24
  • Mcsiv
    #24
    Ezen elhalok teljesen. Klisés szereplők: ha azt vesszük, hogy "hétköznapi" szereplőket emelnek ki a történetben, az összes többi ember közül, akkor bizony klisés. Klisés a pókember is, mert hát ő is csak egy "hétköznapi" ember, aki "szuper" képességekkel rendelkezik. Ilyen alapon a filmek/sorozatok nagyon nagy részére rá lehetne húzni ezt a fogalmat. Klisés történet: meg akarják menteni a földet. Ejha, James Bond is a szivéhez kap a 238478127389 rész után hogy ő is klisés és bezony, Indiana Jones is beáll mögé a sorba és karöltve bandukolnak el, mert milyen égő az, hogy egy jól bevált esemény köré épűl fel valami. A síróknak azt üzenem, hogy keressenek maguknak egy másik fórumot, ízlések és pofonok, nem bennünk, nem bennetek van a hiba, csak egyszerűen valakinek ez tetszik, valakinek az. Én pl a StarGate-ből nézek meg sírva egy részt, jönnek, mennek, harcolnak, összeesküvés, mindenki testét megszálják, mindenki halálos beteg lesz stb. Amit én láttam részeket, azokban mindegyikben fellelhető az a tipikus jelenet: valamelyik főszereplő halálos ágya, mindenki sajnálkozik, bosszút forralnak/megoldás találnak ki hírtelen. Ez nem klisés kicsit?;]
  • xizor
    #23
    Szerintem nemlesz vlm nagy szám játék, csak agyonhypeolják majd.
    Sorozatokról jut eszembe, vlk vágja az a Starship Troopers animációs sorozatot aminek volt kb 3 évadja vagy több, nemtom még annó a tv2tőn ment reggel?:)
  • SPY0817
    #22
    "Hát az amcsiknál mi nem siker?
    Azok egész nap a TV előtt punnyadnak, ott minden siker, amit jól reklámoznak."

    Kalap sorozatot beszüntettek 3-4 rész után. Drive.... szóval azért ők is elég válogatósak. Csak azok már nemjutnak el ide hanem ott leadják ha nincs nézetség akkor cancel oszt csá ennyi

    Egyébként sztem ZSÍR sorozat és remélem nem lessz rossza a Game se :)
  • opeca
    #21
    Ez a csaj, még kisminkelve is egy gyenge 7-es, de ez már tényleg egyéni ízlés dolga, tucatnő, nincs benne semmi egzotikus.

    "opeca: Nem értesz hozzá. Egyébként nem etalon, de siker angliában és amcsiknál is, hogy a netes közösséget ne is említsem."

    Hát az amcsiknál mi nem siker?
    Azok egész nap a TV előtt punnyadnak, ott minden siker, amit jól reklámoznak.
    Most hadd ne kezdjek kiselőadást tartani a média szuggeszciójáról.
  • Tinman #20
    11/10 a leányzó :-)



    opeca: Nem értesz hozzá. Egyébként nem etalon, de siker angliában és amcsiknál is, hogy a netes közösséget ne is említsem.

    AZTA: Kegyetlen sok dolog történt a Lost-ban... mellesleg te, hogy tartanád fent a figyelmet? A Lostnak nagyon jól sikerült, hiszen a 3. évad az egyik legjobb, legizgalmasabb évad.

    NEXUS6 #19: Má' megin' igazad van :-D
  • NEXUS6
    #19
    Szerintem pont a sablonosság a poén benne, és pl a két japó csákó ahogy el is túlozzák gyak a film paródiáját hozzák össze. Kb mint a Kill Bill.

    A gondolatolvasó exrendőr, valami 3. műszak szerű figura, a szőke halálos csinibaba egy alias szerű vonulatot jelent, a pompomlány a tinihorrort, a politikus faszfej valami dallas szerű politikai család-regényszerűséget, a lüke tesója olyan trendi fiatal, olyan lósztos, az indiai tudós meg a kis néger gyerök a tudományos hókuszpókuszos sorozatokat hozza, szájler meg a pszichopata gyilkososat.

    Szal szerintem eszméletlen tömény és valóban sablonos, de szinte minden benne van, mostanában én csak ezt nézem!;)))
  • Spica
    #18
    ja csak sajnos egyre jellegtelenebb lett az is az egyre újabb évadokkal..

    egyébként meg tényleg egy kicsit nevetséges néhány dolog a heroesban meg klisések a jelenetek, de hát ennek a hátterében a képregény-irodalom van, ami mindig egy kicsit mesésebb. most lehet megharagszanak rám a heroes-fanok, de tiszta harry potter az egész stílus csak sorozatban.
  • Arnoux
    #17
    Várom a Heroes játékot!! Az Ubisoft általában jókat csinál, szerintem ezt sem fogják elszúrni
  • Su0my
    #16
    amikor új volt, ja, akkor jó volt. viszont nekem a Csillagkapu az etalon, azt még ma is meg tudom nézni, nem haladt felette el az idő. a sliderst viszont nem.

    utó irat, zárójelben, piruló arccal: én a Knight Rider-ért is qrvára odavagyok :)
  • opeca
    #15
    Sajnos láttam belőle két részt.
    Annyi elég is volt, öt rész végignézését ne is kívánja tőlem senki sem, mert a sorozat, egész egyszerűen nevetséges volt.

    Aztán lehet, hogy van akinek ez az etalon, hát egészségére!
  • NEXUS6
    #14
    A Lost-ból én sem tudom hogy lehet játékot csinálni, mert ott kb az van 20. részben is mint az elsőben. A részek nagyrészében az emberkék baleset elötti életét mutatja be, ami csak néha kapcsolódik a másik szereplőkéhez.

    A híróz viszont más, ami kiderül közben az nincs a végtelenségig lebegtetve, mint az x-atkákban, vagy a lósztban. A történet összeáll és kibővül, nem pedig az örök bizonytalanság állapotában leledzik.
  • AZTA
    #13
    kiváncsi lennék én arra a lost játékra is, lehet annyi lesz az egész mint a sorozat hogy 20orán keresztul nem csinálnak semmit és minden részben megrezdul mellettuk egy bokor és akkor nagy az izgalom hogy vajon mi is volt az..
  • solikka
    #12
    Jah, aki megnézett legalább 5 részt az nem mond ilyet....
  • Rage47
    #11
    Végignéztétek ti ezt a sorozatot egyáltalán, vagy csak dumáltok?
  • Neurotoxin
    #10
    Amúgy meg semmi 5let a mai sorozatokban. Meg se ütik pl a Sliders szintjét..
  • Neurotoxin
    #9
    Csak gratulálni tudok az 5lethez...a sok majmoló meg majd meg is veszi..ez is csak a pénzről szól...
  • opeca
    #8
    Ehh, már a sorozatot sem lett volna szabad elkészíteni, annyira gyenge, annyira sablonos, annyira majmolós, annyira buta.

    "Cheerleader" - Atyaég!

    Erre még egy játékot is ki akarnak erről adni :-(
  • Su0my
    #7
    ez a csaj nagyon ott van.
  • Tower Guard
    #6
    Na rerre nagyon kíváncsi leszek, a heroes az egyik kedvenc sorozatom :)
  • Acheron
    #5
    hehe,nem is rossz ötlet ;)
  • Rage47
    #4
    én Sylar leszek, és összeszedem mindenki képességét...
  • Griphons
    #3
    Első küldetés: Save the cheerleader, save the world! frankó...
  • mikloss
    #2
    Dejó majd a Cheerleaderrel lehet leugrálni háztetőkről és nem lesz semmi bajunk
  • heyman8909
    #1
    kipróbálom, az biztos.