WorldShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon69
Valaki igazán seedelhetné :P hiába vannak több százan seed-leech-ben, nem nagyon akarja letölteni :'(

És egy-két saját képet a full verzió campaign-bõl igazán betehetnétek.... :D

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Nagyon hülye lesz a kérdésem, de a demóban hol lehet nehézséget állítani?!Egyébként Tibbor (vagy Tibor...:D) néven regisztráltam.A honlapodra rákukkantok majd, kösz a helpet!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Agamemnon69
juppppíííí:

Also, now WorldShift has already been officially released in four languages: German, Russian, Spanish, and Italian. We expect the English, French, and traditional Chinese versions to be released this month.

Agamemnon69
Na, akkor rákeresek arra az angol warezra :P bár igazán kiadhatnák már.

Optimus Prime
Klikkelj Gallery-re fent, és hidd el, tényleg olyan szép a játék.

Tibbor: milyen néven vagy fent? Én NemesisPrime és van már némi tapasztalatom, február óta játszom. Practice-nél nincs gyûjthetõ artifact, csak Deathmatch-ben, de az sajna nincs a demóban. AI ellen érdemes elõször, sokszor easy-n játszani és elõször a Humans fajjal kezdeni. És persze minél több Xenolite kirtályt elfoglalni, azaz extractort építeni rá a Commander segítségével. Majd ezt fejleszteni, illetve egységeket gyártani.
A honlapomon összegyûjtöttem pár képet, videót utóbbiakat érdemes végignézni részletes kommentálják mit hogyan kell.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

inter94
képeket pls

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Okés, megvan az elsõ gyõzelem, kezdem érezni a taktikát...!<#eljen>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Tegnap telepítettem a hivatalos angol demót, egyelõre csak a Practice-nál tartok.Kérdésem: már a demóban is lehet a gyakorló pályán(a gép ellen játszom egyelõre) tzárgyakat találni?!Merthogy én még ilyenekkel nem találkoztam.Másik: elég sok RTS-el játszottam már, de olyan még sosem fordult elõ, hogy eddig EGYETLEN EGYSZER SEM nyertem.Fogalmam sincs, honnan gyárt ekkora sereget az AI, amellyel rendszeresen lerohan l0-15 perc után...?Tippetek?Tapasztalatotok?Gondolom, itt nem lehet nehézségi szintet állítani.Mármint az 1v1 practice-ban.

mama2
Ebben amúgy nincs idõ lassítás? Mert mintha láttam volna már róla videót hogy lassítják az idõt.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mikiller
Leszedtem, müxik DT-vel (lite) mountolva, de vmi nem az igazi eddig.
Csak megyek a kapott csapattal és tisztítom az utat.Elsütök néhány varázslatot a kapott magusokkal vezérekkel útközben.Lesz ebben építkezés vagy vmi "érdekesebb"?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Optimus Prime
Sci-fi fantasy MMO-RTS. De nem kell sokat keresni, csak klikk a bannerbeli 'Game Information'-ra, hamár ilyen designos fóruma van a játéknak. Tényleg, ki és miért tervezte ilyen pöpecre majd halt ki?

Az a warez verzió melyik kiadás? Ki a kiadója? Csak tudni szeretném hol jött ki végre angolul. Mert elvileg Ausztráliába is e hóba jelenik meg, a Playlogic meg elvileg a harmadik negyedévre teveezi.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Prince23
Ez egy fantasy rts.

davidka003
Olyan.<#taps>
Talán használni kéne az a kurva GOOGLE-t.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Maxtreme
"Ez milyen játék akar lenni?"

Számítógépes

mama2
Ez milyen játék akar lenni? Olyan mint a Time Shift?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

de ujdonság mert ez angol, német verzioval megszenvedjen akinek két annya van :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Optimus Prime
Ez nem újdonság, már május óta van warez. Németül. De én eredetibe akarom, angolul és ha lehet Collector's Edition-be, Score CD-vel.

viszotn cserébe nem lehet mountolni dt-be, gondolom procyon elbaszta imaget... :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Ez van itt WorldShift CLONEDVD-PROCYON 4.40GB <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Agamemnon
Mi van hol?

lalakov
Itt van.:)
Optimus Prime
Nagy kár, mert remek kis játék... lesz. Ha végre kiadják felénk is. Addig is ott a demó, már majdnem mindent aktiváltam a techtree-n. Még egy saját fan lapot s készítettem - hamár a hivatalos kudarcba fulladt - WorldShift.extra

Agamemnon69
Hát úgy tûnik ez a játék eltûnt a süllyesztõben...

Agamemnon
De most már rátaláltál :P

Optimus Prime
Na, erre nem is gondoltam, hogy eme elfeledett játéknak is van itt fóruma. Nekem a tavaly decemberi cinematic elõzetese óta favorit. Kár hogy nem találtam rá elõbb a fórumra. Nyomtam a zárt és nyílt bétát, és most a demót is. NemesisPrime néven vagyok fent, ha valakit még érdekel. Bár látom sokaknak nem volt türelme, vagy nem vizsgálódtak elégé. Single-ben van checkpoint, igaz ah kilépsz az törlõdik, dea küldetések annyira nem nehezek, csak gondolkodni kell. A multy nagyon jó! Az elején sokat laggolt, talán gép és net függõ is. De a deathmathc jó móka, vagy gyors vagy hosszú. Én például majd 1 órán át szívattam az ellenfelem mire lenyomott. :)
A co-op is nagyon jó csak fõ hogy tudja ki milyen egységeket válaszon. Egyébként királyak az egységek és a fajok képességei.

A megjelenés májusra tolódott németben is. Sajna máshol semmi híre. Néemten kívül elvileg a Playlogic forgalmazza majd. Pech, hogy a német kiadás német nyelvû, azon felül hogy piszok drága még eBayen is. Pedig a zenei CD miatt nagyon kéne.

Agamemnon69
Lehet, hogy akkorát buktak a német verzióval, hogy az angolt már ki sem adják?

német verzió már kinnt van.. angol még sehol

Agamemnon69
Kipróbáltam, nekem tetszett.

Kár, hogy csak multiplayer a demo, de ízelítõnek ez sem rossz.

NeBby
Nah , toltam vele még 1 kicsit , talán mégse olyan vészes <#vigyor3> (Bár még bugos)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Agamemnon69
Este leszedem a demót és kipróbálom. Szerintem jók a képek. Thx.

KILLER2
Ezek alapján én már ki sem próbálom. Pedig de vártuk (még én is, még ha nem is annyira). Kár érte, pedig jónak indult.

Töltsük le az internetet!

NeBby
Nekem se teccik... <#shakehead>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

sb1
Na, kipróbáltam, nem nagyon jön be nekem, íme pár kép:

Amúgy a demót akár innen is szedhetitek !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Agamemnon69
A Black Sea Studios, akiket többek között a Knights of Honor-ról ismerhetünk, bejelentették, hogy az új generációs "cyber-fantasy" RTS-ükbõl készül gyûjtõi változat is, hála a tervezõnek. Errõl írunk most, mert jó.

A sötét jövõben járunk a földön. A mai civilizáció elveszett legendaként él, ugyanis sokkal fontosabb, hogy a fennmaradó fajok egymás torkát próbálják meg szemrevételezni, lehetõleg belülrõl, és nincs idejük az internetre, meg a James Bond filmekre. Ebbe a vészterhes korszakba köszönünk be Daniel "baltaarcú" Craig helyett az egyik választott népcsoporttal, hogy aztán visszavezessük a derék kapitalizmusba az addigra már fõleg varázslatokon tengõdõ, amúgy boldog tudatlanságban élõ földet.

A WorldShift speciális, gyûjtõi kiadását ma fedték be, és eszméletlen extrákat tartalmaz - mármint eszméletlenek ma, amikor a "bolti változatok" egy DVD tokot és egy a DVD lemezekre préselt PDF kézikönyvet tartalmaznak. Meglepõ és mulatságos, de a fejlesztõbrigád felhívta rá a figyelmünket, hogy a gyûjtõi változatban megtalálhatjuk a játékot is - ezt jobb leszögezni, mielõtt valaki azt hinné, hogy azt majd külön meg kell vennie. Jár mellé egy kézikönyv - ha hajaznak a Half-Life 2 zseniális kiadására, minden bizonnyal egy papírlapot jelent majd, ahol leírják, hogy a WASD-billentyûkkel lehet sétálgatni - egy audiocédé, amely nem meglepõ módon nem a fejlesztõk egyedi nyögéseit, hanem a játék zenei anyagát tartalmazza majd, egy mûvészi könyv, egy egérpad, matrica, játékposzter, meg egy zerg, aki valahogyan kiszökött a Blizzard fõhadiszállásáról, és most izgatottan várja, hogy a botor WorldShift-vásárlókra vethesse magát.

JezuskaDT
Rage47
jaja, én is egész jónak látom
Agamemnon69
Huh, tényleg van ott néhány videó és azok alapján még mindig jónak tûnik, annak ellenére, hogy sokak szerint nem lesz jó...

Rage47
jött ki egy csomó videó gametrailersen
Agamemnon69
pedig eleinte a képek alapján olyan jónak tûnt...

de azért a teljesnek majd adok egy esélyt...

TurboX
saját tapasztalat(véleményezni nem kell):

0 kihívás, menj A pontból B pontba majd vissza (ezeket elég becsukott szemmel is véghezvinni mert a gépnek esélye nincs), multi részét sajnos nem tudtam kipróbálni mert nálam játszhatatlanúl laggolt, ha a kampányok közben valami csoda folytán meghalsz (pl nekimész annak az áram kapunak, vagy minek) nem tudod folytatni mert kidob a játék, inkább idõrablásnak tûnik az egész

ráaádsul van 5 fajt aegység meg 5 hõs aztán kifujt..., változatos :P

részemrõl azzal, nem futott nekem szarul, nem lépett ki egyszer se viszont maga a játék semmi extra, 2 perc után meguntam

Agamemnon69
Ezek csak technikai részletek, azt hittem magával a játékkal van a gond...

Alwares
Laggos, iszonyat szarul fut, rengeteg bugja van, kilép... Persze ez még béta, de eléggé gánynak tûnik...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Agamemnon69
Kicsit bõvebben, mi a gáz a játékkal?

fishBNS
nem is kicsi...

az sajnos :S

Huh ez egy fos
TurboX
ejj, ez bizony karcsú gém....
TurboX
engem szó nélkül kivág az update után, majd ismét kezdi elõrõl..