778
A gengsztersztori folytatódik...
-
#458 Kritikus szemmel -
piamania #457 Nem tom a nevét.De azrt köszi.kipróbálom. -
#456 A maradék három meg Kubában lesz majd, az Almeida család tulajdonában. Szóval csak a legvégén lesz ilyen autód, lehet, hogy nem is lesz rá szükséged. -
Cyrus666 #455 Chop Shop az a roncstelep, ha jól értelmeztem a szitut. És az első ilyen Floridában van. Akkor használhatod majd a verdát, ha az összes ilyet megszerezted! Szal tessék belehúzni :D -
#454 talált valaki már hamachi szervert hozzá? ;)
-
iceQ #453 Hali!
Nem tudja valaki a páncélozott kocsit hogyan lehet használni?Mert nem találom a chop shop-ot! -
#452 control 12 of their businesses ez azt jelenti nem hogy elkell foglalni 12 épületet nem?? -
koj #451 értem, köszi -
Cyrus666 #450 Májkell csak segít téged, neki nincs semmije a játékban. Minden az ellenséges családok tulajdonában van, aztán meg a SAJÁTod lesz, amit elfoglalsz. -
koj #449 De amit megszerzek az nem a Carlone családé? mármnt Michaelé. -
#448 Verd a fejét a kőtömbbe vagy mibe. -
#447 nem csak nálad akad hanem sokmindenkinél -
#446 hali!
Meg mondaná valaki hogy mér akad a minimumon amikor meg van a minimum rendszer követelmén? Előre is köszi! -
#445 Hali! Hadd kérdezzem meg, milyen crackek léteznek a játékhoz? Én csak a reloaded-et ismerem, de nekem azzal nem stimmel vmi. Ha esetleg van másik, kipróbálnám azzal is. -
#444 bash his brains onto a casket
így kell megölni az egyik embert
ha jól emléxem egy temtőben van mit kell vele csinálnI? -
Cyrus666 #443 Vmi Paul Mariera vagy mi volna a neve? ÉS egy célkereszt jelzi a térképen? Nekem most volt egy ilyenem, szintén híd alatt van. Ha ezzel van gondod, akkor azért nem tudtad eddig megölni, mert ezek a tagok csak akkor halnak meg véglegesen ha pont úgy ölöd meg őket ahogy az írva vagyon. Ebben az esetben a Bruisert (öklös csávót) kell ráküldeni. Nálam spec löttéka többiek közben, a tag odament behúzott neki egyet, és szerencsére kiírta a game, h a tag véglegesen kinyiffant. -
#442 A saját üzleteidben vannak. Nem a Corleone család jele van a nevük felett hanem egy $ és a képzettségük. Na velük kell beszélni. -
#441 -
koj #440 ŐŐ az lenne a kérdésem, hogy összetűzésbe vagyok már régóta az egyik családdal (asszem narancssárgák) és folyton támadok az üzleteiket..asszem már a házat is próbáltam. mind1. Lelőtték az egyetlen emberemet is én épphogy elmenekültem.
Hol lehet emberek(ET!) felvenni? A családfán énvagyok legefelül és senki sincs rajtam kívül. -
#439 Csináld a fő küldetést és majd beenged oda is. Mert 1-2 családnál.
Bauer15: vagy agresszívabb leszel mint az ellenfél vagy megosztod a katonáidat és elküldőd védőnek oda ahol támadnak vagy pedig kivégzed az ellenfél katonáit, capo-it és underboss-okat és akkor nem támadnak.
Piamania: ha konkrétabban leírnád kiféle, miféle úgy könnyebb lenne válaszolni. -
piamania #438 KÖszi szépen.
A másik kérdésemre a válasz? -
Cyrus666 #437 Nos! Vásárolni sehol sem lehet! Ahhoz h legyen mellényed Floridában el kell foglalni az összes gyémántos ikonú placcot, a kocsihoz is vmiből meg kell szerezni a crime ringet. Azért nem enged 3 embernél többet, mert még gyíkhús vagy,majd később lesz rá lehetőséged. Először csak 3 lehet a csapatban, majd felvehetsz még 2t, de akkor is csak 3 lehet 1x a csapatban, ők csak a családban lesznek, viszont, h épp olyan speckójú tagra van szükséged aki " csak" családtag, akkor az egyik emberkédet kiveszet a csapatból, a másikat meg berakod, és rögtön ott lesz melletted. -
#436 azt szeretném megkérdezni, hol lehet vásárolni golyóálló mellényt és a páncél kocsit a másik kérdés, miért nem enged 3 embernél többet felvenni, még egy gyújtógatot és egy bankfeltöröt, vagy mit szerzödtetnék, de azt mondják, majd késöbb -
ellington #435 megoldottam. -
ellington #434 http://www.youtube.com/watch?v=IrnOoKIMxPk&feature=channel_page
ezt meg főleg nem vágom, 8 és fél percnél arsonistnak léptette elő, és a tűz ikon jelent meg. -
ellington #433 én olyan ikont még sose láttam (és amikor előléptettem bárkit, akkor sem adott ilyen specialitást), és be is telt a családfa. el lehet küldeni valakit? -
#432 Vegyél fel gyújtogatót. -
ellington #431 hogy kell Manganonál a kis szigetén "kifüstölni" az embereit? ott egy nagy tartály, előtte egy tűz ikon, és valamit kéne csinálni, de nem megy semmi. olyan képességű embert meg még nem láttam, akinél ez az ikon jelenne meg.. dobáltam már dinamittal, lőttem is, de nem robbant fel. -
Cyrus666 #430 Nekem vmi olyasmi rémlik, h ha kiiktatod a család embereit, akkor nem tudnak már foglalni (de vki erősítsen meg ebben!). -
#429 hogy foglaljam el az összeset ha visszafoglalják folyton?:D -
#428 Ő a Tony Rosato villára gondoo,amikor a hidat kellene lenyitni.Azt én sem tudom,pedig Rosato összes épülete már enyém..hmmm. -
vilmos1988 #427 köszi akkor keresgélek -
#426 az egér 2 gombjával megragadod és nyomod a space-t.
piamania:el kell foglalni Floridában az azonos üzleteket és akkor kapsz bónuszt, az lesz a crime ring. -
#425 El kell foglalni a kiirtandó család összes üzletét és csak utána nyílik meg a villa. -
TDantes #424 A nyakát kell erősen szorítani, de a törvényt büntetni a fojtogatást -
piamania #423 HI!
Most jöttem át Floridába,és nem értem mit kell,akkor csinálni amikor azt írja ki,hogy Take over(asszem) 1 of their crime rings.
NAgyon az eleje.
Azzal a krapekkal mit kell csinálni,aki állandóan a felüljárók alatt van?MIndig megölöm,de semmi.köszi -
#422 Bal és a Jobb egérgombbal megragadod az emberkét aztán a SPACE-el megfolytod. -
#421 hogy lehet az embert folytogatni?? -
Cyrus666 #420 Na, akkor én még nem tartok itt... Majd más talán tud megefelelő infoval szolgálni. -
#419 dde meg vannak jelölve az ellenség bázisa zöldel a kapujukhoz mutat
de pont ezaz hogy nem tudok bemenni