #9
    Hát látszik, hogy véget ért a hidegháború! "Űrbéli játszadozásra" többé nem igen van pénz. Nem is fejlődnek semmit. Negyven éves technika alapján készítik az új Orion űrhajót. Bezzeg csak Afganisztánra és Irakra elmegy évi plusz százmilliárd dollár, a Nasa meg érje be rongyos 15-el. Ha ez így megy tovább, a kínaiak nagyon gyorsan le fogják az amikat körözni, de még a ruszkik is.
  • T0nk
    #8
    "Ezt a számítógépet, bár az én gondjaimra volt bízva, a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén használták. Azt az információt kaptam, hogy miután működésképtelenné vált kihajították az állomásról és elégett a légkörben"

    He is... Eh... Somewhere else.
  • roliika
    #7
    Azért durva fizetések vannak arrafelé...pont egy laptop kell neki?