The Godfather 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
több ötlet meg jópofaság van benne (és már nem négy hanem legalább nyol-tíz autótípus 😄 ), családmenedzsment meg hasonlók 😉
de alapvetõen mész és lõsz,mint az egyben xD
Racism is a weapon of mass destruction!
Már csak az Underboss betöltetlen.
Azért az tetszik,hogy elég csavaros a sztori ahol járok.<#violent>#violent><#gun>#gun><#hehe>#hehe>
Nekem nagyon tetszik a játék, csak egy dolgot nem értek és ezért kérném a segítségeteket.
PL: mitõl függ hogy embert vegyek magamhoz, néha engedi néha nem.
Meg elakadtam az elején járok mikor Carmain elkap engem és asszem Franki-t utána meg menekülõk és Micheal-el kell beszélnem. Ott ki ír valami Carmain Business-t. De nem add a térképre semmit.
Kösszi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem tudom hogy hogy kell megcsinálni ezt az kivégzést Let a Bruiser shank him from behind.
Már próbáltam úgy hogy hátulról odaosonok és megfojtom,kitöröm a nyakát de nem sikerül sehogysem
valaki tudna segíteni?
Lacee86
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ha megcsináltad ugy ahogy kérte, akkor megkapod azt hogy egy másik család emberét hogyan tudod megölni. ha megnyomod a Tab-ot és rámész a More Don's view-re és megnézed más családját akkor ott látod hoyg hogyan kell megölni õket.
remélem érthetõ😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elakadtam a játék elején, még New Yorkban. Van egy küldi amit sehogy sem tudok megcsinálni. Már több jelzéses emberhez odamentem, megöltem nekik akiket kértek, de semmi... linkelek is be egy képet a küldirõl.
Remélem tudtok segíteni! Bár így premier elõtt (ápr. 10) szerintem még nincs mindenkinek meg. :S

Nem tudom hogy hogy kell megcsinálni ezt az kivégzést Let a Bruiser shank him from behind.
Már próbáltam úgy hogy hátulról odaosonok és megfojtom,kitöröm a nyakát de nem sikerül sehogysem
valaki tudna segíteni?
Hogy lehet megoldani ezt a Crime Rign nevezetû melót?
Embereket hol tudok felvenni a családba?
Na végigvittem. Durván 11 órába került 2 fegyvert nem találtam meg de minden 3. szintû fegyver meg van. A játék hangulata az igen csak jó de a grafika nem szép nem is értem minek van ekkora gépigénye. Van benne jó pár idegesítõ rész de azért tûrhetõ elég lineáris. Én mindenesetre várom a 3. részt! Amúgy a pénznek mi értelme van? Semmit nem tudtam belõle venni.
ja, kimaxoltam a dont, több képessége nem is lesz?
weapon upgradet csak találni lehet, venni sehol senkitõl (mint régen?)
De le tudod, aki a csaladod tagja, azok kozott barmikor valtogathatsz "add to crew" es a "remove from crew" gombokkal a family treeben. De azt is meg lehet csinalni, hogy kiveszel valakit a csaladbol, ha mas jobban tetszik, klikkelj a kepere duplan, es a statisztikak utan van egy olyan menupont, hogy "mark for death" (ha jol emlekszem), ezzel a barati tuz opcio elesedik es sajat magad agyon tudod verni az illetot, aki ezutan nem korhazba kerul, hanem meghal, kikerul a csaladbol es barkit a helyere tudsz tenni.
Mindegy, nincs kedvem leszólni, meg amúgy is az elsõ rész után sejtettem hogy ez is kihívásokkal fog küzdeni, finoman szólva.
Egy biztos:Az idén megjelenõ Mafia2 villámgyorsan fogja lenyomni ezt a játékot. (arról nem is beszélve, hogy a több mint hat éves Mafia1 majdnem minden téren igényesebb nála, még grafikailag is, ami nagy szó egy hatéves játékkal kapcsolatban)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Find someone who has (vmi kulcs féle ikon) intel on Carmine's family? segítsetek
Nagyon jó angol tudás kell csak ahoz hogy valaki játszani tudja, még ha nem is akarja érteni.
Ott lehet átugrani egy 50 cm-es falat ahol a játék megengedi, amúgy kerülni kell,a rendörõk két lövéssel lealáznak, az embereim olyan gyorsan futnak mint bármelyik auto padlógázon 😊, a kamerakezelés borzalmas, menet közben mindíg korrigálni kell hogy lássam mi történik körülöttem stb...
természetesen aki profi módon beszél angolul annak jóval élvezetesebb
amúgy hajót vagy repülõt lehet benne vezetni?
Amúgy magyarítás várható valamikor hozzá?Ha igen,kb mikor?
Nem tudja valaki, hogy, hogy kell kivenni a játékból a mentést? Ujra szeretném telepíteni a winem viszont az újon is szeretném tovább tolni a játékot, de nincs kedvem elölrõl kezdeni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tud valaki 1 jó creket addni hozzá ( link is jólenne )
köszi