778
A gengsztersztori folytatódik...
-
Cyrus666 #418 bauer15: a dolog azt jelenti, h az összes csakádod írtsd ki, de erre sztem te is rájöttél már. HA nyomsz egy TAB-ot akkor középen fent nem írja ki h mit kell még tenned, v nincs vmelyik városban a zöld X?
Vilmos1988:Megvannak a sepc emberkék, akiket fel tusz venni: robbantós, gyújtogató, orvos, elektromos szaki, széftörő, meg verőember (asszem ennyi). Neked az uccsó kell, ha felveszel egy olyan tagot, akinek ököl vana feje felett, akkor őt ilyenkor egy C gomb lenyomásával oda tudod küldeni és ő betör neked. -
vilmos1988 #417 Üdv
Visszább olvastam de nem láttam olyan kérdést hogy :Mit kell akkor tenni ha az ajtó fele nézve megjelenik egy ököl?
Hiába próbáltam betörni vagy robbantani nem ment,pedig mindent végignyomogattam.
Előre is köszönöm. -
#416 hali a küldetés eliminate every rival family
mindenki megöltem ahogy kellet kivéve a legtetején lévőket
de így se enged oda a "bázisukhoz"
mit kell csinálni? -
Ari18 #415 Kormány vagy valami hasonló dolog nincsen csatlakoztatva? -
#414 Hali!
A végén Tony Rosatoékhoz hogyan lehet bemenni? A hidat kellene lenyitni valahogy -
#413 Én megöltem mind :D Voltak érdekes megoldások. Na meg ha megölöd őket akkor a család többet nem támad meg téged, csak ül a babérjain. És nem fog küldeni erősítést sem, ha éppen egy üzletét támadod. -
Neton #412 Nekem olyan gondom van a játékkal, hogy miután elindul maga a játék, körbe-körbe forog az egér. Játszottam vele kb 4 órát, nemrég kezdte el csinálni, előtte semmi baja nem volt. Semmi nem változott meg a gépemen, szóval lehet a crack a ludas. Volt valakinek ilyen problémája? -
hertzui #411 Ja amúgy egy tippet szeretnék adni mindenkinek,ne öljétek meg a maffiatagokat,teljesen fölösleges,információ sem kell hozzá!! Foglald el az összes üzletét majd utána lehet megtámadni a főépületüket és ott sem kell őket nyírni,egyszerűen beosonsz és fölrobbantod az épületet és nekik annyi!! -
hertzui #410 11 óra és 52 perc kellett,ahhoz hogy végigvigyem!! Nem rossz csak az a baj,hogy ha már végigviszed semmi értelme tovább játszani:S -
#409 Aha, biztos a crack a ludas. Ha esetleg találsz megfelelőt, szólnál? Én is körbenézek majd. -
Berci92 #408 Az első küldetésnél nem emlékszem, hogy csinálta-e, a procim:Intel Pentium D CPU 3.00GHz (3000Mhz) (L1: 28ko L2: 2048ko ), videókártya: nVidia Corporation G94 [GeForce 9600 GT] (512 Mo). Futnia kellene minden hiba nélkül (GTA IV, Crysis, COD is fut). Sztem ha húznánk egy kicsit, akkor se lenne jobb. A crack-re gyanakszom, a GTA IV-nél rengeteget szívtam azzal, hogy csomó crack volt ami működött, de bug-os volt. Még csak ezt a RELOADAD crack-et találtam, még keresek, nehezíti a dolgot, hogy vki volt olyan kedves és felrakott totál vírusosakat is torrentre... -
#407 Ezek szerint még nem tökéletesen optimalizált a játék, mert nálam is így viselkedik kocsi vezetés közben. -
#406 Ja és nekem amúgy ha eléggé leállítom a grafikát (800x600, árnyékok kikapcs), a "hullámhegyben" 60 fps-ig is felmegy, zuhanáskor meg 10-15. Ja és nemtom neked hogy volt, de nekem a legelső küldetésnél (az még Kubában volt) még nem csinálta, ott még jó volt. -
#405 Milyen procid van? Egyébként én is arra gyanakodtam, de ha feljebb húztam a procim 20%-kal, akkor is ugyanazt csinálta. Pedig azon az órajelen még a GTA IV is megy úgy ahogy (20-25 fps), de egyenletesen legalább. -
#404 Tényleg ennyire képtelen vagy visszaolvasni 10 hozzászolást???
""Jelenleg nem fordítható, ha lesz program lehet fordítani!"" -
vargabalazs #403 Magyarosítás van már? -
Berci92 #402 Igen, így akadozik, mértem Fraps-el, van hogy 10-12 fps, néha meg 1-2 körül van... Ami még furcsa, hogy játék közben feladatkezelőben megnéztem mennyin ketyegnek a procik (két mag) meg a RAM, RAM-ból 1 GB-ot használ (szinte állandóan), a procik viszont 98%-100%-on pörögnek. Vmiért a játék kegyetlenül gyilkolja a procit, biztos ettől akad...:S -
#401 Én egyelőre semleges vagyok a játékkal kapcsolatban, mert alig ismerem. De überszuper AI-t meg grafikát egyelőre sztem nem is kéne elvárni, ilyen játékban, ahol szabadon bejárható "élő város" van. Kis túlzással 8 magos proci meg 200 ezres VGA sem lenne elég neki... -
#400 Szerintem 7-8-as között van a játék. Érthetetlen számomra,hogy a Gamespot,hogy adhatott rá 4.5-t........
A hangulat abuszolút rendben van. Változatosak a helyszínek is, jó hogy kibővült a bandatagokkal a játék, jó a Don's view is. Nem értem miért szidják annyira. Persze az ok,hogy nem annyira szép a grafika, meg az AI nincs a F.E.A.R. szintjén, de szerintem az is elviselhető. Véleményem szerint, aki szerette a filmeket, az nagyon jól fog vele szórakozni. -
#399 Nem úgy akad, h szakaszosan? Tehát úgy értem, h pár mp-ig sok fps, utána lezuhan a fenébe, utána megint sok... és így tovább. És főleg ha kocsival mész. Mert nekem is ilyen gondom van, meg hallottam már pár embertől hasonlót. -
vargabalazs #398 Magyarosítás vagy Végigjátszás van valakinek? -
#397 GT Teszt
elég jól áll pontilag! (olvasói többek között) -
Berci92 #396 Hello mindenkinek, az én gondom, hogy valamiért akadozik a játék, pedig a rendszerkövetelmények többszöröse is megvan...:S Frissítettem DirectX-et, videókártya, hangkártya drivert, telepítettem újra a játékot. Mivel crack-ből egy van a neten, ezt nem tudtam kicserélni, pedig lehet hogy ezzel van gond? -
koj #395 Most ezt nem értem. Beszéltem a házba vkivel, aztán érdekes módon hozzámcsapódott, és követ mindemhova. Aztán a bemntem vmilyen discoba és megöltem a vezetőt(mert ez volt a feladat) és most egyfolytába a gép ilyen hülye feladatokat ad. Öljek meg bizonyos embereket stb... nincs történet?
És az autók irányítása borzalmas:S -
#394 "Jelenleg nem fordítható, ha lesz program lehet fordítani!" -
kandzsal #393
Nagyon faasza a játék :D:D:D:D:D:D
Valami magyarosítás lesz majd érkezőben??? -
DavidX92p #392 Köszi szépen a választ. Most megpróbálom újra, csak már harmadszorra esek neki és így kicsit unalmas:D -
#391 Ha ez az első chop shop akkor bal oldalt lévő kis épületbe berobbantasz. Felmész a tetejére, majd oldalt le és így át tudsz menni a raktár tetejére. Onnét meg egy létra vezet a raktárba le. Ha netán nem tudnál átmenni a raktár tetejére mert egy híd vagy mi nincs lent akkor előtte a raktárnál lévő tartályt fel kell robbantani és már mehetsz is. -
DavidX92p #390 Az én problémámra nem tudja valaki a megoldást?(369.hsz) -
#389 Ja, hogy ennek is van multija? :) Nem is figyeltem. Na, akkor ha másért nem, azért csak megveszik páran. Mindenesetre nem fog eladási rekordokat döntögetni (max negatívat xD), főleg így Maffia 2 előtt. -
#388 ja hogy törttel nem próbáltad még? meg kéne nézni, hátha van hamachin ;) -
#387 Majd kiderül :D -
#386 tényleg, érdemes rámenni a netes játékra honor pontért? -
#385 És most a Magyar Természetvédők Szövetsége mennyire értékelte a játékot? :)
Lacee86 szerintem én a multi miatt meg fogom venni. -
qB0B0p #384 Akkor elég rendesen lehúzták. Pedig nagyon vártam mert az 1 tetszett.
!!!NE nézzétek meg ezt az oldalt -
#383 lődd térden, szaladj oda, és amig térdel nyomj neki egy f-et...ha időközben felállna akkor lődd ki a másik térdét is ;)
ja, és puskával tedd mindezt (térden lőni jó a pisztoly is, csak amikor kivégzőközel vagy válts puskára)
amúgy 20 percet várni egy válaszra egy fórumon semmiség, a türelem meg erény ;) -
#382 Ja nekem sincsenek eredeti játékaim, nem azért írtam. :) Csak fura, h ennyivel megjelenés előtt már le lehetett tölteni, és már többen írták, h végig is vitték. Ma van a hivatalos megjelenés, ha minden igaz. -
leviking #381 valaki akkor megtudná mondani?????? -
#380 ha 2-3 ezerért adnák a játékokat,akkor lenne egy csomó eredeti játékom.
de mivel 10-12 ezer egy újonnan megjelent játék ,ezért nem ér meg annyit. -
#379 Valaki meg fogja venni eredetiben, vagy mindenki végignyomta már így megjelenés előtt? :)