Gta 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minas Tiris
Mindkettõbe kipróbáltam. hülyeségeket is írtam de nem fogadja el te miket írtál be, vagy milyen formában mert nekem minden próbálkozásom kudarcba fulladt.

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

MM2
ok! meg explorerbe,vagy irefoxba mindkettõbe próbáldki

Minas Tiris
kösz<#circling>ezt kipróbálom.

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

MM2
én egy csomó hülyeséget írtam be pl: analfa béta meg ilyen

tomas10
én minden féle dolgot írtam be aztán jó volt nem kekk regizni

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Minas Tiris
Lehet hogy hülye kérdés, de én amikor le akarom tölteni a rockstar games oldaláról a GTA1-et mindent beírok az oldala ami szükséges név, kor, város,de nem fogadja el. valaki tud segíteni milyen formában írjam be, vagy be kell regizni az oldalba?

MM2
megváltozott: IDE PLS!

MM2
jöhettek ide

MM2
készülget egy újabb GTA-s oldal: ITT

Sadist
sryka, azt hittem az elsõ részrõl van szó, de a másodikban tényleg nem volt motor.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MM2
én ma játszottam vele utoljára

norbi56
játszottam vele 1x nemrég 2hete😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Shiwo
és a 3ban sem volt...csak a VC-ben meg a SA-ban

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
a kettõben ? alapból nem volt az tuti.. kiegjével nem toltam..

Sadist
Még szeri, hogy vannak benne motorok :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Shiwo
hát a kocsik kinézetén még átlehet lépni, de a motorok hiánya megbocsáthatatlan... a sima gta 3 se tetszett ezért

MM2
különös. igazad van. olyan régi kocsik. de viszont az jó benne, hogy a rendõrökbõlk ketten szálnak ki. és hogy 6-os örözöttségi szintig lehett menni. az 1-be csak 4-ig

MM2
rakhattok be képeket!

MM2
sajnos...

Shiwo
jó kis gém ez 😊 a kettõhöz képest megvan az az elõnye, hogy van benne motor 😊 meg sztem a kocsik is kocsiformábbak...a 2ben vhogy sose tetszettek a kocsik..

motyodlee
mindenesetre nagy kár<#rolleyes>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

MM2
na látod....

motyodlee
<#fejvakaras>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

MM2
nem tom
nincs fenn
most szedném

motyodlee
ttyûûû és ott? 😄
(elégtelen az internet-beállitás ismerete)

MM2
GTa 2 managerjába van Multiplayer vagy nem tom mi de ott a legutólsó fül ott lehet.
Lehet azt is hogy legyenek zsaruk is.,

motyodlee
láma kérdés, de hogyan lehet multizni?

Helosztok. Összehozhatnánk este fele gta2 multiplayer party-t.

Ati

MM2
hát nem volt. a GTA 2 -nek és az utánna kiadottnak van csak. De most már van 1-nek is, London nak is

MM2
hát nem volt. a GTA 2 -nek és az utánna kiadottnak van csak. De most már van 1-nek is, London nak is

MM2
a londonnak is van topikja

ProGabe
#17!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Drephis
köszi 😄
régen játszottam már vele 😊

help

Drephis
nyugi, nincs benne cukor.

help

And5
Ez most komoly ?

Punker
megy XP alatt rendesen? és a London?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pistike 007
Ez akkora game hogy azt hittem van már neki topikja... 😊

MM2
http://www.gouranga.com/multiplayer-gtauk.htm
http://www.gouranga.com/multiplayer-gta2.htm

motyodlee
én a kettõvel multiznék majd ha fent lesz a gépen, mert az talán nem csinál olyasmit mint az egy.(szaggatás gyorsitás)

MM2
http://www.gouranga.com/multiplayer-gtauk.htm
http://www.gouranga.com/multiplayer-gta2.htm

MM2
http://www.gouranga.com/multiplayer-gta.htm

MM2
Gta 1-el?
én szeretnék...

Jön valaki multizni he lehet?

MM2
van multi.

motyodlee
kössz 😄
leszedem a kettõt, megnézem a multit ha van

ProGabe
mint írtam ingyen,tehát legálisan le lehet szedni az elsõ két részt

Rockstar Classics

aki nem akar szórakozni az adatlap kitöltésével(van aki akar? 😊

GTA 1

GTA 2

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bigfoot
wazze mennyit multiztunk ezzel anno😄
nagyon jó volt

MM2
mármint a GTA 1-be

MM2
azigen, az komoly!
olyanokat tudok benne csinálni.... elütöm saját magam...

-.-