The Godfather 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lemészároltam a Mangano családot is.
Cuba-ban megöltem azokat a katonákat akiket meg kellett.
Szerintem jó játék. Mindvégig élveztem. Nem vált unalmassá fél óra játék után.
értékelésem: 10/8.
\"Erről van szó!\"
ilyenkor mit kell csinálni?
Racism is a weapon of mass destruction!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az elsõt már láttam,mondom megnézem a 2.at is.
a játékban találkoztam olyan jelenetekkel amelyek egytõl egyig ugyanazok mint a filmben voltak.
(pl. amikor a szenátor ágyában van egy elvzérzett kurva)
\"Erről van szó!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Most ott tartok hogy megölték nemtomkit, (mert az angol miatt nemértem az egész történenet.) és a Carlone házban vagyok. ennyi egyenlõre:d
Nem tudja valaki, hogy Mangano's warehouse-ban hogy lehet feljutni az üzletvezetõhöz a toronyba? Annak a háznak ami ott van elõtte(és elvileg azon kell átmenni, hogy oda feljussak)minden ajtaja zárva, az oldalánál pedig el van barikádozva konténerrel. Már minden lehetséges útvonalat próbáltam, kinyirtam az összes emberét, fel is gyújtottam az épület melletti tartályt hátha az segít, de egyszerûen sehogy sem tudok oda jutni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
valaki linkelne egy mentést lehetõleg kijátszva!! please
\"Erről van szó!\"
akkor marad a jó öreg robbantós módszer 😄
nem tudok felszállni a repülõre,nem tudok beszélni senkivel aki eljuttatna oda.
\"Erről van szó!\"
de vissza lehet menni, csak repülõre kell ülnöd 😉
Floridában vagyok és elfoglaltam az összes épületet,de még mindig nem tudom elpusztitani a Granados családot mivel New Yorkban még van egy épületük.
küldtem oda az egyik emberem,kórházba került 😄
nem lehet oda visszamenni a játékba?
vagy õröket küldeni az egyik emberem mellé?
\"Erről van szó!\"
billentyûzettel nem tudom, gamepaddel nyomom, elõször meg kell ragadni a fickót, aztán lehet fojtogatni (gamepaden ez a két analóg stick benyomásával történik)
gamepro 5/5
gamesradar 7/10
gamespot 4.5/10
atomicgamer 72/100
gamezone 7/10
IGN 76/100
eurogamer 4/10
tvg 7/10
cvg 7/10
videogamer 7/10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
Én se tudom a következõ "kivégzést" megcsinálni a játékba :
Let a Bruiser shank him from behind. Itt mit kell csinálni ?
Válaszotokat elõre is köszönöm szépen.
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
mert ugye van ien küldetések is, amikor civilek adnak ki, az olyat legszívesebben megfolytanám, de na... szal érdemes felrobbantanom a helységeket, ami az enyém?
mert az is lehet hogy el kell gázolnod egy kocsival.
Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3
neke maz elsõ rész tetszett igaz a grafika kopottas volt, de maga a hangulat nekem megvolt. Szóval ez jobb, ugyanolyan, vagy rosszabb?😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO