The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
nem fog bejönni ez sem akkor 😉

több ötlet meg jópofaság van benne (és már nem négy hanem legalább nyol-tíz autótípus 😄 ), családmenedzsment meg hasonlók 😉

de alapvetõen mész és lõsz,mint az egyben xD

Racism is a weapon of mass destruction!

sambauer
Ha az elsõ rész nem jött be, ez se fog, ugyanolyan szar ?

Turn Me On Dead Man

gfreak
igen, ez tényleg az...egy laza hat-hét járt volna...ez a négyes ez ilyen helokittybukakkeparty-szint

Prince23
eurogamer 4/10

wtf? ez azért túlzás...

THX! Megvan 😊
galmat
Nekem most nyílt meg Cuba is. És most engedte,hogy legyen 4 Soldier-em, meg 2 Capom. Na meg egy Consiliere.<#buck> bár õt nem én választottam.
Már csak az Underboss betöltetlen.
Azért az tetszik,hogy elég csavaros a sztori ahol járok.<#violent><#gun><#hehe>

Embereket csak az után tudsz felvenni, miután engedélyt kapsz arra, h bõvítsd a családodat. Elõször egybõl 2d lehet, aztán vehetsz fel mégegyet, majd egyet elõléptethetsz és vehetsz a helyére egy újat, én most itt járok. Ettõl függ, h engedi-e vagy sem. A másik kérdésre meg: azért nem ad semmit, mert már rajta van! A többi ellen tulajdonban lévõ dolgokat kell elszedni.

Carloska
maximumgame képe de kurva nagy

Hello!
Nekem nagyon tetszik a játék, csak egy dolgot nem értek és ezért kérném a segítségeteket.
PL: mitõl függ hogy embert vegyek magamhoz, néha engedi néha nem.
Meg elakadtam az elején járok mikor Carmain elkap engem és asszem Franki-t utána meg menekülõk és Micheal-el kell beszélnem. Ott ki ír valami Carmain Business-t. De nem add a térképre semmit.
Kösszi
Soldiers
itt azt kell hogy behozod a térképet és rámész a Familyra és ott van a te familiád meg a Carman familia rámész az elsõ embere és vmik gombot megkell nyomni és automatikus megkeresi a térképen és meg kell ölni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Lacee86
Jah, én nem ástam ám még bele magam a játékba, csak ezt a fejbelövõs kivégzést tudtam már.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

sziasztok.
Nem tudom hogy hogy kell megcsinálni ezt az kivégzést Let a Bruiser shank him from behind.
Már próbáltam úgy hogy hátulról odaosonok és megfojtom,kitöröm a nyakát de nem sikerül sehogysem
valaki tudna segíteni?
Lacee86
Általában nem meg kell ölni, hanem csak megverni.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

a kulcsos emberek adnak küldetést hogy kit kell megölni és hogy hogyan.
ha megcsináltad ugy ahogy kérte, akkor megkapod azt hogy egy másik család emberét hogyan tudod megölni. ha megnyomod a Tab-ot és rámész a More Don's view-re és megnézed más családját akkor ott látod hoyg hogyan kell megölni õket.
remélem érthetõ😄
a melee weapon az baseball ütõ billiárd dákó vagy ami a helyén van ezeknek.vascsõ ilyenek.
gabo91
Kill him with a melee weapon. - hogy lehet megcsinálni ezt?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Kongy
Piszkosul idegesítõ, hogy egy hülye képet nem tudok belinkelni... :@@@

LINK

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
nem tom miért nem linkeli be a képet. Nah itt van:

Itt van a linkje is!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Szevasztok!

Elakadtam a játék elején, még New Yorkban. Van egy küldi amit sehogy sem tudok megcsinálni. Már több jelzéses emberhez odamentem, megöltem nekik akiket kértek, de semmi... linkelek is be egy képet a küldirõl.

Remélem tudtok segíteni! Bár így premier elõtt (ápr. 10) szerintem még nincs mindenkinek meg. :S

sziasztok.
Nem tudom hogy hogy kell megcsinálni ezt az kivégzést Let a Bruiser shank him from behind.
Már próbáltam úgy hogy hátulról odaosonok és megfojtom,kitöröm a nyakát de nem sikerül sehogysem
valaki tudna segíteni?
Lacee86
Már volt ez kérdés. Meglõsz vkit (hogy ne haljon meg) vagy megütöd, erre elesik. Ekkor kiírja, h nyomd meg az F billentyût (vagy ha átállítottad akkor értelemszerûen azt), megnyomod, és erre fejbelövi a mukit.

bazza
Fegyverrel hogyan tudok kivégezni valakit?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Prince23
Az embereim közül nem tudnék tulajdonost kinevezni mondjuk a kaszinók helyére?

Viktorr
Az a baj,hogy elõször kérdezek,mintsem szétnéznék😊
Köszi az ötleteket!

Érdemes végignézni a menüben a tutorial videokat! A Crime Ringet úgy tudod megoldani, h valamelyik Rocketet kiváalsztod, és abból begyûjtöd az összeset. Embereket általában a már elfoglalt placokkon bérelhetsz fel.

Viktorr
Hali!
Hogy lehet megoldani ezt a Crime Rign nevezetû melót?
Embereket hol tudok felvenni a családba?

Lacee86
Hali! Ugyebár igazából 10-én jelenik meg a játék Magyarországon (is). Nem lehet, h alapból tartalmazni fog magyar feliratot? Végül is az utóbbi idõben szinte minden EA produkció tartalmazta, ha jól tudom.

ÓÓÓÓó köszi nem gondoltam vona hogy saját családtagra van mark of the dead opció
Nekem úgy sikerült, hogy odamentem az embereimmel(volt közte bruiser is), nem vettem elõ a fegyvereket, hanem kézzel kezdtem el ütni az ellent, így mindenki csak ököllel harcolt, és amikor az embereim megölték a fickót, kiírta, hogy végleg ki van nyírva.

gfreak
én nem kérdeztem pénzt 😄

killecske kérdezte 😉

Prince23
Hát a pénz

gfreak
ez melyik kérdésemre is a válasz? 😄

Prince23
Upgrad meg családtagok eltartására kell!

galmat
A Családodban tudod upgrade-elni magadat, illetve a családtagokat.

killecske
Hali

Na végigvittem. Durván 11 órába került 2 fegyvert nem találtam meg de minden 3. szintû fegyver meg van. A játék hangulata az igen csak jó de a grafika nem szép nem is értem minek van ekkora gépigénye. Van benne jó pár idegesítõ rész de azért tûrhetõ elég lineáris. Én mindenesetre várom a 3. részt! Amúgy a pénznek mi értelme van? Semmit nem tudtam belõle venni.

gfreak
ahogy haladsz elõre a történetben, mindig egyre több soldatod lehet, ilyenkor tudsz felvenni még embert

gfreak
sehogy, melényt akkor kapsz ha egy crime ring-et teljesítesz (most nem jut eszembe melyik)

gfreak
juteszembe...floridában bohóckodom, erre a floridai gengszterek felrobbantják egy new york-i racketemet...ráadasul mindenféle warning sign nélkul, csak közli a játék hogy bombed...ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? voltak pedig defenderek is, nem kevesen...

ja, kimaxoltam a dont, több képessége nem is lesz?

weapon upgradet csak találni lehet, venni sehol senkitõl (mint régen?)

gfreak
kapd el hatulrol 😉 osonj...asszem a neck snap tokeletes erre 😊

Vki meg tudja mondani vele mit kell csinálni (az egyik kivégzésre váró rivális család tagja): Let a Bruiser shank him from behind? Értem mit jelent de, hogy kell megcsinálni?...
"Ráadásul nem tudom lecserélni a társaimat csak ha az elenfél lövi le õket."

De le tudod, aki a csaladod tagja, azok kozott barmikor valtogathatsz "add to crew" es a "remove from crew" gombokkal a family treeben. De azt is meg lehet csinalni, hogy kiveszel valakit a csaladbol, ha mas jobban tetszik, klikkelj a kepere duplan, es a statisztikak utan van egy olyan menupont, hogy "mark for death" (ha jol emlekszem), ezzel a barati tuz opcio elesedik es sajat magad agyon tudod verni az illetot, aki ezutan nem korhazba kerul, hanem meghal, kikerul a csaladbol es barkit a helyere tudsz tenni.
Öszinte leszek ez a játék elég nagy csalódás. Az meberem túl sok sebzést bír el így nincsen jelentõsége a fedezéknek csak ritkán a grafika szar (ez zavar a legkevésbé) ami leginkább idegesített az az hogyha felhajtok egy patkára a kocsi oldala tiszta karc(mintha meg sem erõltették volna magukat a készítõk) az embereim csak úgy teleportálgatnak. Bemegyek az ajtón erre az egyik társam már bent van. Nehezíthették volna a játékot azzal hogyha megtámadok valakit akkor ne lehessen csapatot cserélni mert így mindegy kiket viszek magamal. Ráadásul nem tudom lecserélni a társaimat csak ha az elenfél lövi le õket. Vannak jó ötletek a játékban de így is csak egy meny elõre és lõj típusú játék lett amibõl már így is van egy halom. Ebbõl adódik hogy a társakat nincs értelme irányítani. Arról nem is beszélve hogy a játék marha könnyû. Ha nem töltõdne magától az élet hanem csak az italoktól mint a godfather 1-ben akkor már nehezebb lenne. De viszont arra kiváncsi lennék hogyan tüntethetem el a társaimat.
Bizony, én is erre a következtetésre jutottam némi játék után.
Mindegy, nincs kedvem leszólni, meg amúgy is az elsõ rész után sejtettem hogy ez is kihívásokkal fog küzdeni, finoman szólva.

Egy biztos:Az idén megjelenõ Mafia2 villámgyorsan fogja lenyomni ezt a játékot. (arról nem is beszélve, hogy a több mint hat éves Mafia1 majdnem minden téren igényesebb nála, még grafikailag is, ami nagy szó egy hatéves játékkal kapcsolatban)

Menj valakihez akinek kulcs van a feje felett és nyomj E-t

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

srácok most ott járok hogy ezt írja ki objektívnak
Find someone who has (vmi kulcs féle ikon) intel on Carmine's family? segítsetek
morgomedve
megmondom õszintén a grafika ami a legkevésbé zavar hogy szar, ezt a játékot nagyon régen vártam már, az év csalódása nekem.
Nagyon jó angol tudás kell csak ahoz hogy valaki játszani tudja, még ha nem is akarja érteni.
Ott lehet átugrani egy 50 cm-es falat ahol a játék megengedi, amúgy kerülni kell,a rendörõk két lövéssel lealáznak, az embereim olyan gyorsan futnak mint bármelyik auto padlógázon 😊, a kamerakezelés borzalmas, menet közben mindíg korrigálni kell hogy lássam mi történik körülöttem stb...
természetesen aki profi módon beszél angolul annak jóval élvezetesebb

amúgy hajót vagy repülõt lehet benne vezetni?

Biztos az,ha elmented.

Amúgy magyarítás várható valamikor hozzá?Ha igen,kb mikor?
Hali!

Nem tudja valaki, hogy, hogy kell kivenni a játékból a mentést? Ujra szeretném telepíteni a winem viszont az újon is szeretném tovább tolni a játékot, de nincs kedvem elölrõl kezdeni.
Shep
Érdekes ez a játék, az a baj ,hogy túlságosan összetett, rengeteg mindenre kell figyelni és emiatt inkább menedzserjáték mint akció. Mondjuk az akció is érdekes, mert pl, az autós részek teljesen gázosak a zsaruk mindig lealáznak, a kocsit pár lövéssel felrobbantják, ráadásul harcok közben is olyan nehézkes az irányítás, azt hiszem nálam ez is az elsõ rész sorsára jut. Alapvetõen ötletes az egész, csak hát a megvalósítás, valahogy nem az igazi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CS!!!!!
Nem tud valaki 1 jó creket addni hozzá ( link is jólenne )
köszi