The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
Nah végigjátszottam.
Lemészároltam a Mangano családot is.
Cuba-ban megöltem azokat a katonákat akiket meg kellett.
Szerintem jó játék. Mindvégig élveztem. Nem vált unalmassá fél óra játék után.
értékelésem: 10/8.

\"Erről van szó!\"

execute him up close and personal with a rifle

ilyenkor mit kell csinálni?
gfreak
az micsoda hülyeség...odalopakodtam, hogy megfojtsam garotte-al, aztán neck snap lett a vége 😊 nem lõtt egyet sem, de ott volt a nyakamon a többi bunkó, le kellett mindenkit mészárolnom tommygunnal 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Kongy
Nah, köszi a helpet. 😊 Most Floridában garázdálkodok. Épp most mentettem meg Mr. Roth emberét a biztos haláltól. 😊)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DeerHunter01
Megnéztem tegnap a filmet.
az elsõt már láttam,mondom megnézem a 2.at is.
a játékban találkoztam olyan jelenetekkel amelyek egytõl egyig ugyanazok mint a filmben voltak.
(pl. amikor a szenátor ágyában van egy elvzérzett kurva)

\"Erről van szó!\"

Lacee86
Ma jelenik meg a játék igazából. Sztem lesz benne magyar felirat.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

gfreak
Frank Pentangeli-t ölték meg...különben ha baj van a sztorival meg a ki kicsodával, javasolm nézzétek meg a filmet 😉

Na már elkezdtem. Szerintem semmi baj a grafikával, igaz nem tökéletes de megfelel. A robbanások nagyon szépek.
Most ott tartok hogy megölték nemtomkit, (mert az angol miatt nemértem az egész történenet.) és a Carlone házban vagyok. ennyi egyenlõre:d
Köszi! Én se PC -n nyomom, úgyhogy jó info 😊
Hali

Nem tudja valaki, hogy Mangano's warehouse-ban hogy lehet feljutni az üzletvezetõhöz a toronyba? Annak a háznak ami ott van elõtte(és elvileg azon kell átmenni, hogy oda feljussak)minden ajtaja zárva, az oldalánál pedig el van barikádozva konténerrel. Már minden lehetséges útvonalat próbáltam, kinyirtam az összes emberét, fel is gyújtottam az épület melletti tartályt hátha az segít, de egyszerûen sehogy sem tudok oda jutni.
The Protector
NAh.Már floridában járok.Eddig nagyon jó a game.Csak az a baj h sokszor visszaszerzik a területeimet.A kivégzések kurvajók.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hello
valaki linkelne egy mentést lehetõleg kijátszva!! please

Morfi
Mondjuk ha már sérült az illetõ akkor odamész hozzá pisztollyal és megnyomod az F-et.

sziasztok az alábbi kivégzést hogy kell végre hajtani "execute him with a pistol"
DeerHunter01
köszi a válaszokat.

\"Erről van szó!\"

Vki tud adni linket h honnan töltsek cracket? akár pü-ben is. Elõbb töltöttem egyet és tele volt vírussal-.-

Morfi
A fõküldetésben lesz megoldás a sztrájk feloszlatásának. Az hogy felrobbantod attól még nem fogja kinyitni az ajtót. Foglald el.

Prince23
Addig nem tudsz repülni, míg nem írtod õket

DeerHunter01
2 embert irtottam ki a családjából akik fejesek.

\"Erről van szó!\"

gfreak
kiirtottad a családját is?

DeerHunter01
igen sztrájkolnak.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
felrobbantottam azt az 1 épületet ,de még mindig nem engedi a család házának kapuját kinyitni 😄

\"Erről van szó!\"

gfreak
??? jegyáruskislányok sztrájkolnak?

akkor marad a jó öreg robbantós módszer 😄

DeerHunter01
kimegyek a reptérre és semmi 😄
nem tudok felszállni a repülõre,nem tudok beszélni senkivel aki eljuttatna oda.

\"Erről van szó!\"

gfreak
robbantsátok fel 😉

de vissza lehet menni, csak repülõre kell ülnöd 😉

DeerHunter01
Sziasztok.
Floridában vagyok és elfoglaltam az összes épületet,de még mindig nem tudom elpusztitani a Granados családot mivel New Yorkban még van egy épületük.
küldtem oda az egyik emberem,kórházba került 😄
nem lehet oda visszamenni a játékba?
vagy õröket küldeni az egyik emberem mellé?

\"Erről van szó!\"

Morfi
Igen, de elõtte fejlõdnöd kell, hogy legyenek melletted emberek.

ahogy így olvasom elég nehéz lehet a irányítás. Van 1 érdekes kérdésem? Ha Donként kezdek akkor elvileg bármit megtehetek a játékban? Mármint lehet embereket küldeni más család ellen meg ilyenek? meg kapok ajánlatokat? mert errõl olvastam de nem nagyon értem.
gfreak
a korrupt palinál az újraépítés kétezerbe kerül, ha megcsinálsz neki egy szívességet 😉 különben meg annyiszor tudod ellõni ahányszor szívességet teszel neki asszem 😉

gfreak
meg kell fojtani 😉

billentyûzettel nem tudom, gamepaddel nyomom, elõször meg kell ragadni a fickót, aztán lehet fojtogatni (gamepaden ez a két analóg stick benyomásával történik)

Azt hiszem így kellett: Menj a helyszínre,vigyél magaddal egy Bruiser-t (ez a képessége a csávesznek), stukker marad a zsebben, csak ökölharc. Kicsit verd a célpontot, de lehet egybõl ki tudod adni a parancsot: ha ráhúzod az egeret, a 'C'-re felajánlja a megölését. C-t lenyom aztán vár 😊
kár hogy nem magyar. sok játéknál benne vannak a magyar nyelvi fájlok... de ebbe szerintem nincs
Oké köszi a válaszokat! kipróbálom aztán írok😄
Ha olyat ígér, amiért megéri, akkor igen, ajánlott felrobbantani. A dolgok asszem 1 napon belül újjáépülnek, de Floridában van olyan Rocket, amibõl ha begyûjtöd az összeset, akkor elvileg hamarabb is újjáépülnek (még nem szereztem meg mindet). Valamint van olyan officer, akinél ha teljesíted, amit kér, akkor õ pont azt a speckót adja, h egybõl(még nem próbáltam, szal nemtom azt se h mennyi idõ alatt, vagy h hányszor lehet felhasználni) felhúzza vmelyik épületedet.

optimalizációval nincs semmi gond

The Protector
Hogy fut neketek a game?Akadozgat?Szarul optimalizált?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

valahogy sikerült 😊, nemtudom hogy de végre megvan

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

helló !
Én se tudom a következõ "kivégzést" megcsinálni a játékba :
Let a Bruiser shank him from behind. Itt mit kell csinálni ?
Válaszotokat elõre is köszönöm szépen.

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Prince23
Egyébként ha felrobbantom a saját cégeimet, akkor majd újjá épül?
mert ugye van ien küldetések is, amikor civilek adnak ki, az olyat legszívesebben megfolytanám, de na... szal érdemes felrobbantanom a helységeket, ami az enyém?

Én úgy fordítottam a dolgot, h Nyomd ki belõle a szuszt! Asszem a két gombot egyszerre lenyomva megragadod, és kiírja h mit kell megnyomnod még a klavin, talán a Ht.

Prince23
Kérdés: mien ikont látsz az áldozat felett?
mert az is lehet hogy el kell gázolnod egy kocsival.

Hali! Következõ kill condition -t nem értem: "strangle the life out of him". Valakinek van ötlete, ezt hogy lehet megcsinálni, várom a válaszát. Köszönöm.
Prince23
10/7.5

Szerintem 10 bõl 3, ha más játékokkal vetjük össze a mûfajában.

Szia! Szerintem 10 bol 8 at meguti nagyon hangulatos lett es tenyleg jok az alazasok😊Nekem 1 resz nem tetszett ez joval jobb ha az tetszet ez is befog jonni

Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3

Hali! Milyen a játék úgy nagyjából? mondjuk 10 bõl mennyi?
neke maz elsõ rész tetszett igaz a grafika kopottas volt, de maga a hangulat nekem megvolt. Szóval ez jobb, ugyanolyan, vagy rosszabb?😄
Prince23
Rendõrgyilkos!

😄

Lacee86
Keményen kell bánni a rendõrökkel is:

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

HoReSz1975
a grafika nem jó, de viszont a játékmenet igen, tetszik ez a sok alázás <#eplus2> azért a mozgáésok se lettek nagyok, kellett volna még egy kis idõt fordítani rá és egy kicsit szinvonalasabb játék jöhetett volna ki. <#awink><#action>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO