120
Grand Theft Auto : 1
-
#80 szívesen .D xd nah működik? -
#79 ok köszi -
#78 hello!
az : y vagy x -
#77 a gta 2 ben mivel lehet fegyvert váltani ?? -
#76 Ezt hogy érted, hogy gta winnel? Csak egy exe fájl van, mással nem is tudom indítani. És ez a register fájl micsoda, mire lenne jó nekem? -
#75 gta winnel indítsd el, de ahhoz ajánlanék egy regiszter filét, ha van msn-ed akkor át tudom küldeni... -
#74 Üdv! Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni és letöltöttem a R* honlapjáról a játékot. Fel is telepedett szépen a gépemre, de mikor indítani akarom a következő hibaüzenetek jönnek elő: Unable tolink to KERNEL32.dll, Cannotload WDIRxxF.dll ! Vajon mit lehetne tenni, hogy elinduljon? XP-m van SP2-vel. Próbáltam átálítani a kompatibilitást is, úgy el is indul, csak mikor játékot kéne kezdeni, kivág a tálcára. Esetleg valami ötlet??? -
#73 annak mennie kellene... http://www.isohunt.com/
kliens: http://www.utorrent.hu/ -
#72 oké -
#71 próbáld meg torrentes oldalakról leszedni... akkor -
#70 Mindkettőbe kipróbáltam. hülyeségeket is írtam de nem fogadja el te miket írtál be, vagy milyen formában mert nekem minden próbálkozásom kudarcba fulladt. -
#69 ok! meg explorerbe,vagy irefoxba mindkettőbe próbáldki -
#68 köszezt kipróbálom. -
#67 én egy csomó hülyeséget írtam be pl: analfa béta meg ilyen -
#66 én minden féle dolgot írtam be aztán jó volt nem kekk regizni -
#65 Lehet hogy hülye kérdés, de én amikor le akarom tölteni a rockstar games oldaláról a GTA1-et mindent beírok az oldala ami szükséges név, kor, város,de nem fogadja el. valaki tud segíteni milyen formában írjam be, vagy be kell regizni az oldalba? -
#64 megváltozott: IDE PLS! -
#63 jöhettek ide -
#62 készülget egy újabb GTA-s oldal: ITT -
#61 sryka, azt hittem az első részről van szó, de a másodikban tényleg nem volt motor. -
#60 én ma játszottam vele utoljára -
#59 játszottam vele 1x nemrég 2hete:) -
#58 és a 3ban sem volt...csak a VC-ben meg a SA-ban -
#57 a kettőben ? alapból nem volt az tuti.. kiegjével nem toltam.. -
#56 Még szeri, hogy vannak benne motorok :| -
#55 hát a kocsik kinézetén még átlehet lépni, de a motorok hiánya megbocsáthatatlan... a sima gta 3 se tetszett ezért -
#54 különös. igazad van. olyan régi kocsik. de viszont az jó benne, hogy a rendőrökbőlk ketten szálnak ki. és hogy 6-os örözöttségi szintig lehett menni. az 1-be csak 4-ig -
#53 rakhattok be képeket! -
#52 sajnos... -
#51 jó kis gém ez :) a kettőhöz képest megvan az az előnye, hogy van benne motor :) meg sztem a kocsik is kocsiformábbak...a 2ben vhogy sose tetszettek a kocsik.. -
#50 mindenesetre nagy kár -
#49 na látod.... -
#48 -
#47 nem tom
nincs fenn
most szedném -
#46 ttyűűű és ott? :D
(elégtelen az internet-beállitás ismerete) -
#45 GTa 2 managerjába van Multiplayer vagy nem tom mi de ott a legutólsó fül ott lehet.
Lehet azt is hogy legyenek zsaruk is., -
#44 láma kérdés, de hogyan lehet multizni? -
K Ace #43 Helosztok. Összehozhatnánk este fele gta2 multiplayer party-t. -
#42 hát nem volt. a GTA 2 -nek és az utánna kiadottnak van csak. De most már van 1-nek is, London nak is -
#41 hát nem volt. a GTA 2 -nek és az utánna kiadottnak van csak. De most már van 1-nek is, London nak is