Gta 1

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan nekem is volt gta 3 ba, hogy qrvára bagyorsult...
1 AK tár meg volt kb 1-1.5 mp alatt..XD

foszol!

Derohattkreatív!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

MM2
Az szóljon akinek a teljes verzió kell!
A kettõ nállam keyboard errort írt ki.
a nagyobb gépen tényleg használhatatlan a GTA1

ProGabe
most szedtem le,ugyebár már egy jóideje ingyenesen letölthetõvé tette a R*,a 2-vel együtt
a lényeg:ha be van kapcsolva az fps limiter túlságosan szaggat,ha ki van kapcsolva túl gyors,ergo teljesen játszhatatlan a játék 😞

a 2 teljesen jól megy,de így,hogy azt sem tudom hol vagyok,lévén nincs benne semmilyen térkép,túlságosan frusztráló a dolog,így azt is inkább hanyagolom :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MM2
Szóljon akinek kell.

Picizöldfül
dettó😄

Hehe. azt én is imádram...
Meg sulibusszal tarolni.😊

allock
mennyit toltam ezt multiba 😊)

#hhwnd

motyodlee
én sok jármûvet állítottam szorosan egymás mellé.Mikor összejött egy kupac, akkor az egyiket felrobbantottam és a többi is sorban robbant fel 😄
lehetett avval kaszálni rendesen

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Mért?Akkor most végleg nem jön PC re?
EddÍg úgy volt, hogy rc re mindÍg késõbb jön ki, hála annak a rohadék fos-zol nak..-.-

Lullaby
de szerettem 😄 mindig borogattam mindent a kocsival, meg a munkásokat vagy miket gyilkolásztam 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

herczeg
dehogy hagynak cserbe. csak késõbb jön ki pcre... már a vice city is csak fél évvel késõbb jelent meg pcn

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

MM2
és ne feledjük! ha ez a játék nem létezne, valószínûleg a GTA IV nem lenne, vagy más lenne

könyörgöm a mozaikszavakat írjuk már nagybetûvel...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

MM2
ez a játék, aki nem ismeri annak, ócska, régi

MM2
én is olyan sokat játszottam vele...

Pacal17
igen, és 10 évvel az elsõ gta után most itt lesz a GTAIV amivel cserbenhagynak minket, PC-seket...

motyodlee
mekkkkora game volt még akkor 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

norbi56
öhömm akkor inkább london

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

MM2
Sziasztok!
Ezt a topikot a Nosztalgia kedvéért nyitottam.

← ElőzőOldal 3 / 3