WorldShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És egy-két saját képet a full verzió campaign-bõl igazán betehetnétek.... :D
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Also, now WorldShift has already been officially released in four languages: German, Russian, Spanish, and Italian. We expect the English, French, and traditional Chinese versions to be released this month.
Tibbor: milyen néven vagy fent? Én NemesisPrime és van már némi tapasztalatom, február óta játszom. Practice-nél nincs gyûjthetõ artifact, csak Deathmatch-ben, de az sajna nincs a demóban. AI ellen érdemes elõször, sokszor easy-n játszani és elõször a Humans fajjal kezdeni. És persze minél több Xenolite kirtályt elfoglalni, azaz extractort építeni rá a Commander segítségével. Majd ezt fejleszteni, illetve egységeket gyártani.
A honlapomon összegyûjtöttem pár képet, videót utóbbiakat érdemes végignézni részletes kommentálják mit hogyan kell.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Csak megyek a kapott csapattal és tisztítom az utat.Elsütök néhány varázslatot a kapott magusokkal vezérekkel útközben.Lesz ebben építkezés vagy vmi "érdekesebb"?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Az a warez verzió melyik kiadás? Ki a kiadója? Csak tudni szeretném hol jött ki végre angolul. Mert elvileg Ausztráliába is e hóba jelenik meg, a Playlogic meg elvileg a harmadik negyedévre teveezi.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Talán használni kéne az a kurva GOOGLE-t.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A co-op is nagyon jó csak fõ hogy tudja ki milyen egységeket válaszon. Egyébként királyak az egységek és a fajok képességei.
A megjelenés májusra tolódott németben is. Sajna máshol semmi híre. Néemten kívül elvileg a Playlogic forgalmazza majd. Pech, hogy a német kiadás német nyelvû, azon felül hogy piszok drága még eBayen is. Pedig a zenei CD miatt nagyon kéne.
Kár, hogy csak multiplayer a demo, de ízelítõnek ez sem rossz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Töltsük le az internetet!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A sötét jövõben járunk a földön. A mai civilizáció elveszett legendaként él, ugyanis sokkal fontosabb, hogy a fennmaradó fajok egymás torkát próbálják meg szemrevételezni, lehetõleg belülrõl, és nincs idejük az internetre, meg a James Bond filmekre. Ebbe a vészterhes korszakba köszönünk be Daniel "baltaarcú" Craig helyett az egyik választott népcsoporttal, hogy aztán visszavezessük a derék kapitalizmusba az addigra már fõleg varázslatokon tengõdõ, amúgy boldog tudatlanságban élõ földet.
A WorldShift speciális, gyûjtõi kiadását ma fedték be, és eszméletlen extrákat tartalmaz - mármint eszméletlenek ma, amikor a "bolti változatok" egy DVD tokot és egy a DVD lemezekre préselt PDF kézikönyvet tartalmaznak. Meglepõ és mulatságos, de a fejlesztõbrigád felhívta rá a figyelmünket, hogy a gyûjtõi változatban megtalálhatjuk a játékot is - ezt jobb leszögezni, mielõtt valaki azt hinné, hogy azt majd külön meg kell vennie. Jár mellé egy kézikönyv - ha hajaznak a Half-Life 2 zseniális kiadására, minden bizonnyal egy papírlapot jelent majd, ahol leírják, hogy a WASD-billentyûkkel lehet sétálgatni - egy audiocédé, amely nem meglepõ módon nem a fejlesztõk egyedi nyögéseit, hanem a játék zenei anyagát tartalmazza majd, egy mûvészi könyv, egy egérpad, matrica, játékposzter, meg egy zerg, aki valahogyan kiszökött a Blizzard fõhadiszállásáról, és most izgatottan várja, hogy a botor WorldShift-vásárlókra vethesse magát.
de azért a teljesnek majd adok egy esélyt...
0 kihívás, menj A pontból B pontba majd vissza (ezeket elég becsukott szemmel is véghezvinni mert a gépnek esélye nincs), multi részét sajnos nem tudtam kipróbálni mert nálam játszhatatlanúl laggolt, ha a kampányok közben valami csoda folytán meghalsz (pl nekimész annak az áram kapunak, vagy minek) nem tudod folytatni mert kidob a játék, inkább idõrablásnak tûnik az egész
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400